RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-24 08:04:28

#MrsSusanne blogg

#MrsSusanne blogg på Nouw

Ett avslut

2019-01-12 07:55
Från #MrsSusanne

Nu har jag bestämt mig och jag kommer fortsätta blogga, men tillbaka till blogger där jag slipper reklamen helt.

Ni hittar mig här https://mrssusanne.blogspot.com/

Vilket kommer göra det lättare för mig att hantera fotoutmaningen som jag har och finns på den portalen också.

Jag hoppas att ni orkar följa med :)

KRAMISAR

Så ligger man här

2018-11-19 15:24
Från #MrsSusanne

Hemma och sjuk kroppen slut och bara att tycka synd om sig själv och vila, men lite glad är jag har börjat Läsa Michelle Obamas Bok, Min Historia, dom stunder jag varit vaken. och den är verkligen riktigt bra. och Intressant

Bilden ovan lånad

Så vad hittar ni på i dag ?

Lånat "sabotage" och något Gott

2018-11-18 12:17
Från #MrsSusanne

I helgen var jag med båda barnen i Nacka Forum för att ta sprutor inför resan, efter tyckte vi att vi var värda något riktigt gott. Det goda får bli mitt bidrag till min egna fotoutmaning som du hittar HÄR där BAKELSE är veckans ord.

Livet flyger på som vanligt, gubben min mår bra och ögat klarade han som tur var, och ja han är ute och cyklar en massa igen ;) Dottern mår ok och kämpar på liksom sonen. Vi tar vara på dom bra dagarna. Jag får se allt som händer, som erfarenheter och små extra tyngder i min redan lite för tunga ryggsäck, men som gör mig ödmjuk för livet.

Sen är det Söndag och med det även Skyltsöndag som Min bloggvän

BP

förvaltar vidare, hos henne finner du länkar till alla som är med och skyltar varje söndag

Skyltar om kärlek och om hur gott något kan vara ;), och NEJ jag har inte smakat men borde väl då det är så förbannat gott ;)

Sen hittade jag lite underbara "sabotage" på nätet, som jag anser blev SÅ MYCKET BÄTTRE efter. Vad tycker ni :)

(Så alla dessa bilder nedan är lånade)

Bärplockande flicka, Glass Ny version av SKRIET Egentligen ett monster ;)

Nu hoppas jag att ni får en underbar Söndag och bra start på den nya veckan, orken har trytat med allt som händer runt mig just nu därav så lite bloggande, orkar liksom inte delge allt negativt blir ingen rolig eller intressant blogg av det. Jag hoppas ni har förståelse . Ta hand om er och tänk på att "Livet är det som händer medan du gör upp en massa planer"

Gult är Snyggt

2018-11-08 19:52
Från #MrsSusanne

Mina fina glasunderlägg från FLORYD, som jag har i alla dess färger men dom gula behövs nu när det är så grått ute :)

Det får bli mitt GULa bidrag till min egna fotoutmaning som du hittar HÄR

Nedan får bli lite blandat i gula nyanser från våran lilla plats i skärgården

Skrev ju om Stina Wolters bok i förra inlägget, och ja jag är helt såld på den, men jag vill säga att den inte alls handlar om Anorexi och bulimia, utan det är en bok om Stina själv om hennes möten i livet och hur dessa påverkat henne, hennes syster dog i anorexia så det står en massa om hur hon berördes av det också.

Men det är en bok om att acceptera sig själv hitta sig själv och framför allt börja fundera i nya banor.

Så här skrev ADLIBRIS

" Med vidöppen blick och personlig röst berättar Stina Wollter om människor, möten och händelser som påverkat henne.

Hon ger sig ut på en slags upptäcktsfärd i den egna kroppens historia. Vad har berört, invaderat, påverkat, lyft och sänkt den?

Det handlar om nygamla ideal, om motstånd, frihetskänslor, förändring – och om vägen fram till försoning.

Genom att ta tillbaka bilderna av oss själva kan vi bestämma villkoren och skapa nya, mänskligare, normer.

