RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 19:21:40

BLODY BACHELORS CLUB ( The Wankers )

Senaste nytt från Mr Kuk

2009-04-20 23:08

Mr Kuk meddelar veckans modetrend: rosa trikåer, gummistövlar i turkos, scarf samt keps med fruktimitationer. Självklara accessoarer: surrande analplugg i tunn guldkedja runt halsen och ett par Elton-John rutor på näsan. Glöm inte fjäderboan i senaps-gult ! Snyggt och fräscht så här års ! För att vara ute i god tid inför nästa veckas stora trend kan man redan nu beställa tid hos tandläkaren. Och även se till att Landstingskortet, donationskort och blodgruppsintyg finns lätt-tillgängligt för akutpersonalen i handväskan eller plånboken.


Klarläggande!

2009-04-20 00:33

För dig  som tror att Hitler lever och kör Taxi i Hamburg eller gör reklam för Lacoste kan jag bara säga att han idag isåfall skulle fyllt 120år!

Okej?

NU DJÄVLAR !

2009-04-20 00:08

Har legat spjälkad och gipsad i ett halvår men nu är det dags att träna upp fingrarna! (för att inte tala om övriga kroppsdelar).


Var är mullvaden Mona? Kan någon jaga fram henne med rök? NEJ - Förresten för fan gör inte det, hon bara biter sig själv, och det är så sorgligt att se. Vi får nog kalla in Elefanten med glasveranda-glasögonen om inte S ska förkrympa till ett minoritetsparti.  NEJ - Förresten han föraktade ju alla. ...

Ja, då vet jag inte vad.

OK, jag skiter i allt och kollar på Gerry Springer istället.

Imorrn ringer jag Mr Kuk och frågar om råd.


Årets Julskiva av BOB

2008-11-12 12:39
se länk BINGOLOTTO och LOKUS till höger

Den stickande Riksdagsbögen från Stureplan av..BOB

2008-11-12 12:27

 " Stickningen har gått riktigt bra på eftermiddagens möte. Det är inte så snyggt men ska repa upp detta så småningom och börja om när fingrarna gör lite mer som jag vill att de ska göra"

 Fredrik Federlay 


Det finns väl inget som är så avkopplande som att ta fram ett par stickor

och sedan sticka tills fingrarna värker. I riksdagen under tråkiga långa debatter brukar " Fredde " påpassligt idka denna underbara hobby.Senaste alstret är en gul tröja som Centerns bögfalang ska bära

på sina sammanträden.

Det är tur att STATEN finns...av BOB

2008-11-09 10:52

I goda tider springer de obotliga kapitalist- och fria marknadsivrarna omkring och klappar varandra på huvudet. Sturska och överbetalda

svävar dessa övermänniskor omkring  på moln bakom stängda styrelserum.

Övertygade är de i sin tro att de fria marknadskrafterna äro Guds gåva

till mänskligheten och bör vara allenarådande här på jorden.

När sen raset kommer så är det ju bara att gå till förhatliga farbror STATEN, som nu är nöd och tvungen att rycka in och ge första hjälpen så att hela skiten inte ska krackulera.

Ödmjukt sitter de i morgonsoffan och förklarar sakernas förhållande.


Men snart kommer nya tider och då är det dags att sturska till sig igen.


Instruktion i hur man bygger en skola...av BOB

2008-11-09 10:23


Identifiera en lämplig plats. Förslagsvis en sluttning

impregnerad av lerskiffer.

Stapla byggnadselementen på varandra och fixera

dessa ( om möjlighet finnes ) med cementmassa.

I initieringsskedet rekommenderas en nivå på högst

två våningar.

Om byggnaden står kvar efter första monsunregnet

så kan ni utan betänkligheter blaska på med ännu

ett etage.

I de fall då konstruktionen nu börjar kännas något

ostabil, så måste grundstommen antagligen stöttas.

När detta är gjort så rekomenderas att ni avvaktar

ytterligare ett monsunregn innan ytterligare våningsplan

appliceras.

Lycka till!


New balls, please

2008-11-07 23:00
Kunde grisen tala skulle den nog ta till den gamla tennis-repliken: "New balls please"

Nekrofili

2008-11-07 22:45
Jag känner att jag snart måste komma ut med att jag är nekrofil, eller vad det nu heter. Nu när homofilen övertygat samhället om att homofili inte är onormalt är det dags för oss nekrofiler att komma ut ur garderoben. Jag säger som RFSL´s ordförande: det som naturen skapar är inte onormalt. Siamesiska tvillingar är t.ex inte heller onormalt! Om det vore accepterat i samhället skulle fler nekrofiler våga komma ut ur garderoben. Problemet är bara att vår partner inte också kan tala för vår sak. Då hade vi varit dubbelt så många. Vi (levande) planerar nu en alternativ "Pride-festival" för oss alla som fascineras av lik. Är det någon som äcklas? Ja, säkert.

