RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-11-08 12:01:54

treoelsa

LEX TALIONIS

2019-05-09 19:49

I ETT INLÄGG DEN 5 NOV 2017 BESKREV JAG HUR DE NU VÄLKÄNDA UTLÄNDSKA POJKARA FÖRSÖKER RÅNA EN SVENK GRABB PÅ HANS CYKEL OCH TELEFON. OBSERVERA ATT DEN SVENSKA POJKEN INTE PROVOCERAT DEM. OM INTE JAG HADE HINDRAT DEM SÅ HADE DE LYCKATS.


LALLANDE IDIOTER PÅSTÅR SOM VANLIGT ATT SAMTAL OCH INFORMATION LÖSER ALLA PROBLEM.


I ÖVRIGT ANSER JAG ATT ALLA YTOR I KIL SKA ASFALTERAS. LÄGG IGEN TORGET OCH ALLA PARKER.

FJANTEN BILDT

2018-09-03 13:08

Såg på en löpsedel att Bildt spytt ut sin galla över Åkesson. Han undrade hur Åkessons föreställningsvärld ser ut. Jag undrar hur Bildts ser ut? Hans fru sålde ost och nu är hon EU parlamentariker. Hur tänkte Bildt när han satt i Lundins styrelse och gjorde sig ansvarig till folkrättsbrott?


  Det verkar som Bildt har mandat till att skapa sin egen värld.

VAD GÖR MAN?

2018-06-19 10:15

VAD GÖRA  NÄR MAN  ÅTIT MAT FÖR 30.000 KR I MÅNADEN OCH HAFT SLÄKTEN PÅ MAT VARJE KVÄLL OCH NATT? PENGARNA ÄR SLUT. JO MAN GÅR TILL SOCIALEN. DET ÄR ENKELT FÖR SOMLIGA.

vi är olika...

2018-06-03 08:56

Vi har fått in en syriansk släkt i vårt fina nya hus. De är oftast tio personer i den lilla lägenheten. Varje dag i en månad är det ramadan med kackel till ett på natten med tillhörande grillning med kolgrill på balkongen. För övriga hyresgäster är det förbjudet att grilla med kolgrill. Men syrierna har inte fått information om vad som är rätt och fel.  Rättigheterna känner de till men har ingen aning om skyldigheterna.


  De regler som vi tog för självklara gäller inte längre. Hela släkten kör hit tvätt och får den tvättad  i den nya fina tvättstugan. Tvätttider gäller inte längre de hnner inte tvätta klart och då är det bara att gå över tiden. Vi andra får snällt  vänta tills de är klara.


  De flesta väntar och slätar över och hävdar att information är lösningen. Men det gäller inte alla.

Vi har fått information om att det är lång kö till de nya husen. Kösystemet gäller inte för alla.könsstympade småflickor

2018-05-26 19:17

Ingen har åtalats i Sverige för könsstympning trots att tusentals stympas varje år. Åklagarna som ska  ställa barbarerna inför rätta har för lite kunskap för att kunna ställa dom till svars påstår de.  Det handlar väl snarare om ren feghet. Ynkligt.


  Men tänk om en svensk far skulle daska till sin lilla  son eller dotter i baken: då skulle ni få se på alerta sociala myndigheter och åklagare.   


lagen är ingen högre form av moral

2018-04-05 12:35

Nu har alla som tänker gifta bort sina könsstympade småflickor verkligen fått sig en tankeställare.

Inför att riskera villkorlig dom så tror jag nog att de flesta tänker sig för både en och två  gånger  innan de säljer sina döttrar.

Samma regler för alla?

2018-02-07 08:55

Rökfritt under arbetstid för anställda på Kils Kommun? Den regeln gäller inte en av social-cheferna. Hen  tillbringar minst tio minuter i timmen på kommunhusets innergård med att röka. Det kanske ingår i anställningsavtalet?

Lycka

2018-02-06 11:27

Det ska bli enklare för handikappade att jaga alla slags djur från div fordon.Detta är bra för jämlikheten. Rätten att döda djur är en självklar mänsklig rättighet.

