RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-05 14:04:25

CrazyCatLady93 blogg

CrazyCatLady93 blogg på Nouw

Timeline 2008-2018

2019-01-24 13:35
Från CrazyCatLady93

Helo everyone!

I just wanted to upload some pictures from the last ten years, to show you how I have changed during the years. Ever since the first picture that you can see down below, I have been stuggeling to be goth. I guess that I did not dare to be as I wanted, and I just want to tell you guys that it is very important to live life and be as you want to be! And I am very happy with who I am right now and I really feel that it suits me!


2008, 14 years old


2009


2010


2011


2012


2013


2014


2015


2016


2017


2018 -24 years old (I became 25 in the end of 2018)


Top 5 of 2018

2019-01-03 13:56
Från CrazyCatLady93


Hello everyone!


I just want to share with you some moments and pictures of 2018:


My cats, are always going to have a special place in my heart!I have been togheter with my partner Alex for over seven years!!

I'm so glad and thankful to share my life with such a wonderful person <3The transformation of my hair going from half red/half blou, half red/half blond and half red/half black, hahaha xPBerlin, and other travels during the year!My friends! I don't have pictures on all of you, but you know who you are. And I'm so thankful to have met you and to have shared so many wonderful moments toghether with you, thanks <3


Happy new year!

2019-01-01 11:45
Från CrazyCatLady93


Hello what’s up guys?


I have been the worst blogger latelay, it’s about one month since I wrote something last time. I hope that everything is fine with you and that you had a wonderful christmas and a happy new year! I celebrated christmas at home in Sweden, it where a very calm and nice one for me. I’m not a big fan of this time of the year, but I celebrated it with my partner Alex, our cats, friends and family so I can not complain.

So during the last days I definitely ate to much food and candy, and I spend a lot of time playing Smash Bros on the Switch and watching series together with Alex. Oh my god! If you have not played Smash Bros you should definitely try it, you get addicted to it and it’s so much fun! And yesterday was kind of the same as christmas, food, sweets and Smash Bros! I hope you all had a good start on the new year, many hugs!Here are some pictures from 2018:Vielen Dank fur alles!

2018-11-26 17:23
Från CrazyCatLady93

Hello everyone!


So now I’m back in Sweden again, after three months of studying german in Berlin.


It all passed by so quickly, I can not believe that my time in Berlin is already over. I went there when it still where sommer, and the sommer where really wonderful. The whole of September where sunny and warm and even some days in October. It feels like it where yesterday that I could walk outside in a dress, feel the sun shining on my face and enjoy the beautiful view around my host family’s house.


Now it’s already winter and I’m back in Sweden, and I can consider my time in Berlin as a memory. A very good memory of a good time, I have met so wonderful people, learned so much german and my teachers were awesome. Now I’m a whole lot of experiences richer, yes I’m glad that I really made it, damn I went alone to another country!


It’s so hard for me to find words to write this text, but I guess that I want to say thank you to everyone. Thank you all of my friends for making this time to one of the best in my life, thank you all of my teachers at school, thank you for the price you gave me (student of the month) and thank you my beloved host family for letting me live with you <3


Vielen Dank fur alles!


Autumn

2018-11-12 10:45
Från CrazyCatLady93


Just some pictures of the surroundings here in BerlinSo beutiful Autumn!


Tyska Comic con

2018-10-27 13:30
Från CrazyCatLady93


Hallå allihopa!

Hoppas allt är bra med er! Den här senaste veckan har jag varit ledig och Alexander har varit här i Berlin med mig, vi tog en semester vecka tillsammans. Vi hann göra ganska många saker, dels blev det mycket promenerande för att se och upptäcka så mycket som vi bara hann med (vi promenerade tills vi hade ont i benen). Så har vi träffat flera av mina kamrater från skolan, vilket var väldigt kul!

Förra Lördagen var vi på Comic con, som är väldigt uppskattat för min del eftersom att jag är en riktig nörd och älskar allt som har med serier, filmer och cosplay att göra. Det fanns en hel del att se, allt ifrån t-shirts, pop-figurer till second hand saker. Eftersom att jag och Alexander var på Comic con i Sverige förra året blev det att vi jämförde en del. Vi kom fram till att det var mer cosplay i Sverige. Dock fick vi köa i en halvtimme för att få komma in i lokalen där Comic con var så jag tror det var mer folk här i Tyskland, jag vet att biljetterna för Lördagen var slutsålda dessutom. I Sverige behövde vi knappt köa alls, tror det var några knappa minuter så var vi inne i lokalen.

