RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-22 00:13:36

elinbe

elinbe blogg på Nouw

DEL 2 - HJÄRNHINNEINFLAMMATION

2018-12-10 08:18
Från elinbe

När de åkte hem låg jag kvar kanske 2 timmar innan de tog mer prover. Tillslut bestämde de sig för att ta ett ryggmärgsprov, det är där man ser om det finns en infektion på hjärnhinnorna.
För er som inte vet - mellan skallbenet och hjärnan finns ett tomrum med vätska, runt den vätskan sitter hjärnhinnorna.

De gjorde inte det tidigare för att jag inte visade tillräckligt mycket smärta, jag verkade för frisk för att det skulle vara hjärnhinneinflammation, för jag borde legat typ däckad med den smärtan, men min smärtgräns är tydligen helt sjukt hög, så han trodde inte det var det. Info: migrän brukar ligga på en skala 6, denna huvudvärken klassas som en 10:a, så jag fattar på riktigt inte hur jag kunde åka in till stan och köpa mat, åka spårvagn, ens ha öppet ögonen???
Men tillslut tog de i alla fall ryggmärgsprovet.. och då visade det ju sig att det var så. Ni som ska ta ett sådant prov, det är inte så farligt som alla säger.. det gör inte speciellt ont, det är inte skönt men det gör ondare att skrapa upp benet när man ramlar med cykeln, så no worries! ‍♀️

Så där har ni den storyn, jag blev inlagd 4 dagar på infektionsavdelningen efter detta, och idag är jag så gott som återställd. Jag har svårare för att gå i ”stressiga” situationer och samtidigt lyssna på musik, typ ica när jag ska tänka på vad jag ska ha osv. Då får jag nästan alltid stänga av. Även när jag kommer hem får jag stänga av musiken i hörlurarna för att jag blir för trött i huvudet. Men annars är det som vanligt!

Men symtomet att huvudvärken tillsammans med att det stramar i ryggen/nacken när man rör det åt olika håll är det tydligaste tecknet, då ska man tydligen söka direkt, hehe. Så gör det!!

DEL 1 - HJÄRNHINNEINFLAMMATION

2018-12-10 08:08
Från elinbe

Det är så många som frågar om min hjärnhinneinflammation, hur det började, hur jag mådde, hur jag märkte att det var mer än migrän. Så jag tänker att jag ska skriva det här! Nu när jag ändå har en fyra timmars tågresa framför mig...

Då ska vi se. Det började med att jag på tisdagen hade huvudvärk så in i bänken, kändes precis som migrän och jag fick sjukanmäla mig från jobbet för migrän, sa till min chef att jag helt säkert är bra till torsdagens pass, för min migrän sitter aldrig i mer än en dag. Jag tog två alvedon och gick och la mig. Sov några timmar och det lättade lite men var inte helt bra.
På onsdagen var jag dåsig men tänkte att det var någon sorts urladdning, så jag tränade fotboll den kvällen.
På torsdagen var det samma som tisdagen, jag skämdes så mycket när jag sjukanmälde mig igen, men det gick verkligen att resa sig ur sängen. Och det har börjat strama i ryggen och nacken när jag vrider på huvudet.

På fredagen började det på riktigt, vid typ 17, jag fick huvudvärken från helvetet och tänkte att jag kanske ätit dåligt. Här kommer vi då till det spännande! När jag skulle gå till Ica och köpa mat så duggregnade det ute, så jag tog på mig en jacka med luva, och när jag går av spårvagnen ska jag luta huvudet framåt, alltså typ sätta hakan mot bröstet, för att luvan skulle ta regnet, och det stramar som fan i hela ryggen, från nacken till ländryggen. Så hela jag var helt genomblöt när jag kom hem för att regnet regnat in vid halsen, för det gjorde för ont att hålla undan det.

