RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-02 08:14:00

fridaelsabetty

Fridaelsabetty blogg på Nouw

idag blir det lista!!!

2019-09-02 15:38
Från Fridaelsabetty

Idag firar vi med en LISTA!!!!<33 då jag upplevt en morgon från helvetet pga. vår tvättmaskin gick sönder och svämmade över badrummet, LET´S GO!

3 saker jag ser fram emot

- påbörja termin två dvs. vår juridik-kurs som tydligen är det VÄRSTA NÅGONSIN i utbildningen

- HÖST, sorry not sorry men FAN va kul med höstmode och snygga jeans igen

- Gustav fyller 25 i november!!!

3 saker jag gillar

- The Office <3

- Kaffe med mjölk <3

- En kall bira en varm sommardag <3


3 saker jag inte gillar

- Isterband

- Mitt kontoutdrag

- Parkeringsvakter :(


3 saker jag vill

- Införskaffa nya träningsskor

- Införskaffa en linneduk

- Införskaffa ett flertal pussel och bara känna hur hjärnan får arbeta <3


3 saker jag borde

- Resa mig ur soffan

- Och börja städa

- Hela lägenheten tills den skiner


3 saker jag kan

- Införskaffa onödiga grejer som tar upp all förvaringsyta

- Kolla fel på mitt arbetsschema

- Fylla soppåsen tills den är på bristningsgränsen


3 saker jag inte kan

- Ha olästa mejl

- Slicka mig i skrevet

- Spela oboe


3 saker jag ofta pratar om

- Mig själv

- Bebisar

- Coop


3 saker jag önskar mig

- En hundvalp

- Ett Smeg-kylskåp

- Ett godkänt på juridik-kursen


3 saker jag blir stressad av

- Vår ofungerande tvättmaskin

- Ofullständig information

- Min elefantöra som mår sämst och inget jag gör för hen hjälper :(


3 saker jag ska göra i veckan

- Plugga

- Jobba

- Somna i soffan framför The Office

min svaga sommar 2019

2019-09-01 17:03
Från Fridaelsabetty

Hello!!!!! LONG TIME NO SEE som man säger men är jag tillbaka på heltid undrar ni?

INGEN ANING!!!! :D återstår att se hihi

Har haft en underbar sommar med mestadels oplanerade dagar och jobb på Oxen men på tisdag börjar termin två i skolan dvs. tillbaka till rutiner, UNDERBART!

Här kommer en liten sommarresumé; (varnar redan nu att den är mycket kort pga. insåg när jag försökte hitta bilder från i sommar att jag inte gjort speciellt mkt??? tyvärr laddade jag ner sims 4 i lagom tid till min semester :))))

Har fixat och trixat på ballen!! En måttsnickrad förvaringsbänk med mysig textil <333 samt planterat odlingar<333

MIDSOMMAR!! Med fina vänner som jag såklart inte har fotograferat :))

VISBY med Gurra!! Tyvärr inte så fint väder så vi åt mest god mat och drack öl men VEM FAN KAN KLAGA PÅ DET DÅ????????

BÅSTAD med Ak! Hon e äntligen hemma från Sydamerika <333

PARTY hos Camille och Ture under Ko-dagarna men icke att förglömma; mamma och pappas 50-års fest!!!!!!!!!!!

Vilket resulterat i att jag varit förkyld i två veckors tid :)

JAHAPP det var det jag hade att dela med er. "mmmmm mycket ni missat under det här uppehållet" tänker ni men då har jag något jag kan lova kommande veckor; OUTFITBILDER!! för idag har jag varit och köpt en stor och kameravänlig spegel till sovrummet *bugar och bockar åt era applåder och glädjerop*

Tröja: H&M från förra året

Cykelbralla: Nike, kvarglömda på förfest i vår förra lägenhet och blev aldrig hämtade därav återanvända av ingen mindre än kvinnan med grov klimatångest aka mig

EN AV MINA BÄTTRE OUTFITTOR!!

Tycker ändå att den enorma klädhögen och internetsladden som löper längst med golvet gör underverk med denna bild, SES!


mina plantor

2019-04-15 21:52
Från Fridaelsabetty

HELLO BÖNOR!!

