RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-05-26 01:41:42

CassIsabella blogg

CassIsabella blogg på Nouw

Födelsedagsfirande & Olaga intrång i Sean banans hem

2019-03-05 00:27
Från CassIsabella

På lördagen skulle jag och några fler fira Steph som fyller 22 år.
Jag och Natalie satt hemma hela dagen och tänkte att vi hade all tid i världen så ingen idé att stressa. Men det hindrade oss inte för att springa runt som dårar ofixade - 5min innan vi skulle åka...
Vi skulle överraska Steph på Mr Voon, vi åt och drack drinkar i några timmar. Maten var super god men servicen var sådär tyvärr.
Efter det åkte vi vidare till Tolv Stockholm, vi hade bokat ett kareoke rum i en timme. Vi skön och skrattade åt (mig) sjungandet ett tag.

När vi kände oss klara där tog vi oss hem till Linda en snabbis och sedan vidare till Café. Vi hade bord vilket var skönt, för det är så svettigt där inne. Men att ha bord där är nog det värsta, eftersom man står nästan över alla andra och ser ut som en dryg tönt.


När Café stängde så drog vi till Max vilket var bara några meter ifrån. Jag & Queen kom dit lite före alla andra så resten av gruppen ville åka vidare till Linda på efterfest. Eftersom vi alla ändå måste ta två bilar för att alla ska med, åkte jag & Queen någon minut efter resten.
Vi åt upp och fick adressen och portkoden. Vi kommer fram, kommer in i byggnaden, tar hissen upp och öppnar dörren där vi också hör att det är hög musik.
Vi kliver in stänger dörren bakom oss och möts av 10 personer som sitter i soffan och blir knäpptysta och bara ser på oss. Både jag & Queen höjer blicken för att stå och glo på den röda discolampa som inte var där förut.
Ena tjejen i soffan säger tillslut ”Sean ta ut dom...” och en kille med solbrillor(klockan är 04 på natten...) kommer halvspringande emot oss i hallen.
Jag & Queen står som frågetecken och Queen kastar ur sig ”schysst lampa”... då killen svara ”tjejer ni har kommit fel”.
Då förstår vi att vi klivit rakt in på en annan efterfest och till främmande människor. Men över hos just Sean Banan(?). Vi förstår först inte att vi hade kommit fel eller en enda varningsflagga att det var någon annans längdenhet, då portkoden funkade, porten sett likadan ut och även hissen & sen att längdenheten vi klev in i var en kopia av Lindas lägenhet med nästan samma möbler(minus discolampan).
Vi tar oss ner i hissen helt lugna och förvirrade vad som nyss hände. Vi gick sen in i rätt port, tog hissen upp till Lindas lägenhet och kopplade då vad som hände. Att vi går in i Sean banans lägenhet utan att knacka och båda står där och kopplar inte att vi gått in fel...
Har nog aldrig skratta så mycket i mitt liv, vi föll bara ner på knäna när vi kom in i Lindas lägenhet och skrattade så mycket att vi fick svårt att andas.

Lashlift, arbetsintervju & Post Malone

2019-03-04 23:58
Från CassIsabella

Hey, det var ett tag sen, känns som jag uppdaterar när jag endas är i Sthlm, men ärligt har jag inte känt mig så glad på att uppdatera om livet på
senaste.

Jag har hållet på med körkortet i två veckor och planerar att bli klar om några dagar, så det är var jag har haft för mig ungefär. I fredags fick jag ta ledigt från körskolan för jag, CJ, Jonson & Lcp hade planerat för länge sen att gå på Post Malone i Globen på fredagskvällen.


Jag tog flyget på morgonen från Visby till Bromma och blev där hämtad av Natalie. Vi tog en snabb sväng förbi pappa och sen var jag tvungen att ta mig snabbt till Norrmalm för att göra Lash lift på Lash lift Stockholm. Det är sjukt hur fullbokat dom har det, så jag jade tur som fick en tid som passade.
Jag blev så så så nöjd! Känner mig så fräsch och ser så mycket piggare ut, gillar inte att ha mascara och sminkar mig sällan så det är skönt att mina naturliga fransar blev så bra.

Efter Lash liftet åkte jag in till Drottninggatan för att gå på en arbetsintervju. Allt kändes super bra och efter det mötet åt jag något snabbt på espresso house för att sen ta mig till Steph’s salong. Vi fixade mina naglar och gjorde en snabb spraytan.
Efter ett litet tag kom Natalie med Liam(min syster son) och vi åkte hem till henne för att fixa mig innan jag skulle träffa tjejerna.

Jag var efter i schemat och stressade som en idiot hela dagen. Jag tog sen en Uber & hämtade upp tjejerna för att sen äta på Primo ciao ciao på söder.

Vi satt länge och snackade och missade bort tiden :) vi tog en Uber vidare till globen och märkte att vi var sena. Vi gick in utan kö och mitt i. Tråkigt att hi missade mycket, men herregud vad bra han är Live. Ändå fast publiken i globen var värdelös så var det bra känsla ändå.

