RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-25 03:12:15

LinneaSchor blog

LinneaSchor blog on Nouw

SHE´S IN A MOOD

2019-03-07 22:14
Från LinneaSchor

"They are scared of women like you. Women with hearts big enough to house suitcases full of pain. Women with laughs so therapeutic they can heal wounds. Women with passion fierce enough to start wildfires. They are scared of what they can't tame or understand."

HAPPY GALENTINES MY LOVES!

2019-02-14 22:08
Från LinneaSchor

Plot Twist; Some women are single as fuck, and are actually having the time of their lives. They’re building careers. They’re accomplishing goals. They’re traveling the world. They’re discovering things about themselves that they love while shedding old layers of themselves that they don’t need. They’re unlearning old, bad habits while practicing new, and healthy ones. They’re embracing their alone time, and thriving in it. Contrary to the shit that the masses like to spew, not all single women are lonely, bitter, miserable or damaged. Some women are single as fuck and are more in love with their life than they ever have been before.

2018

2019-01-07 16:27
Från LinneaSchor

En text jag skrev dagen innan nyår, visste inte om jag skulle lägga upp den eller inte men varför inte?

Wow, det är alltså en dag kvar av 2018? Vet inte riktigt vad jag ska skriva för detta året har gjort mig alldeles mållös. Tänkte skriva att detta året har varit det absolut värsta och bästa i mitt liv men om jag ska vara ärlig så har det inte alls varit det värsta året i mitt liv för det var garanterat 2017. Det har helt klart hänt saker detta året som inte har varit så värst roliga men varje sak har lett mig dit jag är idag.


För ett år sedan satt jag i min säng precis som nu och försökte skriva om det gångna året och allt jag kände var sorg och smärta. Jag gjorde mitt bästa för att se det positiva i allt som hänt men jag var så redo att lägga det året bakom mig och få en ny början.


Jag bestämde mig för att detta året skulle bli det lyckligaste och bästa året någonsin. Jag satte upp mål som att alltid lita på min magkänsla och att sluta ge fler chanser till människor som verkligen inte förtjänade det mer. Jag bestämde mig för att vara den personen jag innerst inne alltid vetat att jag är menad att vara och att göra precis det jag vill och inte bry mig om vad någon tycker. Vilken tur att jag följde mina nyårs löften för gud vad jag har mått bra detta året.


Jag är så tacksam över allt som har hänt detta året. Detta året öppnade mina ögon och jag lärde mig vad jag förtjänar. Jag förtjänar lycka. Jag har lärt mig att om någon försöker stå i vägen för mig och mina drömmar så visar jag dem var dörren är, för jag behöver ingen i mitt liv som inte tror på mig och vill mitt absolut bästa.


Detta året har jag flyttat till andra sidan världen (och förverkligat min största dröm), jag har börjat plugga (och jag älskar det ), jag har rest och jag har fått så otroligt många nya vänner, vänner som känns som familj, vänner som jag kommer ha resten av mitt liv. Jag har gjort galna saker (som verkligen inte kan nämnas här på bloggen haha), jag ha skapat oförglömliga minnen och jag har LEVT mitt liv.


Så 2018, tack för nätterna som blev morgnar, vännerna som blev familj och drömmarna som blev verklighet.


2019, jag har höga förväntningar på dig.

LIFE ADVICE

2018-09-03 02:25
Från LinneaSchor

Always be the best person you can be. Be kind even when you’re tired. Be understanding even when you’re angry. Do more than you’re asked, and don’t ask for anything in return. Don’t silently expect anything either. Listen when someone talks, and really listen too, stop just thinking of how you’ll reply. Tell people that you love them and that you appreciate them. Go out of your way to do things for people. Be the greatest person you can possible be and when you mess up, make up for it the next moment or minute or day. One thing you should never do? Never spend your time trying to prove to anybody that you’re great, your actions will speak for themselves and we only have limited time on this earth, don’t waste it. If someone doesn’t see your light, don’t worry. Like moths, good people are attracted to flame and to light, and they will come.”

