RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-05-21 23:12:25

Aurora Jacobsson

9:an...

2019-08-02 16:52

Okej..

Nu har det gått så långt igen sen jag blogga, men jag har andledningar, 19 Januari 2018 dog min gammel mormor & 21 Septemer tog min moster livet av sig och det har varit svårt. Men tack vare nära och kära har jag och min familj klarat av den här svåra tiden. Men nu är det ändrig, jag ska ta tag i skolan då det är sista året i grundskolan, jag börjar nian snart jag kan inte fatta det, men med all hjälp jag har fått med mitt mående så tror jag att det kmr bli ett bra år.


Folk tror att jag inte vill prata om min moster men jag gör det gärna för hon var en underbar människa mel som alla personer i denna världen så hade hon sina stunder, men vem bestämer hur andra ska vara, min mamma har alltid sagt att man bestämer vem. Man är man ska inte låta andra ta över dig som du är du ska vara dig själv för alla andra är upptagna tyvärr. 

Jag har iallafall besämt vad jag ska plugga till och det är lärrare för att jag vill hämnas på dom lärrare som behandlat mig och andra orättvist, jag vill visa att jag kan bli en bra lärrare och bevisa för dom falska människorna att jag har det bra utan dom och att jag har gått vidare i livet. Och som jag skrev tidigare så ska man inte andra låte bestäma vem man är. 

ha en bra helg nu och tänk på nästa vecka att våga vara dig bara dig 

ingen annan kan vara så perfekt som du är så låt andra se vem du är!

8:an

2018-08-28 12:56

Hellöö

Det här med att blogga går ju si så där känner jag. Aja nu är jag tillbaka. Ska försöka att komma i håg att blogga lite mer ofta. 

Nu har jag börjat åttan och det känns si så där, lite konstigt att säga att man börjar 9:an nästa år asså kan inte fatta att det är nästa år jag börjar nian. 
Ha en bra fortsatt dag  Högstadiet

2018-05-18 23:45

Lock whos back again.

Ja nu är tillbaka. Igen... Nu har det gått över ett år sen jag bloggade och jag har hunnit blivit 14 och börjat 7:an. Ja men högstadiet.. Varför säger alla att det är typ den svåraste tiden i livet, är det bara för att allt typ avgörs där och vilket gymnasium man ska gå på eller är det alla prov.. Jag fattar inte! Okej jag må i 7:an och det avgörande är väll i  9:an men alla lärare säger att hela 7:an, 8:an och 9:an räcknas.

 

Och sen kommer ju den hära jäkla matten som man har ca 3 ggr per vecka (iallafall jag) jag hatar matte asså jag orkar inte med matten. Vad ska man ha den till egentligen till? Behöver man värkligen X och Y Vad ska man ha det till i vuxen livet? Nä men jag iallafall har ALDRIG fattat matten. 

 

Aja nu ska ni få slippa få höra om den här skräpen om skolan och allt  

 

Asså det är bara 25 dagar till sommarlovet asså hur skönt är inte det! Längtar så! 

 

men gud vad långt inlägg det blev idag! 

 

Aja hoppas ni får en as bra dag iallafall  

 

 

Livet

2017-09-27 21:21

Hej

Tänkte prata lite om livet. Livet är ibland bra och ibland dåligt.. Men vad är meningen med livet, det vet man inte... Vad betyder livet för just dig som läser detta inlägg just nu? Jag har ju allt man kan önska sig jag har min mamma, min pappa, min extra pappa, mina syskon & alla andra som är i mitt liv och jag älskar dom över hela mitt hjärta! Vad kan man mer säga om livet.

 

Djur


Djur är en stor del av våra liv. Om man tänker noga så har ungefär alla som man träffar djur. Själv har man växts upp med djur för det mästa hundar och katter, jag har ju en katt men han bor hos min morfar och har det bra där. Morfar har en hund oxå som jag älskar men nu har jag inte träffat dom på ett tag, min mormor har en katt som är så busig och mysig .

 

Musik

Jag tror att alla som läser detta lyssnar på musik. För min del älskar jag musik, jag tror jag lyssnar på musik typ några timmar per vecka. Musik är en del av mig, jag älskar värkligen musik, det är min personlighet. jag tror jag alltid har lyssnat på musik.

 

Föräldrar och mor-far föräldrar

Våra föräldrar och dom där i mellan vi har dom livet ut (ungefär) och dom älskar oss över hela deras hjärtan. 