Efter konserten åkte vi alla hem till var och en. Somnade snabbt efter den långa dagen.

Sushi & IKEA

2019-01-30 17:52
Från CassIsabella

Hej hej hej, igår så sov jag bara ut och tog det lugnt. På eftermiddagen åkte jag till Ikea för att kika runt och sen köpte jag med mig sushi hem. Jag ska alltid beställa alldeles för mycket mat när jag är hungrig vilket ni ser... Jag beställde tempura rolls, vilket var 10/10 och några rullar med tonfisk och grillad sparris .
Nu ska jag ta det lugnt i soffan innan jag ska ut för att se på bio, hej

Tjocka släkten

2019-01-28 01:07
Från CassIsabella

Heey, på fredagen kom Wendy till Sthlm och hann inte träffa henne förens jag vaknade på lördagen. Jag hade bestämt att äta med Natalie på kvällen och bjöd med hela ligan sen. Så jag, Natalie, Wendy, Steph & Amanda åt Scampi pasta som jag och Natalie lagade ihop. Vi satt hela kvällen och bara snackade om gamla minnen och drack bubbel. Senare fick vi besök av Jenna och hennes killkompis. Vi skulle egentligen vidare till Spy Bar, men vi tappade bort tiden och satt hemma istället och hade trevligt.

Fredag

2019-01-28 00:43
Från CassIsabella

Fredagen var lite för lång för att fungera nästa dag. Men den var så rolig så det är det värt.

Jag vaknade för att ta mig in till Steph men vi planerade att ses åt kvällen istället då vi skulle träffa Queen, Amanda & Linda för att vara hos Linda och käka innan vi skulle ta oss ut. Vi beställde pizza och drack bubbel i några timmar tills vi gick vidare till East för att träffa fler vänner.
Stpeh och Amanda drog hem efter East och vi som var kvar mötte upp Jonte och Dennis för att ta oss vidare till en klubb vid Fridhemsplan med alla 16 åringar... sååå kuuul woooooooh!!!!%@kr& XP

Jag åkte en uber hem med Queen vid 06:30 så var inte helt pigg nästa dag :)

Min typ av morgon

2019-01-25 12:37
Från CassIsabella

Vaknade upp av ett snö kaos utanför, precis när snön började försvinna...
Jag har gjort en kaffe & kokar ägg för att försöka vakna. Har varit så trött dom senaste dagarna.
Och ska sätta på conversation with a killer: The Ted Bundy Tapes på Netflix, min typ av morgon.

Tappat bort tiden

2019-01-25 03:08
Från CassIsabella

Att va i Stockholm har sina fördelar och nackdelar. På ett sätt känns det som jag kan andas här bättre än på ön, men att sova i en liten lägenhet med två andra stressar ut en till och från. I veckan har jag inte gjort mycket alls, men är ändå helt slut.


I måndags vaknade jag sent, fixade naglarna hos Stephanie för att sen äta middag med Linda. Vi satt oss på en thailändsk buffé så efter den matkoman tog vi oss vidare till East för att träffa på Queen och dricka vin.

Vi satt i timmar & tappade helt bort tiden tills stället stängde innan vi tog oss hem.

På tisdagen var jag bara hemma hela dagen och pluggade och på onsdagen såg morgonen likadan ut, men på kvällen träffade jag upp Natalie. Vi har inte sätts på år så vi hade mycket att snacka om. Vi bara pratade i timmar non-stop tills personalen fick nästan dra ut oss från restaurangen. Vi har så nära i åldrarna nu, vilket jag har längtat efter sen jag var en liten plutt. Och att få se min syster son Liam, var så härligt, han har blivit så stor och mysig.

Idag hade jag planer för att träffa Stephanie vid hennes salong, vi bestämde oss för en spontan spray tan som Steph fixade på mig innan vi tog oss vidare till Mr. Cake. Jag har aldrig varit där och har längtat efter att prova deras red velvet croissant, vilket jag vet nu är to die for!

Efter att sagt hejdå till Steph, tog jag mig vidare till Götgatan för att kika i lite butiker innan jag tog mig hem till söder igen.

Mina dagar från kamerarullen

2019-01-21 17:14
Från CassIsabella

(no title)

2018-12-23 00:22
Från CassIsabella

Sup, idag är jag lite lite trött *mycket*...
Igår efter middagen med Steph och Amanda så tog vi oss hel till Nacka och bestämde oss för att åka in till stan för att träffa några av Stephanies vänner.
Vi drog till East och sen vidare till Solidaritet och sist... Berns för att sen ta taxi hem vid 05 tiden.

Idag har jag bara segat med Steph & Jonte. Och nu mot kvällen skulle jag vidare till pappa men bestämde att åka vidare hem till Kostik med Jonte & Daniel. Vi sitter just nu och bestämmer vart vi ska, heeeeey

Julmys

2018-12-12 20:40
Från CassIsabella