RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-12-27 22:10:40

zannamoapersson

#zannamoapersson blogg på Nouw

Banana boat - Koh Larn

2018-12-12 23:52
Från #zannamoapersson

Vi stannade endast en natt i Pattaya, för att kunna åka över till ön Koh Larn där vi egentligen skulle stannat 5 nätter, men alltså det fanns verkligen ingenting att göra på kvällarna, så vi stannade endast en natt där.
I övrigt var det en super fin ö med super fina stränder, vi åkte banana boat, killarna provade på att skjuta där, & vi körde även med mopeder runt hela ön vilket vart super roligt!

Vi åker istället tillbaka till pattaya och ska stanna där i 10 dagar för att sen åka till Koh Chang tror jag att de hette haha...??

Julfint även i Thailand

2018-12-11 15:52
Från #zannamoapersson

Alltså det är så himla mysigt att dem även i Thailand går in så mycket för allt julpynt, det blir dock inte samma känsla här som hemma med pyntet.
Hemma blir de liksom en mysig känsla, medans här finns det typ bara och ser lite trevligt ut haha..
⭐️

Blir överraskad i Bangkok

2018-12-10 17:52
Från #zannamoapersson

Idag skulle vi åka vidare från Bangkok till Pattaya, men vi skulle tydligen till flygplatsen först och ta en taxi därifrån, vilket jag tyckte vart väldigt konstigt så jag ifrågasatte det en hel del..
Väl på flygplatsen så ser jag att
min bror Fredrik och hans kompis Andre kommer gåendes, och såklart blev jag väldigt chockad & väldigt glad!!

Trodde iallafall aldrig att min bror skulle åka ner till varma Thailand för han hatar typ värme och vill bara åka skidor hela tiden. Så det var väldigt roligt & aldrig något jag skulle kunna ana. Dem stannar dock inte lika länge som mig utan åker hem innan nyår. Så väldigt kul att dem iallafall firar jul med oss!

First Stay - Bangkok

2018-12-07 18:49
Från #zannamoapersson

Nu har vi landat i Bangkok, Thailands huvudstad och även hunnit ta oss till första hotellet och checkat in. Resan ner gick väl sådär haha, vi sov absolut ingenting och sov sedan hela dagen på hotellet. Bra start.. Hotellet är super fint & har super god mat, men vi ska bara stanna här i Bangkok tills på måndag för då ska vi åka ner till Pattaya

Vi märkte även att vi blev yetlaggade vilket jag aldrig varit förr, så det har varit riktigt tråkigt för vi sov bort hela dagarna. Som tur var, så vart de inte så fint väder här förens dagen vi skulle åka ner till Pattaya.☀️

Reser Första klass till Thailand

2018-12-06 12:47
Från #zannamoapersson

Nu har vi precis kommit till flygplatsen och checkat in väskor osv, vi är väääldigt tidiga för flyget lyfter inte förens kl 15:50 tror jag...
Vi har ju uppgraderat våran biljett till första klass, så just nu sitter vi i loungen på Kastrup, har faktiskt aldrig rest första klass innan så detta ska bli super spännande. Man får fri mat och dryck, både alkoholfritt och med alkohol!
Ska bli kul att se hur det är på flyget när man reser första klass, och hur maten är osv! Ska dock blir galet skönt att man får större utrymme än en vanligt flygstol när man ska resa i ungefär 11 timmar.


Tidig julklapp & julfint

2018-12-05 19:23
Från #zannamoapersson

Nu har jag äntligen julpyntat lite, endast satt upp julljusstakar eftersom jag inte är hemma över julen. För imorgon reser jag till Thailand och är borta i nästan två månader ☀️

Men blev sååå mysigt med ljusstakarna så tänkte att jag behåller dem uppe året runt! Har även fått några tidiga julklappar, fick en skrivare av min mamma, och av min bästa kompis mamma fick jag super fina smycket och ett ”party-kit”.


Känn ingen sorg i Göteborg

2018-11-05 13:13
Från #zannamoapersson

I helgen vart jag och Cajsa i Göteborg, sååå sjukt roligt hade vi det! Riktigt bra vart det!!

Vi körde upp på lördag, vår tanke var att vi skulle köra i någorlunda tid så vi endån hade en dag där, och eftersom avi hade bokat svindyrt hotell och svit haha... Men slutade såklart med att vi körde senare än tänkt, men vi var uppe i Göteborg vid fyra tiden tror jag haha. Vi hade bokat ett av Radisson Blu hotell, riktigt fint vart det, det var helt nyrenoverat och även under renovering så det var inte klart.

Vi drog ut på stan en runda med tanken att hitta något snyggt att ha på dig på kvällen eftersom vi såklart tänkte ut och festa lite. Men även att käka något till väldigt sen lunch, för det hade vi inte käkat. Men vi hittade endast en tröja, och vi åt inget. Så när vi väl var tillbaka på hotellet så beställde vi in roomservice och käkade, sedan fixade vi oss och började dricka lite.

Vi drog sen ut på avenyn, glömt vad klubben vi vart på hette hehe... Men det vart riktigt bra och vi hade en grym kväll. Vi hade bara inte i åtanke att vi dagen efter även skulle köra hem till Skåne igen.. Så det blev en långrunda på stan efter vi checkat ut ifrån hotellet innan vi kunde börja köra hem.


Kram Moa

pinchos i Ängelholm

2018-10-21 14:09
Från #zannamoapersson

Pinchos har öppnat i Ängelholm, tror till och med att idag var första dagen dem öppnade haha? Inte säker haha... Men jag och Cajsa skulle egentligen först till Pinchos i Helsingborg och käka, men vi blev väldigt sena och kände sen att vi ville käka senare, så vi avbokade i Helsingborg och chansade på att Ängelholm hade någon plats, vilket dem hade!

Super fräscht och snyggt, eftersom det var helt nytt. God mat absolut, men man är lite trött på pinchos mat, främst för det alltid är typ samma mat och inget nytt... Och då äter jag verkligen inte där varje dag utan snarare halvår emellan gångerna...

Efter vi käkat drog vi ut i Ängelholm bara, och drack lite och tog det lugnt. Jag skulle jobba dagen efter så inte värt att dricka för mycket. Och själv tycker jag det är skönare att bara dra ut och chilla, än att festa loss. Det flesta gångerna iallafall haha..


Kram Moa

Fix i farmors trädgård

2018-10-20 19:22
Från #zannamoapersson

Min älskade farmor har fyllt år, och alla vi barnbarn gav henne i present att fixa till hennes trädgård!

När vi kom till henne vid lunch innan vi skulle börja så bjöd hon på super god mat och efterrätt !

Hon har inte jätte mycket trädgård, men hon har lite på framsidan av deras radhus. Så vi renade två av rabatterna och fixade i dem, och i den andra drog vi upp buskarna som vart där och la sedan på fiberduk och dekorsten. Vi hade även köpt tre nya större krukor och blommor som skulle stå där istället. Super snyggt blev det, verkligen en förändring.

Och som tur var blev farmor super glad och nöjd över detta då hon har velat fixa till på framsidan ett litet tag nu!


KRAM MOA

Från en bra utekväll

2018-10-14 18:00
Från #zannamoapersson