RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 10:11:12

Moa Röhs

moarohs blog on Nouw

Produkttestare - Tveka inte

2019-03-06 13:29
Från moarohs

Hej alla fina!

Det är så att jag just nu söker lite produkttestare till två av mina favoritprodukter och det är bland annat Sunright Insta Glow brun utan sol och den är bara helt fantastisk

☀ Återfuktande

☀ Behöver ej duschas av

☀ Kladdar ej

☀ Minimal lukt

☀ Torkar på 15 min

På andra bilden ser ni mitt resultat och även skillnad på att använda denna produkt och inte. På det högra benet har jag endast lagt en strykning men desto mer lager så mer färg blir det.

Frans serium som heter Nu Colour Natriol Eyelash Treatment.

Detta var min räddare i nöden för mina ögonfransar och nu kan jag inte vara utan denna produkt. Är det så att man har korta ögonfransar eller väldigt få av det och man vill att de ska växa mer och bli längre så är denna produkt just vad du behöver.

Fylligare fransar

Stärkande gel

Maximerar volym samt tjocklek

Kan användas som en primer på ögonfransarna

Kan även användas på ögonbrynen så håret växer mer där


Detta är mitt egna resultat efter att ha använt frans serumet i 1 månad. Över bilden är innan användning och andra bilden är efter 1 månad.


Nu skin

2019-03-02 17:42
Från moarohs

Hej!

Det var ett bra tag sen jag skrev något här. Men jag hade tänkt att jag ska börja uppdatera här så mycket jag kan och orkar.

Tänkte börja med att meddela att jag är nu säljare för Nu skin så är det något ni skulle vilja beställa så tveka inte på att hör av er till mig vid kommentarsfältet eller via DM på Instagram till mig: moarohs_98

Vill du ha längre hår samt ögonfransar naturligt?

2018-02-01 14:52
Från moarohs

Vill du ha de som rubriken lyder så har jag 2 produkter som är fantastiska. De första är ett schampo som heter Nutriol Schampo och de gör så att håret växer fortare. Sen så har vi ett ögonfrans-serum som oxå är väldigt bra.
Om ni är intresserad av nån av dessa produkter eller undrar nått om dom så tveka inte, hör av dig till mig☺️

(no title)

2018-01-30 14:50
Från moarohs

Ridhusträning

2018-01-07 16:04
Från moarohs

Hej hej.

Nu är äntligen jul och nyår över och det har blivit dags att sätta igång Húni igen efter sin lilla vintervila som han fick lite tidigare i år än vad han brukar få. Men det beror på att jag kommer att skicka iväg Húni på träning i Östersund till en tränare för islandshästar från mitten av mars till mitten av april och då fick han sin vila tidigare så jag hinner och sätta igång han ordentlig innan han åker.

Så idag fick jag bli lite träning i ridhuset och ligger 1 km från stallet jag står i och det är perfekt att rida dit och träna där nu när det är kallt ute samt så är det inge roligt att rida efter vägen hela tiden.

Här kommer det även lite kort från dagens träning


Följ gärna ✨

2017-12-22 21:09
Från moarohs

Ni får gärna följ mig på mina Instagramkonton. De ena är mer privat å lägger upp lite allt möjligt vad jag har för mig i livet och de andra är min team konto där de bommas med hästbilder ✨

Sponsor

2017-12-22 19:37
Från moarohs

Hej hej!
Kan från och med idag presenterat min nya sponsor som är angelsbyhanna och hon gör superfina lyckoänglar, armband och hundhalsband. Klicka er in på henne Instagram för att se hennes saker eller för att beställa nått till dig själv eller djur ☺️

Nya naglar

2017-12-21 21:16
Från moarohs

Tatuering nr2

2017-12-16 11:19
Från moarohs

Igår var jag och tatuerade mig igen och denna gång blev de en tatuering ovan på axen och texten står för 27 66⭐️

Svar på frågor

2017-12-11 13:06
Från moarohs

Hej hej

Det var tänkt att det skulle bli en video och jag har spelat in en video men när jag ska redigera den så laggar programmet ut och ingen får det att funka så nu svarar jag på era frågor på detta sättet istället.

Fråga nr 1: Har du och Simon gjort slut och varför? och Vad hände mellan dig och Simon, varför är ni inte tillsammans längre?