50.000 på Göteborgsvarvet

2008-11-07 22:33
Göteborg hade förr flera varv. Som ersättning finns numera Göteborgsvarvet som lockar ca 50.000 målinriktade löpare som trängs i flera timmar för att få komma fram på stadens asfalt. Signifikativt för det postindustriella samhället.

Monkey wins 231.000.000

2008-10-18 22:48

OK, nu är den 231.000.000 % (inflationen i Zimbabwe, alltså). Vi säger grattis till Robert Mogabe för hans lyckade försök att komma in i Guiness Book of Records. Och där lär han nog stanna kvar ett tag. Hade hans mamma vetat om att det skulle bli så här hade hon nog tagit en spade och slagit ihjäl fanskapet vid födseln.

Lehman Brothers (WTFD)

2008-10-18 21:43
VD:n för Lehman Bro´s, Richard Fuld fick ut ca 480 miljoner kronor i lön och bonus under 2007. Investmentbanken gick omkull i september i år och var en av tändhattarna till explosionen i den internationella finanskollapsen. Miljoner om inte miljarder människor kommer att känna av detta. Mr Fuld som tjänat en halv miljard på ett år (vet du hur många generationer en sådan förmögenhet räcker till?) har börjat sälja sin konst på auktion. Det gör mig än mer bekymrad. Att han trots detta inte tycker att han har pengar nog. Hur pengadrucken kan man bli? Men en av de anställda försökte i alla fall att åtgärda Mr Fuld´s kortslutning i hjärnan genom att slå ner honom i företagets egna gym. Mr Fuld däckade och kan vi hoppas att han vaknade upp med en ny insikt?  Nej, jag tror inte det.

Dansbandstävling i TV.....av Mr Kuk

2008-10-18 20:20
Äntligen! Men ska juryn verkligen behöva bestå av två bögar och en lebba?

Nysvenskars problem

2008-10-15 23:46

Jag har sympati med alla de som försöker lära sig svenska. Här är ett enda exempel hur vi tolkar ordet "häck":

(det kan fan inte vara lätt)Hårdrockens Jesus till Göteborg !!!

2008-10-15 23:23

Ser att Jörn Lande har bestämt att spela i Götet den 4:e december -08!

Halleluja !!!   Jesus lever !

Rusningen till biljetter är redan vansinnig!

Hållå - botten ??!!

2008-10-15 23:10

(En blogg med anseende måste ha en kommentar till pågående ekonomiska kris)

OK, det blev som Ravi Bahtra skrev, men det blev senare (ca 20 år). Men det han beskrev i sin bok "Den Stora Kraschen 1987" blev sanning år 2008. Frågan var bara att pricka in tidpunkten. Olika konstgjorda andningar har ju getts branscher för att kalaset ska kunna fortsätta. Se gärna filmen "Ivar Krüger" och upplev samma sak fast i 1930-tal! Människan är oförbätterlig. Eller?

Intellektet

2008-10-15 22:49
Läste just att nedladdning av musik minskar. Bra för musikbolagen (som snor pengarna från musikerna) men illavarslande för det kollektiva intellektet. Förmodligen har kunskapen om hur man laddar upp/ner fallit i glömska eller blivit för svårt att begripa. Goda nyheter för Sony mf.l men dåliga nyheter för mänskligheten.Gud hjälpe oss!

Den svarte Hitler

2008-09-13 00:09

Vi tackar idag den ökände svarte Hitler för att han lovat att dela styret av Landet med 500.000% inflation. Världens nationalekonomer står nu i kö för att få komma till Zimbabwe för att studera hur han bar sig åt. Aldrig tidigare har någon lyckats med att ta ett rikt land till fattigdom, folkflykt, kaos, hyperinflation och allmän ruin. Det står idag utanför alla vetenskapliga modeller att förklara hur man kan lyckas med detta. Det ryktas även att läkare kommer att ta särskilda prover på honom för att säkerställa att han inte är en apa.

(Har vi månne inträtt i den kusliga tidsloopen i "Planet Of The Apes")?


Falska profeter

2008-09-12 23:42

Skönt att Maud Olofsson lovar 10.000 nya jobb när nu bolagsskatten sänks 2,5% och arbetsgivaravgiften med 1%. Tänk att det blivit så lätt att skapa jobb! Politiker och finansmän med hybris har något gemensamt - de kan berätta sagor för allmänheten som går hem för stunden. När sagorna visar sig vara bara sagor, var det andras fel att de inte slog in. Och när det går åt helvete försvinner de snabbt ut genom bakdörren med pengarna de hunnit sno åt sig själva.

Malplacerad kommentar

2008-09-12 23:37

Idag när jag skulle åka med bussen , satt det en man i busskuren med nerdragna byxor och sket! Jag kunde inte låta bli att säga "det finns toaletter för sånt, här i Sverige". Vet ni vad han sa då? : "Skit ner dig !"