 

  För åtskilliga år sedan kunde man i en av våra länstidningar läsa en tårdrypande historia om en ung jägare. Han hade dömts för jaktbrott och fick inte längre vara med och jaga. Hur orkade han leva vidare och finna mening med livet? Jo han byggde lodjursfällor och fick sedan se på när hans snälla farbror avrättade de stackars djuren.

 

  Han fick känna doften av död och blod och fick se lodjur kämpa för sina liv i dödsångest.

 

  Vilken lycka.

VALLE VARG

2017-12-14 22:31

Jag känner Valle och han berättade för mig:

"Det här med att vi vargar skulle vara Värmlands "landskapsdjur" är en bluff.

Vi har aldrig godkänt det.

 

  Vi är inte och kommer aldrig att bli Värmlands "landskapsdjur." Den som påstår någonting annat ljuger."

Grattis

2017-12-13 16:16

Ett stort grattis till vargjägarna i Rackstadreviret. Nu vet Ni och alla andra tuffa varghatare hur Ni ska gå tillväga för att få döda lite extra vargar. Det är bara att släppa sina hjälplösa hundar lösa i ett  vargrevir och hoppas på att de blir dödade och helst uppätna. Då har det helt plötsligt och enkelt skapats ett lagligt sätt att få skjuta varg.

Står Ni framför spegeln nu med en vargvalp virad runt halsen och...?


  Länstyrelsens rovdjursansvariga är så djävla rädda för jägarna så att de går med på vad som helst bara de blir omtyckta och får vara med i gänget. 


  Tänk att det nästan undantagslöst sitter idioter som rovdjursansvariga i alla länstyrelser. Det kanske är ett kriterium?

Det är enklast med jasägare allt annat vore tjänstefel.

Töl

2017-11-18 18:44

Det är ett djävla tölande om att vargen dödar jakthundar.

Var inte så förbannat korkade så att Ni släpper hundarna lösa när Ni vet att det finns vargar. Vargar finns i skogen.

 

  Sanningen är väl den att Ni struntar i om Era hundar blir dödade bara Ni får möjlighet att döda själva.

Lex Talionis

2017-11-05 17:27

Raggarna med sin dunkande, höga musik och de manipulerade A-traktorerna som kör fram och tillbaka och fram  och tillbaka på Storgatan gör mig ingenting.

De stör mig inte. Jag finner det det till och med lite roande.

 

  Det som gör mig riktigt förbannad och skrämd är ett gäng som kör omkring på sina hårt trimmade mopeder och trakasserar folk. De vandaliserar och förstör både privat och allmän egendom. Jag såg bl.a när de bröt sönder backspeglar på åtskilliga bilar. Polisen vet dras namn men ingenting händer.

 

  Vi har också ett gäng arab ungdomar som drar omkring och gör precis som de behagar. Jag blev vittne till när de försökte råna en svensk grabb på hans telefon och cykel. Om jag inte hade stoppat det hela så hade de lyckats. Cyklar stjäl de hela tiden. Polisanmäla är ingen idè. Observera att jag inte är politiskt korrekt och säger ungdomar utan arabiska ungdomar och det av den enkla anledningen att de är araber.

 

  För en tid sedan satt ett av våra kommunalråd och en polischef och tog varandra i hand och lovade att polisen skulle öka sin närvaro i Kil. Ingenting har naturligtvis hänt.

 

  Herr och fru kommunalfullmäktige skulle ge sig ut på kvällarna och informera sig om vad som händer därute i verkligheten.

 

  Det är mycket skit i Kil nu och tiden för lallande samtal är förbi.

metoo

2017-10-22 11:48

Jag tror, jag är inte riktigt säker men det kan vara så och är det  så är jag uppriktigt ledsen. Jag vet inte men ifall att: jag tog Marita på brösten i sexan. Inte båda brösten utan bara det ena. Jag tror att det var det högra.

Ursäkta mig Marita.

the night will find you...

2017-10-16 18:28

Jaktbrott, djurplågeri, vapenbrott men framförallt ett vidrigt djurplågeri i Norrbotten.

