RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 20:12:31

trixie89

Hallo

2007-10-15 17:41

Japp, ny bloggare här! Jag heter Trixie (nej, jag skojjar inte), är 18 år och bor i Stockholm.


Det var en snabb presentation, och nu till själva inlägget.


Det blev kallt, grått och mulet, och med det tråkiga vädret kom ångesten. Vinterångesten. Nu kommer det bara bli kallare och kallare, och sommaren är bara ett minne blott. Sista sommerlovet på gymnasiet. Fy fan. Hemsk tanke egentligen, fast samtidigt väldigt skönt att gymnasiet snart är över. Visserligen ska jag läsa språk efter det är färdigt, men tja, jag tror jag väntar lite med det.


Så blev man 18 i Lördags då. Kom hit massa släkt och så som ville säga grattis. Fick resa till Paris, 7000kr, FIFA 08 (jag älskar fotboll) och ett presentkort på HM. Så nu ska vi köpa jeans. Svarta. Fast de flesta pengarna sparas till Paris, så klart. Och så ska jag köpa Tokio Hotels nya DVD som kommer i November.


Fy fan, vad nervös jag är inför EM-kvalet på Onsdag. Jag hoppas vi bankar bajset ur Nordirland nu så de får igen från sist. Så måste Kim (Grattis till förlåvningen föresten) få starta nu. Sätter inte Lagerbäck honom på kanten nu när Ljungberg är skadad så kan han ju typ gå och hänga sig. Den som föredrar Svensson kan bara hålla tyst. Jag föredrar Kim och så är det bara. Punkt slut.