RSS - xml

Kontrollerades senast: 2021-10-18 08:50:44

OlineLarsson blogg

OlineLarsson blogg på Nouw

Mina mål 2019!🌟

2019-01-05 23:15
Från OlineLarsson

Äntligen är det ett nytt år och nya möjligheter och jag vill bara lämna 2018 bakom mig. När jag blickar tillbaka på året som varit blir det väldigt många känslor som bubblar inom mig men jag är glad att vissa saker har hänt för jag har vuxit så otroligt mycket som människa under detta år!
Men vissa stunder vill jag bara glömma bort och kräkas på.

Nu var det ett tag sedan jag skrev men har försökt att lägga all tid på mig själv den senaste tiden för att börja må bättre och klara skolan!
Och det har gått väldigt bra, nu har jag bara 2-3 gånger kvar på BUP sedan är jag ÄNTLIGEN klar där.
Är så otroligt stolt över mig själv om man får säga så utan att låta ego att jag tog mig igenom detta helvete och att jag trotsade mig själv och tog mig dit.
När jag gick till BUP första gången kändes det som att jag aldrig skulle ta mig där ifrån för jag hade så otroligt mycket jag behövde jobba med vilket ledde till att jag undvek att fara dit vissa gånger, men nu längtar jag dit, det finns inget bättre än att få prata om sina känslor med någon utomstående.

Men till ämnet i rubriken. Nytt år betyder nya mål. Jag har funderat väldigt mycket på jag jag vill sätta för mål detta år och det här är vad jag kommit fram till:
• Ta träningen seriöst
• Gå ner 20kg innan årets slut
• Äta mindre skräpmat
• Slösa mindre pengar
• Blogga mer

Det är inte så jättemycket saker men det är stora saker för mig, saker som jag har svårt med i vardagen speciellt träningen, jag har alltid tagit träningen seriöst tills allting hände, då tappade jag all motivation och låg i sängen varje dag och åt chips.
Jag sket i allting vilket ledde till att jag gick upp väldigt mycket i vikt.
Men nu vill jag inte leva så längre jag vill vara samma motiverade Oline som jag var tidigare, så nu är det bara att KÄMPA hela detta året för 2019 ska f*n bli mitt år!

Puss på er och ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg


Jag har börjat jobbaa😄

2018-09-12 21:41
Från OlineLarsson

Hej på er igen!

Har blivit ett tag mellan varje inlägg nu jag vet men känner att jag bloggar när jag har tid att sitta ner och skriva i lugn och ro så jag inte behöver stress skriva.
Så jag kommer att lägga ut när jag känner att jag har tiden.

Men till något annat! Jag har börjat jobba!! Det är så kul att ha någonting att göra efter skolan istället för att åka hem och bara ligga i sängen.

Men vart har jag börjat jobba då? Jo på subwaaay
Har inte jobbat så länge än, jag håller fortfarande på att lära mig att stänga och andra saker. Trodde först att jag inte skulle klara av ett sånt jobb pågrund av min PTSD men det är inte så stressigt som jag trodde det skulle vara. Plus så får jag tjäna ihop mina egna pengar och det är mycket roligare att göra det när man väl får första lönen än att bara få hela tiden av mamma.

Jag hoppas verkligen att jag kommer klara av att jobba och ändå klara av skolan.
Jag har även börjat gymma igen efter mitt uppehåll under sommaren och det är skönt att bara tillbaka i rutiner igen. Känner mig mer som en människa då. Och jag har mer ork att göra saker.

Jag har nyss slutat jobba så nu ska jag gymma sen hem och duscha och lägga mig och sova och ladda upp för en ny skoldag och jobb efter skolan!

Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg❣️


Var det drogerna eller han?

2018-09-05 21:49
Från OlineLarsson

Jag har väldigt länge, eller kanske ända sen allting med min pappa hände tänkt på om det hade vart annorlunda ifall han inte hade hållit på med droger när han var yngre. Ifall det hade fått han att kanske tänka mer som en ”normal” förälder att man inte rör sina barn på det sättet som han gjorde mot mig. Att den där spärren finns där att det inte är rätt.
Jag vet att det finns dom som håller på med droger där det inte ens finns på världskartan att man inte göra något sådant. Så jag vill verkligen inte dra alla över en kant utan jag fokuserar på min pappa nu.

Även fast min psykolog också säger att det inte har med drogerna att göra att han gjorde detta så kan jag inte släppa att tänka att det var drogerna eller vill jag kanske bara önska att det är så eftersom att det är min pappa?
Det känns som att jag fortfarande är fast i önsketänkandet att det inte har hänt, att han hade druckit eller som jag skrivit nu att det var drogerna. Jag nekar allting som hänt för mig själv väldigt mycket och jag kommer på flera olika anledningar till varför det hänt att det finns någon anledning till det, för det känns som att om jag gör det så blir det mer okej och jag skäms inte lika mycket över att det hänt, att jag lät det hända.

