RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 14:13:06

spelfilosofen

NHL !

2009-02-17 01:56

NHL !


Hej allihopa! ursäkta jag har glömt att skriva i min blogg, har gjort ett par spel som jag vill berätta för er, 


Columbus - Dallas : Dallas form har inte varit den bästa på dem senaste matcherna, satt och kolla lite statistik, ganska intressant, columbus har vunnit 4 raka, och Dallas har åkt på stor stryk senast, för det första är oddsen väldigt intressant på denna match, högt på ett lag som har haft en liten formsvacka när dom delvis mötte ett bra lag som har en bra form chicago!  För mig så känns det som att Dallas kommer att vinna, kanske inte med många mål men, känns som att Dallas kommer att ta en vinst med sista målet i öppen bur! 

 

St.louis - Ny Rangers : Rangers har verkligen hittat botten i flaskan, nr 1 : dom har Nhl bästa målvakt Henke lundqvist, som har blivit utbytt 2 ggr dom senaste matcherna, men som har fått chansen igen. Nr 2 : offensiven har inte funkat eller rättare sagt så har varken offensiven eller försvaret klickat. väldigt intressant odds på St.louis 2.30. spik 1a för mig.


Nashville - Ottawa :  Enligt min mening så har ottawa det bästa offensiva matrialet, och alfredsson har börjat hitta nätet!


Phoenix - E.Oilers : här har du ett säkert spel, gretzkys gäng! här är mitt drag, Phoenix 2.35 hemma mot oilers , stark 1 a!


Los angeles - Atlanta : Tog en stor säker seger sist, känns som att formen har börjat gått atlantas väg, los angeles har inte alls övertygat, samtidigt så måste tränaren ha något matrial att arbeta med!


 Elitserien har 2 matcher :


Modo - Hv71 : Modo tog en övertygad seger mot skellefteå gjorde en skit match emot djurgården där dom tappade 3 viktigt poäng, men dom har ju assist kungen Peter Forsberg, och salle såg vass ut, känns som att Modo kommer att slå hv71 ganska lätt, så en säker 1a här för mig!


Djurgården - Timrå : roligt att timrå har hittat formen igen, tror att dom tar Djurgården, men kan bli ett kryss , x2 är mitt tips!


Allsvenskan:


Mora - Björklöven : Kollade på Mora sist dom spelade emot Toja/ljungby, fart fylld match med många unga ivriga spelare, som ibland glömmer hjärnan i omklädningsrummet, men dom har glöden dom har viljan och det räcker här emot björklöven! säker 1a


Lite summering av gårdagens spel :


Vancouver tog en övertygad seger, känns som att tränaren har hittat dom rätta platserna för dom rätta spelarna, tyckte det var bra att dom inte förlängde med M.Näslund känns inte alls som att han kan ta dom till stanley cup bucklan! M.sundin känns som ett nummer större !


NHL var ingen lyckad natt för mig, 2 rätt av 4 möjliga!


Elitserien : Full pott! Som jag sa så har färjestad hittat formen, gubbarna nere i karlstad har hittat rätt tydligen!

Tobias Viklund's skellefteå slog södertälje inte mkt att orda om, tror att tobbes gäng, måste övertyga mer för att nå en slutspelsplats !

 Luleå rögle la jag inget spel, var faktiskt inne på x2, för den roliga oddsen skull, men avstod spel som tur va =) !

Nattens och dagens spel!

2009-02-16 00:52

Hej mitt namn är Filosofen, jag öppnar en blogg för att dela med mig mina spel sidor, som jag kommer att berätta mina drag och varför jag spelar som jag gör, så detta kommer inte att vara en blogg som man kan läsa vad jag ska köpa för kläder eller vad jag ska göra till sommaren!!


inför nattens och morgondagens smörgårdsbord av spel:


 Nattens NHL :

 Anaheim Ducks - Atlanta Thrashers  : Atlanta har inte gått bra, har alldeles för dålig offensiv, behövs förstärkas!! Anaheim har laget har kvalite'n men har inte fått spelet att fungera, 1.80 på ankorna, ska vara en lätt match här!Vancouver Canucks - Montreal Canadiens  : Montreal har haft många skador, på koivu tangay, men som sagt vancouver har börjat ånga på, och sudden har fått gjort några baljor, vancouver har spelvänliga odds 2.0 !


 NY Islanders  -    Pittsburgh Penguins : Islanders har krigat bra emot väldigt bra motstånd(för att ha 10 man på skadelistan) , men att spika pingvinerna tror jag är ett väldigt bra drag, man kan kolla all statistik bra odds säker 2a!


 Buffalo - carolina :  för mig har det varit så att Buffalo har alltid varit ett lag som har ett starkt borta register, carolina tycker jag inte alls har visat klass överhuvudtaget, inget lag som jag tippat med, men för den roliga oddsen skull säkra x2.


Elitserien:


Färjestad - Linköping :  För mig så har linköping alltid varit ett bra spel, men just nu så tror jag att det är nått som händer i omklädnings rummet i cloetta center, känns som att de har börja tappa som de en gång var bra på, men som sagt det finns ju någonstans, men när ska dom börja vinna. Färjestad vann däremot  8-1 mot ulf dahlensgubbar! känns som att Färjestad har toppat formen sol klar 1 till 2.15


Skellefteå AIK - Södertälje SK : vad ska man säga södertälje...skeppet sjunker djupare och djupare. säker 1a för mig tror att AIK väger för tungt för södertäljes stolthet!


Dubbel : 


Färjestad spik 1 2.15

skellefteå spik 1 1.40


rolig dubbel, max insats 200 kr, kan hända kryss nere i karlstad.


ett spel som jag tror många kommer att falla på idag är Arsenal, jag hoppas att det inte blir så, men som sagt dom har inte alls kommit upp i mina förväntningar, känns dumt att lägga spel på ett lag som kan kryssa emot ett bottenlag! 
 små valda ord:


Har kollat lite under helgen på spelvärda kuponger, som idag har du inter mot milan, stor form på zlatan, för mig sol klar etta!


 Du har sevilla vann, som jag spelade emot för några helger sedan, emot real betis, men som sagt allt kan hända inom sport, både roligt och tråkigt!


Modo - Djurgården : Kollade på ekwalls kanon eller kalkon, ja vad ska man säga, tycker den killen varken kan nått om sport eller mode, tydligen så pratade han om Foppas smörpassningar, om dom hade kunnat visa när pieere hedin gör mål, som enligt mig är en av elitseriens sämsta backar, kolla in den passningen istället för att visa när timander gör ett tur mål.

 visst matchen kanske inte va sevärd i 2 perioder, men 3 perioden visade modo klass som förhoppningsvis kommer att ta dom till slutspel, känner att djurgården inte har mkt att hämta där, visserligen har dom två bra spelar vid namn bremberg och raganarsson, men det räcker inte!


Som sagt morgondagens smörgårds bord var inte det största, men här i veckan kommer fina spel dagar som det finns mkt pengar att hämta ur!


Sov gott för det ska jag göra =)! !