RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-15 19:03:44

Wilmajofjord blogg

Wilmajofjord blogg på Nouw

Helgens mys

2019-07-15 13:27
Från Wilmajofjord

07/03-19 - 10/03-19 Tallin

2019-06-16 20:14
Från Wilmajofjord

Som ni kanske förstod så var jag i Tallin i mars det var en riktigt rolig upplevelse, vi åkte en busstur där man fick veta olika saker om staden om förr osv. Shoppade också lite såklart och gjorde andra mysiga saker. Det snöade ju dock men det va härligt ändå och såklart så gick min ena sko sönder näst sista dagen haha vilket kanske inte var lika roligt med snö och slask. Eftersom att jag har estniskt påbrå så var det väldigt kul att få åka dit och det är verkligen något jag kommer gör igen och lära mig språket just nu kan jag bara några få ord puss och kram!

Mobilen, födelsedag, jobb

2019-05-31 14:05
Från Wilmajofjord

Hej på er nu va det ett bra tag sedan! Hur är det med er? Mycket har hänt sen jag skrev sist bland annat första anledningen till att jag vart borta härifrån är att min mobil vart på lagning mer än över en månad sammanlagt.

Tappade telefonen på en fest när vi gjorde en grupp kram haha, rakt ner i backen på stenplattor och båda kamerorna slutade funka så den fick åka in på lagning. Fick tbx en ny efter några veckor men den funkade inte, den bara frös hela tiden så den fick åka in också. Men har en fungerande telefon nu å de e jag glad över!

Jobb har jag fått också slutade skolan och började jobba på gekås i slutet på april därav också att jag inte har haft så mycket tid att skriva! Jobbar fortfarande på max också så det är fullrulle i vardagen med jobb vänner och familj. Men det är kul, jag har fått in massor med andra bra rutiner tack vare jobbet på gekås.

Har även gjort lite förändring i håret, har gjort blonda slingor som jag blev väldigt nöjd med faktiskt!

Fyllt år har jag med gjort blev firad av familjen dagen innan jag fyllde år med smörgåstårta och sedan på fredag den 17e maj hade jag en stor lokalfest men härliga människor, det var en riktigt rolig upplevelse. Städningen dagen efter blev inte som planerat men som tur fick jag hjälp av riktigt snälla människor!

Det har såklart hänt fler grejer under denna tiden som har gått men det blir för mycket att skriva här nu, ska uppdatera så mkt jag orkar och hinner med! Puss


Min alla hjärtans dag

2019-02-16 13:38
Från Wilmajofjord

Hej på er vad gjorde ni på galla hjärtans dag?
Min

Hämtade Tuva från tåget när hon slutat skolan och då drog vi hem till mig och drack kaffe, snackade om massa roliga saker och planerade mycket kul. Senare på kvällen så hämtade jag thai och kollade serie med mamis. Hoppas ni alla hade en lika bra dag som jag puss

X Wilma Jofjord

Ps massa naturgodis låg i, huuur gott?

Regniga måndag

2019-02-05 01:22
Från Wilmajofjord

Hej på er! Denna måndagen var en riktigt inne dag känner jag, skolan var ju första prio idag och därefter drog jag till gymmet. Gick en stund på bandet för jag orkade inte göra annat som gör att jag rör armen för mycket, sen jag trillade har jag fortfarande ont. Efter jag gått en stund på bandet la jag mig i ett solarium och bara helt glömde av att det snö regnade ute, så när jag kom ut blev jag ju inte så glad haha. Veckan som vart gjorde jag inget speciellt, träffade några kompisar och så var jag hos vpm ena dagen men det var ju inte så kul to be honest. Annars idag har jag bara vart inne och kollat serie under en filt å värmt mig då för det regnat hela kvällen med. Hoppas ni hade en rolig helg puss!

X Wilma Jofjord

Helgens bravader

2019-01-29 16:23
Från Wilmajofjord

Hej på er hoppas allt är bra med er. Vad gjorde ni i helgen? Min helg bestod utav jobb på lördagen från 11-16 på max. Var helt slut när jag kom hem så ville bara sova men så blev det inte, blev en lite snabb nap på 20 min bara. Åt och sedan fixade mig för att sedan dra till en kompis, vi var några stycken och satt och spelade poker och drack. Väldigt trevlig var det och sedan tog vi en taxi buss in till stan för att gå in på krogen. Blev lite champagne på hermans och sedan vidare till bratt.

