RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 06:22:42

pernillamanssonart blog

pernillamanssonart blog on Nouw

Djungelvägg🎨

2019-02-11 08:54
Från pernillamanssonart

I skapandet av Amazonas väggen med tutch av djungelvrål!
Tre nyanser av grönt, en stänk av glitter & Leo-fläckar gör hemmet till en fantastisk miljö att drömma sig bort i!

Ska försöka få till några snygga, proffsiga möblerade bilder.

Love Pernilla Månsson ART

Vi VANN!!!!🤩💐

2019-02-06 12:32
Från pernillamanssonart

Dragit på en gammal spellista från 4 år sedan. Snacka om goood vibes! Högt och lågt spelas ut högtalarna & livet känns som en dans!
Penslarna rör sig i lika perfekta drag som de många snöflingorna faller❄️

Det har varit mycket mingel & pingel förra veckan. Har sprungit på så många fantastiska & inspirerande människor. Vänner & fina sockertoppar. Åh en och annan typ typ som berättar sina åsikter från höger till vänster om helt orelevanta saker. Varför kan inte människor vara snälla & säga snälla saker? Varför ska vissa typer berätta sin ointressanta åsikt i tid & otid?
Sånt suger musten ur mig vissa stunder.
Därför står jag och målar en extra utvikande tavla idag, till alla tråkmånsar där ute som kan behöva en roligare stundDenna tjej är mitt i skapandets skede. Siktar på att bli klar innan månaden är över!


Förresten vi VANN! I helgen var jag & några utav mina kollegor på kickoff i götet.. Vårt grymma team har kämpat på och presterat fantastiska försäljningssiffror vårt första år på Hallarna! Grymt jobbat, heja oss! H heja mina två kollegor som inte är med på bilden⭐️
DESIGN ONLYÖnskar er en roande onsdag, själv ska jag riva av ett pass på gymmet ikväll⭐️

Love Pernilla Månsson ART

Champange baby, champagne! 🥂

2018-12-19 09:30
Från pernillamanssonart

Dra mig baklänges men jag har överträffat mig själv, min bubbel lady är färdig & levererad till sin kund!!
Det är alltid ett jäkla gissel när målningar ska bli klara i hyfsad tid & den ska iväg till speciella personer. Pressen på sig själv är märkbar i pannsvetten vissa dagar
Målningen är till minne av ett sjukt coolt event som (jag deltog i) med Halmstads champagne A little party, som ägde rum i Sveriges bästa photo utsällningslokal -the photogalleri på Slottsmöllan!
De flödade årgångs champange & stiliga människor med ett uppbyggt casino i sann James Bond anda!

Enjoy...!

Love
Pernilla Månsson ART

Nominerad till nya festfixaren i stan!

2018-12-18 10:33
Från pernillamanssonart

Ojojojojojojoj tiden springer & nya upptåg sker..
Långt om länge är jag tillbaka från skrivkrampen!;)
Nu med ny energi, hoppfullhet & kåthet på mer av livets upphetsningar!

Förra veckan förberedes de i nya lyan för min födelsedags! Min 28 årsdag bör firas när den inne faller på en lördag, inte’sant?
Helvete vilken fest de blev! Så många vackra & roande människor jag har i mitt liv! Åh ändå kunde jag inte bjuda in alla fantastiska personer..
Trollkarl kom in på festen som postnord själv. Jag blev totalt blåst.. mer fnittervatten i stupen & mer kindpussar höjdes taknivån tvåmeter minst.
Mina fantastisk vänner, ni har stil & sån jäkla koll på vad jag behöver.. dessa presenter jag blev överöst med de är sanslöst så mitt i prick! Stort tack❤️


Mina lovely Amazonas kvinnor mitt i vår djungel

Lots off love
Pernilla Månsson

your eyes Tell me you won't be there

2018-04-22 22:07
Från pernillamanssonart

Feeling my way through the darkness
So wake me up when it's all over
When I'm wiser and I'm older
All this time I was finding myself, and I
Didn't know I was lost

Förvirringen sprids i sinnet. Rastlösheten är enorm. Fokuset är urbalans. Allt står still samtidigt som allt händer. Livade sommar dagar där gyllenetider spelar live & tårarna rinner till oklara dängor. De måste finnas något mer. Något djupare. Något som inte är utforskat ännu.. förvirringen blir till handling. Uppbrott. En ny era har börjat! Förvirringen kommer hänga kvar en lång tid framöver. Frågan är om den ännu är underkontroll?
Avicii. Det är starka minnen som dras upp när din musik spelas.
Men jag kan inte sluta undra om de är känslan av att vara otillräcklig? Av att alltid leva med pressen att alltid överträffa sin senaste vinning? Att kliva av en fullspäckad scen med ett publikhav som öser energi till komplett tystnad!Ensamheten är de den som kryper värst innanför skinnet? Va han så passionerad av musiken så den tog hans liv?
Med sorg så kommer alltid de magiska tonerna förgylla. De är så konstigt att de berör så otroligt mycket. Tårarna rinner, de känns tungt. De har de gjort sen i fredags. Kreativa människor, de lever ett hårt liv känslomässigt.