Jag åt min mat, tog alvedon och försökte sova. Somnade nog förvisso men det hjälpte inte, vaknade av huvudvärken, hade så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, tänkte att migränen tagit fart, att den stegrat. Tog migräntablett och la mig och fortsatte försöka sova. Fortsatte såhär hela natten, vaknade av huvudvärken säkert två gånger i timmen, märkte inte ens av att jag hade feber, så vid 03.30 när jag tänkte att detta inte är som det brukar tog jag febern, 39.9(?!) grader. Jag har alltså fullt med Ipren och alvedon i kroppen, och märker alltså inte av att jag har 40 graders feber????
Här någonstans inser väl även jag att detta inte är bra. Tänker att influensan är här. Börjar må helt sjukt illa, går mellan toan och sängen resten av natten. När jag vaknar vid 7 efter ca 2 timmars sömn är allt bra. Ingen smärta, ingenting. Och jag blir lättad, och lugn i att det bara var migrän. Ringer mamma och berättar att allt bara släppte, ingen feber och ingen huvudvärk.
Om jag fick tillbaka det? Hehe, dubbelt upp kära vänner ‍♀️

Vid 11 kommer det som en jävla käftsmäll, och FYFAN vad det slår då. Har aldrig haft så ont i heeeeela mitt liv, det var värre än alla migränanfall tillsammans. Jag orkar inte åka in, ringer 1177 och frågar vad det är. De säger att jag måste åka in NU, inte vänta, åka direkt. Jag väljer ändå den enkla vägen och åker till en sån där jourcentral, där jag tänker att det inte är lika mycket folk, de gör massa tester, hon hm:ar mest och säger tillslut att en läkare på östra sjukhuset väntar på mig och att hon skrivit en remiss. Hon frågar om jag vill att de kör mig dit, jag fattar inte allvaret riktigt, så jag säger att jag åker själv, för jag insåg ju också att mat var ett måste, hade inte ätit på morgonen. Så jag åkte in till centralen och köpte mat, måste sett ut som ett jävla ufo där, minns ingenting därifrån.
Åkte sedan spårvagnen till östra, fick komma in direkt, de satte dropp, gav mig stark smärtstillande intravenöst och sa åt mig att inte somna. Jag fattade ingenting, det enda jag ville var att åka till Ullevi vid 14 och kolla Kopparberg - Rosengård, vilket tydligen inte var uppskattat av läkaren..
Där låg jag från 14 tills mina fina vänner kom och satt med mig till typ 20, och DET gjorde allt.

Fortsättning följer....

SKINKMACKA OCH VARM OBOY

2018-10-11 15:19
Från elinbe

Sovmorgon, skinkmacka och varm oboy, norrländska, springfloden, 4gott, mer springfloden och vipps så var klockan 23.30. Jag älskar när tiden springer iväg utan att man märker det för att man trivs. Det är härligt.

Idag är en bra dag, jag är ledig fram tills måndag, och helgen består av första kvalmatchen och namngivning. Det blir en bra helg!!

Nu - svettig fotbollsträning i brittsommaren ‍♀️

DENNA SKADADE MÄNNISKA

2018-09-24 12:28
Från elinbe

Långsittning vid frukostbordet, gym, plugg och oklar kvällsaktivitet. Denna skadade människa kan ju inte längre träna fotboll, så det blir gym på dagarna här istället.

Detta blir en bra vecka!!

VILKEN DAG

2018-09-24 12:23
Från elinbe

Kaffemys framför nyhetsmorgon, kaffemys hos mamma, kaffemys på Påskbergsvallen och kaffemys hela tågresan hem.

Det var gårdagen. Jag och Ina tog tåget till Varberg, firade simon som fyllt 26, åkte till Påskbergsvallen och tittade på varbergs bois. Vilken dag det var, du gör något med mig, jag blir en bättre människa med dig. Tack ♥️

Sedan tog jag mitt pick och pack och begav mig hem till Jim, där skulle man kunna tro att det bjöds på tacopaj, det gjorde det inte. Det bjöds på ingredienser till tacopaj. Och hejsan var god den blev!