 

Syskon

Jag älskar mina syskon, vi kanske bråkar men vi gör det med kärlek och vi kommer alltid älska våra syskon. 

 

 

 

Jag får nog avrunda här nu.. God natt ha en bra vecka/helg!

Kemiprorv!

2017-09-12 12:48

okej....

jag har kemi prov imorgon och jag håller på att plugga, ok jag gillar kemi men inte jätte mycket så det blir svårt det här provet men jag ska göra allt för att få godkänt osv.. Vi ska då ha prov om farosymboler och utrustningen i kemisalen och jag vet inte varför men det är väll bra att kunna farosymbolerna så man vet vad det är om det tex är frätande eller något sånt men men...


jag lyssnar på musik oxå och det är värligt bra för då kan jag konsentrera mig.. just nu lyssnar jag på "dör för dig" med Danny Saucedo.

det var allt för mig den här gång ses i 

nästa inlägg eller vad jag ska säga men men 

hej då

vet ej vad jag skriver

2017-09-05 15:05

HEJ 

Jag sitter nu i mitt kök och försöker klura ut om vad jag ska blogga om idag men det kommer inget så jag får väll inprovesera om vad vad man ska skriva om idag då men men, det var ju ett tag sen sen jag blogga och det har hänt masor jag har börjat högstadiet, jag har färgat håret mörk lila och jag mår bra. Ja, just nu sitter jag och driker en kopp te kände bara för att göra lite te, sätta på musik och sätta mig och skriva lite så här efter skolan, skolan är det inte dit man går och lär sig än masa saker, do det är det och jag går nu i 7:an och jag trivs massor med den nya klassen och jag mår bra, vi kanske har bara gått ca 2 veckor men det känns som flera månader mitt huvid skriker efter lov hela tiden.. jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva om men jag ser ju att jag har skrivit en massa saker. Aja.


hoppas alla får en bra dag


Dalarna?

2017-07-09 18:18

Hej nu är jag i Dalarna hos min syster och ska vara här i 2 veckor och jag kom hit i går?
Och jag har saknat henne så mycket?

Min storasyster?

2017-06-27 23:49

Hej!
Jag skulle vilja prata om min storasyster Emilia Maria Ilona Wermé, är den bästa storasystern man kan ha hon är underbar, snäll, söt, snygg och helt enkelt underbar! Hon är så unik som man kan vara hon finns där för en när man behöver nån, hon är bäst och är så jä*la snäll! Asså det finns mer att berätta om henne men jag mst sluta nu så jag säger God natt från mig?
God natt?

Jag har dom bästa vännerna

2017-06-07 17:47

Hej?
Jag har ju dom bästa vännernas finns! Dom är alltid där för en och får en och skratta hela tiden och man blir ju bara taga att gå till skolan när man vet att dom är där det är kanske bråk osv men jag vet att dom är där och dom hjälper dig om du mår dåligt dom har räddat mig jag älskar er ni är fantastiskt bäst!? det här är bara 2 av dom??

Ni är bäst hoppas att ni vet det!?

Underbar dag

2017-06-04 15:49

Hej nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg.
Jag var då med klassen på klass resa till Trollhättan och Göteborg och det var så roligt att vara med dom en hel dag och värkligen spendera tid med dom och jag känner nu så här att detta är den bästa klassen som jag har gott i och varför jag känner så är för att dom får mig och skratta när jag inte vill skratta, dom får mig att känna mig trygg i skolan, dom finns där om man inte mår bra! Därför är dom den bästa klassen jag har haft och jag kommer sakna alla så mycket när vi går i från varandra för jag vet att vi inte kommer att ses så mycket som vi gör nu. Och jag har ju bara gått där en termin men jag älskar dom ändå för dom är ju den bästa klassen som finns och jag kommer sakna dom.
Och om ni läser detta så ska ni veta en sak! JAG ÄLSKAR ER?

musik

2017-05-25 22:52

hej!

jag vill ta upp ämnet MUSIK för det är det bästa som finns jag älskar att bara komma hem från skolan och sätta på lite musik och chilla och sen på helger dansar jag runt i mitt rum och lyssnar på misik och just musiken påvärkar vårt humör och sinne, vissa konsenterar sig bätre när den lyssnar på musik medans andra blir lunga och glada. MUSIK påvärkar alla, andra blir på glatt humör andra blir ledsna andra blir arga osv men musiken påvärkar oss. 

 

Hoppas att alla får en bra helg!

