RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-05-21 23:23:20

handsonthetable

Jag spelar inte online längre

2019-08-14 23:40

 Jag slutade spela online

 

Jag spelade poker online i många år, men ironiskt nog så tröttnade jag samma sommar som jag började blogga om det. Så bloggen kom online, online poker avslutades. Så kan det vara, men jag mindrs ändå bloggen. Jag tyckte det var kul, lite svårt kanske, men kul. Så nu när sommaren börjar närma sig sitt slut så kom jag återigen att tänka på att det kunde vara kul att dra igång den igen. Fast om något annat den här gången, något som inte är spel eller liknande. Jag har funderat rätt mycket på vad jag skulle kunna skriva om, om det ens behövs ett tema. Fast för mig behövs ett tema, alltså något som jag har att utgå ifrån när jag skall komma på något att skriva om. Ett tag tänkte jag skriva om husbilar, fast det var bara för att jag var sugen på att köpa en och läste massor om husbilar. Jag läste litegrann om husvagnar också, för jag var osäker först på vad jag ville ha. Men det var tydligt att husbilar är så mycket bättre än husvagnar, men husvagnar är då billigare. 

 

 

Jag kom fram till att det fanns massor att läsa om husbilar, och att jag ändå inte skulle köpa någon som jsg hade trott. Av samma skäl funderade jag över nästa idé för tema: dejting. Jag tänkte att en typ av dagbok från någon som testar olika datingsidor hade kunnat vara kul att skriva, och att läsa då. Men även den idén förkastades eftersom det hade inte varit schysst mot de man träffade via datigsidan. Tänk om någon hittar bloggen och fattar att det är deras dejt det handlar om. Nej, det är för taskigt för min smak. 

 

Så vad skulle jag skriva om då? Kläder? Nej, det är jag inte alla bra på. Samma gäller skor som jag inte kan något om och inte bryr mig om alls. Jag tänkte skriva om min resa till New York och skryta över hur billiga flygbiljetter jag hittade, men det var mest det. Det blir inte en blogg direkt. Så inte husbilar, inte datingsidor, kläder eller skor. Skryta om billiga flygbiljetter kommer jag höra, men det är snabbt gjort. Så långt kom jag i mina funderingar. Det är än så länge sommar och jag hinner fundera veckan ut.

Alexander Isak

2017-06-26 15:17

När jag ändå pratar om Svenska fotbollsstjärnor måste ju även nästa generation nämnas. Jag och många med mig tror att nästa stora Svensk i fotbollsvärlden heter Alexander Isak. Just nu tillhör han Dortmund, men har tidigare spelat i AIK Solna i Allsvenskan. Precis som Zlatan är han anfallare, och han liknar dessutom samme man till kroppen en aning. Visst har inte inte samma muskelstyrka som Zlatan, men ge honom ett par år i Italien så blir det nog ändring på det.Den här bilden trodde jag att jag snodde från denna sajten, men det visade sig vara en bild som i sin tur var stulen från en helt annan sida: Denna. Nu har ju den här bloggen blivit något helt annat än den pokerblogg jag funderade på bara för några timmar sedan, så jag vet varken ut eller in. Hur som haver är det roligt nu när andan ligger på.


Roger Federer

2017-06-26 16:15

Som om Zlatan och Alexander Isak inte var nog för dagen kommer här ännu en sportstjärna av hög rang: Roger Federer. En av tennisens allra bästa genom tiderna och hans skara av fans är stor som attan. Gillar man inte tennis är han nog ändå rätt okej att titta på. Om man gillar sånt ;-)


Bilden är denna gång snattad från en Australiensisk tidning, men det har de säkert ingenting emot. Vill ni läsa den nyheten, då gör ni det här. Undrar ni var ni har hamnat, och vad detta är för blogg? Då kan ni försöka lista ut det genom att läsa om mina planer som det verkar gå sådär med. Om inte annat har jag lyckats lägga upp ganska många bilder redan (som utlovat). Men spelande har det blivit mindre med. Såhär dag 1 på nystarten. Men oj vilket tempo!Save

Zlatan!