VARBERG I SIN HELHET

2018-09-20 13:00
Från elinbe

Nybryggt kaffe framför nyhetsmorgon i pappas härliga, bulliga soffa, en blåsig promenad vid havet i Apelviken, en herrans massa plugg och dåliga besked.

Det är väl en summering av det senaste dygnet.
Jag älskar Varberg, alla dess sidor. Många älskar "sommar-varberg" men jag älskar Varberg i sin helhet, höst-varberg är magiskt. Att pälsa på sig jacka och halsduk och gå ner till ett blåsande hav, se hur surfarna tycker att livet leker och veta att - när jag kommer hem, då står frukost på schemat, och inomhusmys i flera timmar. Man vet att värme väntar, då är vinden inte så farligt trots allt. Den är frisk, och blåser runt tankarna i huvudet, blåser ut de som inte ska vara där och yr in med nya, härliga. Jag är ofta en härligare person efter en sådan promenad.

Jag längtar efter vinter-varberg, det är också en helt magisk upplevelse, jag längtar tills jag får flytta hit igen, eller, tills jag vill flytta hit igen rättare sagt, tills jag vill bo här på heltid och tycka att det är kanon. Det längtar jag till.

Nu ska jag hälla upp en ny kopp kaffe och plugga lite till. Ha en strålande dag vänner.

MIN ANDRA HALVA

2018-09-17 09:36
Från elinbe

Helgen har varit bra, närmare bestämt magisk. Fredag - varberg, gud vad mycket kärlek jag fick på ett dygn!! Att få träffa mamma och Claes, sova hos pappa, morgonpromenad och uppladdning i apelviken bland surfare och andra morgonpromenerare och sedan match mot valinge.

Alice min härliga skapelse fyllde 23 år i lördags så på kvällen var vi hemma hos henne och firade att denna person finns i våra liv, och ingen är gladare än jag, vad hade jag gjort utan dig? Min andra halva. Jag älskar dig till evigheten och tillbaka.

Ina tog spårvagnen hem med mig och sov här och igår brakade vi till en riktig höjdarfrulle och bara myste!! Som jag trivs med dig, min lilla böna <3 Efter det stod tågresa, pizza och plugg på kvällsschemat! Snart ska jag till Karin som äntligen är hemma igen och plugga ännu mer. Det blir mysigt att vara där i alla fall.

Och hörni, jag har börjat med vsco, så följ mig där!
vsco.co/berndtssonelin - där uppdateras mer än här.

Här kommer en ordentlig jävla bildbomb från helgen.

KEN RING

2018-09-10 17:02
Från elinbe

Förkylning, hemlagad pizza, 5-0, 6-0, äppelpaj, nässpray, vänner och valvaka.
Det är väl vad som får summera helgen.

Idag stod massa skola på schemat men min hosta skämmer ju ut mig mer än vad mina föräldrar gjorde på mellanstadiet så att, det blev ju högst oaktuellt. Därför fick jag istället sovmorgon och skola 3 timmar. Nu sitter jag på bussen med Ken Ring i öronen och försöker peppa igång. Tjing.

MORGONSOLEN

2018-09-08 08:33
Från elinbe

Godmorgon kylan, godmorgon till den där halvblöta luften, godmorgon morgonsolen, godmorgon hösten. Jag älskar älskar älskar denna delen av året, när man går ut och man får ha en tunn jacka för att inte frysa men det behövs inte så mycket mer. Snart adderas halsduken, DÅ lever jag, det är mitt bästa.

Idag är en bra dag, jag hoppas att den håller sig bra, och att min magkänsla håller. Det hoppas jag.

PANIKSLAGEN

2018-09-05 21:55
Från elinbe

Skola, föreläsning på föreläsning, karinmys, beachvolleyboll, kräftfiske och korvgrillning.

