RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-05-24 20:04:11

amandaulrica blogg

amandaulrica blogg på Nouw

Fredag och plask

2018-12-07 12:20
Från amandaulrica

Vaknade upp till snö och plask idag... Tycker de ska komma oordentligt med snö om de nu ska komma alls!

Jag åkte till stallet nu på morgonen och de gick faktiskt mycket bättre än dom senaste gångerna. Börjar se lite skillnad nu vilket är kul. Nu har jag duschat, ätit lunch och ska snart göra mig i ordning och åka och jobba lite!

Just nu tycker jag dagarna går alldeles för fort och snart är det liksom jul, herregud!!

Hoppsan

2018-12-04 20:24
Från amandaulrica

Nu var det ett tag sen sist men jag har haft det fullt upp!

I helgen har vi umgåtts med vänner och familj. Jag har dessutom varit till Norrköping med mamma och handlat julklappar. Så nu är snart hälften av julklapparna klara haha!

Idag var jag till stallet innan lite jobb. Vi hoppade lite och de gick superbra tills Pilley fick för sig att grinden var såååå läskig haha! Han hoppade åt sidan och jag flög sen av. Det gick iallafall bra, kommer nog dock få ett rätt stort blåmärke på rumpan så som de känns nu. Men jag hoppade iallafall upp sen igen och hoppade lite till. Gick jättebra och syntes på stackars pojken att han skämdes haha... Kika gärna på min instagram för att se ett klipp från dagen!

Nu sitter jag iallafall i soffan och varvar ner. Imorgon ska jag besikta vinterbil nummer 3 som ni inte sett så mycket av än. Ska försöka få ihop ett inlägg om de imorgon.

Stubbrace 2017

2018-11-30 09:00
Från amandaulrica

Från studentbalen

2018-11-29 21:00
Från amandaulrica

Sent

2018-11-29 15:09
Från amandaulrica

Igår ville inte min dator sammarbeta, plus att jag jobbade till 21.30 hahah.

Nu idag har jag varit i stallet på morgonen och sedan jobbat lite. Planen var egentligen att jag skulle in till stan och fixa naglarna men de blev omplanerat till imorgon.

Efter jag planerat lite inlägg tänkte jag börja med kvällens middag och sedan fixa lite myskväll till när sambon kommer hem. Nya säsongen utav Vikings har släppts nu så den ska vi börja kolla på ikväll. Är så spänd på vad som kommer hända!! Någon utav er som kollar på vikings?

Och juste! Jag besiktigade mercan igår och den gick igenom, wiho.

Ännu mera av allt

2018-11-27 20:24
Från amandaulrica

Haha ja, faktiskt.. Jag har ännu ett extra jobb ibland. Dock är inte detta lika aktuellt som förut men har både jobbat på fritids och i skolan där jag bor. Idag ringde dom in mig och de passade faktiskt superbra med mitt övriga schema idag! Började dagen med en tur till stallet, sen till fritids och har nu precis kommit hem från salongen!

Nu ska jag krupa ner i sängen och invänta att sambon kommer hem. Han har nämligen varit iväg och köpte ännu en bil haha.

Från Cypern

2018-11-27 09:00
Från amandaulrica

I April i år åkte jag till Cypern med Natalie, en utav dom närmasta jag har. Vi åkte en vecka för att vila upp oss och ladda om. Under den tiden var mitt liv väldigt rörigt så de var så lägligt att åka iväg då. Vi bokade faktiskt resan bara två veckor innan haha.

Jag vill så gärna åka dit nästa år igen, så vackert ställe med så fina stränder runt omkring. Nu saknar man de lite extra också när vintern verkligen börjar komma.

Extra

2018-11-26 19:59
Från amandaulrica

Måndag och idag var de fullt med jobb. Började dagen med kunder på salongen för att sedan bege mig vidare till ett extra jobb som jag har lite på sidan av, vilket är ett café. Dock var de ingen vanlig arbetsdag idag då vi var iväg och serverade på en begravning. Det var fullt ös hela tiden så sen när jag kom hem orkade jag knappt stå på benen haha.. Men det var bara att äta lite och sen åka till salongen och jobba lite till.

Nu har jag precis kommit hem igen så nu ska jag nog förbereda lite inlägg, spela lite sims och sen sova!

Vinterbil, försök nummer 2

2018-11-26 09:00
Från amandaulrica

Nu i helgen åkte vi till Finspång för att köpa vinterbil utav Christians kollega. Christian köpte för ett tag sen en vinterbil som de byttes växellåda på. Men några veckor senare körde Christian sönder den haha... Så nu när de kom snö i helgen fick vi lite smått panik så det fick bli en ny. Ska bli spännande och se hur länge den håller och om JAG hinner köra något innan han kör sönder den. Försök nummer 2 fick bli en merca för ovanlighetens skull!

Alltid ett första

2018-11-25 14:42
Från amandaulrica

Jaha, då var de dags.

Jag har länge tänkt att jag ska böja blogga igen. Största anledning är nog att jag vill kunna skriva av mig lite och sen är de ju kul att kunna se tillbaka på vad man faktiskt har haft för sig!

Och det här med presentation.. Jag bor på landet med min sambo Christian och vår katt Zelda. Huset vi bor i är familjeägt och hela förra sommaren renoverade vi det, så nu har vi snart bott här ett och ett halvt år. Vi har ett stort intresse för bilar av alla slag så de kommer ni får läsa och se en hel del om. Sen spenderar jag också mycket tid i stallet.

Det ni också kommer få ta del av är mitt jobb som egenföretagare och ägare utav min lilla frisörsalong här där jag bor. Snart har jag haft mitt företag i ett år och jag ångrar de inte en sekund trots att man stundtals känner att man bara vill lägga ner hela skiten haha...

Istället för att ni ska få läsa en bibel om mitt liv nu så kommer ni få ta stor del av de i kommande inlägg!