RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 11:52:02

verroniicaa blog

verroniicaa blog on Nouw

September

2019-09-03 14:23
Från verroniicaa

Nu är det september och hösten är här. I går så körde vi två lass med skräp till återvinningscentralen och det var så skönt att bli av med det. Så källaren är klar ska bara sortera lite i olika lådor innan flytten. Funderar på att packa ner lite kläder man inte använder nu så som sommarkläderna och skor. Hoppas verkligen att denna månad går fort för vill in i oktober nu nu. Så trött på denna lägenhet. I dag står det städa kök på schemat och damnsuga. Men först gå till Konsum och hämta ett paket. XOXO

Året som varit!

2019-08-31 16:23
Från verroniicaa

Sen jag blogga sist har det inte hänt så jätte mycket tror jag, men lite. Jag har nytt jobb inom vården sen 1 år tillbaka och älsklingen också han fick fast arbete i Mars i år. Så det är skönt att vi båda har inkomst även om min är varierande men det funkar för oss. Vi har även köpt ny bil och det är underbart och slippa skåpbilen, så skönt med en normal bil haha. Vi har köpt en lägenhet och i Oktober blir det flytt. Ska bli så skönt med större och rymligare lägenhet. Så längtar så mycket att få renovera och göra den så fin. Det kommer ni få se sen. Det är väll de som hänt på det senaste. Framtiden ser ljusare ut tycker jag och mitt mående har blivit bättre, har inte så mycket ångest längre. I dag är det lördag så ska snart gå ner och tvätta sen rensa i lägenheten. XOXO

Några år senare!

2019-08-30 23:34
Från verroniicaa

Oj här var det längesedan man skrev haha. Tänkte på bloggen i går och blev lite sugen på att börja lite smått igen. Skulle vara skönt och ha någonstans att skriva av sig. Så ska ge detta ett försök igen. Men kommer bara lägga upp när jag har något att skriva om annars kommer jag få sån ångest och stress. Men det kommer minst komma ett inlägg en gång i veckan iallafall. Så hoppas att jag hittar ett sug och fortsätter med detta. Men nu ska jag lägga mig i sängen bredvid älskling. Men kommer skriva ett inlägg i morgon om åren som varit. XOXO

Helgen

2017-09-25 19:57
Från verroniicaa

Hej denna helg har varit helt magisk med min älskade familj på besök. Jag bjöd på glass fika och fick fina presenter. Den bästa presenten är en orkidé jag fick av pappa och syrran, den är så fin. Så nu är man fylld med energi från familjen, älskar dom så mycket. Denna vecka blir fokus på jobb och träningen.

Ta mig härifrån

2017-09-18 10:36
Från verroniicaa

Måndag och ny vecka. Denna veckan blir nog ganska lugn och på Onsdag blir man 26 år och det är blandade känslor. För att jag känner att jag inte hinner med just nu och åren har bara rusat förbi mig. Önska jag kunde stoppa tiden en stund. Men det är väll bara att blicka framåt istället och försöka njuta av livet ändå. Jag har ju världens bästa man vid min sida och syster som alltid finns där när jag får mina dippar. Idag ska jag rensa i köket och kanske möblera om igen haha.

Snart så

2017-09-13 17:04
Från verroniicaa

Nu är det bara en vecka kvar tills man blir ett år äldre, hela 26 år och jag har redan åldersnoja. Vill att tiden ska stå stilla ett tag så man hinner med i livet med både alla tankar och familjen. Just nu är mina tankar så röriga och jag vet inte längre vad jag vill och funderar på att kontakta min psykolog igen. Så kanske man får ordning på allt igen.

Ojoj

2017-09-11 20:22
Från verroniicaa

Här inne var det ett tag sedan man var. Men det har inte hänt så mycket i mitt liv. Denna sommarn har jag bara jobbat och jobbat så nu är det skönt att det är lite lugnare på den fronten. Letar även efter nytt jobb inom Karlstad kommun istället. Älskling och jag har även haft våran 7 års dag och vi har inte riktigt firat den än men det kommer. Älskling har fått jobb också så det är skönt för honom och inte sitta hemma hela dagarna.

Påsk helgen

2017-04-17 14:09
Från verroniicaa

Denna påsk helg har jag tillbringat med Andreas och bara njutit av ledigheten innan jag ska åka tillbaka till min mamma och göra klart min apl. I fredags fyllde min Andreas år så jag fira han lite och i lördags så gick jag till mormor och morfar och åt påsk lunch med resten av släkten. I går söndag så åkte vi ut med båten som vi syskon har tillgång till, först snöa det och sen kom solen fram. Det var en sån mysig dag och jag blev så glad i kroppen när jag såg hur Andreas sken upp när han fick köra båt och fiska. Gör allt för min Andreas!! Men nu ska jag laga mat till min bejb.

Top 5

2017-02-08 21:33
Från verroniicaa

Mina top 5 serier just nu iallafall haha. Gillar så många och har sett så otroligt många genom åren.

Min helg

2017-02-06 00:51
Från verroniicaa

Denna helg har varit perfekt och den har spenderats med mina brudar. Så i lördags så gick vi till en pub och bara hängde och lyssna på live band. Detta kommer vi definitivt att göra om. Men nu är det skönt och vara hemma i sängen och kolla film med min älskling. I morgon står det tvättning av sängkläder på schemat.