Här i Tyskland var det fler folk som sålde böcker, nallar, prydnader och så vidare som dom hade gjort själva. Vilket är väldigt coolt tycker jag, för då känns det mer unikt att köpa någonting. Om man köper något som massproduceras är det ju större chans att någon annan har en likadan av, ja, vad det nu kan vara. Så fanns det en hall där folk stod och sålde second hand saker som till exempel serietidningar och böcker. Vilket är väldigt bra eftersom second hand är bra för miljön! Så kan man hitta väldigt unika saker där också, såklart.

På det hela taget är jag mycket nöjd med Comic con, och så ett stort plus var att jag fick chansen att se Billy Boyd som spelade Pippin i Sagan om ringen. Vilket jag tror måste ha varit en av dom första fantasy filmerna jag såg när jag var yngre så det var väldigt coolt och nostalgiskt!


Det var nog allt jag hade att dela med mig av idag, tack för att du kikar in på min blogg!Kanelbullens dag

2018-10-04 22:46
Från CrazyCatLady93


Hej allihopa!

Hoppas allt är bra med er, allt är bra med mig och här kommer bara en liten uppdatering om hur jag har det och vad jag har för mig. Först och främst går jag i skolan varje dag så klart, har tre lektioner om dagen och det känns som att jag lär mig mer och mer tyska för varje dag. Jag tränar att prata på tyska med min värd familj, vi hoppar till engelska ifall det är något jag inte förstår. Men det är väldigt många ord i tyskan som är väldigt lika svenskan, dock är grammatiken väldigt annorlunda.

Bortsett från lektionerna anordnar även skolan aktiviteter som man kan fara på. Det kan vara allt ifrån bowling, rundvandringar, till att gå ut på en restaurang eller ett café för att äta, dricka och umgås. Ett väldigt kul koncept tycker jag och ett bra sätt att lära känna nya människor, vilket jag gör på nästan varenda aktivitet! Jag lever livet!


Kraaaaam till er alla <3PS. Det var visst kanelbullens dag där hemma i Sverige idag, men inte blev det några kanelbullar för mig inte! (snyft!!). Hoppas ni alla där hemma har fått er en riktigt "go-fika" med kanelbullar, guuuuud vad jag saknar "swedish fika" haha!!
Fotade bilden på en av skolaktiviteterna jag var på, ett väldigt häftigt område i närheten av där jag bor.


Gratis färgning!!

2018-10-03 13:10
Från CrazyCatLady93


Jag fick en gratis färgning förra veckan hos samma frisör som fixade mitt hår i början av April! Super snällt av dom att jag fick komma tillbaka och att jag inte behövde betala någonting. Dessutom gjorde frisören jättefina flätor som du ser på bilderna nedanför! Så gjorde hon sicksack mönster av min mittbena, superfint!!Så där såg det ut utsläppt dagen efter, och ursäkta att mina läpp piercingar ständigt ser skeva ut... Det är för att den sidan (vänster i verkligheten, höger på bilden) som smycket "hänger ut mer" är min ny piercade sida. Jag har alltså i läk smycket än som är aningen längre än ett vanligt smycke, för att man lättare ska kunna rengöra. Jag ska byta ut det till ett normallångt smycke snart dock, hehe :-)


Five fun or not so fun facts about me....

2018-09-25 22:21
Från CrazyCatLady93

Hej allihopa!

Fick en lite kul idé att skriva om fem random saker om mig själv, bara lite så där på kul! Jag har skrivit en lista med fem punkter om mig själv tidigare men då hade jag klantighet som tema. Den här gången blir det lite mer personlighet som tema, hoppas det blir kul läsning!