Take care❤️

En annan dagen smak av lycka & iver

2018-04-16 23:11
Från pernillamanssonart


Varma blickar möts våra ögon igen. De är glöd i synen. Kroppsspråket kan nästan inte bärga sig. Still som en pinne sitter vi på varsin pinnstol. Som att vi inte fått nog av trä smaken. Vi fumlar om vädret, konkret, koncentrerat, flackar med blickarna. De är jobbigt, naivt. Vad tror vi? Allt är en lek. De har alltid varit en lek. De är extremt, hjärtskärande. De rinner blod fort i venerna.
Rådanden ligger pudrigt på kinderna. De är ord. Fina meningar. Klart och tydligt. Förvirringen kommer ändå som ett brev på posten. De är beundransvärt, precis som den gripande Romeo & Julia pjäsen. Hårt. Brutalt. Men vackert. Livet är vackert, men märkligt. Brustet men starkt slår hjärtat under skinnet, under musklerna, under revbenen, mjukt inlindat slår de starkt. De finns hopp, framtid, en annan tid, en annan plats, en annan dröm, en annan drivkraft. Lycka, skratt & något annat som glöder..

Text: Pernilla Månsson ART

bubbles and ladies

2018-03-29 11:40
Från pernillamanssonart

Förra veckan blev jag inbjuden att livemåla på de vackra stället Klitterhus som ligger vid havets kant i Ängelholm. De va mingel med härliga kvinnor från staden, modevisning, hudprodukter & fantastiskt god mat!
Jag målade för glatta livet, tjabbade & blev salig i en blus & nytt ”pennskrin” till mina pennor!
Jag bar älskar blått just nu, blått är det ända rätta!
Tur att jag investerar mina pengar i vackra saker.
Livet ska vara vackert att titta på. Galet att leva & riska!

Så med de sakt har jag turen att jag sprang på en likasinnad wildman för två årsedan. Vi har så mycket hyss ihop, så kul & så mycket kärlek att ge. Så ibland måste jag nypa mig i armen & ibland undrar jag om de verkligen finns ett slut på allt gott? Vem fan myntade de ordspråket? Måste varit en riktigt bitter brud.


Ruffs & tuffs
LOVE P.M ART

So much it hurts

2018-03-19 21:05
Från pernillamanssonart

Jag vill in under skinnet
förbi fettcellerna
in i venerna där blodet forsar
Känna hjärtljuden slå
Jag vill veta dina hemligheter
veta vad dina innersta sanna tankar tänker
Känna de du känner
Smärta
ångest
skratt av ren eufori
värme
sann glädje
Vad är din passion?
Vad gör att ditt hjärta slår fortare & hårdare?
Vad är alla dina kall i livet?
Ge av dig så ger jag av mig
Deal?!


Love P.M ART

Magic please

2018-03-16 16:17
Från pernillamanssonart

”Hej! Jag tar tre annanas burkar i glas, tack!”
Typ smälter av synen av annanasar i inredning! Mina ögon får fnatt & min kropp blir hysterisk & hjärnkapacitet får ha begär av den frukten! Vad är grejen?!
Norrvikens trädgård är ett utav södra Sveriges stolthet. Vilken harmonisk plats! Så fantastisk, stimulerande, romantisk & beundransvärd. Mitt sinne är i sitt esse när jag befinner mig i den magiska miljön! Kreationer flödar värre än någonsin när mina fötter befinner sig där. Människorna som arbetar där är så otroligt kreativa, drivna & trevliga! Allt är en inbäddad sann dröm. Ljust & ljuvligt.
Jag vill flytta in i den ena sviten

Love P.M ART

En del av processen

2018-03-15 20:43
Från pernillamanssonart

Skiiiiiit! Jag har ett dilemma med en tavel-jävel! Fan! Började måla på en gigantisk duk förra året & de såg så lovande ut! Bakgrunden är himmelsk! Men sen kom motivet som blev ett rent helvete! Blir liksom inte bra alls. Är så frustrerad över de. Har haft hopp om denna tavla trots att lager på lager läggs!
Imorse så skulle jag se om jag kunde förbättra.. HAHA! Varför är bara Harry Potter på lossas?
Aja hoppet de lever trots allt.. just nu står den och vilar igen. Men den ska vara med på utställning i april, de ska jag allt se till!

Ingel bild visas på den, de bara går inte.


Love P.M ART