RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-11-08 10:32:39

jobbigtliv

Väldigt väldigt längesen

2019-02-09 18:02

Förlåt så himla mycket för att jag inte har skrivit på jätte jättelänge.
Det har hänt ganska många saker i mitt liv både dåliga och bra. Mormors valp som jag skrev om i förra inlägget är inte längre en valp utan en stor vild unghund.
Mitt favoritband takida spelade på grönaLund 14 september och min bästa kompis Oliver och hans familj bjöd med mig så jag fick se dem för första gången. Det var helt jävla underbart och jag kommer aldrig att glömma det.
I november så fick jag melatonin för mina sömnproblem och det blev bättre men nu i slutet så verkar det som att de inte hjälper men vad vet jag man kanske måste höja dosen eller nåt. Mitt psykiska mående pendlar upp och ner som en jävla jojo men det är fortfarande ingen som tar mig på allvar. Jag har inte velat skrivit det här men jag gör det nu ändå. Jag skär mig själv för att dämpa ångesten och jag vet att det inte är bra men jag kan inte hantera alla jobbiga känslor. Jag började göra det i Mars eller april förra året. Jag hade ett uppehåll på nästan fem månader men nu 29 januari så fick jag återfall. Det är ingen förutom mina närmaste bästa kompisar som vet om det och dom tycker det är jobbigt men dom kan inte göra någonting.
Skolan går ganska bra men vissa dagar är mer kämpiga en andra men så är det.
Jag längtar som fan till sommaren eller rättare sagt 4 juli för då ska jag, min kompis Oliver och hans mamma Åka till skansen för att se Takida och stiftelsen på samma kväll. Jag tror att det blir en kväll jag sent kommer att glömma för jag älskar de banden och de betyder så himla mycket för mig.
En annan riktigt riktigt rolig grej är att en kompis som bor i Stockholm jobbar med tal tidning för synskadade och där har de idolträffar och han har lovat mig att han ska fixa en träff med Takida. Jag har väntat i några månader men de har ganska mycket att göra nu för de har haft en europaturné innan jul och dom håller på att göra klart sitt nya album. De firar 20 år i år så det är därför hon släpper ett nytt album och för att det var några år sedan de släppte sitt senaste album A perfect world. deras nya album kommer heta sju och jag är riktigt taggad på det. Jag tror att när de har mer tid så kommer jag kunna träffa dem och det kommer vara mitt livs största upplevelse.
Jag måste verkligen förbättra mig här men det har varit lite rörigt i mitt liv så det är därför men jag ska försöka att skriva oftare.
Sköt om er och andra i er närvaro.

Längesen

2018-08-18 20:47

Hej!
Det var väldigt längesen jag skrev ett inlägg här så jag tänkte att det är dags att uppdatera er om vad som händer i mitt liv. En väldigt rolig sak har hänt under sommaren och det är att mormor har köpt en hundvalp som heter Freja.. det är en golden retriever samma som hennes förra var. Hon köpte henne lördag 4 augusti så det är inte så längesen. Annars har det inte hänt så jättemycket. Jag har varit mycket hemma hos min bästa killkompis och det har varit väldigt skönt. Jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle kolla upp vad som är fel på mig men det har jag inte gjort på grund av att alla nekar att det är fel på mig. Men vad fan! Jag fattar inte hur folk kan vara så dumma i huvudet! Ser ni inte att det är något fel på mig? Ser ni inte att jag mår så jävla dåligt? Tydligen inte för alla säger att det är helt normalt. Skolan börjar på tisdag så jag hoppas att det här skolåret kommer bli bättre men det tror jag inte att det kommer bli. Just nu mår jag faktiskt väldigt bra av någon outgrundlig anledning. Jag hade mått jävligt dåligt ett tag men när jag vaknade i onsdags så var jag pigg och på strålande humör och så har jag varit fram tills nu och hoppas att det fortsätter så men jag vet inte för med mig kan man aldrig veta något säkert hur jag kommer må. Jag får ta dagen som den kommer. Är jag glad så är jag riktigt jävla glad och lycklig och då får jag massa med saker gjort men har jag ångest och är nere så vill jag inte göra ett jävla piss.
Ska försöka att skriva mer på bloggen lite oftare nu när skolan börjar. förlåt för ett lite rörigt inlägg. Ha det bra och ta hand om er.

