RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-22 19:54:02

thelifeofV blogg

thelifeofV blogg på Nouw

Welcome to my life!

2018-10-27 15:03
Från thelifeofV

​Vad kommer denna blogg handla om? Vem är jag?

Jag heter Victoria är 26 år gammal, bor på en gård utanför barnens stad Vimmerby. Här har jag bott i 2 år med min sambo och future husband Niklas. Vi har en hund som heter Greta och är en American Bully på 2 år. Vi har även 6 katter som består av Svarten,Smulan,Diesel,Lillen,Doris och Sven. 

Denna blogg kommer handla om tiden innan vi förlorade våran dotter, alltså graviditeten. Det kommer vara från plusset framtill att jag födde henne. Tiden efter hon kom ut, hennes begravning, min återhämtning både psykiskt och fysiskt. Även våra liv utöver att ha förlorat vårat första barn. 90% av mitt liv kommer visas här både i ord och bild. 

Jag kommer vara väldigt öppen här med vad jag känner,tycker,tänker. 
En del will hate it medans andra will love it. Men jag tänker inte dölja något, gillar du det inte läs inte. Its that simple...

Alla människor reagerar olika på trauman, alla människor tar in saker helt olika och bearbetar dom helt olika. 
Jag tror denna blogg kan hjälpa många att förstå hur olika vi är, hur det är att förlora sitt barn i magen. Det händer oftare än vad man tror och jag vill nog ändå skriva att det är ett väldigt hysch hysch om att förlora sitt barn, alla vet om det men ingen pratar om det. 
Jag har absolut inga svårigheter med att prata om graviditeten,förlossning eller tiden efter. Inte heller vad jag tycker och tänker och känner. 
Jag ser också hellre att man frågar mig om man undrar något än och frågar andra som pratar med mig. Sen finns det dom som spekulerar på egen hand och skapar egna versioner av vad som hänt eller vad jag känner. 
THATS NOT OKAY!

Nu släpper vi det till en annan dag...
Idag ska jag och sambon ner till mina föräldrar för familjemiddag då min lillebror är här från Stockholm på besök över helgen. Äntligen har det slutat snöa iallafall, vintern är här!!! UNDERBART

well.. dont be afraid, just ask me!


          // Life Of V