RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-04 23:20:37

wendelahammarskjold blogg

wendelahammarskjold blogg på Nouw

DET ÄR HARMONIIIIIII

2018-12-11 13:08
Från wendelahammarskjold

Okej här kommer ett pepp-inlägg! Mest till mig själv hehe. 8 dagar till jullov. Inte för att man riktigt har lov, men 8 dagar tills jag ska njuta av familj och vänner, köra julklappspel och lyssna sönder på julmusik. Ta sovmorgon och gå runt i raggsockor. Är inte det bästa livet ändå?

Nästa vecka har jag 3 minijular inbokade! Torsdag, fredag, lördag. Tror ni jag längtar <3

Skickade in min Extended Essay igår vid 23.55 så var ganska trött när klockan ringde vid 7 imorse :) Men hoppade tillsatt upp och kände mig rätt pigg ändå! Jag som annars blir så himla påverkad av vädret känner inte alls av det längre. Känner mig bara så harmonisk. Fått massa roliga besked redan idag (typ att Emma kom in på läkarlinjen och flyttar till Linkan, och att Lisa kom in på sjuksköterska!!) Tänk hur många favorit personer man kommer ha i samma stad ändå <3

Just nu sitter jag på Simons med Amanda, käkar en lussebulle (ja det fick bli lunchen idag) och sa strax dra mig mot Katte för två lektioner. Tänkte träna för första gången på typ 2 veckor och sen ska jag bara bura in mig hemma med datorn, mer som ska in innan jul såklart :) Inte helt fel ändå! Lägis är ganska mysig såhär års <3 Så glad och tacksam för att jag mår så bra. Största dilemmat just nu är att jag hittar alldeles för mycket julkappar till mig själv när jag skrollar runt. Råkade nyss beställa hem en julklapp.. till mig. Inte bra. I år ha jag faktiskt skrivit en riktig önskelista, var länge sen jag skrev någon haha. Men det är så mysigt. Tänkte först att vad ska jag skriva? Känns som jag har allt jag behöver. Men jag kom på lite tillslut ändå. Typ som en stor varm vinterjacka som funkar som skidjacka. Råkade stå för nära brasan med min gamla så det är ett stort hål i.. Har kollat lite på en stor klassiks från peak bara. Tråkig men skön. Och sen har jag även skrivit med resväska på listan. Behöver verkligen en ny stor rymlig resväska.. Well okej tråkig side info. Slutar där! Kramkram

JAG MÅR BRA:

2018-12-09 23:10
Från wendelahammarskjold

Nu kommer ett personligt inlägg. Det var länge sen jag skrev någonting alls, jag drömmer inte om att bli "influencer" eller "bloggare" egentligen, så därför har jag väl slutat helt enkelt. Jag vill livnära mig på något annat. Plugga och ja, annat helt enkelt. Var osäker på om jag skulle lägga ut detta först, men nu gör jag det ändå.

Det är så många som frågar hur jag mår och jag gillar att skriva så tänkte att jag kan sammanfatta det lite. Inte för att hänga ut honom, det har jag redan gjort. Jag vill bara gå vidare och fokusera på vad som faktiskt är viktigt. Jag mår bra, ärligt. Jag har alltid tänkt att om man någon gång blir utsatt för otrohet så kommer hjärtat gå sönder så brutalt och att självkänslan och självförtroendet kommer vara på botten. Och nu sitter jag liksom här med ett helt hjärta, en stark självkänsla och ett stabilt självförtroende. Jag har sovit så bra, jag har kunnat fokusera på plugg och jag har inte gråtit. Det låter kanske sjukt, jag är annars ganska känslig, men hela situationen är så absurd att jag känner inte att det finns något att gråta för. Jag är så tacksam för att det kom fram så pass tidigt och att det kom fram nu, jag är inne i en väldigt bra period överlag och känner mig väldigt stabil. Det handlar ändå bara om 7 månader, inte flera år, inte ett halvt liv. Jag är mitt inne i att söka universitet, så mycket deadlines inför jul, och sen jul då som jag älskar mer än allt, nyår i Nerja, Lisa flyttar in hos mig och vi blir sambos igen, Majs fyller 20, moc-exams period i February, pappa 50 år, Robban 25 år, en vecka i Sälen, Final exams i May och sen är jag klar den 21 Maj. En vecka i Rhodos. Bal och student. Sommar. Och sen flyttar jag, om jag kommer in, till London. Kommer jag inte in kör jag ett res år och söker nästa höst igen. Kort och gott så har jag inte tid för trasiga relationer just nu.


