RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-11-08 11:40:37

silentrain

,.-

2019-02-27 23:12

Var ett tag sedan jag skrev något men här kommer lite. De övre skrev jag för en månad sedan och den nedre skrev jag i lördags. Ibland måste tankarna ut.När livet blir tufft eller man stött på en återvändsgränd så är det svårt att finna vägen ut. Ingenting är enkelt och vägen framåt börjar ta slut. För varje gång jag kommer någonstans så går jag direkt tillbaka till början. Oavsett hur mycket jag kämpar så verkar det inte finnas någon plats för en vinst. Mitt livs trasiga bitar ligger på golvet, varje gång jag böjer mig ner för att återfinna min själ så krossas jag åter igen.

Tiden kan inte läka den smärtan som inte går att bota. Allt lidande, allt svek, allt i en orörlig förändring. Försöker sätta ihop mina pusselbitar som aldrig passar ihop. Så många saker som händer i mitt huvud, och så många saker som sägs. Kan inte visa vad man egentligen känner för mitt hjärta är rädd för att säga det. Som en dålig dröm så sitter smärtan kvar djupt inombords. Efter en stund lär du dig den subtila skillnaden mellan att hålla en hand och kedja en själ, och du lär dig att kärlek inte betyder lutande, och sällskap inte alltid betyder kärlek. Det man alltid måste tänka på är att du alltid kan ta dig framåt. Om en vägg blockerar din väg så klättra över den. Gör det du måste för att kunna ta dig vidare. Vägen dit är inte längre än du gör den.


------

Ditt vackra leende och ditt glada skratt gjorde mig intresserad. Men ditt stora omtänksamma och kärleksfulla hjärta är anledningen till att jag vill tillbringa resten av mitt liv med dig. Det vackraste som finns i världen är att se dig le och veta att det är jag som är skyldig till ditt leende. Den bästa kärleken är den man känner ända in i själen, som sätter eld på ditt hjärta och ger frid till våra sinnen. Ikväll när du lägger dig, glöm inte bort mig då. För jag kommer somna med dig i mitt hjärta. Alla har inte turen att hitta någon så speciell att den personen berör ens hjärta på det mest underbara sättet. Den där speciella personen som är en osynlig del utav en själv. Någon som får dig att tro på dig själv och ge dig hopp, få dig att se på dig själv och få dig att förstå att du är perfekt precis som du är. Man ska leva livet mot alla odds, livet ska avnjutas och glädjen ska delas. Så många resor som ännu inte tas. När man hittar den personen som gör en lycklig. Både med varandra och med sig själv så har man något som inte alla har eller någonsin kommer att få. Så lita på det förhållandet, lita på varandra och ge inte upp. För det ni har, kommer alltid finnas där.

Utan din kärlek är jag tom, utan din kärlek är jag förlorad. Ibland måste man bara le och låtsas att allt är bra, hålla tillbaka tårarna och gå därifrån. Orden "Jag älskar dig" är lätta att säga men det är svårt att bevisa orden om man inte menar det. Hur svårt är det att hitta den där starka och sanna kärleken som man vill känna för resten av sitt liv? Allt är möjligt, om man är beredd att ge det en chans.

Nu några ord till mig själv från mig själv:

Stå på dig och ge inte upp. Jag har kämpat nu i flera år för att äntligen bli den personen jag ska vara och som jag faktiskt trivs med. Mitt första mål är inom räckhåll och efter det ska jag förbättra mig själv ännu mer.

