RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-12 06:42:45

Sosso

Sosso blogg på Nouw

Danmark 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

2019-08-10 18:33
Från Sosso

I början av denna veckan har jag och min familj varit i Danmark, vi åkte i måndags o kom hem i onsdags kväll. Vi brukar inte hitta på så mycket tillsammans alla 4 då jag knappt bor hemma längre så det är roligt när vi gör nått allihopa.

Jaja allt som allt så hade vi det ganska mysigt, vi va i Köpenhamn 1 dag och kollade lite vi gick över till Kristiania o kollade läget där för jag hade hört väldigt mycket om det och tyckte det verkade intressant och coolt. På kvällen gick vi till tivolit och åkte lite karuseller haha, till och med min mamma åkte nån bergodalbana
Som åker i lopar typ som helix, hon vågar knappt åka Balder på Liseberg haha.

Dagen efter (samma dag som vi åkte hem) så åkte vi till nått ställe där dom gjorde sand skulpturer, tyckte det va coolt att man kan göra så mycket med vara sand.

När jag kom hem till min kille på kvällen hade han städat hela lägenheten o tänt massa ljus, hur gulligt ????

Aja nu ska jag upp o fixa mig för vi ska åka o bowla kl 20.

Bilderna är från resan

JAG LEVER ÄN!!

2019-07-24 11:54
Från Sosso

Hallå! kommer ni ihåg mig? Fick för mig att börja blogga igen. Denna gången har jag tänkt ha med mer bilder än text och bilderna ni ser nedan är ifrån denna sommarn.

Just nu ligger jag i sängen och har myst med katterna sen kl 10 . Snart ska jag gå upp och göra frukost o fixa lite. vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägget mer än att säga att jag kommer börja blogga igen .