RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-24 04:53:38

Isabellaapetersson blogg

Isabellaapetersson blogg på Nouw

Någonstans i Åby

2019-06-23 23:09
Från Isabellaapetersson

Det var ett tag sen

2019-06-18 01:02
Från Isabellaapetersson

Men heeeej på er. Att jag är brutalt kass på att ens uppdatera min blogg är ju ingen direkt nyhet.
Har ju knappt hänt något intressant i mitt liv. Jag jobbar 24/7 som vanligt & när jag får tid över träffar jag vänner. Det enda ”nya” är ju att jag har passat på att matcha min smarthet, genom att bli blond. Har även börjat jobba på projektet med att bygga en sleeve. Så ett flertal tatueringar har jag ju införskaffat mig. & har bara lite kvar att fylla.
Vet inte vad jag ville skriva egentligen mer än hej jag ville bara säga att jag lever typ (??)

Någonstans på landet

2018-10-14 02:43
Från Isabellaapetersson

Torsdag

2018-09-20 10:37
Från Isabellaapetersson

Kan ni förstå känslan när man är uppväxt med 2 föräldrar (ja när dom bodde ihop då) som är pälsallergiker. Vilket innebär att jag är tjejen som aldrig fick ha ett husdjur, om nu inte en äcklig eremitkräfta räknas? (Haha Rip). Men vet ni vad, jag ska få hem denna söta lilla tjej på Tisdag. Är dock kluven om hon får namnet Stella eller Bonnie då det är 2 namn som jag älskar..men har ju lite tid att bestämma mig.
Asså fatta jag skaffat en katt?!? som jag förmodligen kommer ha en hatkärlek till, när hon pajar mina gardiner

Mot Karlstad

2018-09-15 09:39
Från Isabellaapetersson

Godmorgon!
Är faktiskt själv chockad över att jag är uppe, såhär tidigt på min lediga helg?
Dock kanske inte det är helt frivilligt, för gissa vad? Jag,pappa & brorsan ska alltså åka upp till Karlstad för att kolla när våra hockeylag möts. (Håller ju på mitt Hv från Jönköping, så bortamatch är det som gäller) Men det ska nog bli mysigt, Karlstad är ju en sån himla fin stad & inget snack om hur fint shopping center?!?!?
Så vi övernattar där & åker hem i morgon.
Men nu ska jag packa de sista & snygga till mig lite..hehe

20 faktan om mig

2018-09-11 23:40
Från Isabellaapetersson
  1. ​Jag är den enda i hela Sverige som heter Isabella Ihra Petersson. Så mitt mellannamn är väldigt unikt.
  2. Jag har ett Pepsi max/Coca cola Zero beroende. 
  3. Jag är en väldigt sarkastisk/ironisk person. Som älskar att retas & kanske inte tar allt så seriöst.
  4. Jag är otrolig barnkär.
  5. Jag har aldrig stått på ett par skidor (ja ni läste rätt) eftersom jag spenderade x-antal timmar i olika ishallar istället.
  6. Jag kan inte gå med mjukisbyxor offentligt, knappt så jag kan det hemma.
  7. Min mobil är alltid på ljudlöst & utan vibration. Så att få tag i mig kan va ett helvete ibland.
  8. Att vara ensam en hel dag går inte, jag är beroende av sällskap.
  9. Kolsyrat vatten & varma drycker är något jag avskyr.
  10. Jag är nog Sveriges största badkruka.
  11. Jag gråter verkligen aldrig, gör jag det har något riktigt illa hänt.
  12. Min smärttröskel är överdrivet högt.
  13. Jag skulle påstå att jag är otroligt social utav mig, kanske pratar lite för mycket ibland.
  14. Det där med känslor skrämmer ihjäl mig. Så när en kille kommer mig för nära så puschar jag ifrån. Och gör dumma saker..
  15. Tova (https://nouw.com/tovaaebbesson) är personen som förstår mig allra bäst. Räcker med en blick så kan hon se allt. Fan att jag fortfarande diggar henne efter 16 år. Livets människa ja!!
  16.  Britney Spears va typ min största idol i barndomen, och på något sätt har jag nog inte släppt det helt, eftersom jag fortfarande är besatt av hennes parfymer?!?!
  17. Sneakers är meningen me livet, liksom ärligt vem vill gå runt i klackskor?
  18. Jag var tjejen som lira fotboll me grabbarna, istället för att leka häst med tjejerna i lågstadiet. 
  19. Jag har nog sett serien One Tree Hill 30gånger minst, är helt besatt.
  20. Ingen nyhet direkt, men hockey är något jag ÄLSKAR!!