asd

2016-09-12 18:23

Jag trodde jag älskade den finaste flickan, du tog emot mitt hjärta med öppna armar. Men, det var bara början. Ditt sanna ansikte finns nu framför mig. Jag kan se vad du gjorde mot mig, du använde mig. Jag gav dig all min kärlek och hela mitt hjärta. Du hade en stor och viktig roll i mitt liv, du skulle bli min fru. Jag kan fortfarande inte förstå vad som hände, varför du lämnade mig eller varför du gjorde som du gjorde. Min kärlek för dig var ren, mjuk och sann. Min kärlek var bara för dig. Nu är jag fast med all denna smärtan som tömmer mitt hjärta, är osäker på om det någonsin kommer läka. Vad har jag gjort för att förtjäna denna tortyren? Om du verkligen älskade mig så skulle du brytt dig när jag grät, men du kom aldrig, hur mycket jag än bad och skrek ditt namn. Varje gång jag börjar sakna dig så stannar allt upp. Jag ler, jag skrattar åt alla våra galna minnen och allt vi gjort tillsammans. Det värta är känslan jag får när jag väl kommer till slutet av våra minnen. Vad jag än gör så så blir jag inte av med smärtan du gett mig. Ge mig en kram, visa att du bryr dig, ge mitt hjärta liv igen. Smärtan jag kände skulle jag inte ens ge min värsta fiende, att känna sån här smärta är inget någon någonsin ska känna.Jag känner tåren på kinden, tar ett andetag och dyker in i vågen av minnen. Sitter på stranden med tankar av våra minnen, vi var två själar som fann varandra, men nu kan jag inte få någon ro. Varför lämnade du mig med en tom hand? Nu sitter jag här ensam utan dig tätt intill. Våra minnen som följer gör mig tokig av sorg. Sluta såra mig och låt dagarna gå, låt mig komma tillbaka till det livet vi hade förut. Kan inte glömma dig på grund av alla små saker du gör. För, ditt sätt att le så fort jag ger dig komplimanger, sättet dina ögon lös upp när du såg mig, hur du kunde kasta ditt hår och få mig på fall. Du är min dröm men du är sann. Du sa att du älskar mig och jag trodde på dina ord.Min största rädsla i mitt liv är att leva ensam. Har levt i en mardröm sen det blev sanning. Dag efter dag, så är jag fast i ensamheten och smärtan. Varför valde ödet att ta dig ifrån mig? Jag kan inte tänka tanken att dejta någon annan, kan inte föreställa mig själv kyssa eller älska en annan tjej. Men jag måste släppa dig innan jag krossas av tyngden av mitt egna hjärta. Du sa aldrig att du skulle gå, du sa aldrig hejdå. Du var borta innan jag förstod vad som hände. Mian drömmar handlar fortfarande om dig, men du finns även i mina mardrömmar.Kommer du komma ihåg mig om vi möts igen? Du fick mig att inse hur det verkligen att kändes att älska. Din första kärlek är inte den första personen du ger ditt hjärta till, det är den första som krossar det. De enda som tror att det finns en gräns på tiden det tar för sorg att försvinna, har aldrig förlorat en del av deras hjärta.Min syn på att vara en bra kille:


Inte ha sex bara för att han kan, inte byter bort den han har när han hittar en snyggare tjej, den som inte bara har dig för fysiska saker.

Den som respekterar dig och dina val.

Den som förstår att familjen kommer först och att skola är viktigt.

Den som inte tar bort dig från dina vänner, den som vill vara med dig bland folk.

Den som pratar med dig på samma sätt vare sig det är sms, telefon eller tillsammans.

Den som älskar dig och bara dig.

Visa din romantiska sida

Ge presenter
Överraska henne
Var hennes hjälte
Visa att du bryr dig
Var förstående och tålmodig
Älska henne med passion
Lär dig att förlåta
Lyssna på henne med både öron och ditt hjärta.

TuttiFrutti

2016-08-08 00:26

Kärlek är en evig känsla som kommer från hjärtat. Utan kärlek så kan inte ett hjärta fungera. Kärlekens känsla är så underbar. Den får dig att slappna av och leva. Förlorad kärlek är den värsta känslan som finns. Tiden har tagit mig bort från dig, men inte långt bort. Jag ser dig genom solskenet, genom den starkaste stjärnan så finner jag dig. Om du någonsin undrar om jag är med dig, lyssna på ditt hjärta, om det slår dubbla slag så finns jag med dig. Ta en titt inuti dig, om du känner ett rus av värme och glädje så är är jag med dig. Även om du inte riktigt vet om det just nu så finns jag djupt inuti dig.


Kärlek är den finaste känslan och kommer direkt från hjärtat. Kärlek är den där söta kyssen du fick på morgonen. Leendet du fick när du såg mig eller hörde min röst. Det är ljuset inom dig när det är mörkt. Jag kunde se i dina ögon att du ville le, du fick mig att le, du fick fram tårar i mig. Jag har fallit för dig, djupt inne så vet jag att du känner likadant. Vill älska dig, natt som dag. Vill hålla dig i min famn och aldrig släppa dig. Vill kyssa dig föralltid för jag älskar dig. Vill få dig att bli galen i mig, för mitt hjärta, du har tagit all min frid och sömn. Du har fått mig att bli galen i dig.


