RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-25 05:21:14

cassandraalerstam blog

cassandraalerstam blog on Nouw

Tjaaa

2018-12-05 22:36
Från cassandraalerstam

Ångest, ångest & mer ångest

2018-11-13 22:45
Från cassandraalerstam

Egentligen vet jag inte varför. Det blir bara för mycket emellanåt och jag klarar inte det. Allting grundar sig i skolan som har en tendens att vara för mycket ibland. Eller är det jag som förstorar allting och gör allt mycket större än vad det egentligen är..jag vet inte men en sak vet jag, och det är att jag ska sova nu och glömma allt annat för en stund och hoppas på ny energi imorgon.
Puss & kram

<33

2018-11-09 18:37
Från cassandraalerstam

Idag är det äntligen fredag och vi har äntligen gjort vår UF pitch inför skolan!
Jag var så nervös men samtidigt taggad och det gick hur bra som helst!
Ikväll ska jag träffa Bella & vi ska nog käka något gott i stan och bara snacka skit. Sen ska jag sova hos Jonathan tror jag bestämt. Puss & kram

Yellow it is

2018-11-07 20:00
Från cassandraalerstam

Mina nya byxor från Missguided x FannyLyckman!
Skitcoola ”cykelbyxor” men vet inte om jag var jätte bekväm i dem. Men älskar färgen och modellen men tror kanske inte att jag hade gått på stan i dem. Eller vem vet? Inte just vid denna årstiden kanske.
Idag har vi haft basketbollsturnering & det var verkligen så roligt! Imorgon är det prov i ledningsorganisation och på fredag är det UF-pitch inför skolan och jag är så taggad men nervös! Ska bli roligt att se allas UF!
Nu ska jag snart lägga mig i sängen efter en eftermiddag som varit full av plugg!
Puss

Wet

2018-11-06 23:01
Från cassandraalerstam

jag vet vad jag vill, jag vet ingenting.

2018-10-31 20:58
Från cassandraalerstam

Älskar verkligen Molly Sandéns album ”Större”. Favvis är ju ändå Sand. Texten är så himla bra..
Alla känner mig förutom jag
Jag som knappt bestämt vem jag vill va
Fin och ful och allting däremellan
Aldrig mer, men kanske en gång till
Jag vill ha det ofta, ha det sällan
Jag vet vad jag vill, jag vet ingenting”

Det är så jag emellanåt.

Halloween

2018-10-26 21:27
Från cassandraalerstam

The weekend

2018-10-21 22:29
Från cassandraalerstam

De tre översta bilderna kommer från gårdagen hos Viktor. Temat var ”ursäkta jag har kommit fel” vilket var kul men svårt! Jag & Mathilda gick runt på Buttericks i 1,5 h men kom till slut fram till dessa snygga outfitsen! Tyvärr kom inte de illgröna benvärmarna med på bilden, men snygga var de!
I torsdag var det tbs fest på nattkatten. Hade faktiskt inte jätteroligt.. det brukar vara bättre!
Ikväll har jag bara pluggat & pluggat men också bakat kanelbullar i alla dess former! Med nutella och vanlig fyllning! Grymt gott!!
Nu ska jag äntligen sova och ladda upp för en kort men intensiv vecka!
Puss & kram

Min & Bellas resa till Frankrike

2018-10-16 21:04
Från cassandraalerstam

Har inte så roliga bilder som samtidigt har bra upplösning, att lägga ut från resan! Men här kommer ett smakprov :) längtar verkligen tillbaka! Vi bodde i hennes lägenhet i Cannes! Underbart minne!
Just nu har jag precis lagt mig i sängen efter att ha pluggat naturkunskap ett bra tag.. ligger nu och tittar på ”Södertäljepolisen”. Ni som känner mig vet att program som 112-på liv och död och Tunnelbanan är bland det bästa jag vet. Har ju tittat klart på alla brottsdokummetärer på Netflix så fortsätter nu genomsöka vad kanal 5 har att erbjuda :))
Puss & kram

Happy

2018-10-11 18:56
Från cassandraalerstam
Sitter just nu i Laröd med mamma och väntar på mat från La Pizza! Ska bli grymt gott! Har haft en relativt lugn dag i skolan men har matteprov imorgon och vet verkligen inte hur det kommer gå. Har pluggat en del men matte är på riktigt det värsta ämnet.. vi får ju bara hoppas på det bästa! I helgen ska jag till Nikkis 18-års fest och det ska bli så roligt. Så idag provade jag lite kläder så tror jag vet vad jag ska ha på mig nu. Vi hörs! Puss