Idag har vart en turbulent dag, jag har hamnat i någon ångestgrop. Ni vet när man har ångest, det kryper i hela kroppen och magen känns liten som en ärta. Där, kära vänner, är vi.
Jag fick ångest över tanken att behöva gå till köket och hämta ett korvbröd. Sådana småsaker gör mig ledsen och panikslagen, jag vill bara springa så fort jag kan och gråta, gråta och gråta lite till. Vill bara att någon ska fråga hur läget är, på riktigt, så att man inte kan hålla emot.

Nu ligger jag framför brasan i alla fall.. lyssnar på musik, har rakat benen, skrubbat hela kroppen, smörjt in med bodylotion och luktar hejsan. Det ska jag fortsätta med tills jag ska sova. Imorgon väntar sovmorgon, igen!! Men jag har en del att läsa.. Heja mig.

KVÄLLSMAT I MAJORNA

2018-09-04 23:06
Från elinbe

Fotbollsträning, en sträckt ljumske, kvällsmat i majorna och en himlans massa tjöt. Det är sådana här kvällar jag lever för på hösten. Mysiga kvällar med tända ljus, lite för mycket soppa, lugn musik någonstans i bakgrunden och lösningar på världsproblem tills klockan blir för mycket.

Du är bra Tove, så bra.

FINA FINA VÄN

2018-09-04 15:37
Från elinbe

Igår var första skoldagen för termin 4, förväntansfull är rätt ord!!

Att äntligen få träffa Karin var ju 10/10 bara det. Att få killa varandras armar, dricka kaffe ur termos i solen, korta ned alla föreläsningar och få goodiebags. Livet.
Jag ser fram emot en termin på grönsakstorget, sopp-kvällar, horoskoputskick och pluggdagar med dig, fina fina vän.

KRÄFTSKIVA

2018-09-04 15:34
Från elinbe

Pilbågs- och luftgevärsskytte, ett himla skalande av kräftor, fula hattar, bastubad mitt i natten och allt från ABBA till hov1 spelades till beerpongmatcherna.

Det var längesedan jag hade så kul som på helgens kräftskiva i Hyssna. Vill göra om göra om göra om, vill återuppleva den kvällen hundra gånger till. Tack Alice för att du är världens bästa host!! Låt det inte dröja alldeles för länge tills nästa gång.

Söndagens frukost intogs på fröken Olsson, för så ska det bara vara.

HON ÄR JU BRA FIN

2018-09-01 09:57
Från elinbe

Godmorgon!
Idag är det match, mot bergdalen, borta. Nervig och förväntansfull, till och med så laddad att jag tog bussen åt fel håll in till stan, så nu är jag på väg tillbaka.

Småfix inför ikväll, en vända in i nordstan, kramas hej och hejdå med mamma och Claes som åker till Turkiet en vecka, och sen vidare mot Borås.

Igår mötte jag upp Tove i stan, vi köpte blommor och kuddar för alldeles för mycket pengar, men vad bra vi mådde. Då är det värt några kronor till. Hon är ju bra fin den där.

PÅ TÅG OCH I SKOGEN

2018-08-30 19:40
Från elinbe

Att åka tåg, att flyga genom tiden, att lyssna på musik, räkna elstolpar, försöka fästa blicken i något och hålla den, att tappa blicken lika fort för att allt går för fort förbi och att nästan få hybris inom sig när man faktiskt klarar det. Att skapa olika stämningar genom olika album på spotify och att kunna blunda en stund och vänta på att ens egen station ropas ut i högtalarna. Det är något visst med att åka tåg, jag myser då.

Lite som att vara ute och gå i skogen, att den enda tankekraften som behöver finnas är den att sätta ena foten framför den andra, men att skapa stämningar genom poddar eller musik. Att bara inse hur bra man har det, av olika anledningar, vilka är olika från person till person.
Känslor, tankar, funderingar. Det finns det alltid tid för på tåg och i skogen. Sen har jag ny hatt också, som en detalj för att förstå bilderna nedan.