OFFICIALLY MOVED IN

2018-08-26 04:09
Från LinneaSchor

Hej! I söndags flyttade vi äntligen in i vår nya lägenheten och wow alltså. Den är så himla fin och fräsch, jätte mycket är renoverat och utbytt så den känns verkligen helt ny. Den är mycket större än jag förväntade mig också.

Lägenheten består av två sovrum, ett badrum, ett kök, ett stort vardagsrum, en hall och en balkong. Just nu står det mesta utom våra sovrum tomma haha men vi har iallafall köpt matbord och stolar som vi har satt upp.

Vi bor på ett jättebra område med massor av affärer precis över vägen. Vi bor på samma gata som skolan ligger på så det är bara att cykla rakt i 10 minuter så är vi på skolan, vilket är så bra för då kan man typ inte bli sen för man har hamnat fel. På vårt område har vi två pooler och en jacuzzi som man bara har tillträde till om man har nyckel vilket är skönt så det inte kommer några obehöriga personer dit. Vi har ett stort och fräscht klubb hus med wi-fi,eget gym och sedan har vi även jätte mysiga uteplatser där man kan grilla.

//

Hi!! We moved in to our new apartment this Sunday and wow. The apartment is so pretty and fresh, everything is newly renovated so the apartment really feels like it is completely new. It is also much bigger than I expected which is nice.


The apartment contains of two bedrooms, one bathroom, a kitchen, a large living room, a hallway and a balcony. Right now the apartment is pretty empty besides from our bedrooms but we have bought a kitchen table and chairs.


We live in a really good area with lots of stores just across the street. We live on the same street as our school so it’s just a 10 minute bike ride which is good because it is nearly impossible to be late. In our neighborhood we have two pools, one jacuzzi, a clubhouse with WiFi, a gym and a nice outdoor area where we can have barbecues.


Kram L

LA LA LAND

2018-08-19 07:13
Från LinneaSchor

Hej!! Var ett tag sedan jag kikade in här men har varit så upptagen med att flytta, till andra sidan världen?!! Känns så overkligt att skriva och ännu mer att uppleva. Flög hit i måndags tillsammans med min pappa och vi har hunnit med såå mycket saker på bara några få dagar. Jag tänkte att jag gör en liten sammanfattning;

Tisdags- Tittade på min nya lägenhet, gick runt på campus, var på Ikea och handlade och på kvällen var vi även på ett köpcentrum och shoppade lite och köpte med oss mat till hotellrummet.

Onsdags- Var på banken och öppnade konto och skaffa kort, åkte till ett annat Ikea och handlade lite till, var på target & walmart, solade och badade i poolen och på kvällen åkte vi till en outlet.

Torsdag- Skulle träffa Maryanne och John (några vi känner som bor här) men John hade trillat och skadat sig så vi hängde med sonen och hans kompis som visade oss lite coola ställen. På eftermiddagen solade och badade vi och sedan åkte vi till ett köpcentrum och jag fixade ett nytt mobilabonnemang. Köpte även med mig cheesecake från cheesecake factory hem, höjdpunkten haha.

Fredags; Träffade en av tjejerna jag ska bo tillsammans med, hon var så trevlig. Vi åkte till banken och fixade en check som vi ska betala för lägenheten, helt sinnessjuk summa med pengar.. nästan 100 000 kronor. Sedan åkte vi till Ikea och handlade sängar, matbord, skrivbord och det mesta som vi kommer behöva ha i lägenheten. Efter det åkte vi hem och tog det lugnt på rummet, det behövdes efter att ha suttit fast i trafiken i cirka 4 timmar..

Lördags- Var på outlet på förmiddagen då det var lite molnigt och sedan åkte vi till Huntington Beach och badade. Hade tydligen varit en jordbävning? så vågorna var cirka två meter höga, fastnade i en och trodde jag skulle dö men jag klarade mig haha.

Imorgon flyttar jag in i lägenheten och sedan måste jag tyvärr säga hejdå till min älskade pappa :( Kommer sakna honom fruktansvärt mycket. Men det ska bli roligt att komma in i rutin osv.