 

  Vårt national helgon Hans Alfredsson uttryckte sig enkelt och klart. Under en tid var han chef på Skansen och då skänkte han bort den mycket populära chimpansen Ola till en djurpark i Thiland. Som svar på allmänhetens massiva protester svarade han: det är ju bara ett djur.

 

  Ola fick tyna bort i en liten och smutsig bur. Helt apatisk levde han sina dagar i Thiland.

Större än så var inte herr Alfredsson trots alla fina ord vid hans bortgång.

 

  Som Nils Ferlin uttryckte sig: man ska passa sig för människor som inte tycker om djur.

"VAR INTE RÄDDA FÖR DE ENSAMKOMMANDE..."

2017-04-26 18:50

MEN DET ÄR VÄL INTE DET SOM ÄR DET VIKTIGA I SAMMANHANGET. DET VIKTIGA ÄR ATT DET SKEDDE I TYSTHET OCH I LÖNNDOM.

 

   "DIKTATORERNA" I KOMMUNEN GENOMDRIVER ALLT SOM DE FÖRUTSÄTTER SIG. HUR?  JO DE HAR DEN VIKTIGA KUNSKAPEN:  DE VET ATT DE FLESTA I KOMMUNEN ÄR KRÄK. ÄVEN DE I KOMMUNALFULLMÄKTIGE INKLUSIVE REVISORERNA. 

Ett fruktansvärt terrordåd.

2017-04-10 09:57

Men inte visste jag att det fanns så mycket kärlek och omtanke i landet Stockholm. Vi "på landet" Sverige hade nog inte en aning om det. Ordet kärlek har använts säkert miljoner gånger de senaste dagarna i media.


  Vi får se hur mycket det finns kvar av "kärleken" om en vecka.


Ord och tankar utan handling aldrig himlen når.

BIRGITTA OLSSON

2017-02-21 14:46

Nu behöver vi inte höra en enda intervju till. Tack.

KURRUPTION=missbruk av offentlig makt för privat vinning.

2017-02-01 18:26

Ang. Fastighetsverket, andra och annat.

Det är inte bara pengar, makt, jakt och mörka kostymer som binder dom samman. Själv misstänker jag att det är en pedofilring.


  Varför, frågar den som fått förmågan att tänka själv och kritiskt, har inte riksrevisorerna uppmärksammat det som pågått? Revisorer är revisorer. Det är ingen skillnad om de bor i Stockholm eller i Kil. Revisorer är kosmetika.


  Löfven hävdar att regeringen inte har något ansvar för fastighetsverket. Är det ett alternativt ansvar?

Journalisterna ett hot mot demokratin.

2016-12-16 15:13

Om nu Kils Kommun vill köpa våtservetter för 10. 000 kr/förpackning och tösalt för flera 1000% över marknadspris så är det väl deras sak. De som bestämmer är demokratiskt tillsatta. Vi har valt dom. Den som tilldelat personen ifråga mandat att sköta de aktuella inköpen är politiskt tillsatt och därför suverän i sin roll.

 

  Hört från kommunhuset: Ett av kommunalråden har problem med sitt humör och uppträdande. När kommuninnevånare och skattebetalare ringer och vill ställa frågor kastar han på luren om inte frågorna passar honom. På ett möte nyligen uppträdde han som ett bortskämt barn när han inte fick som han ville. Han svor och skrek.

 

  Kommunens högst betalda tjänsteman, om man inte räknar kommunchefen, gick i pension i okt i år  67 år gammal.Men han satt inne med en sådan enorm kompetens och hade information om allt viktigt så han fick fortsätt på ett vikariat. 

 

  Nu Westerberg får du se upp. De letar efter ett offer. Kommunrevisor Bengt Kjellberg har tydligen fått order om att han ska agera. Han har aldrig agerat förut så du får nog planera för kaos.

 

 

KILS KOMMUNS FÖRETRÄDARE ANGRIPS AV MEDIA IGEN.

2016-05-12 20:32

KAN HELT KLART RUBRICERAS SOM ETT ANGREPP PÅ DEMOKRATIN?