Vad hände då?

Jag la upp en bild på honom med blommorna han överraskade mig med på morgonen. Senare fick jag ett fb meddelande från andra tjejen i allt det här gick hem till honom och sa typ "vad fan är det här?" och ni vet när man inte ens sett några bevis än (nu har jag sett massor) men hela magkänslan säger att det är sant. Han skrek och grät och skyllde allt på henne. Började med att förklara sig, "jag ska vara helt ärlig, vi låg en gång i augusti." Vi träffades ju i April så det var nästan roligt att han trodde att det skulle vara ok. Jag sa bara helt enkelt att jag lämnar dig, han vägrade acceptera det och bara skrek och jag satt där helt chockad och bara vem är det här? Han hotade med att skada sig själv om jag lämnade, hotade att polisanmäla henne, att anmäla mig om jag skrev något på instagram osv. Hela hans lilla fake värld bara rasade ihop sådär på några minuter. Sånt som händer på film typ. Det här är ju ingen engångs grej, utan något han höll på med kontinuerligt i 4 månader samt lite "till och från" i början med. Det verkar även som att otrohet inte var det enda han dolde för mig. Spelbekymmer och liknande med. Jag hoppas ärligt att han får hjälp.

Varför skrev jag på instagram?

Jag ville väl hämnas lite. Jag kan tänka mig att han vänder på saker och drar till vilka lögner som helst för att förklara vad han gjort. Någonstans vill jag bara att sanningen ska komma ut och att det blir liksom allmänt känt att han har förstört sitt eget liv. Det går ju inte att skylla på någon annan, även om jag kan tänka mig att han försöker. Sen är han största moral förespråkaren, var ofta ganska svartsjuk och ifrågasättande mot mig. Hade jag like:at ngn annan killes bild? Då fick jag höra det. Svarade inte jag på några timmar eller var dålig på att höra av mig ringde han tills jag svarade och var svin sur. Annars var han väldigt snäll mot mig, perfekta killen. Jag trodde verkligen att han älskade mig. Bara någon dag innan allt kom fram och gick han och måttade på garderober som han ville köpa åt mig så jag kunde flytta in. Han ville verkligen att jag skulle flytta in, han ville planera våra framtida barn, ville att vi skulle köpa en annan lägenhet ihop. När vi pratade mina studier, var han beredd att pendla till London så ofta han kunde eller kanske till och med flytta med beroende på jobbet. Det här var inget jag begärde, han föreslog det och sa att han ville ha det så. Gav mig frukost på sängen, kom till skolan med kaffe. Köpte nya kaffe termosar till mig för att jag alltid tappade bort dem. Tvättade åt mig. Städade min lägenhet. Hämtade mig och Amanda på flygplatsen från Barcelona. Ville alltid att jag skulle låna hans bil. "Om jag kan underlätta för dig vill jag göra det på alla sätt jag kan". Ringde 3ggr/dagen när jag var i Malaga för att säga hur mkt han längtade efter att jag skulle komma hem. (Tjejerna var lite irriterade ändå haha). Nästan grät när jag skulle åka till Malaga för att "han skulle sakna mig". Fixade skrivbord så jag hade bättre plugg utrymme osv. Han berättade för mig varje dag hur stolt han var över att få dela livet med mig. Han visste alltid vad han skulle säga. Likadant till henne. Nu tror jag inte att han vet vad kärlek är och jag tror aldrig att han kommer förstå det heller.

Vad är jag mest arg och besviken över?

Den relation han byggde upp med min familj och vänner. Han gav min mamma en massa hundleksaker till hennes nya valp, fixade massa amino och annat till min lillebror. Han ville försöka komma bra överens med dem, bjöd upp dem till Linköping och fixade bord trots att det var fullbokat så vi kunde gå ut och äta. Han bjöd upp min lillebror flera gånger. Han ville träffa dem, det var inte jag som tvingade med hnm utan många gånger var det verkligen hans förslag. Samma sak med mina vänner, gav dem massa grejer, skjutsade på Maja och Lisa och frågade alltid om inte Amanda ville äta middag med oss. Ens sak om han ljuger mig rakt upp i ansiktet varje dag, men min familj och mina vänner? Förtjänar dom verkligen det? Eller hur han kunde utsätta sin egen familj för det, sin lillasyster. Han ljög ju för dem med. Det kan jag inte förstå hur man kan göra.