Har glömt bort er, SOM VANLIGT! Allt e i sin ordning <3

Denna fagra småländska jänta har hunnit med följande:

1. Skrivit min första tenta!! Hur det gick?? INGEN ANING :D

2. Spenderat CSN på tillexempel:

Den här nya skjortan från H&M!! Billig men känns sval och lyxig! UNDERBART! Plus enkelt att addera ett par ROLIGA öronhängen till och sen e stilen gjord ;)

Renoverat ballen!! Var på Ikea med Emi och köpte ny trall och även ett litet balkongbord och stolar så att en kan sitta och avnjuta ett glas rosé i solen i sommar och prata med mina odlingar. Har planer på att bli självförsörjande denna sommaren gällande grödor!!!

"Men snälla, du tvingade i ditt ex knäckebröd när han hade blindtarmsinflamation pga du trodde magontet berodde på att han var hungrig, HUR SKA DU LYCKAS HÅLLA EN PLANTA VID LIV???", tänker ni. Men då SKA NI FÅ SE! Jag har BEVIS på mina gröna fingrar.

*trumvirvel*

Oooooch APPLÅDER! Låt mig presentera min elefantörastickling GREG!! Förlåt men det är faktiskt ganska sjukt att jag 100 procent ärligt får moderskänslor för mina växter som jag "uppfostrar" från grunden? Ni som följ mig ett tag kanske kommer ihåg ekollonet Ruben? Om inte, här kommer en bild:

Rest in peace Ruben <3

Nu väntar sängen och imorgon ska jag till skolan och plugga inför en ny tenta :D YEY :D Glömde även säga att vi köpt bil? Kommer alltså ihåg att berätta om min skjorta på H&M för 199 kr men inte om vårt bilköp? Normalt beteende :) HEJDÅ!

läs på egen risk

2019-03-22 20:30
Från Fridaelsabetty

Men snälla ge mig applåder för att jag äntligen levererar några anständiga SELFIES på denna blogg?? Fredag och jag bjuder på snygga bilder på mig själv, kan det ens bli bättre för jag tror inte det!!!!

HEJ! Ännu en vecka har svischat (??????) förbi och JAG HINNER KNAPPT ANDAAAAS!!!!! Har tenta om exakt en vecka men i detta tempo kommer man inte hinna plugga tillräckligt pga. tiden går i 274687168/km i timmen. "Fortsätter det såhär är man väl snart 80 HAHAHAHAH"

Idag har jag haft seminarium och sedan satt jag och fikade på ballen med Emi och Hagel. VILKET VÄDER! L O V E L Y <3 Sedan tog jag mig hem till familjen för att snylta mat och sällskap. Treat me as a dog; give me food and love and I will be loyal to the end. Imorgon väntar början på en tuff jobbhelg (wow två dagar, absolut jättejobbigt Frida) och sedan blir det plugga! Hela! Veckan! Yeah!

Det här kan vara ett av de sämsta inläggen jag någonsin gjort? Har jag pratat om något annat än standardgrejerna;

1. Att tiden går för fort

2. Vackert väder

Alltså sorry verkligen för att ni lagt er tid på denna ointressanta SKIT. Men mina bilder kanske väger upp HEJDÅ!


min födelsedag

2019-03-19 17:48
Från Fridaelsabetty
HEJSAN! Igår fyllde jag 23 och allt känns precis som vanligt. Inga nya rynkor, inga nya krämpor, är jag odödlig? MÅ VA!


Såhär firade jag min stora dag:

- Vaknade ca 8.00 av att Gustav väckte mig och gav mig presenter dvs;

Den här linnemorgonrocken från H&M och EN RESA TILL GDANSK!!!! Var hundra procent säker på att Gustav inte skulle fixa någon present till mig förens typ samma dag som jag fyllde men ACK som jag nedvärderade honom, LILLA GUBBEN <3

- Sedan fixade mannen, myten, legenden våfflor till oss

- Jag åkte till skolan där jag hade seminarium och var såklart nervig pga. INGEN ANING???? Har alltid tyckt att det e lite jobbigt att prata inför grupp men har ändå blivit tillräckligt vuxen nu att jag i mitt huvud FÖRSTÅR att det inte är hela världen att det blir lite fel MEN ändå agerar min kropp som om jag ska hålla tal för 2565239 personer som ÄVEN är direktsänt :)

-Gustav åkte till Malmö över dagen (obs! inte för att slippa mig utan för att han pluggar på distans) och mina föräldrar skulle spela paddel (????? vem prioriterar ens SPORT framför sin fantastiska dotter??? HELT ORIMLIGT!!) så Emi, Hagel och Ida kom hit och lagade mat och firade mig <3 Fick fina blommor och presentkort på blomaffär så jag kan inhandla ännu mer växter att skryta över!!!!!!!