Måndag

2018-09-10 23:57
Från Isabellaapetersson

Hej på er! (Är värdelös på att försöka blogga)
I alla fall hela min helg bestod ju utav jobb.
Dock i Söndags drog jag & en killpolare till Linköping för att kolla bio. Vi skulle då se filmen The Nun, och det var faktiskt en utav dom sämsta skräckfilmerna jag har sett. Blev så himla besviken över att allt var så overkligt, oklar handling och allt var så himla överdrivet. Haha och vet inte hur många gånger jag var nära på att somna??
I alla fall efter filmen åkte vi hem eller ja vi stannade väl till snabbt vid ett stort vattentorn och glodde? (oklart varför vi får så konstiga idér??).
När det gäller händelser idag då, så mötte jag upp Tova på en lunch. Kan inte påstå att vi gjorde så mycket mer än att dampa,snacka skit, äta & tvätta hennes bil.
Men måndagar är ju till för att ta det lugnt. Eller?
Ae borde ju egentligen sova då jobb vankas vid 10 i morgon..

Nike

2018-08-31 00:19
Från Isabellaapetersson

Livets skor är väl ändå gjorda av märket Nike.

Fina Gotland

2018-08-20 20:52
Från Isabellaapetersson

Min semestervecka

2018-07-16 23:06
Från Isabellaapetersson

Hej på er!

Har väl varit lite halvkass på veckans uppdates. Men som sagt vi drog alltså en dag tidigare än planerat.

Så vad hände på våran lilla resa då? Jo vi spontan tatuerade oss, åkte bil till förbannelse & hade allsång, vi drog små utflykter när vädret var med oss. Men det sjukaste på hela resan var när vi skulle tanka på en bensin station i Lund. Vi mötte nån kille med en vanlig tittar-blick och killen lyckades senare på kvällen stalka upp oss på Facebook, liksom ärligt?? Ett utav de mest sjukaste och läskigaste jag varit med om. Kanske va därför vi drog lite tidigare för vi blev rädda hehe..

FREDAGEN;

Vi drog ju till Falsterbo Horse show. Insåg även att vi verkligen hängde allra längst ner i Sverige, verkligen på kanten hur coolt?Men det var upp mot 30grader denna dag, och ni kan ju förstå hur jobbigt det var att då hänga bland tusentals människor. Så vi kollade på nån hopptävling, åt mat, strosa runt och drog därifrån efter några timmar. Sen passade vi på att åka och köpa glass istället vilket var den bästa idén enligt mig. Så vi hängde några timmar i Falsterbo, då det senare var dags att åka tillbaks till hotellet för att packa ihop det sista inför hemresan på Lördagen.


LÖRDAGEN;

Hemresan på Lördag morron gick ju också bra. Vi spontan stannade i Markaryd på hemvägen, för att faktiskt åka på Älg safari. Vilket var en utav våra konstigaste ideer vi har haft. Men de va väl rätt häftigt att se en älg precis bredvid bilrutan antar jag? Så vi spenderade lite tid där innan bilen rullade hem till Norrköping igen. Men någonstans där stötte vi även på ett problem, tydligen hade ju någon idiot skruvat på bultarna på bakdäcket, vilket slutade med att vi var jävligt nära på att tappa ett däck på motorvägen, stabilt va? Men vi kom ju i alla fal hem. Och det enda vi gjorde när vi kom hem var väl att åka hem till Tovas mamma och små dö pga trötthet. Och senare på kvällen träffade vi en killpolare och det slutade ju med att vi satt i bilen återigen. Och kom hem vid 02 tiden så vi var ju rätt så slitna


SÖNDAGEN;

Kan väl inte riktigt påstå att jag & Tova hann att komma hem och andas direkt. Eftersom vi spontan planerade att åka till Liseberg, med killpolaren vi hängde me igår och hans 2 polare. Så vi åkte ju vid 10 hugget nånstans. Och jag kan ju vara den mest tråkigaste människan att ta med till ett Tivoli, för jag är höjdrädd så in i helvete så jag vågar ju typ inte åka någonting. Roligt umgänge jag är va? så kände ju mig skapligt tråkig i alla fall.. Men men det var väl mysigt att bara hänga me som sällskap. Vi kom i alla fall hem svin sent, eftersom vi stannade tills stängning. Så ni kan ju förstå att jag & Tova stendäcka och sov tills 2idag. Men rätt skönt ändå.

Hade väl inga roliga uppdates, men men i morron vankas 8-16 jobb sen tar jag ju 1v semester till på torsdag. Då det vaknas Gotlandsresa med pappsen, brorsan, mina bonussyskon osv. Blir nog mysigt.

Men ska börja jobba på sömnen igen, och sorry för ett sjukt rörigt inlägg...

GODNATT I ALLA FALL!