På söndagen var jag och mamma lite i affären och handlade och sedan när vi kom hem bestämde vi oss för att gå ut och gå (trotts att det var mycket snö och snöade ute). Hade massa roliga planer jag tänkte göra efter denna promenaden så som att ha lite spa för mig själv. Rengöra ansiktet ha ansiktsmask å smörja kroppen men det blev såklart inte av.. När vi då började gå så hann vi inte längre än att gå förbi våran brevlåda så vek sig mina fötter hahah jag bokstavligt talat trillade å landade bara på vänster sida, slog i huvudet å har redigt ont på benen, midjan, armbågen och rumpan. Men men så kan det gå jag hade en redig tur ändå för jag hade händerna i fickan och landade ju lite på armbågen men den blev inte mer än lite svullen och gör lite ont. Mitt lilla spa fick jag istället ha igår och nu är jag super len i ansiktet. Kram

X Wilma Jofjord

Nytt år nya möjligheter

2019-01-25 00:03
Från Wilmajofjord

Hej på er nu var det ett tag sedan! Är allt bra med er? Med mig är det faktiskt någorlunda bra kan jag säga. Mycket har hunnit hända sen jag skrev senast kan man säga.

Jag har hunnit börja jobba på gekås och även sluta haha, fick bara pass varannan helg i två månader för dem behövde inte ha mer personal sedan för det fanns väl inte lika mycket att göra eller något sånt antar jag. Jobbade iallafall på gps avdelningen och jag älskade personerna jag jobbade med där för det var som att jag redan kände allihopa när jag började.

Skoltiden gick och gick, jag var knappt där och slutade med att jag fick anpassad skolgång vilket var väldigt skönt för min del. Gick ju ändå inte till skolan så mycket trotts förändringarna i mitt schema vilket jag nu har insett var himla synd, men lever man med deprisson och panikångest så är det inte alltid så lätt. Men nu har jag börjat gå till skolan nästan varje dag och känslan inombords är obeskrivlig för mig, att känna sig stolt över att klara hela skoldagar trodde jag aldrig skulle hända.

Har även börjat gymma och sola solarium oftare och det är himla skönt, mår så mycket bättre efter ett gympass eller en avkopplande stund i solariumet där det bara är helt tyst och varmt. Min syster har fyllt 20år så firat henne har jag med gjort. Detta är väl lite vad som har hänt under tiden jag inte varit aktiv här. Nu är jag riktigt taggad på att börja skriva oftare och har till och med gjort en liten lista på olika inlägg jag kan göra. Så nu taggar jag för att 2019 ska bli ett bra år å mående å skolan ska va bra med! Kram

X Wilma Jofjord

Tisdag

2018-09-25 23:51
Från Wilmajofjord

Hej hej! Som jag skrev i mitt förra inlägg skulle jag åka och kolla på saker till mitt rum, det var ett sängbord, lampa till det och en spegel. Sängbordet var alldeles för liten vilket resulterade i att jag inte köpte lampan för det är ingen mening med å ha en lampa när man inte kan ställa den någonstans hehe, spegeln får jag köpa efter pappa kommit hem någon gång i veckan så han kan sätta upp den åt mig för det kan jag inte själv (nej det är inte bara att sätta i en liten spik, det ska borras å sättas in en plug osv osv) Idag fick jag även min 18års present, och så kanske ni undrar varför jag inte fick den på min födelsedag? Det är inte det att mina päron inte hade pengar eller liknande utan det var för att jag helt enkelt inte visste vad jag ville ha haha!

Nu blir det kolla film och dricka mitt kaffe,sedan dax att sova! Hoppas ni fått en bra start på veckan puss!

X Wilma Jofjord

02:20

2018-09-24 02:28
Från Wilmajofjord

Hej hej! Nu var det ett bra tag sedan ni hörde från mig, med mig är det faktiskt inte alls så bra man kan tro på mig när jag umgås med mina vänner eller går på stan men jag lever ju! Hoppas allt är bra med er i alla fall. Just nu sitter jag uppe och kollar på Maria wern på stora tvn för jag inte kan sova, skola för mig imon blir inte pga olika anledningar inte alla behöver veta. Tänkte däremot ta mig in till stan imorgon och ligga i solarium och njuta av lite värme å släppa alla tankar, ska även åka till Jysk och fixa lite saker till mitt rum men det får ni se imorgon. Ska vara produktiv imorgon plugga och försöka ha en så bra dag det kan gå! Godnatt på er

X Wilma Jofjord

Spontan trip

2018-08-15 01:53
Från Wilmajofjord

Tjena hur har ni det? Jag mår bra är lite trött och seg för jag ska jobba 9 timmar imorgon haha!
Idag åkte jag till gekås med Elin halv 5, anledningen till att jag ville dit var för att äta Hahah vet det e sjukt.. MEN jag hade vart sugen på lax och potatis med kall sås i två dagar. Så vi åkte dit vi åt och satt tysta ända tills vi nästan ätit upp allt haha, och såklart fick jag med lite saker hem. Första gången jag bara köpte saker jag behövde faktiskt förutom en ny jacka! Är det bara jag som inte kan gå in på gekås utan att köpa massa onödiga saker? Inte varit så aktiv här för jag har vart sjuk och jobbat en del, men nu har jag bara tre pass kvar och sedan börjar skolan därefter fortsätter det helgarbete bara. Sjukt skönt! Hoppas ni har det bra Puss

Hahah ja jag vet att det är hål i mina tights.. och ja jag ska slänga dem