Aja, det var allt, HEJ!

fredag!

2019-02-22 19:23
Från Fridaelsabetty

Hej!! Skulle skryta om hur mysigt det såg ut här hemma ikväll men det fångade man ABSOLUT INTE på bild :) Tur jag har bättre kvalitéer än att fotografera.Något jag kan skryta om på bilden är iaf hur jävla bra min elefantöra mår där på fönsterbrädan??? HELT OTROLIGT BRA!! Kalla mig kvinnan med de gröna fingrarna!!

Idag har jag pluggat vetenskapsteori :) och sedan tränade jag med Emi och handlade ett nytt fint hårband (se nedan) och nya öronhängen.

Snart ska jag laga lite pizza blanco med getost, pinjenötter och honung. Har tänt VARENDA ljus vi äger och lite Frank Ocean i högtalaren to get into the friday mode hihi ;)

Imorgon ska jag jobba och sedan fira min BÄSTA mamma som fyller 50 (??????) på måndag<33333 Lilla tanten <3 På söndag väntar jobb hela långa dan och nu har jag verkligen inget mer kul att berätta BYE!

fördelarna med att studera

2019-02-19 20:21
Från Fridaelsabetty

TISDAG! Och jag STRECK-KOLLAR på husdrömmar då det släppts en ny säsong utan att jag märkt??? ÄLSKAR! MEST! AV! ALLT! Förutom Gurra då :)

Har haft seminarium idag och seriöst varit nervös i typ två dygn? Sovit dåligt hela helgen samt BÄVRAT inför att det skulle bli tisdag. Varför är man sån? En orolig själ som får halsbränna minst en gång i månaden. Underbart psyke <3 Men det gick bra!, tack som frågar.

Imorgon är det skola och vet ni vad det bästa med det är????

Att glida runt i morgonrock med en kopp te i handen och i lugn takt göra mig fin i ansikte och på kropp (läses; välja kläder). OJ vad jag saknat att ha tid och även anledning att fixa till mig???? Kan ju låta ytligt MEN tycker det är kul att göra mig extra fin och lägga lite extra tid på det!!! Efter tre år på Coop med fruktansvärt tidiga mornar där jag bara drog på närmsta mjukisbralla och tröja, borstade tänderna och vandrade till jobbet, uppskattar jag denna lilla morgonrutin.

SEN e det även ett plus att jag har sovmorgon varje dag??? Att det skulle ta 5 år innan jag insåg att jag inte alls är en morgonmänniska? Helt onödigt många år om ni frågar mig.

Men vad trodde ni? Att jag endast skulle skriva ett inlägg med inspo-bilder ("Dina hästpyjamasbyxor är verkligen inspo Frida", tänker ni) ACK vad fel ni hade. Här är en bild på mig utklädd till julgrann framför Kalle Anka på julafton. HEJ!

återuppstått från de döda

2019-02-18 22:40
Från Fridaelsabetty

MEN HEJ! Oj det här kan ändå vara en av de LÄNGSTA bloggpauserna jag haft i detta liv? Har säkerligen tappat mina 5 följare (dvs. mina närmsta vänner samt Gurr :) Har typ alldeles för mycket att berätta att jag inte vet var jag ska börja?????????

Tror jag hann berätta att jag och Ida B skulle iväg? Berättade jag ens vad vi skulle göra? Tror inte det. OJ OJ OJ VAD VI HAR ATT PRATA OM HÖRRNI!!!!!!! <3333 Tänker att jag drar vad ni missat i en listform och sedan kan jag gå in på DETALJERA i enskilda inlägg för annars blir detta ALLDELES för långt.

