RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-02 20:01:11

MalinAsp blogg

MalinAsp blogg på Nouw

Vi ska bli tre

2019-09-02 17:16
Från MalinAsp

Vår lilla familj blir förhoppningsvis lite större om allting går som det ska.
I slutet av Februari ska vi bli föräldrar hur galet är inte det att tänka på! Det är så spännande och ska bli en ny rolig utmaning i livet som vi tacksamt tar emot☺️

Sommar och sol

2019-06-28 23:55
Från MalinAsp

Hej där! Ville titta in å hälsa alla en härlig sommar och solig semester! Än sålänge jobbar jag på, v30 börjar min semester, men det känns helt okej, tur man gillar sitt jobb så det är kul å vara på jobbet oxå☺️ dagen idag har varit så himla skön, gick av dygn imorse å kom hem å kröp ner i sängen igen för en lång sovmorgon, sen tog vi cyklarna och körde ner å badade i sjön, det va hela 24grader och så himla härligt! Eftermiddagen parkerade jag och Miller oss i vår gunga i pergolan och bara njöt i solen! Nu säger jag godnatt för imorgon väntar en ny härlig dag☀️

// Malin

Tiden flyger förbi och det lackar mot jul

2018-11-16 22:56
Från MalinAsp

Ojdå vad tiden går, det har varit fullt upp med jobb och vi har bara försökt att njuta av att vara lediga ihop de få dagarna vi har haft nu i höst!
Men jag tyckte att det va på tiden för en liten uppdatering här inne igen☺️

Förra helgen var jag och min fina vän Lina iväg och invigde jultiden med en kväll på Huseby bruks supermysiga julmarknad!
Vi hittade lite goda korvar och en björksavsglögg och så sprang vi på vår gamla lärare som nu mera var smyckestillverkare! Så vi slog till på varsit par örhängen i svart diabas bruten från ett stenbrott här strax utanför Ljungby! Så häftigt☺️

Ikväll sitter jag framför brasan i soffan och tittar på julfilm medans Viktor jobbar!
Hoppas ni har en mysig fredag!

En dag på sjön

2018-09-12 14:56
Från MalinAsp

När det började bli varmt i vattnet i början av sommaren tog vi en tur på Bolmen. Det har riktigt mysigt, sol, bad, fika och trevligt sällskap! Vi var fem vuxna och tre hundar:) det är sådana här sommardagar man minns nu när det blir kallare igen!

Möhippa

2018-09-04 19:21
Från MalinAsp

Här har ni mitt fina möhippagäng! Det var en lördag i juni som jag hade planerat in att åka och jobba på Stcc i Anderstorp som tävlingssjulsköterska! För en gångs skull var jag tidig iväg och tog bilen och körde, (Viktor skulle oxå till jobbet så han var uppe) strax efter att jag kört ringer Viktor och säger att hans bil inte startar så jag får vända för att komma med startkablarna! När jag sätter mig i den andra bilen och startar så går den igång som en klocka men samtidigt ser jag i ögonvrån att det rullar in vilar på uppfarten och då fattar jag hur lurad jag blivit det var dags för Möhippa!
Jag fick på mig en fin balettkjol krona med slöja och en fin banderoll sen gick bilen mot okänd ort!

Vi landade i Halmstad och där väntade en stor hotellfrukost med cava tillsammans med mina favorit tjejer! Jag fick här en uppdragslista som skulle utföras på stan,. Bl.a. sjunga en Dr.Bombaylåt inför en grupp människor, ta på sig ett larmställ från räddningstjänsten, kasta prick med en plastsnopp, bada i en fontän, blanda en drink och få den gratis och leta personer som var lika Viktor☺️ en lagom pinsam lista som var väldigt rolig att utföra!

Vi hamnade sen på spa under eftermiddagen och på kvällen gick vi på champagneprovning där jag fick sambrera och sen åt vi på Bulls! Tanken var att vi skulle laddat om för en utekväll med dans på natten men det ösregnade och alla var trötta och nöjda med dagen och framförallt jag så vi avslutade med myskväll hos en av mina tärnor istället!

Det var den absolut bästa möhippan jag kunde fått och jag är så himla tacksam för att jag har så fina människor som mina underbara vänner Tack mina fina: Lina, Terese, Marie, Jessica, Malin och Matilda för att ni är ni och för att ni fixade en så fantastisk dag till mig

Vårt favvoritställe

2018-09-03 18:51
Från MalinAsp

När Viktor fyllde år så åkte vi iväg och firade hans födelsedag på vårt favoritställe Strandbaden i Falkenberg!

Vi hade lite otur med vädret då det var molnigt till och från men då är det ju extra skönt att gå in på spa och krypa ner i en varm pool!