TA ALDRIG SLUT

2018-08-29 11:37
Från elinbe

Jag är en person som lätt blir uttråkad, jag vill gärna att det händer saker helst hela tiden. När jag slappnar av behöver jag veta att det åtminstone händer någonting senare under dagen, men idag, vet jag inte vad det är med mig. Jag vaknade vid 8, gick ut och gick en morgonpromenad i duggregnet, det är grått ute, inte kallt och inte varmt, ni vet när man svettas av regnjackans material för att man bara har t-shirt under. Där är vi nu. Jag köpte med mig ett paket mjölk hem för att ha till kaffet.

Då slog det mig att min öppna spis borde göra entré nu. Sagt och gjort. Här är jag nu, två och en halv timma senare, här har jag legat och läst, scrollat pinterest och läst lite till i snart tre timmar. Och jag gillar det, jag vill inte gå härifrån. Så nu ska jag göra iordning en alldeles för sen frukost och äta den i lugn och ro, precis just här, jag tänker inte röra mig en meter.

Härliga, lediga, regniga höst-onsdag. Ta aldrig slut.

DIG FÅR JAG ALDRIG NOG AV

2018-08-29 11:29
Från elinbe

Husmanslunch i stan, fotbollsträning och en superhärlig kväll i nya byxor med min Julia.
Känslan i kroppen precis innan man träffar någon man tycker så mycket om, hur härlig är den på en skala, jag tänker att den överträffar mig varje gång. Det slog mig när jag såg Julia genom bilrutan, jag ville bara öppna dörren och hoppa ut i farten!! Hon bara stod där med universums största leende, så glad över att se mig??! Det är en slående känsla, varje gång, när någon uppskattar ens egen närvaro. Fina fina vännen, dig får jag aldrig nog av. 

Vi fotade mina nya brallor, kärlekens byxa. 

ATT VÄLJA BORT. ATT BLI BORTVALD

2018-08-25 08:55
Från elinbe

Att välja vänner. Eller att välja bort. Att bli bortvald. Att göra slut med vänner, eller att till och med ”ghosta” vänner? eller att bli ghostad. Jag vet inte, jag tror bara att det alltid är bättre att uttrycka känslor på ett eller annat sätt, att inte låta den andra ”fatta själv” för att den ”borde det”. Men att inte heller vara så förbannat rädd för förändring, att inte freaka ur för att man inte är samma typ av vänner som för 10 år sedan. Att man är samma människor, fast i olika miljöer. Att inse att det är samma människa där innanför, att det är intressen som förändras, inte personligheter. Det är något fint med det där, att hantera varandra trots förändring. Att inte ge upp. Så såg jag, klockan 01.33, att du hade taggat en annan kompis i det som vi brukar tagga varandra i. Där gick det upp för mig, att du har valt detta. Och då valde jag samma.

Jag har mitt praktexemplar i det här, min finaste bea. Vi träffades inte på 3 år. Pratade inte en enda gång, vi har heeeelt olika livssituationer och umgängeskretsar, olika vänner och olika intressen men vi hör ihop, vi gör det, i varenda storm. Det är fint. Jag gillar det. Tack för att du tar mig för den jag är, och aldrig försöker förändra mig, för att du aldrig dömer mig för att jag är jag, trots att jag ibland är 10 och ibland 40.

RELATERADE BILDER

2018-08-24 21:24
Från elinbe

ALLTSÅ NI!!!!!

Kaffe, nybakad kladdkaka och glass på golvet lindades in i skratt som avlöste varandra, jämförande lösenord som skapades vid 11 års ålder, dvärgarmar och före detta fotbollslag. Ni får mig på så bra humör, vareviga dag. Fina fina ni!!!

GULDKORN

2018-08-24 21:21
Från elinbe

Jag köpte en ny skjorta häromdagen. Jag totalälskar den redan. En härlig höstfärg, lagom varm och fin men samtidigt vardaglig.

Förövrigt är hårkrämen på första bilden LIVETS bästa!!!! Har ni lockigt hår, testa!! Finns på Lush för 400:-, det är VÄRT.

Guldkorn är ju det bästa som finns.