Är ni beredda???? SÅKLART NI E, ni har väntat i ett halvår!!!!!

1. RESAN!!

Jag och Ida volontärade i Sydafrika på en förskola i 4 veckor och reste sedan runt lite i 2. Har seriöst 2368356 härifrån och 90 procent TAR ANDAN UR EN PGA SÅ VACKERT!!!

2. VI HAR KÖPT LÄGENHET!!

Du hörde rätt!! Vi har köpt och flyttat till en ny lägenhet och ALLT detta hann vi göra innan jag reste iväg. OBS! Detta är mäklarens bilder. Kommer naturligtvis dela med mig av min egen lilla TOUCH ("wow inredaren talar", tänker ni) men lär dröja då jag inser att ALLT E SÅ SVINIGT DYRT :(

Och ekonomisk oberoende kommer jag förmodligen inte bli på ett par år då jag för två veckor sedan.....

3. BÖRJADE STUDERA!!!

Kom in på socionomprogrammet här i Växjö som reserv och blev ÖVERLYCKLIG. Dock har man ju inte läst en vetenskaplig bok eller skrivit för hand sedan man slutade gymnasiet. MEN SKA NOG GÅ ANN :D

Vad har mer hänt? Jag har fått mjäll, har köpt ett nytt soffbord, upplevt en av mina värre bakfyllor i helgen samt använt upp all lagring på min dator. Annars är allt som vanligt.

Nu taggar vi tisdag! och seminarium! GODNATT! <3

trevligt trevligt

2018-09-24 16:18
Från Fridaelsabetty

ÄNTLIGEN MÅNDAG IGEN :D Vaknar upp till att lägenheten inte har något vatten och har därför en VÄLDIGT bristande hygien i nyläget då jag 1. inte duschat sedan jag tränade för tre timmar sedan 2. inte har kunnat tvätta händerna efter mina toabesök. UNDERBART! Hade planerat att gnugga!!!! hela lägenheten ren men får bli ändrade planer dvs. ligga äcklig i soffan och kolla serier. Kanske något jag föredrar framför städning? Alla undrar ingen vet!!

Och NU, det alla väntat på; MIN HELGRESUMÉ!

Fredag! Bara god mat och mys med Gurr. Här är en bild på mig sökandes efter närhet och uppmärksamhet.

Lördag! Heldag med Hagel och Emi!! Åt sconesbrunch på Toftastrand och sedan hade vi mysig kväll med färska vårrullar, öl och Alias med Gurr och hans vänner. MYSIGT! Skulle bli lugn kväll med lite drinkar på Tak men slutade med bowling på Olerys som jag självklart kammade hem segern i.

På tal om annat har jag haft en EXTREMT utdragen och lång fulperiod. Vaknat upp varje morgon och stirrat på mig själv i spelen och bara känt "NÄ det här går inte att rädda". Varje gång jag sminkat mig/ansträngt mig klädmässigt/fixat håret lite extra har jag ändå känt mig GRÅ. Som om hela jag är fylld med fulhet som tränger ut i varenda por :( Men NU! Nu är den tillbaka; SNYGGHETEN! Och som jag väntat <3 Konstigt att man vissa dagar vill gifta sig med sig själv och andra inte ens orkar umgås med sig själv. Livet :)

Nu är äntligen vattnet tillbaka så jag kan 1. duscha 2. spola i toan :) 3. diska upp vårt diskberg 4. laga lite musli HEJ

helgen

2018-09-17 20:25
Från Fridaelsabetty

HEJ MÅNDAG! Idag var jag ledig och har i princip bara tagit igen sömn från jobbhelgen. THE FANCY LIFE OF FRIDA E! MEN tre trevliga saker har man iaf hunnit med i helgen: 1. Ätit god mat av Moe (se bild!! pasta med kronärtskockspesto mmmm) och umgåtts med goa människor 2. Beställde Grilleriet MED HEMKÖRNING till mitt och Gurrs mys i lördags 3. Umgåtts med Ida!! Händer sällan nu för tiden då vi i 20 år bott grannar :))

Nu väntar ny vecka med nya utmaningar dvs. slå rekordbästa i räkmackstillverkning HEJ