RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-12 09:51:20

llundquistamanda blogg

llundquistamanda blogg på Nouw

I bilen

2018-12-07 19:12
Från llundquistamanda

Åh, godkväll? Eller vad man nu vill säga. Det känns som jag har tillbringat hela min dag i en bil??? Jag har varit på stan, sånglektion och tillsist handlat. Jag hade en ganska fullspäckad dag och nu är jag heeeeelt slut. Jag la mig nyss tillrätta i soffan och jag är så trött!

Ikväll är det ju idolfinal, jag har faktiskt inte följt idol. Det gör iochförsig aldrig så det är ju inget som är nytt. Och som alltid, jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag vet inte vad ni förväntar er eller vad ni vill läsa om. Tell me!

// selfie för ovanlighetens skull // kolla hur mycket fina tomtar det finns??? //

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Klockan är i skrivande stund 19:11. Kanske spelar sims, jag är ju sims nörd, haha. Eller ser på något bra på netflix.

Tips för torrt och glanslöst hår.

2018-12-07 14:23
Från llundquistamanda

Under många år, kan det vara fem år? Jag tror det, har mitt fina hår fått utstå mycket blekningar då jag var blond samt nu när jag färgade det brunt. Mitt hår blir ofta torrt och det är något jag tycker känns så ofräscht och ovårdat. Men, jag har hittat botemedlet som funkar för mitt hår. Nämligen kokosolja! Det är så otroligt bra och det gör mitt hår både glansigt och mjukt. Jag brukar göra 2-4 inpackningar i månaden.

Det du behöver är endast kokosolja! Smeta in det i hela håret och låt det verka i 2 timmar. Ha gärna en handduk eller sätt plastfolie runt håret för att behålla värmen då oljan tränger in mera i håret och för full effekt. Sen är det bara att skölja ur och tvätta med schampo och balsam.

// ser ni skillnaden? Till vänster hade jag haft i kokosolja och det var så otroligt glansigt och mjukt. Till höger är det nästintill nyfärgat, ingen kokosolja och det ser inte alls så fint ut som på den andra bilden. //

Topp tre favoriter - musik

2018-12-06 18:37
Från llundquistamanda

Nämnde jag i min fakta om mig att jag älskar musik? Jag tror inte så men I sure do älskar musik. Nästintill alla genres som finns. Jag tänkte dela med mig utav mina tre favoriter just nu.

15 fakta om mig

2018-12-06 18:14
Från llundquistamanda

Så, hur ska jag nu gå till väga efter mina två första inlägg? Det känns lite konstigt att uppdatera er om min dag redan efter två inlägg. Inte för att min dag har varit spännande men ni vet vad jag menar. Så varför inte skriva 15 faktan om mig? Så får ni lära känna mig lite mer.

1. Jag har inga syskon.

2. Jag har haft tre eller om det är fyra bloggar på Nouws portal förut.

3. Jag följer faktiskt inga bloggar alls.

4. Så fort jag har pluggat upp mina betyg ska jag söka till kriminalvården, det är mitt dröm jobb!

5. Jag HATAR att resa. Oavsett vart. Det är bara ren stress för mig.

6. Jag har aldrig ätit nudlar.

7. Jag går på sånglektion en gång i veckan och har gjort sedan jag var 13 år.

8. Jag avskyr sommaren och våren. Drömmen för mig vore att ha höst och vinter året om.

9. Jag kollar på TV cirka en timme i veckan.

10. Jag har aldrig flugit flygplan.

11. Jag har bara varit i nordens länder och i Kraków.

12. Jag har fem tatueringar och min favorit är min ros jag har på handen!.

13. 2012 färgade jag mitt hår blont och sen dess har jag varit blondin ända till två veckor tillbaka då jag färgade det brunt.

14. Det finns inget mer jag blir så arg och irriterad på som tuggummin(!!!!) Jag vet inte varför men åh, dom gör mig så arg, jättekonstigt??

15. Mitt första jobb var att åka runt som musikant och sjunga för äldre personer på äldreboenden

Sociala medier

2018-12-06 16:54
Från llundquistamanda

// Instagram //

// snapchat //

Hur ska vi börja?

2018-12-06 16:42
Från llundquistamanda

Hej på er! Eller ska man börja med ett hej? Läser någon det här eller skriver jag i tomma intet? Det känns ju faktiskt lite konstigt att skriva ett inlägg där ingen läser.

Hur börjar man ett inlägg? Vem kommer läsa det här? Hur mycket ska jag dela med mig utav?

Mitt namn är iallafall Amanda och jag är 18 år. Bosatt i Örebro. Jag går mitt sista år på Grillska Gymnasiet. Vilket program jag går på är lite svårt att svara på faktiskt. Eftersom jag går 25% i skolan så läser jag endast ett ämne och just nu är det gymnasiearbete och är i skolan tre dagar i veckan. Men hursomhelst, jag går media programmet men jag läser inte dom tillhörande kurserna.
Nog om skolan och om mig. Anledningen till att jag startade upp den här bloggen var för att jag vill dela med mig utav min vardag och min psykiska ohälsa. Jag lider av psykisk ohälsa sedan 5 år tillbaka i form av depression, ångest, borderline, PTSD samt självskadebeteende. Jag tycker det är otroligt viktigt att ta upp det ämnet eftersom det finns för lite kunskap i samhället.

Okej, så har jag kommit igång med ett första inlägg nu? Jag vet faktiskt inte, men vi kan väl hoppas på det bästa.

​And this is me! Nu med brunt hår dock.