RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-23 03:32:31

fjortiizbeellzz

Rubrik saknas

2009-12-30 16:28


Jag har sovit hos denna sötsaken i 2 dagar, vi har haft superkul :D <33 !


Men jag saknar min Robin ekstremt mycket! :(

fast jag åker till han i morgon o då blir det SUPA ! ;D <33 !

  

1 år o 2 mnd

2009-12-13 07:30

Grattis till mig och Robin som har varit tillsammans i 1 år o 2 månader <3


 


DU ÄR UNDERBAR ÄLSKLING!


du o jag föralltidjuh :D <3 :*


HAJHAJ <3 :*


Tisdag *

2009-12-15 07:35

GodMorgon :D <3


 


Har varit vaken sen 5, då fick jag för mig att jag skulle gå o duscha. sen så vaknade ranja. Och jag fixade mig o lite, sen typ satt jag vid datan .. :P<3


Nu väntar jag på Felicia Ekvall, ska gå med henne till skolan, se om man får löst någonting, har juh varit massa skit med henne, typ hon förstörde nästan mellan mig och Robin lxm.


Vad tycker ni?

A) bli vän med henne igen B) dissa henne totalt ??

SVARA !!


Måndaag *

2009-12-14 14:48

 

Vaknade kl kvart i åtta i morse, sen så vart det stressa som fan, fast jag kände mig typ sjuk, åkte till skolan, gick till Ramona o Rökte med henne, sen gick jag hem.


Kollade på Becoming Jane, Northanger Abbey när jag kom hem.


Becoming Jane : är berättelsen om Jane Austens tidiga liv, Det är en berättelse om romantisk kärlek, om familjen, om vänskap och förmögenhet, om storsinthet och genialitet. När Jane Austens var tjugo år gammal förälskade hon sig i Tom Lefroy och deras förhållande var lika romantiskt som i hennes romaner står valet mellan pengar och kärlek. På 1700-talet ansågs valet vara lätt, men Jane Austen var inte den som anpassade sig efter rådande normer. Hennes val stod istället mellan kärlek - eller ingenting alls.


Anne Hathaway - Jane Austen

James mcavoy - Tom Lefroy


 


Northanger Abbey : den unga Catharine Morland bjuds av sina grannar Mr. och Mrs. Allen till kurorten Bath för några veckor. Hon möter där den oemotståndlige Henry Tilney som hon förälskar sig i. Under sin vistelse får hon också tillfälle att diskutera sitt stora intresse för tidens främsta litterära genree: Den gotiska romanen, ett intresse som leder till dråpliga förvecklingar när hon blir medbjuden till Familjen Tilnys hem, det vackra klostret Northanger Abbey.


J.J Feild ( John Joseph Feild) - Henry Tilney

Felicity Jones - Chatharine Morland


 


Städade rummet oxå lite, fast städade gardroben mest, och det va rätt mycket kan jag lova .


 

Sen efter det gick vi till Lotti, satt o pratade med henne o fikade lite, sen kom det massa med folk in och rökte i köket, det var typ överfullt, men jag fick en cigg av ottosson så det var lungt och så fick jag jontes slut ((:

 Saknar dessutom min älskling :(

5 dagar sen jag såg honom :(


 


Taack för dagen alla som har gjort den bra, spesiellt Ranja :D (AngelWanja.bloggplatsen.se)