Varje dag jag är med dig så lär jag mig något nytt, varje ögonblick med dig känns så rätt, så perfekt. Du har skickat in romans och vänskap i mitt liv, du får mig att känna mig så underbar och levande. Kommer alltid finnas där för dig, för jag bryr mig. Finns inte mycket mer jag kan säga som du inte redan vet. Men du gav mitt hjärta liv och värme, något som det inte känt på en livstid.


Ge aldrig upp, för när du ger upp, då har du redan förlorat.

Rolig helg.

2016-06-06 10:55

Hallå där.


I Lördags så kom det några gamla vänner till familjen och det var hur trevligt som helst. Fikade, var ute och gick och kollade på film. Vi skrattade, lyssnade på rolig musik och skojade med okända personer. Känns som det var hundra år sedan jag haft en rolig och trevlig dag. Var en helt fantasktisk känsla att inte fokusera på framtiden för en dag.


I flera månader har jag varit helt upptagen med träning och övnignar att jag glömt bort hur det känns att leva lite. Gick ju från jobbet för några månader sedan då dom skulle lägga ner och sedan dess haft försvaret som ett mål och det kräver ganska mycket diciplin. Eftersom jag och värme inte är så bra kompisar så går det lite trögare nu men jag pressar på. Har två månader på mig och att misslyckas finns inte i mina tankar, inte nu längre.

En till.

2015-12-09 21:10

Återigen, denna är inte menad för någon. Bara jag som kluttrat lite.


Jag föll för dig. Jag blev kär i dig på grund av en miljon små saker du inte visste att du gjorde. Har haft mardrömmar hela mitt liv. Tankarna på dig är den kritiska punkten där mina mardrömmar slutar och de underbara drömmarna börjar. Den kärlek jag har för dig går inte att sätta ord på. Din röst är så gudomlig, verkar som alla himlens änglar är här. När du säger att du älskar mig genom att titta djupt in i mina ögon. Det ögonblicket ger mig bara en snabb glimt av paradiset. Jag bryr mig inte ens om jag måste avsluta mitt liv imorgon. För sen jag träffade dig mitt hjärta har alla mina sorger försvunnit. Din närvaro gör mig så rik och komplett, bara genom det sätt du håller min hand när vi går ner längs med gatan. Jag behöver inte någon annan person vid min sida så länge du är här med mig. Du är inte bara mitt livs kärlek, du är min bästa vän. Tillsammans har vi inga hinder framför oss.


Jag blev kär i dig första gången vi träffades. Din bild åkte djupt ner i mitt hjärta. Mina ögon var omedelbart bländade av din skönhet. Slutligen kom dagen när jag erkände allt som jag kände för dig. Och när du sa att du kände likadant så kändes det som en dröm. Och jag ville aldrig vakna. Nu när du äntligen är min så vill jag aldrig förlora dig, jag vill alltid vara vid din sida.

Tjabba.

2015-11-22 23:00

Denna är inte menad för någon.


Mina tysta ord skall tala. Som jag ser dig med mina stängda ögon. Med all min kraft så stöttar jag dig innan jag faller. Ett skadat hjärta går upp till dig. Du går närmare, och ljuger.  Våra oskyldigt törstiga känslor som vill köpa varje dröm, smaka varje glädje, men ut kommer en bitterljuv otålighet. Att flyga och kyssas i skyn. Att vidröra stunder tillsammans. Men varje sorg fruktas. Är rädd för att prova. För du står där med dina lögner.


Kärlek är en mild omfamning mellan kropp och själ. En lugn beröring av handen, en mjuk kram av varma armar, en smekning av två själar. Kärlek är en stor passion mellan hungriga hjärtan. Det intima utbytet mellan sinne, kropp och själ. Kärlek är att alltid vara omtänksam, alltid växa tillsammans och att alltid vara där. Kärlek är en underbar gåva som delas av två välsignade själar som upplever himmelriket på jorden.


Du är anledningen till att det första jag gör på morgonen är att le och tankarna på dig vaggar mig till sömns varje natt. Du gör att varje dag känns som en vacker melodi. Jag vill aldrig att det ska sluta, eftersom det känns så rätt.