2017-06-26 14:52

Nu känner jag att jag bara måste lägga upp en bild på Sveriges bästa idrottsman genom tiderna: Zlatan Ibrahimovich!


Tänk vad svenska folket har fått njuta av hans magi genom åren och sidorna som hyllar honom är många. Både stora och små. Nu har han förstås dragit på sig en elak knäskada, men han är nog strax tillbaka i Manchester United. Go Zlatan!


Den här bilden snodde jag från Expressen, så vill ni läsa om det hittar ni artikeln här. Vill ni hellre läsa om andras tankar om Zlatan kan ni göra så här.Cool Card #2

2017-07-26 14:45

Precis som för ett tag sedan lägger jag idag upp en riktigt cool bild på ett Spelkort. Personligen hade jag mycket hellre spelat med en sån här kortlek än med traditionella från Öbergs. Men det är sällan man ser i verkligheten.


Jag har fortfarande tänkt att fortsätta med att lägga upp bilder, och vad passar då bättre än bilder som går i originaltemat poker? Inte mycket är svaret.


Cool card #1

2017-06-26 14:45

Vad säger ni om denna bilden? Jag tycker den är riktigt häftig och passar väl in i temat ;-)


Om inte detta skriker både poker och bilder, då vet jag inte vad :-)


Lite vackra bilder

2017-06-26 14:35

Något jag också tycker om är vackra bilder. Jag tillbringar mycket tid på Pinterest och kikar på folks album. Ofta kan man hitta massor av coola, fina eller inspirerande bilder där. Mycket bättre än Google Images. När jag startade bloggen hade jag som sagt inte tänkt mig en bildblogg, men nu har jag tänkt om. Att inte bara skriva om poker och spel, utan att blanda litegrann. Så jag tror att bilder kommer att vara en del av blandningen ;-)Kan man få till en pokerblogg?

2017-06-26 12:29

Jag blir som sagt lite sugen på att försöka få igång den här lilla bloggen ändå. Förra inlägget skulle bara vara en förklaring, men nu känner jag helt klart att det finns en möjlighet att göra något kul av det hela. Eller försöka göra något i alla fall.


Tanken är att jag skall skriva om poker och spel, men jag tror att jag kommer skriva om mycket mer än så. Jag har en förkärlek för mat också, så ett och annat recept kan jag nog bjuda på. Men som jag sa redan när jag startade bloggen är det en blogg om spel, gambling och poker det skall bli. Men jag tror det blir roligare läsning om jag mixar upp det lite ändå, annars kan det lätt bli långtråkigt tror jag.

Inte mycket poker

2017-06-26 12:21

Det blev visst inte så mycket av den här lilla pokerbloggen. Jag har inte skrivit något alls, och jag tror det kan dröja länge innan jag skriver igen. Men jag har inte glömt bort den, och jag har kvar login och lösenord. Så när man minst anar det kommer jag tillbaka igen och skriver en rad eller två. Jag har även försökt mig på vad som skulle bli en liten pokersajt, men även det gick åt skogen. Planen var ju att både blogga och bygga ett par sajter, men våren bjöd inte på den inspiration jag hoppades på. Tyvärr.


Det fåniga är att jag blir sugen igen så fort jag nu sätter mig framför datorn och skriver litegrann. Kanske kan jag ändå få fart på skrivandet, det är ju något jag faktiskt tycker är kul.

Välkomna!

2017-03-07 12:36

I detta forum skall försöka mig på att börja blogga... om poker och spel är tanken så här vid registeringstillfället. Hoppas att det kommer att bli en resa mot något helt annat och ge många nya tankar om hur den digitala världen som växer fram och alla dess produkter och nöjen.


Varmt välkommen att följa med på resa in i det okända!