5. Som jag nämnde i mitt förra inlägg: jag har höjdskräck! Jag har aldrig riktigt vetat varför, det har bara varit så ända sedan så länge jag kan minnas. Det som jag har tyckt varit absolut läskigast ända sedan jag var liten var att gå över broar och framförallt att cykla över broar. När jag går upp i höga torn eller liknande så vågar jag inte riktigt gå nära kanten där uppe på toppen, inte ens om det finns ett "staket" eller vad jag nu ska kalla det, som skydd. Men det går ändå ganska bra, det är långa, stora broar med vatten under som är det läskigaste. Det är som att någonting i min hjärna skriker "DU KAN RAMLA NER!!!!", och så blir jag skraj.

4. Jag har väldigt bra syn, finns kanske inte så mycket annat att säga om den saken annat än att jag har väldigt bra syn, haha. Nä men, jag kan se bra på långt avstånd och kan urskilja till exempel bokstäver och texter på ganska långt avstånd. Däremot har jag lätt för att bli ofokuserad när jag till exempel ska köra bil eller ska gå över vägen, så det kanske verkar som att jag inte ser. Men det gör jag, gott och väl, det är bara min hjärna som svävar iväg i andra tankar.

3. Okej det här kan kanske ingen tro om mig med tanke på alla mina piercingar och tatueringar: men jag har faktiskt nålskräck. Eller nu mera måste jag nog ändå säga att jag hade nålskräck, för en av anledningarna till varför jag inte är rädd längre är för att jag har utsatt mig för det. Dels genom att bli blodgivare och sen då för mitt intresse av piercingar och tatueringar, och ja det hjälper faktiskt. Och jag gillar att utsätta mig själv för saker jag är rädd för, hehe!!

2. En annan rätt så bra egenskap måste jag nog ändå säga är att jag har galet bra minne när det gäller datum. Jag vet inte riktigt hur jag bär mig åt faktiskt, jag bara kommer ihåg till exempel födelsedagar och andra viktiga datum och tider för den delen, som jag behöver komma ihåg. Jag är en vandrande kalender! Trots det har jag alltid tyckt om att ha en kalender att skriva i, men jag behöver knappt kolla i den för att jag kommer ihåg allt ändå.

1. Okej en sista grej, som också hamnar på första plats för att det är det äckligaste jag vet. Jag hatar nämligen klumpar, och med klumpar menar jag dom som finns i yoghurt och till exempel juice. Ja, jag vet att det bara är fruktkött men jag tycker ändå det är så fruktansvärt äckligt. Ändå lyckas jag då och då att dricka juice med fruktkött och jag tjögs av det, usch!


Haha okej, då vet du några intressanta eller inte så intressanta fakta om mig!!

Kraaaaaammmm :-)https://nouw.com/crazycatlady93/-5-handelser-som-klassar-mig-som-klantigh-33438696
Och så en bild på min fina lilla katta gumma för att jag saknar henne så mycket nu medans jag är ute och reser!


Teufelsberg (and Im scared of heights)

2018-09-24 22:17
Från CrazyCatLady93


I Lördags var jag med skolan på en väldigt intressant och imponerande rundvandring på ett ställe som heter Teufelsberg. Utsikten var jättevacker, där fanns massor med vackra målningar och det blev en hel del vandrande. Vi gick upp i ett torn som var ett gammalt spionageställe. Vi var enligt mina mått räknat väldigt högt upp i luften eftersom att jag är lite skraj för höjder måste jag erkänna, men det gick ändå ganska bra. Man ser på bilden längst ner att jag inte vågade ställa mig vid staketet för att ta en bild, jag var tvungen att stå två meter ifrån för att jag var så rädd, haha. Så det var på ett sätt häftigt att jag vågade gå dit upp men samtidigt väldigt skönt att stå med båda fötterna på jorden sen. Jag lyckades ta några häftiga bilder, eller hur? Speciellt den med tigern, tycker jag!


Hoppas ni alla har det bra, kram!My beloved hair

2018-09-07 20:46
Från CrazyCatLady93


Var några år sedan sist som jag verkligen gick till en frisör för att få mitt hår färgat och klippt! Det beror på dels att det är väldigt dyrt att gå till frisören och att jag tycker det är ganska kul att fixa med håret hemma själv. Men nu när jag ändå är i Berlin dels för att studera men också för att bara vara så tänkte jag "varför inte testa gå till frisören". Så gjorde jag det och jag är mycket nöjd, innan var mitt hår så hemskt att jag ville spy på det, hehe... Men det var nog bara jag själv som hade den åsikten för jag fick ändå komplimanger av folk, vilket jag tycker är mycket gulligt!Trevlig helg allihopa!