Malmö

2018-07-13 01:57
Från Isabellaapetersson

Vi åkte alltså till Malmö. Tanken var mat & shopping men vi tröttnade rätt snabbt pga vädret. Så mitt i våran lunch, så spanade vi in en tatuerings studio mitt över gatan. Så guess what? vi spontan gadda oss. Så jag hälsar nr4 välkommen och Tova drog tatto-oskulden. Vi har inte gjort speciellt mycket idag faktiskt. Hemlängtan har vi ju också, eftersom båda har börjat tröttnat på vädret som inte är toppen direkt. Känns inte heller som att det finns så mycket att göra här nere?? Så vi överväger att åka hem lite tidigare. (sånt som märks).

Godmorgon!

2018-07-12 12:09
Från Isabellaapetersson

Godmorgon! det unika är ju att jag & Tova gick upp vid 8 för lite hotellfrulle. Och vem älskar inte det? dock lite besviken på att det inte fanns någon frukt så som vattenmelon...

Men men Tova var ju helnöjd över att hon ska äta nutella och pannkakor dessa 4dagar (pucko). Vi drog även en powernap efter frullen, jag vaknade nyss och hon ligger och snarkar som vanligt. Vet inte vad vi riktigt ska hitta på idag? det märker vi..

(P.s min nya favorit sportdryck. Finns ju tragiskt nog inte i Norrköping)

Lund (Park Inn by Radisson)

2018-07-11 17:56
Från Isabellaapetersson

Guess who's back? back again. (Tänkte på Eminems låt without me)

Ae vi gör ett försök igen, om att ta tag i bloggandet igen.

Just nu befinner jag mig långt ner i södra Sverige, nämligen i Lund. Och vad skulle inte passa bättre, med en comeback i en sån fin miljö som Skåne faktiskt är. (Dock inget större fan av dialekten). Ja och vad ska jag göra här ens? kan ju råka vara så att min bästa vän (https://nouw.com/tovaaebbesson/) är hästgalen och vi ska hänga på Falsterbo horse show. Och som folk känner till så är ju inte jag ett större fan av hästar. Men vet ni vad?? jag ska fan i mig supa där så win win!!

Vi ska ju naturligtvis utforska, bada, fota och ja allt man kan tänkas hitta på.

Men nu vankas det hotell-mys för hela slanten.


28 April

2018-04-28 02:00
Från Isabellaapetersson

Ingen nyhet att jag är värdelös på att uppdatera min blogg nuförtiden.

Händer inte direkt så speciella grejer i mitt liv. Jag jobbar, super och hänger me vänner.

Har något ¨ stort ¨ hänt sen senast då?

Kanske de faktumet att jag ÄNTLIGEN har gjort fillers i läpparna, tog mig bara sisådär 5år att bestämma vart, när och vad för nån typ av fillers jag ville ha. Men jag är supernöjd, inte för att det är någon större skillnad sedan tidigare(?). Men jag tackar Evelina på Salong Belle i Linköping. För ett sjukt bra ingrepp.

Något annat är väl att min lillebror har flyttat hemifrån hur sjukt är inte det?!?! är sjukt stolt över honom som ens lyckas. Liksom 18år och allt går så jävla bra för skitungen.

Annars längtar jag ihjäl mig till Sommaren då Gotland, Eminem, Falsterbo & Summerburst står på schemat. Naturligtvis blir det ju en hel del supande samt grillkvällar. Men jag är så taggad!!!

Anyways ville bara dra en kort uppdate sådär 02.00 en fredag, hehe.


AVICII

2018-04-23 01:54
Från Isabellaapetersson

Försöker fortfarande att smälta nyheterna om Tim "Avicii" Bergling.

Det enda jag egentligen ville säga är.

Tack för all din musik, tack för att jag fick uppleva din musik live på Bråvalla 2013. Tack för alla minnen dina låtar gett mig och mina vänner. Och din musik kommer garanterat att leva vidare. Vila i fred Tim<3​

02.06

2018-01-24 02:06
Från Isabellaapetersson

Update, 02:20

2017-12-10 02:20
Från Isabellaapetersson

Vet inte vad som är mest sjukt.
Att det var över 1månad sen jag skrev något här?
Eller de faktumet att jag har känt denna person, till vänster i 15år?

Vad kan jag ens uppdatera er om?
Att jag börjat festa lite för mycket på sista tiden, kanske kan va en form av åldersnoja inblandat där. Och det är väl så jag och mina vänner umgås. Såvidare inte jag & Tova ligger och nördar Gossip girl, fast egentligen håller vi käft och håller på med mobilerna, kul va?