Jag hoppas att jag någon dag kommer komma ur denna förnekelse för jag vill inte att det ska vara såhär. För det känns som att jag inte kommer kunna gå vidare om jag inte kommer ur det, jag kommer bara stå och stampa på samma ställe hela livet.

Byta efternamn?

2018-08-20 21:43
Från OlineLarsson


Jag har fått mitt efternamn (Larsson) efter min pappa, och efter allt som har hänt med honom så känner jag att jag inte vill bli kopplad till honom på nått sätt längre. Det är väldigt många som vet vem min pappa är, det spelar ingen roll vilken stad jag är i så är det alltid någon som frågar ''Är inte du ****** Larssons dotter?'' (vill inte skriva ut hans namn, dom som vet vem han är vet det och dom som inte vet det behöver inte veta).

I alla fall första dagen på Gudmundråskolan i Kramfors så var det en kille som kom fram och sa att han visste vem min pappa var. Visst det är inte dåligt att folk vet vem jag är MEN många tillfällen så vet folk vem han är på grund av droger och sånt skit och jag känner att jag inte vill bli kopplad till det längre.

Hur som helst så funderar jag på att byta till min mammas efternamn som är Forslöf, det känns som det bästa jag kan göra för att inte folk ska veta vem jag är på grund av min pappa men samtidigt så vill jag fortfarande heta samma sak som min lillebror. Men jag känner också att jag mår bättre om jag får byta, det känns som att jag får börja om på något sätt och inte ha honom i mitt liv längre.

jag har pratat mycket om det med min mamma och hon förstår mig och stöttar mig i det val jag vill göra och det är väldigt skönt men för att det ska gå igenom så måste ju han såklart skriva under, men jag hoppas att det går att lösa på något annat sätt.Två år tillsammans!?

2018-08-19 20:56
Från OlineLarsson

Hej på er!❤️

Idag är det exakt två år sedan jag och Emil blev tillsammans! Kan inte fatta att tiden har gått så fort! Känns som att han har varit min hela livet typ. Skulle aldrig kunna tänka mig att leva utan honom vid min sida!
Han har fått mig att bli en helt annan person (till det bättre såklart!) och jag ser helt annorlunda på livet nu, det har fått en helt annan mening! Låter som att jag har fått barn eller nånting haha men det är verkligen så! Trodde inte att en människa kunde få en annan människa att må så otroligt bra!

Under dessa år har det hänt så otroligt mycket, vi har bråkat,skrattat,gråtit osv tillsammans men även fast vi bråkat ibland så har det ändå varit dom bästa två åren i mitt liv hittills, och alla bråkar ju i ett förhållande! Det hör till.
Och fler underbara år ska vi ha!❤️
Tänk inte på vad andra tycker!

2018-08-12 12:19
Från OlineLarsson

Det är många som tror att man börjar blogga bara för att man vill bli känd eller tjäna pengar på sin blogg, visst det finns ju dom som vill att det ska vara så!
Och det finns dom som luckas med det!

Men det finns även dom som vill blogga men inte vågar för att dom är rädd för vad andra ska säga. Typ
”Vad tror hon, hon vill bli känd” osv. Det tycker jag är fel! Jag tycker att man inte ska döma någon.

Jag började blogga för att jag ville få ut mina känslor på något sätt. Jag har alltid varit bättre på skriva än att prata om känslor. Jag brydde mig inte alls om hur många som skulle vara inne på min blogg eller om jag skulle tjäna pengar på den. Jag ville bara hitta nått sätt som jag kunde få ut mina känslor på.
Visst funderade jag på vad folk skulle säga men sedan så tänkte jag, varför ska jag inte kunna starta en blogg och göra det jag vill bara för att det finns folk som kommer döma, det kommer alltid finnas dom som ska hålla på och döma och inte tycka om vad man gör!
Men det gäller att man kommer över det och kör sitt egna race! För man lever för sig själv inte för andra!

Jag tror ni förstår min poäng, tänk inte på vad andra kommer säga eller tycka om dig, var dig själv, det är alltid bäst!❤️

Jag ska tatuera mig!

2018-08-09 01:07
Från OlineLarsson

Jag verkligen ÄLSKAR tatueringar!, jag tycker att det är så himla snyggt! Speciellt dom som har tatuerat in något som verkligen betyder något för den personen!