SOV MEST

2018-08-24 10:14
Från elinbe

Godmorgon. Eller goddag? Jag har ju ändå jobbar 4 timmar redan.
Igår blev jag bjuden på frukost hos nettan och lunch hos Sandra. Men framförallt fick jag leka med mina favoritungar hela dagen!!
Lova och Sixten gosade in sig i famnen på mig omlott och Belle sov mest i min famn. Hon är så lugn och härlig, vill aldrig släppa ❤️ vill bara hålla hålla hålla, gosa gosa gosa. Lilla grodan ♥️

HANDSLAG

2018-08-22 11:48
Från elinbe

Alltså, en sak bara. Handslag. Kan vi bara reda ut detta en gång för alla?
Denna diskussion och varianter av alla sorter har varit uppe på tapeten senaste åren. Det snackas om att man ska ta ett redigt grepp om den andres hand, en stadig jävla handskakning. Man ska inte vara en slapp fisk i näven på den som hälsar på dig. Du ska visa att du har pondus och sätta respekt redan där osv. Okej, jag håller helt klart med om att den döda fisken är hemsk. Men SNÄLLA ni som har tagit detta steget längre och hävdar er, och griper tag något helt fruktansvärt om handen och skakar till innan man ens hunnit sträcka fram handen så att axeln är på väg ur led samtidigt som man försöker fatta vad som precis hände.

Ta ett stadigt grepp för att visa att ni har läst alla artiklar om detta då, men snälla rara, lugn och fin för fan. Det är inte det sista ur ketchupflaskan som ska ut, du ska bara säga mig ditt namn. Over and out.

Ridå.

FINA LILLA MAMMA

2018-08-21 13:25
Från elinbe

Lunchat, pratat ikapp, skrattat så att tårarna runnit och kramats hej och hejdå. Det behövs inte mer än så lite då och då, även fast jag gärna hade fått 24 timmar om dygnet, såklart. ❤️ fina lilla mamma.

Min lägenhet är under dagen en övernattningslägenhet, så nu när jag kommer hem är det bemannat. Det är fint, det där med att få ett sms utan frågetecken, där det bara står ”jag sover hos dig imorgon, så det hade vart bra om du inte var hemma mellan 7.30-13.30 ”. Jag gillar den relationen, jag trivs då.

DET ÄR VI GLADA FÖR

2018-08-20 16:49
Från elinbe

Att gå upp 04.30 för att jobba för att sedan träna till 20.00, är inte svinoptimalt.... är rätt otaggad i detta nu. Men vad gör man inte? Jo man sätter sig på den där förbaskade spårvagnen och pallrar sig vidare. Det är sol, och det är vi glada för. Så är det ju.


UT OCH IN

2018-08-18 07:00
Från elinbe

Godmorgon. När man är vaken tidigare än mänskligheten känner man de där andra sakerna. Hur sensommaren luktar, hur sensommaren ser ut, hur sensommaren känns. Snart börjar jackperioden. Jag längtar så mycket tills jag får dra på mig min kappa. Det är det bästa med hösten, att man kan ha kläder utan att varenda svettkörtel vänder sig ut och in.

Igår träffade jag min underbara julia. Pizza, sås, och en sjuhelsikes catchup var ju exakt vad jag behövde! Vi har bestämt att vi ska ha någon typ av halv åtta hos mig i september och framåt, ses en gång i veckan och laga mat och mysa. Underbara du!!!!

Nu ska jag jobba några timmar innan jag beger mig mot Jönköping och Mariebo, för match!
Tjing!

I MINA HÖRLURAR

2018-08-16 05:27
Från elinbe

När klockan är 05.22 och bussen är full med sovande människor. Inte många ögonlock är öppna. Melissa Horn spelas i mina hörlurar, undra vad andra lyssnar på innan 06.00? Jag tänkte innan jag gick utanför dörren att jag kanske skulle ta jacka, om hösten kanske är här, om det är för kallt för att fortsätta gå i tröja. Sedan slås man av den där glädjande känslan när man kommer ut och insåg att man valde rätt.. För att sommaren stannar ett tag till, och man struntade i jacka.

