RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-10-04 18:11:39

nouw.com/madeleineedberg

madeleineedberg blog on Nouw

Details

2018-12-03 12:12
Från madeleineedberg

Hej på er hoppas ni mår bra.

Tänkte att det kunde vara kul o visa er lite detaljer från min lägenhet där jag bor. Har fått upp lite julpynt nu eftersom det börjar närma sig jul och redan första advent igår, sjukt! Uppskattar själv att kika in andras inredning och hem. Måste tipsa er om ett doftljus från Zara home som ni ser på bild 10. Världens godaste doft till jul! Luktar verkligen så mycket jul!! Finns även andra dofter o doftpinnar om man gillar det mer.

Gjorde lite scones tidigare idag som ni ser på sista bilden super enkelt haha! O på det hade jag mammas hallon o blåbär sylt muuuums.

Jag börjar få lite julklappsstress. Har nämligen en ganska stor släkt att köpa till! Vädret är ju också så tråkigt nu att jag inte är sugen på att dra ut o gå i affärer. Så pratar med syrran just nu och vi satsar hellre på att online shoppa haha. Ska dock träffa en vän senare idag i stan så kanske blir något köp ändå

Framhäv blåa ögon

2018-11-29 11:56
Från madeleineedberg

Ett tips för er med blåa ögon är att använda varma ögonskuggor som orange i olika nyanser. Att jobba med komplementfärger alltså motsatt färg till sin egen ögonfärg får ögonen att poppa. Här har jag använt mig av paletten Urban decay Naked heat palette ni hittar den genom att klicka här
Vill också visa hur mycket en fransmarkering (svart kajal längs övre fransraden) förstärker dina fransar med mascara på!! Har även lagt vit kajal på nedre vattenlinjen för att ytterligare öppna upp ögat.

Spa dag

2018-11-28 21:56
Från madeleineedberg

Första gången jag var på Elements spa Clarion Hotel i Skanstull. Det var så mysigt och skönt att få koppla av en stund som Ellen min kära vän fixade åt oss eftersom hon jobbar där, så fint! För att komma från en hotellfamilj med spa var det så skönt att känna sig lite hemma och spaa lite igen hih. Väldigt fint spa måste jag säga, med pool som även var kopplad utomhus. En charkbricka och varsin svingod alkoholfri mojito fick vi in också. Tips om ni vill komma ifrån "vardagstressen" lite är att gå iväg på spa, kanske till o med unna sig en liten behandling!

​​Annars har min dag bestått av att vakna upp till världens finaste väder. Älskar när det är riktigt krispigt i luften och blå himmel. Har tränat och även fixat mina naglar. Gjorde sedan ett kort besök på jobbet med mina älskade kollegor.

​​Framöver har jag lite planer på att dela med mig om lite tips, min hudvård och vad jag använder för smink. Har även några tutorials på gång!!

Första inlägget

2018-11-27 13:14
Från madeleineedberg

Hej! Jag är helt ny på det här och fattade knappt hur jag skulle lägga upp detta inlägg. Jag är verkligen inget proffs och har inga större erfarenheter av hur det är att blogga. Varför jag skapar en blogg är för att delvis kunna lägga ut bilder på min kreativa sida där många inlägg kommer handla om smink och hudvård. Jag är utbildad makeupartist och jobbar som det heltid. På jobbet sminkar jag oftast endast skönhets makeuper medan här vill jag visa er lite mer om vad jag kan och har möjlighet flöda ut min kreativitet samt visa er lite tips om skönhet och smink jag använder och gör själv. En annan sak som också har betydelse varför jag börjar blogga är för att mina släktingar och vänner ska kunna läsa hur jag har det här i Stockholm och vad jag gör om dagarna.

Vem fasen är jag då? Jag är en tjej, 20 år som flyttade till Stockholm slutet av sommaren 2017. Vart jag kommer ifrån är en väldigt svår fråga då jag flyttat runt en del och känner mig hemma på många ställen. Från början är jag uppvuxen i Vadstena upp till jag var 5 år, därefter flyttade vi till Jönköping bodde där ett år, sedan till Hooks Herrgård som ligger söder om Jönköping och 6 år därefter flyttade vi ner till Glumslöv i Skåne när jag var ca 12 år. Nu lämnade jag familjen och flyttade upp till Stockholm för lite olika anledningar. Men större delen av släkten bor på Hooks Herrgård och nere i Skåne fortfarande.

Jag kommer från en golf-restaurang och hotell familj. För er som inte vet varför vi flyttade runt så mycket var för mamma o pappas olika hotell anledningar. Hooks Herrgård är vår mittpunkt skulle jag säga då det var min farfars far som köpte stället från början och en idag drivs det av oss familjen Edberg där min farbror är VD. Många som känner mig vet att jag inte är den i släkten som satsade på golf och jag har heller inte varit så intresserad av det. När jag var yngre valde jag hellre att spela fotboll och utöva andra sporter. Och nu i äldre dagar valde jag att läsa och bli makeupartist och har ett stort intresse av skönhet och hälsa.

Så kort och gott kommer det vara mycket intressanta grejer som händer här om ovanför lockar. Smink, skönhet, tips, vänner/släkt, resor och meeeer. Nu i början får ni stå ut med sämre kvalité på bilder och lite amatör design. Har så mycket mer jag vill skriva och visa!!