Hur har han gjort det?

Han är ju försäljare så han har varit borta mycket om dagarna osv, det är ju ganska lätt att förklara det. Och jag litade verkligen på honom så jag ifrågasatte väl inte mer än vanligt. Raderade meddelanden och stängde av notiser. Träffade henne på dagen och mig på kvällen.

Vad är jag mest glad över?

All kärlek. Alltså WOW. Maja slängde sig i bilen på en gång och kom upp och hämtade mig i Linköping, Amanda kom dit på en gång och hjälpte mig packa ihop mina saker. Alla som skrivit och ringt. Jag har verkligen förstått hur fina människor jag har i mitt liv. Hur så många genuint känt för mig och brytt sig, jag kan inte säga mer än att jag är såsåså tacksam. Det är verkligen tack vare er jag mår så himla bra.

Och jag är tacksam för att hon skrev och för att vi kunnat prata så mycket i det här. Lite girlpower över det ändå.


PINTREST

2018-10-17 15:00
Från wendelahammarskjold

Suttit och kollat Pinterest och drömt lite om framtida hus eller kanske främst sommarstuga men inser att det är så mycket jobb? Tänker ofta att det är väl bara att göra men det är ju verkligen så mycket att sätta sig in i och välja mellan. Hur som, var tvungen att googla runt lite kring dessa drömmar och kolla vad alternativen är.. lite tidigt kanske? Men roligt! Har ju 1000 ggr hört talas om Eksjöhus (https://www.eksjohus.se) eftersom att det är nästan hemma för mig. Har bland annat familj och connections i Eksjö och det ligger ju så nära Vimmerby, så typ samma ställe haha. Typ. Men dom levererar ju iaf färdiga hus? Hur smidigt? Då slipper man sätta sig in i allt (som hur dumt det än låter) känns så tråkigt. Jag skulle ju hellre lägga fokus på de ytliga grejerna, möbler, färger, lister, textilier, detaljer.. Ja alltså inredning helt enkelt. Allt annat ska ju bara funka tycker jag. Smidigt och bra, lätt hanterat och hållbart är typ allt jag begär. Tittade bland annat på det här (https://www.eksjohus.se/husmodeller/hus/ekeberga/) huset.. HUR mysigt?? Och så nice att man ändå kan anpassa det lite och göra det lite personligt. Sjukt smidigt tycker jag!

VAD HÄNDER NU? RESTEN AV SOMMAREN 2018

2018-07-22 18:57
Från wendelahammarskjold

Så vad händer nu? Sommaren är inte slut än. I veckan händer ingett speciellt, jag ska jobba helg och försökta ta tag i plugget. På tisdag är jag ledig och då ska jag till frisören och sen ska jag och Majs njuta av att vi båda är lediga och att det ska vara fantastiskt väder

Nästa vecka kanske jag ska till Kiruna om jag får ledigt från jobbet, annars blir jag såklart kvar i Vimmerby. Sen är det sista jobbveckan för mig och då är jag lote sugen på att åka ner till vårt ställe i Skåne där på helgen. Vi får se! På måndagen efter åker jag och Amanda till Barcelona. Bokade det lite spontant, pratat så många gånger om att vi ska åka någonstans ihop och vi båda var lediga denna vecka och kände att jag why not! Är hemma en helg där emellan och då ska jag flytta tillbaka till Linköping OCH Lisa ska flytta in! Vi ska nämligen bli sambos!!!! Hon ska börja plugga biomedicin på Linköpings universitet i höst så den helgen ska bara handla om att fixa och se till så att vi får plats i badrumsskåpet typ. Och som om inte det vore bra nog så ska Majs också börja plugga till sjuksköterska på liu!! Så till och från kommer jag kanske ha båda pinglorna hemma hos mig när Majs tar någon dags paus från att pendla

Well, efter den helgen är det en vecka i Malaga som gäller med 8 sköna och roliga tjejer. Vi ska bo i en lägenhet mitt inne i stan och planen är väl mer eller mindre bara party. Så taggad! Vet att det kommer bli helt grymt! Så bra avslut på sommaren

Efter det tror jag inte att jag har något direkt planerat. Vill verkligen bara få in en vardag och fokusera 100% på plugget. Känns som det allra allra viktigaste sen. Men längtar efter det med, komma in i den vardagen och börja söka universitet.