Kaos

2018-05-03 17:10

Nu var det väldigt längesen jag skrev ett inlägg här på bloggen.
Allting Är ett rent jävla fucked up kaos Och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag tror att jag är deprimerad men jag tror fan inte att jag verkligen är det. Jag mår piss i en eller två veckor men sen händer någonting med mig och jag blir hur glad som helst och ser inga problem i mitt liv men sen blir jag deppig igen efter någon vecka och ibland Är jag bara glad i en eller två dagar. Det är jävligt konstigt jag fattar inte vad det är för något med mig. min bästa killkompis har sagt till mig flera gånger att han tror att jag är bipolär men jag vet inte om jag verkligen är det. jag har kollat upp det och lite av symtomen stämmer in på mig men inte allt.
Det är så jävla jobbigt och det har påverkat mina betyg i skolan något enormt. jag har bestämt att jag ska kolla upp mig på sommarlovet och se vad som är fel.

Mitt liv är fucked up

2018-02-04 11:24

Jag mår inte bra just nu och det påverkar min sömn väldigt mycket. Det tar så jävla lång tid innan jag somnar och det är värst på vardagar när jag har skola. Inatt somnade jag ungefär klockan 02:00 men det är ju söndag så det gör inte så jättemycket. Men jag hatar vardagar för jag vet att jag kommer somna allt emellan 00:30 till 02:00 och det påverkar min prestation i skolan väldigt mycket. Jag vet inte exakt varför jag mår dåligt men jag misstänker att jag är deprimerad. Jag har försökt att prata med min mamma men hon säger bara: detta är normalt i tonåren det kommer att gå över, sluta nu ryck upp dig! Det är så jävla jobbigt att höra sånt för hon vet inte hur dåligt jag mår eftersom hon vägrar att lyssna på mig när jag pratar med henne.

Jobbig dag

2018-01-16 07:56

Somnade ungefär 23:45 igår kväll men sov piss dåligt hela jävla natten så när min väckarklocka ringde 06:40 så var jag typ död. Ska ha historia som första lektion och efter det så ska jag ha djur lagar sen har jag en annan djur lektion. Sedan ska jag äta lunch och efter det har jag något som jag inte vet och sen har jag idrott. Jag slutar skolan 15:30 men ska stanna kvar tills 17:35 för jag ska träna en hund

Fan också! ?

2018-01-05 21:10

Jag fick inte rida Samira för de har tydligen sålt henne för att hon är för gammal för att gå som ridskolehäst. Hon är 20 fyller 21 i år men jag tycker att hon är jävligt pigg för Sin ålder. det var den bästa häst som jag någonsin har ridit på. Hon och jag var typ gjorda för varandra och vi har utvecklats enormt tillsammans under de två åren jag har ridit. Jag kommer att sakna henne så jäkla mycket och ingen annan häst kan ersätta Samira.

Ridskola

2018-01-05 15:23

Äntligen ska jag få rida efter jul lovet då jag inte kunde eftersom jag var upptagen. En till positiv sak är att jag ska få rida Samira som är den hästen jag rider på men hon har varit halt så jag har fått ridit en annan.

Kallt och dålig sikt

2018-01-01 00:17

Tittar på fyrverkerier från balkongen men det är väldigt kallt och det är ett träd som skymmer sikten

Gott nytt år????

2017-12-31 22:35

Nu är det bara en och en halv timme kvar av detta året. Jag hoppas att ni får ett bra slut på detta året och en bra början på 2018

Hemma

2017-12-28 19:09

Nu har jag kommit hem från min kompis. Igår fick jag rida på hans islandshäst Von och jag fick tölta för andra gången i livet

Väntar

2017-12-26 10:45

Har ätit toast och druckit cola till frukost. nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 12:00 då kommer min kompis Oliver och hans föräldrar och hämtar mig.

Mitt första inlägg

2017-12-26 01:30

Det ska bli väldigt roligt att ha den här bloggen! Det var en kompis till mig som tyckte att jag skulle skaffa en blogg så jag kan skriva ner mina tankar och lite vad som händer i mitt Liv.