För att de gamla är livsfarliga."

Så svar på frågan, JA det är en bok för ALLA :)

Jag Önskar

2018-11-06 10:20
Från #MrsSusanne

Att jag hade haft ett litet uns av Stina Wollters gåva att förmedla känslor tankar och omtänksamhet,

Eftersom jag själv haft ätstörningar iform av både anorexi och bulimia  och är i ett ständigt sökande av inre harmoni så fick jag upp ögonen för den här boken om våra kroppar, och jag har gråtit jag har skrattat  funderat tänkt tagit till mig det är så befriande.

Det här är en bok jag önskar och hoppas att varje KVINNA och MAN får och tar chansen att läsa.

Tack  Stina !

För starten av en resa i mitt eget liv, tack vare dina härliga och ärliga texter, Verkligen en av dom bästa böcker jag läst / lyssnat på.

Kring denna Kropp

Vad vill dom sälja, Egentligen ?

2018-11-04 10:37
Från #MrsSusanne

Idag behövde jag ialla fall lite skratt så jag letade upp skyltar på internet och vill ni se massa andra roliga men egna skyltar idag får ni besöka min bloggvän

BP

som förvaltar SKYLTSÖNDAG vidare, hos henne finner du länkar till alla som är med och skyltar varje söndag

Idag blir det en del KONSTIGA skyltar man kan hitta i butiken, har jag visat ngn tidigare är dom bara värda att visas igen haha

(alla dessa skyltar nedan är hittade och lånade från cyberworld ;)

Hur läser du dessa skyltar nedan för jag undrar verkligen vad det är dom säljer egentligen haha

Vem vill köpa ??? jag som trodde vi köpte tandkräm för att slippa detta ?

Jag visste inte att ärtor kunde det ...

Skönt att några är aktiva

Här är grisen inte sjungande utan mer rapande

man måste tänka sig för vart man sätter små extraprislappar ngn stans ;) vet inte om jg skulle ha lust att köpa dessa fiskar

Det här lotionen skulle jag nog inte vilja ha heller då...

Dessa lånade skyltar från cybervärlden får bli mitt bidrag till Skyltsöndag denna vecka, och jag hoppas att ni fick lika många skratt och leenden som när jag hittade dessa Puss på er och ha en fortsatt mysig söndag

Inga Godis spöken här inte

2018-11-03 15:39
Från #MrsSusanne

Mer än jag då, när barnen är iväg får man leka spöke själv, tycker jag passar rätt bra i dessa skepnader haha

Dottern skickar vackra bilder från Åre, där hon är och vandrar med en kompis, hennes syrra och hennes kompis och deras pappa Fyra tonårsmyror och en stackars pappa haha. Men dom verkar ha det riktigt bra och hittar på en massa roligt hela tiden :) Bilden nedan är från dom och visst är det vackert :)

Sonen är i andra änden av Sverige nere i Skåne, där hans tjej bor, träffades ute i Stockholm och har sedan dess haft kontakt, han verkade så glad när han åkte och jag hoppas att han kan få tillbaka sitt självförtroende och självkänsla i allt han varit med om.

Jag har en fotoutmaning som finns på

GEMSWEEKLYPHOTOCHALLANGE

där veckans ord FORDON är temat qtt tolka med en eller flera bilder, mitt bidrag får bli ett riktigt sommarfordon som min granne här har att ta sig fram i på sommaren, En sååå söt liten SunBeam

Jag önskar er en underbar fortsatt helg, ikväll ska jag få hem dottern och det är inte bara jag som längtar efter henne även hennes Berded Dragon Misha har saknat henne massor., trots att hon fått SPA framför brasan och en massa gott att äta ;)

Tisdags trött

2018-10-30 21:05
Från #MrsSusanne

Igår var jag på yogan eller det var ngt som en sjukgymnast börjat med där Feldenkrais ?! måste kolla upp vad det hette, men jag gillade det trots att man inte gjorde en massa fysiskt utan lärde sig att känna kroppen på nytt hitta balans, jag vet det låter svammligt och JA jag började ångra mig efter 5 min och känna att varför bytte jag mot min vanliga Hatha yoga.

