RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-12-04 23:31:49

Bergelli blogg

Bergelli blogg på Nouw

Baby Bergelli arrives in May ❤️

2019-12-04 21:38
Från Bergelli

Vår hemlighet är ute. Vi ska bli tre i vår lilla familj. Familjen Bergelli. Vi är så glada.

Självklart vill jag blogga om den här resan. Imorgon ska vi på ultraljud.

Från New York

2019-12-03 13:38
Från Bergelli

Hej vänner,

Jag kan inte riktigt berätta varför jag börjar blogga än. Ge mig någon dag till. Har i alla fall fått ett riktigt sug att skriva av mig.

Nu ligger jag huset i New York och väntar på att gänget ska vakna. Jag och J är här och hälsar på mina bröder och Ida. Det är helt vitt utanför och julstämningen är på topp. Så mysigt.

Vi börjar varje dag med att se på julkalendern. Den svenska och den danska (spännande faktiskt trots att den är dubbad).

Idag ska jag och J åka hem. Först en runda i city innan vi beger oss mot flyget. Det ska bli härligt även om vi har haft fantastiska dagar i New York. ❤️

Nu väntar uppbokade helger ända fram till jul, men det är bara roliga saker. Älskar december!

Lite snaps från resan. Man måste ju bara älska amerikaner för deras pynt:

Bröllopsplanering

2019-02-26 22:45
Från Bergelli

Lokalen
Det är jag nästan mest nöjd att vi ska gifta oss på ett sånt fantastiskt ställe. Precis vid havet, på västkusten. Jonas friade till mig med utsikt över havet väldigt nära platsen vi blev tillsammans på. När jag senare hörde varför han valde just den platsen, när han berättade vår förlovningshistoria så grät jag. När jag fick höra tankarna bakom och hur han planerat. Han vet att jag blir lugn vid havet ”det riktiga havet” med saltvatten så därför ville han fria till mig just där. Därför känns det också helt perfekt att vi ska gifta oss precis vid havet. Eller ja, kyrkan ligger en bit bort vid ett fint öppet landskap och sen blir mottagningen och festen vid havet.

Sen känns det också superbra att vår bröllopsplaneraren verkar ha full koll och vill planera allt i minut nivå (passar perfekt för en kontroll människa som mig).


Klänningen
Min fina klänning. Klänningen är beställd och kändes rätt från början. En riktig Catarina klänning. Jag har inte bestämt mig om jag kommer byt klänning under kvällen än. Vi får se. Ett som är säkert är att jag kommer ha vita outfits hela helgen så det står kvar att köpa. Annars är det skor och slöja kvar. Så himla kul!

Ringarna
Vi har båda våra förlovningsringar som vi båda kommer fortsätta ha efter bröllopet. För nu i alla fall. Är nästan helt säker på att vi kommer ändra och uppdatera dessa om några år också. Det är sånna vi är. På tal om ändra oss så har jag köpt två weddingbands som jag tänkte ha till bröllopet. Men vi råkade gå in och kika på ringar efter jag beställt och då ångrade jag mig. Så inför bröllopet kommer jag beställa ytterligare en ring. Det blir mitt riktiga weddingband. De andra två får bli extra. Jag förstår att det inte är den billigaste saken att ändra sig om, men jag är väldigt glad att vi har den möjligheten.

Skönhet
Hår och smink är bokat, vilket känns så skönt. Dock är jag lite orolig för sminket. Sminkintresserad som jag är har jag toppsmink hemma och jag tror inte makeup artisten har bättre smink. Här kommer också mitt kontrollbehov in. Kan jag lita på att de har bra saker? Jag måste i alla fall ordna med vattenfast maskara eller lösögonfransar. Har någon tips på världens bästa vattenfasta maskara?

Träning
För mig är det viktigt att känna mig i toppform på vår stora dag, så inom några veckor kommer jag börja ett upplägg tillsammans med min pt gällande kost och träning. Det gör att jag kan slappna av och bara följa det hon säger. Samtidigt får jag också världens bästa coach och möjlighet att vara mitt finaste o bästa jag på bröllopet. 22 veckors hårdträning. Här kommer jag!! Ser verkligen fram emot det då träning är ett av mina stora intressen.

Efternamn
När vi gifter oss kommer jag byta namn. Till vårt gemensamma nya efternamn. För de som inte vet vad vi ska heta kommer jag lämna hemligt ett tag till.

Smekmånaden
Åh. ITALIEN. Vi har planerar att åka till södra Italien på vår smekmånad, nånstans runt Puglia. Än är dock ingenting bokat men tankarna går dit.

Planeringen
Det går fint med planeringen inför bröllopet. Äntligen har vi skickat ut inbjudningarna och det är SÅ kul att höra att våra vänner fått hem dem. Det var så fint att skriva adresserna till våra vänner. De är verkligen utspridda i Sverige och i världen. Känns så lyxigt att just våra vänner är våra.

Känslan inför den stora dagen
Pirrigt, nervös och fantastiskt. Att jag äntligen ska få gifta mig med livets man!! Och sen att vi nog har hittat sångaren till vårt bröllop idag känns också så AMAZING!

Jag skulle väl säga att jag ungefär längtat sen den här bilden togs