 

#vikklararallt

#behappy 

#stav

#mindrehatmerkärlik

  

tillbaka efter en lång paus

2017-05-11 16:01

Hej!

nu är jag tillbaka efter en lång paus. jag tog en paus för att jag visste inte vad jag skulle blogga om men nu är jag tillbaka! och om man ser tillbaka sen jag börja att blogga så har jag inte mått så bra men nu mår jag så mycket bättre jag har hamnat i en klass där jag värkligen trivs och kan vara mig själv och jag mår så bra i denna underbara klass så börjar jag känna mig självsäker! 


Och ni som har det tuft i skolan tänkt posetivt det är bar några veckor kvar till sommarlov ni kommer få  det bätre i skolan jag lovar er se på mig jag m¨r mycket bättre nu än vad jag gjode förr i skolan!


ha en bra dag/kväll  


#behappy #viklararallttillsammans  

skolan!?

2017-03-17 22:04

hej!

jag har ju flyttat och det har ju inebärt att jag har fått byta skola men jag trivs inte där för det är några killar som håller på mot mig och jag blir kallad för massor för saker av dom och jag har sakt till lärare men ingen har gjort något och idag orkade jag inte mer så jag brött ihop. och detta har hållt på i flera veckor typ någre veckor efter jullovet tror jag men jag är enormt tacksam till dom 4 tjejerna som var vid min sida idag jag vet ej om jag får nämna deras namn men jag är så tacksam som bara den så nu blir det möte med rektor och personalen också så ska jag ha uvs på måndag då ska mamma klaga för dom måste ju höra av sig till mammamen det har dom ej gjort men jag berättade det för henne, men jag är ialla fall så tacksam för dom snällaste tjejerna som finns   


ha en sån himla bra helg nu och njut av den   

M&M:tröja

2017-03-13 20:48

Hej!

Som vissa av er kanske vet så är jag ett stort M&M Fan jag älskar dom otroligt mycket och nu efter massa tjat och bråk så har jag fått beställa en tröja från NO och den är på väg och jag är så glad för jag har värkligen tjatat på mamma om en mm tröja men dom är ju väldigt dyra också ska man jubetala porto för ca 100 kr så allt tll sammans blev 550kr och själv tycker jag det är dyrt men jag har värkligen längtat om en tröja/huddie som det nu är och den kommer typ på onsdag och jag längtar så mycket....

kär? gillar? lycklig? killar? osv

2017-03-04 23:44

hej!

problem med killar! killar asså var ska jag börja? Idag har jag varit lycklig hela dagen för jag ooch min syster har kolat på MMfilmen asså den var så bra jag dör jag satt och rös hela tiden att sen deras leenden och se vad dom gör för oss fans omg men nu åter går vi till killar då: killar är dryga men man kan lita på dom men ibland inte också presar dom än om saker men dom är snälla men jag har ju så klart lite problem med att säga mina känslor för killar och att prata om andra saker med alla mäniskor det har alltid varit ett problem för mig så jag brukar hålla saker inom mig när jag igentligen mst säga dom till andra tex dom jag litar på och mamma osv men jag har väldigt svårt att lita på mäniskor som killar men jag har alltid haft det problemet med alla som när jag träfar nya personer men nu ska jag säga hejdå för i dag så god natt ha en bra fortsatt helg.. 

 

vi klarar allt tillsammans!   

#behappy

sluta? fortsätta?

2017-03-02 21:07

hej

jag vet ej om jag ska fortsätta eller sluta blogga jag har inte bestämt mig än men just nu känner jag för en liten paus igen på grund av  att det händer mycket och jag har inte tid för att blogga eller något vill bara sova hela tiden för jag mår skit

flyttat

2017-02-01 16:00

hej

nu har jag flyttat hem till Dalsland igen jag och mamma hör hemma här men jag har frotfarande några i  min familj kvar i Dalarna som min pappa och mina syskon. 

ha en bra dag

jag börjar skolan idag :)

2016-08-22 06:00

hej

jag ska börja skolan idag jag börjar klass 6B och det ska bli roligt för jag har inte träfat min klass kompisar på ca 2 månader så det ska bli roligt och att träfa min lärare igen. Just nu så äter jag och snart om ca 1h ska jag åka till skolan jag är väldigt nervös men nu ska jag säga hej då för nu ska jag äta upp sen ska jag borsta tänderna och ja fixa mig till skolan

ha en bra dag nu HEJDÅ