Som en glittrande stjärna kom du in i mitt liv. Du fyllde mitt hjärta med glädje. Du gav mig kärlek som jag inte trodde fanns. Du gav mig en axel att gråta på. Du var mitt stöd när jag mysslyckas. Du var min kraft när jag var svag. Med ditt leende framför mig har du gett mig kraften att orka leva. Med de silkeslena ord du viskade i mina öron så har du fått mig att inse att jag verkligen är kär i dig. Utan dig bredvid mig är mitt liv planlöst. Sitter varje dag och ber att jag kommer vara din förevigt och jag kommer alltid att älska dig så länge du låter mig.


Du fick mig att inse den sanna innebörden av kärlek. Den verkliga innebörden av kärlek i livet. Saker som inte var tänkt att vara. Saker som jag inte kunde se. Varför lämnade du mig och gick? Jag vill verkligen veta varför du lämnade mig ensam. Utan dig finns det inget liv. Utan dig kommer jag inte överleva. För jag älskar dig

Love.

2015-10-27 21:04

Vi vet alla att när man känner äkta kärlek så är det den bästa och mest underbara känslan man kan känna. Nu har jag ingen att skicka denna till men eftersom jag tycker om att skriva så händer det att det råkar komma ut några ord.


Jag undrar om du vet hur du får mig att känna. Om du fortfarande inte vet, så ska jag berätta:

Du är den som gör mig hel och full utav lycka. När du är nära mig så känns allt overkligt. Jag har en dröm som hela tiden kommer tillbaka till mig. En dröm om skönhet. En dröm då kärleken flyter fritt. Jag ser att du går mot mig, du ler, du strålar av ren kärlek som är så fantastisk. När jag ser dig slår mitt hjärta snabbare. Du är den enda jag vill ha nära mig. Min enda riktiga önskan är tydlig. Att få vara med dig varje dag, mitt hjärta. Utan dig kommer jag aldrig att bli hel. Utan dig är jag en förlorad själ med ett hjärta som inte känner någon värme. Låt mig får höra orden. De tre ord du inte får missa.

Deep.

2015-10-18 21:21

Det finns dagar när det är så svårt att hålla sig uppe och göra de saker du ska göra. Vi har alla tider när vi känner att vi vill sitta i ett hörn och gråta eftersom vi försökte så hårt och fortfarande ingenting händer som skulle ge oss en glimt av en solig dag.

Jag tror att dessa situationer gör oss starkare, men ibland är det en så svår uppgift att bara kunna gå vidare och avsluta just den dagen.

Även om vi tror att vi bara inte kan få nog och vi kommer inte att kunna göra det, måste vi vara starka och fortsätta att försöka, för vi vet aldrig när något kan visa sig vara en extraordinär sak.


Vi är alltid bråttom, vi vill komma till skolan, arbete eller någon annan plats i tid. På morgonen jagar vi efter buss, tunnelbana, taxi eller kör vår bil och fastnar i trafiken. Hela dagen är vi upptagna med arbete, skola, projekt, läxor, lärande, matlagning etc.

Jag frågar, när har vi tid för oss själva, att få kunna göra vad vi vill och tycker? Livet är kort och vi bör påminna oss om att vi behöver några avkopplande stunder som kan spenderas för att meditera eller med vår familj, vänner.

Tyvärr så glömmer vi att njuta av de små saker som inte kostar oss en massa pengar eller ibland ingenting.

Le på morgonen, tänka på verkliga saker som är viktiga i just ditt liv och vad du är tacksam över.

Titta på en fantastisk solnedgång och njut av stunden, koppla av i din favoritplats i trädgården.

Gå på gräset och lukta på blommorna, läs det som gör dig lycklig, titta på ditt favoritprogram och försöka lära dig något av det.

Gå ut på din balkong eller trädgård om du har en och njuta av den friska luften på kvällen eller vakna upp tidigare på morgonen och gör något som är bara för dig, som att läsa dina favoritbloggar eller böcker, bara sitta på stolen med din bekväma morgonrock och drick vad du vill, kaffe, cappuccino, saft eller mjölk.


Jag önskar er en fantastisk vecka och glöm inte att ha tid över för dig själv.

.

2015-10-14 12:37

Hittade denna på den bärbara för några veckor sedan. Skrev den tydligen i Februari 2014 men använde den aldrig. 