Goth market

2018-09-04 18:59
Från CrazyCatLady93


Behöver jag säga mer än att detta var 100% jag? Jag är satisfied!Jag ville köpa allt men det går ju inte riktigt, så jag fotade bilder och sakerna på följande bilder nedanför köpte jag:Är mycket nöjd med mina köp, fick katt-pinnen gratis när jag köpte halsbandet och fick lite rabatt på katt tavlan! Så jag mötte mycket trevliga människor!

Viel spas!


Helg update

2018-08-26 12:50
Från CrazyCatLady93


Hello allihopa!

Igår jag var jag med en kompis från skolan och bara drog omkring i Berlin, först åkte vi till en liten vegan marknad. Där vi åt mat och glass, jag testade vegansk kebab och den var himmelskt god! Efter maten åt vi något som liknade mjukglass, min hade smak av choklad och kardemumma, väldigt gott det med. Vi promenerade omkring på Alexanderplatz för att titta i olika shopping center, och herregud vad stora dom är! (Inte riktigt vad jag är van med hehe).

I en av dom hittade vi en jättehäftig liten butik som hade allt ifrån trollstavar från Harry Potter till dyra Sagan om ringen smycken och kläder. Jag hade gärna velat köpa allt där inne men det vet jag att jag inte riktigt kan så jag fotade istället bilder och så nöjde jag mig med att köpa en Deadpool mugg och en nyckelring med en mini Harley Quinn. Vi avslutade kvällen med att ta en drink i en rockbar och se en skräckfilm på bio, jag känner mig mycket satisfied.


Kram till er alla!


Hösten i studerande anda

2018-08-22 21:55
Från CrazyCatLady93


Hallå kompisar!

Som säkert flera av er redan vet så har jag jobbat hela sommaren igenom. Jag beslutade att ta ut mina semesterdagar nu under hösten istället, för jag är i Tyskland för att plugga igen! Det vet nog redan flera av er också, att jag skulle resa till Tyskland ännu en gång. I Söndags begav jag mig hit, för att stanna i tre månader denna gång. Under förra året i Maj, var jag här i tre veckor bara för att testa om det skulle vara något för mig, att åka på språkresa. Det var det, helt klart! Jag ångrar inte att jag for förra året och jag tvivlar på att jag kommer ångra mig det här året.

Jag har alltså varit här i tre dagar nu, jag bor hos samma värdfamilj som senast vilket känns väldigt bra eftersom att vi kommer bra överens. Det kändes lite som att komma tillbaka till sitt barndomshem eftersom att mina värdföräldrar blir lite som mina riktiga föräldrar (trots att jag aldrig varit här som liten, men man kanske ändå kan känna en snudd av nostalgi), det var en häftig och overklig känsla. Jag kunde knappt förstå att jag verkligen var här igen, efter det år som har gått sen jag var här sist. I Måndags möttes jag av varma välkomnanden på skolan och ett par av lärarna kände igen mig, det var kul!

Hittills har allt gått bra och det känns som att det kommer bli en lärorik höst, kram på er alla och hoppas ni har det bra!New tattoo and piercing <3

2018-08-11 11:24
Från CrazyCatLady93


Det är nu några veckor sedan jag gjorde min senaste tatuering på högra handen. Symbolen kallas för Triforce och kommer från spelet Zelda, dess betydelse är makt, visdom och mod. Färgerna står för vatten, eld och landskap/jord. Jag är jätte nöjd med resultatet, dock har jag rent allmänt ganska torr hy så jag tror det är därför hyn drar ihop sig och blir lite "rynkig" över de svarta linjerna. Men jag tror det kommer ordna sig med tidens gång om jag är noggrann med att smörja och så. Det känns kul att äntligen ha en tatuering som alltid kommer att synas, med tanke på att mina andra tatueringar är på benen och därför inte syns lika ofta, speciellt om det är vinter och kallt!