- Ja vi har gjort slut. Det har gått ganska upp och ner ganska länge för oss. Vi gjorde slut i slutet av september och var ifrån varandra 2 veckor sen så var vi med varandra och levde som vi var tillsammans fast vi inte var de från mitten av oktober till mitten av november men vi kommer inte överens om vissa saker och det är några saker som är superviktigt för mig och ger inte upp de för kärleken så vi valde att gå skilda vägar efter nästan 1 år tillsammans.

Fråga nr 2: Vad jobbar du med?

- Jag jobbar inte alls för tillfälligt. Jag har inte känt att jag är redo för att jobba förut för jag har fortfarande sömnproblem efter att mamma min lämnade oss. Men jag vill komma tillbaka till ett jobba snart, söker mycket jobb men väntar på svar från lite olika jobb i nuläget

Fråga nr 3: Vad hade din mamma för cancer och hur upptäcktes den?

- Min mamma hade levercancer och bröstcancer Allt började med att mamma var väldigt trött, hade ont i ryggen och hade ingen matlust. Men läkarna sa att hon var utbränd och blev sjukskriven i 2 veckor. Detta var de 18 april. Den 2 maj skulle mamma tillbaka till jobbet för att börja jobba på 50% till en början. Men den 1 maj så var mamma väldigt uppsvullen i magen och det hade blivit mer och mer för varje dag. Då bestämde dom sig för att åka in på sjukhuset och efter en del prover och röntgen så kunde man fastställa den 2 maj att mamma hade levercancer men det var inte förrän nån vecka senare man konstaterade att hon även hade bröstcancer för en cancer är aldrig ensam, de finns alltid en moder och en dottercancer, alltså cancern finns typ alltid på 2 ställen om man har den. men båda behöver inte bryta ut men det gjorde de på mamma. Bröstcancer kan man ta bort genom att ta bort brösten men lever är det enda organet i kroppen som kan reparera sig själv och för att man ska kunna leva med en lever som är dålig så behöver 30% av levern vara frisk men i mammas fall så var det bara 7% av levern som var frisk. Så det gick väldigt fort för mamma för hon var ren från cancer i början av januari och detta var inget man kunde föreställa sig.

Fråga nr 4: Planerar du att flytta hemifrån snart?

- Jag vill mer än gärna flytta hemifrån och skapa mig nått eget men eftersom jag inte har nått jobb så har jag ingen inkomst så blir det svårt att flytta. Sen så har det hänt så himla mycket detta år och behöver smällt att för det sker saker hela tiden som man inte är bered på och sen vet jag inte om jag ska plugga vidare till Polis och då måste jag antingen flytta till Umeå eller Uppsala för att kunna plugga. Då blir det dumt att flytta hemifrån nu här i Sundsvall och kanske till hösten 2018 ska man flytta igen, Bättre å flytta när jag vet vad jag vill göra. Sen vet man ju aldrig om man träffar nån som redan har flyttat hemifrån.

Fråga nr 5: Vad använder du för sminkprodukter dagligen och vilket är ditt favoritplagg just nu?

- Jag är ganska bra att bryta sminkprodukter ganska ofta men just nu använder jag dessa produkter:

* En Foundation primer original från bareMinerals

* En puder foundation från MAC i färgen NC20 till denna har jag en borde från MAC och heter 130

* Concealer från Maybelline New york i färgen nude till denna använder jag sculpting brush från real techniques

* Powder blush i färgen harmony från MAC och där använder jag en borste från NYX och de heter 05

* Ögonbryna målar jag med premium tri brow från make up store och jag har färgen dark dit använder jag 2 borstar från real techniques

* Ögonskugga från technic och den heter MEGA NUDES 3

* Mascara från Maybelline New York.

Mitt favoritplagg just nu beror lite på om jag är hemma eller inte. Men om jag är hemma så är det min mjukisbyxor från Cubus och en stickad off shoulder tröja från BIKBOK. När jag ska gå utanför huset så är det mina svarta super flex jeans från BIKBOK och en passande tröja till för vad tillfället är.Fråga nr 6: Kan du göra en ny sminkvideo? Kanske en mer för fest med lösögonfransar och sånt där?

- Klart jag kan göra en till sminkvideo men när jag sminkar mig för vardag och för fest så sminkar jag mig på samma sätt men vist kan jag göra en till när jag har fått ett program att fungera :)


Detta var allt frågor jag fick denna gång, vill ni veta något mer så är det bara att skriva så svarar jag :)