Kram L

I’M MOVING TO CALIFORNIA

2018-07-31 18:58
Från LinneaSchor

Så länge som jag kan minnas har jag sagt att jag ska flytta till Los Angeles efter gymnasiet. Jag och Anna spenderade vår sommar där precis innan vi började gymnasiet och då blev jag bara ännu mer övertygad om att detta var stället för mig. Jag älskar allt som har med Kalifornien att göra. Det varma vädret, stränderna, palmerna, shoppingen och all god mat.

Jag flyttar hit då jag ska börja studera på California State University, Long Beach. Här ska jag läsa ekonomi och antagligen även en minor i marknadsföring. Jag ser verkligen fram emot detta och tror det kommer bli så roligt även om jag är jätte nervös.

Jag kommer självklart uppdatera bloggen och skriva mer om bland annat hur jag ansökte till skolan, var jag ska bo osv.

//

For as long as I can remember I’ve said that someday I’m moving to Los Angeles after high school. Me and my best friend Anna spent our summer before we started high school here and ever since then I was 100% sure that this was the place for me. I love everything about California. The warm weather, the beaches, the palm trees, the shopping and all the good food.

I’m moving because I’m going to college at California state university, Long Beach. I’ll be majoring in Economics and I also wanna get a minor in marketing. I’m so excited about this and I’m sure it will be a lot of fun even tho I’m super nervous.

I will tell you more about how I applied for school, where I’ll be living and much more in the future.

A MAGICAL NIGHT

2018-07-22 20:05
Från LinneaSchor

2018 - 07 - 10

”Gothenburg, tonight we dance until we sweat and sing until we lose our voices”

Den finaste och mest magiska natten i mitt liv. Tårar, skratt, dans, allsång, pussar och kärlek. Förra veckan var jag och Filip i Göteborg för att se en av våra favoritartister, Ed Sheeran. Konserten var en av de bästa jag någonsin varit på i mitt liv. Det var så bra känsla på Ullevi och det kändes som att varenda person verkligen uppskattade att just de fick vara här, just då. Hoppas och önskar att jag får chansen att se Ed Sheeran åtminstone en gång till under mina år.


//

The most beautiful and magical night of my life. Tears, laughter, dance, sing a long, kisses and love. Last week me and Filip was in Gothenburg to see one of our favorite artists, Ed Sheeran. The concerts was one of the best I have ever been too in my life. There was such a nice feeling at Ullevi and it felt like every single person really appreciated that they could be there at that exact moment. I hope and wish that I get to see Ed Sheeran at least one more time.

MIDSUMMER

2018-07-15 13:30
Från LinneaSchor

Blommor i håret, dans runt midsommarstången, god mat, jordgubbstårta, vänner, familj, kärlek och såklart sol med lite regn...

//

Flowers in the hair, dancing, good food, strawberry cake, friends, family, love, and sun with a little bit of rain...

TUSCANY

2018-07-15 00:40
Från LinneaSchor

Toscana, jordens kanske vackraste ställe? Jag, Anna och Wilma besökte ett utsiktsställe i Florens där man kunde se hela staden från ovan och det var så vackert.

Efteråt bestämde vi oss för att gå på en lång promenad uppåt i ”bergen”, vet inte om det är berg eller väldigt höga backar haha. Iallafall så lämnade vi Florens efter en stunds promenad och hamnade på landsbygden i Toscana. WOW säger jag bara, så himla vackert och fridfullt. Stora öppna landskap, odlingar och vackra hus prydde ens syn och jag tror aldrig jag upplevt ett mer harmoniskt ställe i hela mitt liv. Längtar tillbaka varje dag.

//

Tuscany, perhaps earths most beautiful place? I, Anna and Wilma visited a viewpoint over Florence where you could see the whole city from above and it was so beautiful.

Afterwards we decided to go for a long walk and started walking up in the “mountains”, I’m not really sure if it was mountains or very large hills haha. Anyways we left Florence and ended up in the countryside of Tuscany. WOW, is the perfect word too describe it, so beautiful and peaceful. Large open scenery, wine yards and beautiful houses blessed our sight and I don’t think I’ve ever experienced anything as peaceful before in my life. I miss it everyday.