Gjord av Anton på Rough stuff tattoo :-)Nu har jag även, äntligen, piercat andra sidan av underläppen!!! Som alltid, på Dead mans hand.


Tyskland 2.0

2018-07-25 11:14
Från CrazyCatLady93


Nu är det inte länge kvar tills jag åker tillbaka till Berlin för att studera tyska igen! I Augusti reser jag dit, denna gång för att stanna en hel termin! Det blir riktigt kul att få studera ett tag, jag kommer verkligen satsa på Tyskan denna gång och lära känna nya människor såklart, men framförallt ha kul. Denna gång ska jag försöka att inte längta hem allt för mycket och bara ta vara på tiden och ha kul. Förra gången hade jag mycket hemlängtan men insåg när jag reste hem hur fort tiden hade gått och att det var lite förgäves att längta hem så pass mycket. Förr eller senare kommer man ändå hem, och som sagt går tiden väldigt fort.

Jag känner mig inte nervös eller så inför resan, mest förväntansfull. Jag kommer att bo hos samma värdfamilj som förra gången, det ser jag mycket framemot, jag kommer bra överens med dom. Det enda jag funderar på just nu är, hur packar man resväskan för tre månader? Jag funderar på att ta med mig två stora väskor på incheckat bagage, eller är det en överdrift? Vad säger ni kompisar; har någon av er varit bortrest under en längre tid och hur packade ni då? :-)Ny kamera

2018-07-22 11:38
Från CrazyCatLady93


Några bilder på dom älskade fyrbenta vännerna fotade med min nya kamera, väldigt kul att kunna bevara fina bilder på dom :-)Tiden springer iväg...

2018-06-05 13:55
Från CrazyCatLady93


Hej kära vänner!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det rätt bra. Har inte bloggat alls på ungefär en månads tid men jag skyller på att det beror på att jag har passat på att vara ute för att njuta av solen. Jag har även satsat på min hälsa väldigt mycket, bestämde mig för ungefär två veckor sen att sluta med godis, fika, glass och ja allt som räknas in i kategorin sötsaker. Det har gått väldigt bra måste jag säga och så har jag satsat på att fara ut på springturer flera gånger/vecka kombinerat med lite styrketräning.

Det här året har jag valt att skriva i en liten bok för min egen del. Likt en dagbok har jag skrivit vad som händer i livet och liknande, har även skrivit kom ihåg listor och en lista med mål för året. För ett par dagar sedan tittade jag tillbaka på min lista med mål för året. Jag fann den väldigt intressant och tänkte att det kanske skulle vara kul för er om jag delar med mig av den här på bloggen. Tänkte att jag skriver av den rakt av från min lilla dagbok och sedan avslutar med några rader om hur det har gått för mig med målen. Så här lyder listan:


Mål för 2018:

- Spela gitarr regelbundet

- Skriva och läsa

- Åka ut och resa

- Göra saker som jag mår bra av

- Träffa kamrater mycket

- Inte över tänka

- Jobba med mig själv

1. Med svartsjuka

2. Att vara glad

3. Varva ner och ta det lugnt

4. Sömnen

- Fortsätta träna och hålla igång

- Hålla en bra dygnsrytm. Gå upp tidigt, äta frukost, lunch, middag. Göra saker så hjärnan får arbeta under dagarna, det kanske går lättare att somna på kvällen då.

- Lära mig att sticka skulle vara kul!

- Kanske testa rida igen!

- Fortsätta utmana mig själv för det brukar jag vara rätt bra på. Till exempel att möta rädslor.

- Kom ihåg att stretcha efter träning.

- Tänk framåt!!! Inte för mycket bakåt...

- Var positiv!!!!

- Mys med katterna!!!!

- PYSSLA!!!!