Är så taggad, tacksam och glad för allt som varit och allt som kommer

SOMMAREN 2018

2018-07-22 17:06
Från wendelahammarskjold

(Varnings för långt inlägg!!)
Jag måste erkänna att jag både måste och hellre vill prioritera annat i livet än bloggen. Dels för att behålla någon form av integritet men också för att jag har verkligen inte den tiden. Men the negative side av detta är att jag missar att spara minnen med bilder eftersom jag förr alltid dokumenterade allt. Och det är så himla tråkigt! Så jag kanske gör någon inlägg här då och då för min egen skull, för att spara bilder och för att kunna se tillbaka på ”vad gjorde jag förra veckan? Sommaren? Månanden?” Mitt minne är kasst. Jag kan behöva något att se tillbaka på! (Sååå hoppas du blir nöjd nu Felicia)

Här kommer en sammanfattning av vad som än så länge är en av de finaste somrarna i livet, 2018:

Tänker att jag börjar med summerburst, vi hade så roligt! Som man alltid har med dessa tjejer såklart!! Så återigen, TACK tjejer för att ni är så fina människor på alla sätt och för att jag får dela livet med er. Lyllo mig!!

Mitt i vår fyllehelg mötte jag upp Lisa för en nyttig lunch vilket var väldigt skönt och gott. Vi är ju överlag väldigt dåliga på att umgås, men vi är ju familj och sånt håller i sig

Sen på onsdagen efter summerburst var det nationaldags firande! Så Patci kom upp till Linköping över dagen och vi var på dagskrök. Det var super kul men jag borde kanske varvat med ett gals vatten. Men så vettig är man ju inte alltid :)

Vad jag gjorde den helgen sen efter summerburst och nationaldagen kan jag verkligen inte komma på? Flyttade väl typ hem till vimmerby och kanske gjorde sista plugget? Alltså har verkligen inget minne tyvärr. Tror att Amanda var ganska ny opererad så att jag hjälpte henne en del och bara hängde i soffan.
Hursom - på onsdagen där veckan efter var det dags för min fina David att ta studenten. Så kul! Jag som var laddad på att gå ut också gav upp tillslut för att Emil vägrade.. David och killarna hade nämligen bord inne på Harrys VIP och dom kunde inte fixa in mig där :( Så jag försökte få med mig Emil ut som dock skulle jobba dagen efter och vägrade. (Jag ska komma ihåg det Emil!!)

Sen var det min vackra och fantastiska bästaväns tur att ta studenten på fredagen. Fyfan vad du är bra! Och vad jag ser upp till dig för den person du är! Vi hade en rolig kväll

Och det var ju såklart fler av mina fina vänner som tog studenten den fredagen men man kan ju inte vara på alla ställen samtidigt. Helt säker på att ni hade en fantastisk dag! Så glad för er skull!! (Var alldeles för dålig på att fota under själva ursprunget tyvärr..)

Och dagen efter Majs student så var det studentmottagning för Diana

SOMMAR 2018 PART 2

2018-07-22 15:29
Från wendelahammarskjold

Sen var det midsommar! Typ enda kalla kvällen på hela sommaren? Vi alla tryckte in oss i ett och samma rum och sov där ute i min pappas sommarställe Krustorpet. Och det var såklart sill lunch och allt sånt! Min pappa, Annette och farmor var också med på lunchen. Så mysigt! På kvällen grillade vi och däremellan hade Majsan och Robban förberett lekar och så var det en sjukt allvarlig kubbmatch. Tack för det vänner! Alltid så jäkla kul med er <3 Tagga Sälen i vinter!

Dagen efter midsommar var det ju fotbolls VM! Så Sverige tröjorna va på såklart och vi var laddade!

Sen gick den veckan ganska fort fylld med jobb.. Men på fredagen var både jag och Manda lediga så vi åkte en sväng till Västervik och strosade.

På fredagskvällen efter Västervik mötte jag Ebbs och Alva för middag på smak där Patci serverade oss! Hon skulle egentligen suttit med oss och käkat men hon var tvungen att jobba..

På lördagen hamnade vi också på smak! Lite dubbeldejt. Vi spelade minigolf först och sen drack vi lite drinkar på smak <3

Sen gick den veckan också jätte fort. Vet att vi sov någon natt ute i min mormor och morfars stuga, kanske en av de finare kvällarna på hela sommaren. Älskar att sitta vid vattnet när solen går ner, fint! Satt en sväng på statt med några ur malaga gänget också där på onsdagen och snackade om vår kommande resa!