Vi var första gången på strandbaden år 2013 den 9/6! Det var nämligen då Viktor gick ner på knä och friade till mig och såklart sa jag JA!

Det gick nyligen en tävling på Facebook där man kunde vinna en hotellövernattning med spa på just Strandbaden! Och vet ni vad?.. VI VANN!!
Så nu i november när mörkret kryper på och kylan börjar komma så ska vi åka dit igen och njuta av en spadag!

Budapest del 3

2018-08-21 15:15
Från MalinAsp

När vi gick runt och strosade i Budapest så hamnade vi helt plötsligt i en stor park som dom hade fyllt med olika tält som sålde öl, vi hade hamnat på Budapest ölfestival vi provade några olika sorter fast den på bilden ovan var helt klart bäst, en fruktig IPA

Vi besökte Budapest gamla stora saluhall där man kunde hitta precis allt man sökte!

Vi åt och drack väldigt mycket gott under vår vistelse! Viktor bjöd på en helt fantastisk födelsedagsmiddag på den italienska restaurangen Bottega di Brontoli. Vissa maträtter man beställde lagade de direkt vid bordet, så himla mysigt, den restaurangen rekommenderas starkt om ni ska besöka Budapest!

På en av våra luncher på Robinsson lyckades jag ta en stor smakbit av en helt vanlig paprika (trodde jag) som visade sig vara helt makalöst stark så jag satt å hostade å fräste tårarna rann.. oops! Det gör jag inte om igen!

Vi slog oss ner i varsin solstol på en jättemysig bar Esetleg bar som låg precis nere vid floden Donau och tog varsin drink en av kvällarna!

Första kvällen besökte vi Trofea grill! Det är oxå verkligen värt ett besök, det är en bufferestaurang där man får plocka hur mycket mat och efterrätt man vill och även dricka så mycket man vill för en fast summa! Jättemysigt ställe med väldigt god mat och dryck!

Vi turistande en massa och hade en fantastiskt trevlig resa☺️ Budapest åker vi till igen!

Budapest del 2

2018-08-10 20:57
Från MalinAsp

Vi hade lite otur med vädret när vi var i Budapest, det var växlande molnighet och kom även ett riktigt ösregn när vi precis satt oss uppe på en jättefin rooftopbar.. . men vi hade varmt ändå och solen tittade fram emellanåt!

Vi besökte även Budapest största termalbad Szechenyi! Det var en gammal vacker byggnad full med varma pooler och bubbelbad i olika grader och en stor utomhusdel med solstolar, bar och pooler!

Budapest del 1

2018-08-06 18:25
Från MalinAsp

När jag fyllde 30 år i juni hade Viktor bokat in en överraskningsresa som visade sig vara till Budapest! Vi har pratat länge om att åka till Budapest men aldrig kommit dit så jag blev jätteglad när jag på flygplatsen listade ut att vi skulle dit! Viktor hade bokat in oss på ett 5 stjärnigt fint hotell och fixat en skumpa till hotellrummet tills vi kom fram
Vi gick runt och tittade på alla fina byggnader och åt och drack väldigt gott under hela resan!

Kärlek i luften

2018-08-04 16:04
Från MalinAsp

Nu var det väldigt längesedan jag uppdaterade här inne, nämligen ca 2 månader sedan.. oops..

Tiden har flugit iväg och vi har haft en massa saker för oss så jag har helt enkelt inte hunnit med allting jag vill göra.. Jag och min fantastiska Viktor har gift oss! Nu kan jag kalla honom min man, det känns som att det inte riktigt har sjunkit in helt ännu att vi faktiskt har gift oss och att dagen redan har varit..

Alla bröllopsförberedelser tog all tid i juni och början av juli och den 14/7 var det dags. Dagen blev helt fantastisk och jag kommer att uppdatera er mer om den senare... jag tänkte ta igen den "förlorade" tiden här med att uppdatera från där jag slutade.. det har hunnits med lite annat än bara bröllopsplanering. Jag har hunnit med att fylla 30 år, Viktor hade fixat en överraskningsresa till Ungern, Viktor fyllde 31 så vi tog vårt pick och pack och åkte till Falkenberg till Strandbaden... vi har njutit av vår semester med båttur på sjön och sedan ska ni få er en stor dos av bröllop och mini-bröllopsresa!

Idag fick vi även våra helt fantastiska bilder från bröllopet av vår underbara fotograf Johanna Bakos ni får en tjuvkik på en av de fantastiska bilderna men jag har så svårt själv att välja ut favoriter så ni kommer nog få se många den närmsta tiden:)

Hoppas ni fortsätter titta förbi framöver :)