- Lär dig något nytt?
Okej kära vänner, så där ser min lista ut, hoppas ni finner den intressant! Nu undrar ni kanske också om jag har lyckats med dessa punkter, eller kanske misslyckats eller bara lyckats med några. Första tanken som slog mig nu när jag ser den skriven på datorn här framför mig är att det är såklart inget måste med att ha en lång lista med en massa mål varje år. För ett år går väldigt fort ändå och det kanske kan vara svårt att uppnå en massa mål på den korta tidsrymden. Däremot kan man kanske ta den med sig i bakfickan genom livet och se den som mål med livet. Men man får såklart göra som man själv vill och vad vet jag, det kanske kan vara en riktigt bra grej att sätta upp nya mål varje år. Jag tycker om det för att jag gillar att utmana mig själv.Hur som helst, den första punkten som är att spela gitarr lyckas jag med, men bara halvdant skulle jag vilja påstå. För jag spelar gitarr, men det där "regelbundet" tynar bort väldigt fort för mig. Spela gitarr regelbundet för mig innebär att jag spelar ett par gånger/vecka men jag lyckas bara inte med det. Jag förstår mig inte riktigt på varför för jag tycker det är väldigt rofyllt och bra för hjärnan att få spela. Några tips på hur jag kan rycka upp mig?Dom fyra följande punkterna måste jag nog säga att jag har lyckats uppfylla. Skriva och läsa gör jag så det står härliga till, skriver jag inte här på bloggen så skriver jag på min bok, en dikt, i dagboken eller tillsammans med min skrivgrupp. Läser gör jag så fort jag får chansen, på rasten, hemma, på ett café, innan jag somnar på kvällen, ja tillfällena är många. Kamrater träffar jag ungefär varje helg, ibland oftare. Åka ut och resa kommer jag att göra till hösten detta år då jag kommer att spendera min tid i Berlin från Augusti till November. Sen räknar jag såklart bil trippar till resor också och då tänker jag på bil trippar som går utanför kommunens gränser. Såna resor blir det rätt ofta med tanke på att både jag och sambon har körkort, allt för många bilar och gillar att köra ut på äventyr. Saker som jag mår bra av räknar jag att träffa kamrater, umgås med sambon, mysa med katterna och djur överlag, tänka på min hälsa, träna och ja det måste jag säga att jag lyckas uppfylla.Sedan kommer den biten av min lista som jag tycker är den svårare. Inte över tänka och punkterna 1-4 under "jobba med mig själv" är saker som även tillhör den livslånga listan av mål. För att man lär sig nya saker om sig själv hela tiden och man har alltid kontrollen över sig själv och hur man vill vara och leva, lyssna till dig själv vill jag nog säga. Om jag lyckas med dessa saker hittills? Det vet jag inte riktigt än, men nummer tre är nog vad jag har blivit bättre på iallafall. Förut var jag stressad över allt möjligt trams från städa till ja allt vad det nu kunde vara. Nu för tiden "ser jag lite klarare" eller vad jag ska kalla det. Jag har till exempel lärt mig att städa är kanske inte alltid prio ett i livet, är lägenheten lite stökig och man kanske vill titta på tv för man är trött eller vill åka ut på ett äventyr.. Go ahead and do it! säger jag, för lägenheten står kvar och städa kan alltid vänta. Dessutom behöver man inte ta allt på en gång, man kan ta lite varje dag.

Träningen och dygnsrytmen fungerar väldigt bra för mig just nu. Som sagt tränar jag flera gånger/vecka, jag är strikt med mig själv när det gäller att sova. Jag äter inte på kvällarna (om det nu skulle hända att jag blir väldigt sugen på någonting så kokar jag bara lite te och äter bovete kex till), när jag jobbar sen kväll går jag alltid och lägger mig direkt när jag kommer hem och ställer alarm till dagen efter. Detta medför att jag får den timmars sömn jag behöver och kan ändå gå upp någorlunda tidigt följande dag för att ta vara på dagen helt enkelt. Jag mår bäst av en bra dygnsrytm.

Tagit upp ridandet har jag gjort, har åkt hem till en kamrat som har flera hästar för att mysa i stallet och fara ut på ridturer i skogen. Dock har jag inga på bilder på det än men det kommer säkert inom sinom tid. Jag har faktiskt lärt mig att sticka också, jag stickar just nu en halsduk och jag kollade klipp på youtube för att lära mig. Resterande punkter är helt enkelt måsten för mig och dom lär jag alltid fortsätta med mer eller mindre, dom kommer nog också att hamna på den livslånga listan av mål.


Jag kommer berätta mer om dessa mål under årets gång!


Tack kära vänner för att ni tog er tiden att läsa!
Vad vore väll livet utan våra små fyrbenta vänner?Springa!