Men sen blev det helg och på fredagen hade jag verkligen tänkt att jag skulle chilla men så blev det inte. Jag stressade om efter jobbet och typ mer eller mindre körde raggardusch. Dressade om och sprayade på mig parfym och åkte ut till Felicia. Några glas vin senare satt vi på statt med ett lite större gäng. Vi gick sen till Kharma men det blev faktiskt en tidig kväll för mig. Bästa beslutet!

Blev inga jätte fina bilder på statt Hahah... Jag ser helt hysterisk ut!

Dagen efter, på lördagen, var det fotbolls VM men där tog också den resan slut för Sverige :( Vi grillade burgare och hängde hela gänget hemma hos Mos! Lite bubbel senare drog vi vidare. Och sen gick vi ner till prime, Patci kom ner efter att hon stängt jobbet (hur orkar hon liskom?? Jäkla maskin!!) och vi gick till Kharma istället. Lustig kväll men hade trots allt en rolig kväll! Dagen efter hängde jag och mamma i mormor och morfars stuga hela dagen.

Senare där på söndagen, så plockade Majs och Robban mig när jag och mamma kom in till stan och så åkte vi ut till Robbans stuga. Jag, Majs, David och Robin tog en sväng med båten och tog ett kvällsdopp! Världens finaste vänner och världens finaste kväll <3

Veckan gick sen rätt fort fram till fredag. Då åkte jag ut till mina kusiners stuga när jag slutat jobbet på fredagen och träffade familjen. Idag rycker nämligen David in i militären som jägarsoldat på K3 Karlsborg och om bara några dagar flyttar Vilmer till USA för att han har blivit signad för ett fotbollslag där! Börjar inse att hela kusingänget börjar bli vuxna vilket är så himla lustigt. Längtar till jul redan då alla ses <3

Sen var det Stockholm lördag-söndag. Vi skulle kolla Ed såklart! Slutade med att vi var ett gäng. Möttes upp på stan för lunch och åkte sen ut till konserten. Sååå nice! Ca halva styrkan möttes dagen efter på brunch innan vi gick en sväng på stan. Sen åkte vi ut till MOS där det bestämdes att vi skulle bada på vägen hem. Så alla var tvungna att köpa badkläder. Hittade någon liten sjö innan Norrköping där vi stannade så slutade med att vi var hemma rätt sent men så mysigt!

Sen under veckan som varit nu, efter Stockholm, har jag varit uppe i Linköping en del och sen jobbat varje dag. Så det gick rätt fort till fredag <3 Då slutade jag tidigt så jag och Majs köpte med oss fika och åkte ut till hennes mormor och morfar och myste. Vi tog ett dopp i polen och pratade skit i några timmar. Conny Robins pappa kom ut och även Robin när han slutat jobbet. Sen åkte jag ut till pappa för sen middag. Totta vad härligt! Han är grym med maten. Det är kärlek!

Sen hängde pappa och jag nere i studion hela kvällen, spelade och sjöng typ. Något vi alltid gjorde när jag var liten <3 Kan vara en av de bättre fredagarna på länge, och då har jag haft många bra!

Blev plockad av Christina och Kjell på lördagen och så åkte vi upp till Göteborg och den delen av familjen. Fina malva har konfirmerats så vi grillade och myste ute på verandan.

Såhär mysigt hade vi <3

Och idag tog vi det lugnt på förmiddagen och åkte sen in till stan och käkade lunch på storan. Så nu sitter jag på bussen hem, är i vimmerby vid 20.30 tiden och då ska jag kanske gå och träna eller gå och lägga mig.. börjar 7 imorgon. Tänker att jag ska träna men risken finns att jag är trött när vi är framme. We’ll see!

BUBBEL ONSDAG <3

2018-05-24 10:11
Från wendelahammarskjold

Uteservering och bubbel igår. Så trevligt! Snackade om alla aw’s vi måste ha i sommar (som vi säkert aldrig lär få till) och hur mycket plugg det är och hur jäkla nära det är studenten. Ja alltså inte min då... men alla andras haha :)
Har verkligen så mkt plugg jag vill, måste och borde få klart idag. Så ikväll blir det lugnt, måste bli lugnt, max att jag tar mig ut och springer för det borde jag verkligen göra. Har verkligen gått in i en lat period med ca 0 träning. Brukar ju ändå vara ganska duktig men helt kass har jag varit den här våren. Skulle vilja skriva senaste veckan, men det handlar inte om veckor länge, har knappt tränat alls denna vår(??!?!?!) sjukt.
Som tur är har jag bara en lektion idag så jag har tid! Ska förbi Amanda strax så ska vi jobba med ett grupparbete, till skolan för en lektion och sen grupparbete igen.

