RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-25 06:02:19

Thelifeoffateen blog

Thelifeoffateen blog on Nouw

Torsdag...

2018-12-06 15:32
Från Thelifeoffateen

Ofrivillig sovmorgon idag...
Skulle vakna sex men vaknade sju av att mina syskon skrek, fick göra mig i ordning till skolan på en kvart för att hinna med bussen. Det gick ju bra, jag kom till skolan i tid med allt jag skulle, det ända dåliga var att jag vart tvungen att gå till skolan utan smink. Det är väldigt jobbigt för mig eftersom jag inte har bra självkänsla alls var jag obekväm och kände mig ful hela dagen.
Nästa sista lektionen fick vi hål och tog matten tidigare så jag han med två bussen istället för den som går halv fyra, det var najs.
Ikväll blir det mycket plugg iallafall, har prov imorgon och jag har inte pluggat så mycket.

Meeen det var det, hoppas ni tyckte min tråkiga torsdag var trevlig att läsa om, i helgen tänkte jag skriva nått inlägg om lite ”deep stuff” så det bli spännande (hoppas jag).

Pöss

Onsdag...

2018-12-05 17:26
Från Thelifeoffateen

Bara två skoldagar kvar sen heeelg!!

Idag hade jag sovmorgon, till nio meen eftersom jag åker buss fick jag gå upp 7 så det blev halv mycket sömn inatt. Skolan började med träning inför vårt luciatåg, som är om typ en vecka och jag måste träna massa låtar nu (ångest). Sen kommer det lite intressanta på dagen...
Jag skulle vad en kille jag har skrivit med ett tag hade snapat, min kompis stod precis bakom och råkade se att han skickat ett hjärta (hunnie). Såklart berättade hon var mina andra typ närmaste vänner och nu springer dom runt och säger att jag har pojkvän även om jag försöker säga att vi inte är tillsammans. Jaja, nu vet dom att jag skriver med någon iallafall.
Resten av dagen var bara massa lektioner och sväng till Willys på lunchen, ganska tråkigt men jag förväntar mig inte att skolan ska vara särskilt rolig.

Om någon trevlig människ som läser undrar över något är det bara kommentera så svara jag.

Pöss

Hej hej

2018-12-04 11:08
Från Thelifeoffateen

Hej, jag ville bara komma in och skriva ett litet inlägg för att starta igång min blogg, The Life Off A Teen.

Jag har valt att ha bloggen anonym av den enkla anledningen att jag kommer känna mig trygg med att skriva saker som jag annars inte vågat skriva om.

Hoppas någon vill kika in och läsa om mitt liv som 15årig i dagens samhälle.

Pöss <3