2018-04-30 21:50
Från CrazyCatLady93


Trots att det är en grå och regnig dag , begav jag mig ut för att springa

Jag kände mig lite trött, därför promenerade jag en bit

Jag är väldigt glad för att mina ben bär mig, både genom korta och långa springturer

Den friska och regniga luften ger mig energi och rensar min hjärna

Jag älskar att fara ut och springa på soliga dagar med

Men luften är så uppfriskande när det är regnigt ute

Jag är tacksam för den och poesin!Tidernas bästa, mest spännande och överväldigande film? (spoiler alert)

2018-04-30 14:00
Från CrazyCatLady93

Jag är en riktig nörd som går och ser varenda Marvel film på bio, igår kväll såg den senaste Avengers filmen, Infinity war. Den var verkligen inte vad jag hade förväntat mig att den skulle vara. Dunder brottslingen Thanos är i gång och härjar, han är helt övertygad om att han kommer lyckas med att ta alla Infinity stones. Hans mål var att efter att ha fått alla stenar kunna med en enda fingerknäppning förinta halva universum och att få i en stillsam ensamhet sitta och beskåda solnedgången. I filmens början möter Thanos gudarna Loke och Thor ute i rymden, på ett brutalt sätt kedjar han fast åskguden Thor. Den listige Loke försöker att lura Thanos att han vill bli hans tjänare och försöker mörda honom för att rädda sin bror Thor. Men Thanos är mäktigare än dom tror och lyckas mörda Loke och besegra Hulken som bröderna hade med sig. Brödernas vän Heimdal är också med där men han är allvarligt skadad och kan inte röra på sig. Men han hinner göra ett sista hjältedåd innan han dör vilket var att skicka Hulken till jorden.

Hulken störtar turligt nog in genom taket hemma hos Doktor Strange, där han antar sin människoskepnad Bruce Banner. Bruce berättar med andan i halsen för Strange vad som hänt och dom kontaktar genast Tony Stark, (Ironman). Tillsammans försöker dom komma på vad dom ska göra här näst och bestämmer sig för att kontakta Steve Rogers, (Captain America). Men sekunderna går fruktansvärt fort, dom hinner inte ringa honom innan Thanos har satt sin fot på jorden. Tillsammans går dom ut för att möta honom.

Peter Parker, (Spiderman), sitter tillsammans med sin klass på väg till ett museum när hans spindel sensor känner av att något inte är som det ska. Han ber sin bästa vän göra en avledningsmanöver medan han snabbt tar på sig spindeldräkten och skyndar iväg till platsen där Tony, Strange och Bruce möter Thanos. Strange har en av stenarna som Thanos vill komma åt men Strange har lagt ett slags förbannelse över den för att ingen ska kunna stjäla den. Därför blir han tillfångatagen av Thanos, Spiderman och Tony ger sig av för att försöka rädda honom. Bruce blev kvar på jorden eftersom att hans gröne skepnad Hulken vägrar att komma fram. Bruce i sin människoskepnad är en vetenskapsman som inte är mycket för att ge sig ut i strid. Men tur var att han hittar Tonys mobil liggandes på marken och kontaktar därför Steve.

Sedan drar striden igång, Vision har en av stenarna i sin kropp och erinrar sin partner Wanda om att hon är nog stark att förinta den med sina krafter. Han vill helt enkelt att hon ska ta livet av honom men vem vill ta livet av sin partner liksom? Ingen skulle jag tro. Dom lyckas hitta en lösning, en räddning för Visions liv med hjälp av de högteknologiska vetenskaperna och hjälpmedlen som finns i Wakanda kommer dom att kunna operera ut stenen. Wanda kommer därför kunna förstöra den utan att ta kål på sin älskade. Dessvärre är det ett väldigt komplicerat ingrepp som tar tid och dom hinner inte få bort stenen ur Visions kropp innan det blir krig utanför fönstret och Thanos lägger sitt våld på Wakanda och stenen.