Jobbar på som vanligt, och tyvärr så trivs jag inte alls på mitt jobb, nu för tiden.
Jag som är en väldigt glad och positiv tjej. Mår psykiskt dåligt av att stå där i kassan, se glad ut och få tjuriga kunder som inte ens vet hur man säger varken hej & tack, det är 2 ord?!
Man ska inte ta åt sig, men det gör jag verkligen, för det är inte kul att 9/10 kunder är så pass otrevliga. & dessutom kan man få sig en bitchblick, som om man vore dum i huvudet för att man hälsar..

Jag har också sakta men säkert börjat ta tag i dedär med körkort. Tog mig ju ett tag att få motivationen, typ sisådär 2år men finns också en privat anledning bakom det också. Men jag krigar på.

Ja va annars gör jag mer än jobba, supa, köra bil & sova?! Ja inte så mycket mer. Kanske inte världens roligaste update, men jag lever ju i alla fall.

Halloween partaj

2017-10-29 22:07
Från Isabellaapetersson

Var alltså på en halloween fest igår. Tråkigt nog var det en av dom tråkigare festerna jag har varit på. Så min & Tovas strategi var att supa ännu mera för att inte tänka på hur trist festen var. Så de gjorde vi & allt blev så mycket roligare. Söp säkert till 4-halv fem. Vilket va rätt sjukt. Vi vakna upp vid 10 och var fortfarande lite små fulla, säger ju mycket om oss. Så det enda vi har gjort idag är att vi har svullat pizza, kollat film & försökt "vakna" till liv..
Har faktiskt en rejäl Söndagsångest.

HV71

2017-10-22 13:14
Från Isabellaapetersson

Har märkt hur svårt de är att fånga "bra" bilder i en ishall. Va ju ett tag sen jag va och kolla på Hv-FBK. Där resultatet inte blev speciellt bra..
Va även ett tag sen jag tittade in på min blogg?
Har haft lite för mycket att göra, standard ursäkt.

Måndag 21.43

2017-10-02 21:43
Från Isabellaapetersson

Några fina jackor

2017-09-07 20:01
Från Isabellaapetersson
1. / 2. / 3.
4. / 5. / 6.

Rätt kul att det är alltid på kvällarna som jag hittar dom allra snyggaste kläderna, och ens har ork, tid och lust att leta in något nytt till min kära garderob. Men det är heller ingen snack om saken att jag är KÄR i pälsjackorna!!! 

(Klicka på bilderna för att komma till sidan)

14.00

2017-09-07 14:00
Från Isabellaapetersson

Spenderade alltså gårdagen med min lillebror. Vi gjorde de vi brukar göra. Åka bil & äta mat, säger väl mycket om oss?
Följde även med brorsan & pappa för dom skulle köra golf, vilket slutade med att jag gjorde de bästa klädvalet att ta vita skor i skog. Gissa vem som var glad efter? Träffade även K på kvällen, och vi gjorde väl inte så mycket mer än åkte bil & nörda Wallander. 


Idag så är jag ledig och ska väl mest tvätta & städa, för att sedan ladda upp me jobb kl 05.30 i morgon. Är inte så jätte taggad, då jag känner att jag börjar bli lite sjuk.

23.39

2017-09-05 23:39
Från Isabellaapetersson

Ca 20minuter kvar tills jag äntligen slutar jobbet, efter världens segaste stängning. Har inte haft en kund på 3 timmar, vilket är så sjukt långtråkigt. & de tär ju inte roligare när man jobbar ensam från kl 18.00 :/

Enkla sko tips

2017-09-03 18:06
Från Isabellaapetersson
1. / 2. / 3.

Alldeles för enkla men även alldeles för fina. Är jag den enda som fortfarande nöter ut massa Converse skor?

Liksom det är fortfarande en snygg sko som passar till allt, eller har jag helt fel?


(Klicka på bilderna, för att komma till sidorna)

Ramunderberget

2017-09-01 12:23
Från Isabellaapetersson

En av väldigt fina saker med min stad Söderköping, det är nog utsikten från Ramunderberget.

Några tips

2017-08-24 14:28
Från Isabellaapetersson

Några enkla tips på byxor och tröjor.

Det är väl ingen nyhet att jag älskar stickade tröjor, men jag har också gått och blivit kär i tröjan med blommor på, eller rättare sagt modellen på tröjan. Har flera stycken och dom är så himla snygga!!!


(Tryck på bilderna för att komma till sidan)

Ölandsbro

2017-08-01 14:38
Från Isabellaapetersson

Från att va en bild från bilrutan, så blev den ju lite små cool ändå.

3 låtar i mina lurar

2017-07-31 02:07
Från Isabellaapetersson

Mitten är fortfarande den bästa av dessa 3, men dessa låtar spelas sönder i mina lurar atm.