Men eftersom jag gått in och inte ville störa dom andra som var med vart jag kvar.

Tur var det för vilken upplevelse det var att ha känslan av att stå stadigt och sträckt på sig och ändå känna sig helt avslappnad utan att det var jobbigt en riktig wow upplevelse. Ni som har ont har varit med om saker och känner att kroppen är i obalans tycker jag absolut ska testa detta. Jodå nu har jag kollat upp och det heter FELDENKRAIS tryck på namnet så kan ni läsa mer om vad det är istället för att försöka förstå mitt svammel haha. Efter en vecka med huvudvärk var det skönt att känna att det går att ordna till kroppen än.

I helgen fick vår skäggagam flytta in i sitt nya hem

Hon började bli lite för stor för det första terrarium vi hade till henne, lillskruttan älskar sin Misha och har henne alltid på axeln när hon är hemma .

Här fick Misha prova sitt nya hem var fortfarande lite för kallt men det fixades fort så hon kunde njuta i sanden och den egna grottan.

Här har hon krupit in i sin grotta och ja hon är lite sur på att jag stör med en kamera rakt i nyllet när hon vill sova haha.

Nu är det dax att krypa ner och sova för min del, då jag går på värktabletter fortfarande så ta hand om er och God Natt

Höst Tips

2018-10-28 19:34
Från #MrsSusanne

NJUT av PROMENADER

Inte svårt att få ihop underbara vyer och bilder, bara att samla på sig för nu och till senare då allt känns grått .

Nu när hösten kommer med stormfart finns det då ngt mysigare än att gå en promenad och njuta av den friska luften med alla dessa färger. Njuta av här och nu, Ta vara på ljuset som finns ta in färger om än promenaden blir kort så njut det är ett av mina tips till #NouwAutumnChallenge.

Jag har en fotoutmaning som finns på

GEMSWEEKLYPHOTOCHALLANGE

där veckans ord VY är temat qtt tolka med en eller flera bilder, här kommer höstvyer från Stockholms Skärgård där jag bor

Jag hoppas att ni får en bra start på veckan, och njuter av vår vackra höst Kärlek till er alla

Stark

2018-10-20 10:03
Från #MrsSusanne

Stark betyder så mycket men för mig JUST NU betyder det vår familj, Vi kämpar på trots allt som händer :)

Vi kämpar konstant med saker som händer Liksom många andra (vi är inte ensamma och jag skriver inte för att få medlidande) utan bara för mig själv och hoppas det är ok.

I veckan var maken med om cykelolycka, då han med en massa cyklister var på den vanliga morgon rundan dom har ett par dagar i veckan. Han och en annan hade cyklat före i mörkret och plötsligt smäller däcket och han flyger över cykeln.

Efter att ha svimmat körs han in till sös och får röntgas sys men såret vid ögat är för djupt och nära ögat så han slussas vidare till st:eriks ögonläkare. Där dom fick sy inifrån ut. Under hela den här dagen visste jag inte vart han var mer än att han var hjälpt på sjukhuset och kan säga att min oro var utan dess like efter att ha fått denna bild skickad till mig och en text "allt ok på väg till sös hör av mig när jag är klar"

Lätt att inte vara orolig då jag inte heller fick tag i honom, Nu gick allt bra han har klarat sig med hjärnskakning och stygn i pannan och en massa stygn vid ögat.

Min älskade gubbe trodde inte att jag skulle bli så orolig (För han sa ju att han var på väg till sjukhuset ) och när han sen kom hem vid 5 på kvällen grät jag floder. Jag är dock inte så STARK som jag tror suck.

Nu har jag dock STARKa höst känslor och jag älskar hösten och dess färger så det här får bli mitt bidrag till veckans ord i fotoutmaningen hos GEMSWEEKLYPHOTOCHALLANGE

Ta hand om er och var rädda om varandra, vi vet aldrig vad som händer i morgon.