När jag ser dina ögon så är det som att jag sitter vid stranden och kollar på en vacker solnedgång. Om jag frågar snällt. Vill du då ta platsen i min famn på stranden? När jag är med dig saktar tiden ner. När vi kollar varandra i ögonen så stannar den helt. Inget känns svårt när vi kramar varandras händer. Om du frågar mig om jag älskar dig så kommer du inte få något svar tillbaka. Jag kommer istället ta din hand, låsa våra fingrar och hålla hårt tills alla tvivel är borta. På natten när stjärnorna har smygit fram så kan jag bara tänka på dig. För då ser jag bara stjärnorna i dina ögon som glittrar extra mycket när vi kollar på varandra. Tankarna på min kärlek för dig håller mig vaken längre och längre om nätterna. Ditt vackra leende och härliga skratt fick mig att falla för dig. Men ditt fina och älskade hjärta fick mig att vilja vara med dig för alltid. Varje gång jag hör dig skratta så faller jag ännu djupare för dig. Dagen jag träffade dig så fick jag veta hur kärlek verkligen ska kännas. Än idag så blir jag förvånad över hur underbart det känns. Sen dagen jag träffade dig så visste jag att du alltid kommer ha mitt hjärta. Vår kärlek växer mer för varje dag som går. Jag visste med hela min själ att du en dag kommer bli min fru. När jag tänker på dig så känner jag stolthet, glädje, kärlek och lycka. Grattis på födelsedagen mitt hjärta och tack för all kärlek du gett mig <3

Ett år senare.

2015-10-13 20:36

Tjosan.


Var ett tag sen sist. Hmm.. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Kan börja med mina nyårslöften och sen hur det har gått.


Gå ner vikten jag la på mig.

Träna upp kroppen.

Komma ur min depression och bli en bättre person.

Ha en framtidsplan.

Äntligen åka utomlands.


Håller just nu på med min träning. Enligt walklogger så har jag gått 10 mil i månaden "utöver det i jobbet" sen nyår och det är väl bra? Har kört ett kvartal med Freeletics och kan säga att jag är väldigt förvånad över resultaten! Det har gjort mig till en smalare och smidigare person och känner mig lite mer säker med mig själv. Nästa blir MTP - Military Training Program. Steg 1 är fan jobbigt! En övning som heter Pyramiden. 1 pullup 2 pushups och 3 situps. Sen plussa lika mycket varje gång tills man når 100 pullups 200 pushups och 300 situps. Ungefär så här:


1 pullup 2 pushups 3 situps

2 pulups 4 pushups 6 situps

3 pullups 6 pushups 9 situps

.

.

.

100 pullups 200 pushups 300 situps.


Sen planka lika många sekunder som man gjorde situps så planka 5 minuter på 300 situps. Bara att köra på..


 


Hur jag kom ur min depression, de som läste inläggen jag la ut förra sommaren vet hur jag mådde. I vintras så satte jag faktiskt ner foten och tänkte att så här kan jag för fasen inte hålla på. Jag har lurat döden 4 gånger. Hur kunde jag låta han flytta in? Så jag började läsa mycket och röra på mig. Pratade om det med kompisar och vi hittade på roliga saker. Behövde ingen medicin eller prata med någon "läkare" utan jag jobbade på det själv.


Det om att jag vill åka utomlands. Jag har aldrig varit utanför norden och det tycker jag är hemskt. De ställen jag vill till men det har aldrig blivit av är:

Italien då jag är lite nörd när det gäller romarriket.

Grand Canyon, de som har varit där säger att det är magiskt och det är faktiskt min dröm att få åka dit.

Någon solsemester till något land. Jag vill se annat klimat och andra kulturer.


Men det blev tyvärr inte så. Inte precis utomlands men förra året så hade jag planerat en romantisk weekend på Åland med mitt ex, när vi var tillsammans.


Just nu vet jag inte hur framtiden ser ut. Det enda jag vet är att jag förlorar jobbet nästa år och då får jag se vad som händer. 


Det värsta med att vara singel efter ett så långt förhållande är att man alltid går och tänker på vissa saker. Nej.. Inte såna saker. Det jag älskade och saknar mest är att gå och hålla handen, gosa ner sig under en filt och kolla på en film tillsammans, försvinna i varandras famn och känna en sån otrolig trygghet för att sedan ge en godnattkyss på pannan och krypa ännu närmare. Det jag nog var bäst på var väl att skriva romantiska och fina texter/dikter. Skriva något på kvällen som sätter ett leende som varar i en vecka.


Men nu ska jag kolla på lite film sen sova. Jobb imorgon. Så nattinatti <3