"NÄÄÄMEN BLOGGAR DU??"

2018-05-17 13:49
Från wendelahammarskjold

Gooodmorgon! Okej nej inte morgon kanske men sitter på min första lektion för dagen, som alltid på torsdagar och då känns det alltid som förmiddag oavsett vad kockan säger. Fått ca inget gjort idag. Brukar ta torsdagsförmiddagar och typ kolla igenom lite plugg och göra lite måsten men inte idag :)

However, hade en riktigt härligt dag igår. Hade på mig en gammal blus och slitna Levis shorts, slit och släng varje dag-färgklick Zara väska och mina nya vans som jag kör ca varje dag. Älskar dom!

Hade en lektion vid 8.10, sen satt vi ute i solen och käkade glass i en timme, hade min andra och sista lektion och gick sen hem för dagen vid 12.20. Gick till espresso och pluggade. (Ja vi satt inne... Extremt svårt att plugga i solen). Och sen var faktisk pappa på besök så vi var ute och käkade en tidigt middag (bild under). Så mysigt! Och då bytte jag till en gammal top hehe, som jag inte haft sen sommaren 2016 troor jag. Eller kanske minns fel, sommar söt är den iaf :) (bild under) Sen tog jag en promenad hem till Amanda och åt mer middag. Var dö mätt men dom grillade så jag kunde inte låta bli att ta lite, så gott.

Idag då? Well. Lat förmiddag som sagt. Har en liten håla start då jag ska hämta ut ett paket med nya hudvårdsprodukter. Så taggad. Har kört Keihl's ansiktstvätt och återfuktningskräm i typ ett år och varit så nöjd så har beställt ansiktsmasker, ögonkräm, nya återfuktningskräm och lite allt möjligt egentligen.

Såhär ser jag ut idag! Tog jeans då det var lite svalare :)

Sen är det fika och Nalle shopping som gäller för Amanda har opererats idag så vi ska dit såklart och sprida lite daimtårta och kärlek <3

EN FANTASTISK BUBBEL HELG I MAJ

2018-05-12 19:16
Från wendelahammarskjold

VILKEN helg jag har och har haft. Eller ärligt talat vilket nice liv jag har ändå. Firade Patricia i torsdags, och trots att det inte var party mode och många skulle jobba dagen efter drack vi lite bubbel och längtade efter vår tjejresa. Och åt gott såklart!

Och min fredag då? Fick lite måsten gjort på morgonen och sen satte jag och Patricia oss på royal för att plugga - var tanken. Men då kom Majsan och Robin som var ute och lunchade! Så vi fick sällskap och när Robban var tvungen att stressa tillbaks till jobbet så satt vi andra kvar och pratade på om allt man missat hit och dit. Inget plugg alltså! Patci var tvungen att dra och jag och Majsan tog en sväng på stan innan vi hamnade med varsin kopp te i mammas kök som vi gjort så många gånger förr. Min fredag igår var verkligen en typisk dag i mitt liv för några år sen, lustigt och fint på många sätt. Livet ser ofta så annorlunda ut idag! Det var mysigt. Sen mötte jag upp pappa familjen, dvs pappa, hans Annette och Wille på stat för middag. När Wille och jag kom hem igen hade mamma kommit hem från Frankrike så då fick jag träffa henne någon timme innan jag gick och la mig <3 Uppe tidigt imorse för började jobba vid 7..

Slutade jobbet, och gick upp en sväng på torget. Slutade med att det blev en härlig spontan lunch hemma hos mamma! Och Pernilla (majas fina svärmor) smet hem efter en flaska bubbel så det blev super trevligt och gott! Perfekt lunch ute.
Nu sitter jag på tåget mot Linköping, planerar att kanske dricka lite mer bubbel ikv hehe. Det är ju lördag! Då ska man bubbla.
Puss och hoppas att ni har en lika fantastisk maj helg som jag <3

VIMMERBY BAL 2018

2018-05-06 18:45
Från wendelahammarskjold

Här kmr del ett av alla balbilder. Så fantastiska och vackra vänner jag har!! Glad för och med er <3