ÅT FRÄMLINGAR

2018-08-15 15:26
Från elinbe

Det blev en sen, men lång, frukost på brogyllen med en lam, men det var trevligt. Det blev även ett inköp av örhängen, feel free to envy ‍♀️

Det där med sensommar, att proppa in för många sköna människor i en bil och köra en drive in efter en match som slutat 22.30, att sitta i knät i baksätet, att skratta så att magen värker åt tråkiga skämt, åt dialekter, åt främlingar.

Det där med sensommar, när man lägger obefintliga löner på lyxiga anteckningsblock inför kommande skolgång, inredning i oändlighet och alldeles för dyra blommor. Men hur härligt är det inte? Man mår ju. Man lever. Mer än på vintern, så det är lika bra at mjölka ur allt. All kärlek ur alla. Jag borde be om ursäkt till de som det skurit sig med, för att mjölka ur det sista ur mig, för att jag är den större i det. Den känslan.. när man inser. Då är man Herkules hörni. Jag säger bara det, testa, den känslan.

VINGLIGA STOLAR

2018-08-12 21:00
Från elinbe

Kaffe, morotskaka, eftermiddagssol, gamla bord, vingliga stolar i olika färger och ett hejdundrande gäng. Ni.
Vi satte oss på Da Matteo, fikade och pratade tills de sa åt oss att klockan var stängning. Vi satte oss på en träsoffa vid kanalen och löste världens problem därifrån istället. Kaffet byttes ut mot glass och fanta, samtalen byttes ut mot tinderswipes och telefonsamtal. Senare åkte alla åt olika håll och jag hamnade i soffan, och här hos er.

Imorgon blir en spännande dag, jag blir hembiträde och nattvakt. Men vad gör man inte? Nu ska jag äta lax, dricka kaffe och lägga mig alldeles för sent. Älskar.Semester!!!!!!!! LIVET.


SENASTE DAGARNA

2018-08-12 09:59
Från elinbe

Åska, ösregn, storm, stora duntäcken, massa kuddar, varma filtar, kaffe och ett helt strålande sällskap. Det var gårdagens morgon, dagens morgon är solig, och härlig, och snart ska jag bege mig mot Jim.

Igår var mina fina fina gudföräldrar i Göteborg och åt lunch med mig, och köpte skor, det var mer än trevligt, och jag njöt heeela tiden. Det är skönt att ha en så fin relation med några man inte träffar varje dag, ni är fantastiska.

Vi vann matchen senare under dagen, så nu har vi fjorton av fjorton raka segrar, vilket är helt sjukt egentligen. Men såsåså kul. 80-talsfest stod på schemat senare under kvällen, vilket var SVINkul, jag är så glad att jag inte missade detta. Tack för igår världen, det var magiskt.


Och juste, vi var på liseberg hela fredagkväll, och spelade upp alldeles för mycket pengar, eller, Alice gjorde. Men nu är det härligt att komma hem till henne av flera anledningar hohoho.

GLAD SOM HAR DIG

2018-08-08 15:49
Från elinbe

Jag har bott mycket i Mölndal det senaste, tankat energi, kategoriserat känslor, mått bra. Jag är glad som har dig, bästa!!

Det har varit jobb och fotboll som har hunnits med på dagarna, men jag har hunnit med ett viktigt återseende med min fina bea, du får mig alltid att må så så så bra.
Mothugg och annat trams är onödigt, jag behöver inte mer av det, så jag gör saker som gör mig glad, umgås med fina människor och trivs i närvaron.

Ni, kära vänner, gör mig till en bättre människa. TACK.

Både igår och idag spelade jag match, i måndags tog vi trettonde raka, vilket känns helt galet. Och igår spelade jag med div 3, vi mötte GFF som ligger i div 2 och vann med 3-2, vilket kändes bra, jag fick en del gjort också vilket har känts segt de senaste.