Jag har velat tatuera mig väldigt länge men mamma har alltid varit väldigt bestämd med att jag ska vänta tills jag blir 18 och det kan jag förstå för man kan ju verkligen ångra sig över en tatuering och visst det går att ta bort tatueringar nu för tiden men det är inte värt pengarna tycker jag. Därför är det bra tycker jag att mamma har varit väldigt sträng med det för att nu när jag blivit äldre så fattar jag inte hur jag kunde tycka om vissa tatueringar jag kollat på

Men för nån månad sedan så satt jag och kollade på massa bilder på tatueringar och fastnade verkligen för en bild!
Jag ska inte göra exakt som det är på bilden utan jag ska inte skriva ’’Stay strong” jag ska skriva ”family”.
Sedan ska den va lite mindre än den på bilden, för att jag ska ha den på handleden.
Jag visade iallafall mamma bilden och först var hon lite tveksam men hon gav med sig efter ett tag!

Anledningen till varför jag vill göra just den tatueringen är för att under den tuffaste tiden med allt som har hänt så hade jag alltid min familj på min sida och dom stöttade mig i alla lägen och det kommer jag aldrig glömma bort.
Jag kommer kunna titta på den när jag blir äldre och tänka att jag har världens finaste familj och att dom alltid ställer upp för mig!❤️

Så det jag väntar på nu är att jag ska få mitt skadestånd och jag ska leta någon som jag vet är bra på att tatuera för jag vill verkligen att den ska bli bra när den betyder så mycket. Annars är det lite som att kasta pengar i sjön!
Jag längtar så så mycket!!

Min sommar!☀️

2018-08-07 13:09
Från OlineLarsson

Hej på er!

Som ni vet så börjar ju sommarn eller ja sommarlovet ta slut snart och jag tycker att vi nyss fick sommarlov haha.. men det är ju samma sak varje år det går sakta dom första veckorna men sen flyger tiden bara iväg!

Vad har jag gjort i sommar då?
Jag har inte gjort så jättemycket jag har mest varit hemma och varit med vänner och Emil. Har farit iväg typ två gånger tror jag och då for jag till Umeå och hälsade på alla kompisar jag har där men även min moster som bor i örträsk.
Utöver det så har jag varit på kramfors, och Härnösands stadsfest och det var jättekul. Men det har ju varit cruising och sånt också som man varit på och det har också varit kul.

Jag brukar alltid fara bort på sommarn och hälsa på massa folk och hinna vara hemma en vecka innan skolan börjar typ, men i sommar har det varit väldigt lugnt som sagt men den har varit bra ändå. Jag har hunnit vila upp mig och fått nya krafter! Och man behöver inte alltid fara iväg överallt för att ha kul❣️

Lite bilder från sommaren

Lördag 00:56

2018-08-05 01:12
Från OlineLarsson

Hej!

Nu vart det ett sent inlägg igen efter några dagar...igen
Har tänkt sätta mig ner och skriva varje dag men hinner knappt med att göra det jag måste göra. Men jag vet inte ens vad jag gör på dagarna haha tiden bara rinner iväg nu känns det som. Tror att det är för att sommarlovet börjar närma sig sitt slut...men det känns som att vi nyss fick sommarlov. Vet inte ens vad jag har gjort under lovet. Men det är kanske så det ska vara? Har kanske haft så kul att tiden bara runnit i väg.

Nämen lovet var verkligen välbehövligt! Har fått tillbaka krafterna och är redo att starta en ny termin och bara köra på och försöka att inte tänka på allt dåligt. Den här terminen ska bli den terminen då det dåliga blir det bra! Eller ska iallafall tänka så. Man brukar bli mer peppad då, iallafall jag!

Men till nått annat. Igår åt jag och Emil på Pinchos för första gången! Det var faktiskt väldigt gott där, och dom alkoholfria godis drinkarna eller vad man ska kalla dom var ju helt klart de bästa av allt!
Dit ska jag verkligen tillbaka och äta!

Nu ska jag och Emil fortsätta att titta på Teen Wolf.
Men ni får ha det bäst så hörs vi i nästa inlägg❣️

Söndag 11:19

2018-07-29 11:30
Från OlineLarsson

Hej på er igen!

Just nu ligger jag i sängen och kollar runt lite på internet på olika möbler man kan ha i sovrummet sen när man är klar med allting som måste göras. Vill bara bli klar med huset nu så man kan börja inreda, ska bli sååå kul

Äntligen kommer det lite regn, det behövs verkligen! Luften blir så mycket bättre efter att det har regnat och det är ju självklart bra med all torka som är just nu. Blir ju nästan rädd när det är såhär torrt!

Idag ska jag nog inte göra så mycket blir nog att ta en vilodag från allt målande. Det behövs!
Men ska väll gå upp snart och äta nått.
Men tror jag ska titta på ett avsnitt av Teen Wolf först älskar den serien såå mycket har sett om den flera gånger

Nä nu ska jag sluta babbla, ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg!❤️