Ett väldigt typiskt, vanligt och regelrätt slut på Marvels filmerna brukar vara att den goda sidan besegrar fienden, vinner och det blir ett lyckligt slut helt enkelt. Men denna film var helt annorlunda, den hade ett väldigt oväntat och öppet slut. Filmen var väldigt mörk genom hela handlingen och många mycket omtyckta karaktärer dör. Filmen var nästan tre timmar lång men jag måste säga att det märktes inte för den var så fruktansvärt spännande och händelserik så när den slutade kändes det som att den precis hade börjat. Marvels har än en gång lyckats, denna gång med dunder och bravur! Dom hade som i stort sett alla sina filmer hittat en riktigt bra balans mellan humor och allvar. Jag älskar att även Star Lord och hans vänner tar plats i denna film, där dom får möta några ur Avengers gänget och är med i kampen mot Thanos. Hur ska det sluta för våra vänner i Marvels universumet? Jag kommer verkligen längta till nästa film kommer!


Har du inte sett Avengers filmerna rekommenderar jag verkligen att du ser dom!Tack för att du kikar in på min blogg!

Se även övriga Marvels filmer för att få en större inblick om karaktärernas bakgrund och enskilda liv och historier!
TATTOO DAG!!!!!

2018-04-16 22:23
Från CrazyCatLady93

God kväll allihopa!

Idag hamnade jag under nålen igen, vad jag har längtat efter denna dag! För ungefär en månad sedan påbörjade jag en ganska stor tatuering på vänster lår med rosor och spindlar. Första sittningen gjorde det väldigt ont och mitt ben fick ofrivilliga ryckningar hela tiden. Det var rätt jobbigt men idag blev jag glatt överraskad av att det gjorde nästan inget ont alls. Idag fick mitt ben inga ryckningar och jag var inte ostadig på benen och svimfärdig när vi var klara för dagen (vilket jag var förra gången). Sittningen förra gången blev ungefär fem timmar, idag blev det fyra timmar och om ungefär en månad blir det en sista sittning på två timmar. Då ska tatueraren sätta mer färg på verket, jag längtar!Första sittningen
Andra sittningen (idag)


Den översta rosen ska bli lila och så ska den få lite mer färg touch även på de andra rosorna nästa gång.Tack för att du kikar in på min blogg!En hjärtskärande historia

2018-04-11 16:30
Från CrazyCatLady93

En händelse som kom mig till minnes idag när jag tog några av mina smycken och hällde ut dom på sängen bredvid min katt Leo, handlar om en annan katt som hette Belle. Hon var en liten bedårande skönhet och tyvärr hann hon bara bo hos mig i två veckor. Hon var mycket lekfull och busig av sig och varför jag kom att tänka på henne när jag hällde ut smycken på sängen var för att hon vid ett tillfälle nyfiket tittade på när jag hällde ut mynt på golvet, som hon försökte leka med.

Det var för några år sedan, jag var tillsammans med min partner på en loppis för att sälja saker. Ett äldre par kommer fram till oss och mannen fick syn på transportburen vi hade i baksätet på bilen och frågade nyfiket om vi har katt. Vi svarade ja för vi hade och har fortfarande vår lejon katt Frodo. Paret började exalterat berätta om att dom hade kattungar hemma och att dom hade en som inte var tingad. Dom frågade oss om vi inte hade lust att svänga förbi för att titta på dom små liven efter loppisen. Dom förklarade var dom bodde och gick sedan vidare.

Jag kommer ihåg att jag tvekade lite, och jag visste inte och vet ännu inte varför jag gjorde det. Kanske var det för att vi skulle åka hem till några vi inte kände, kanske var det för att jag kände på mig att något negativt skulle hända. Vi åkte hursomhelst hem till paret, det visade sig att dom var riktigt trevliga och att dom hade en kull med små söta kattungar. Hon som inte var tingad var oerhört vacker, hon hade en ljusgrå färg i pälsen med lite mörkare grå ränder och vita små tassar. Paret kallade henne för Randi.

Trots att jag liksom min partner fastnade för den lilla sötnosen, fortsatte jag att känna någon form av oförklarlig tvivel eller tvekan. Vi beslutade oss iallafall för att ta kissen hem till mig och ungefär en vecka senare åkte vi för att hämta henne. Att ta med henne hem och så gick alldeles utmärkt, hon visade inga tecken på att hon skulle ha varit nervös eller rädd. Hennes möte med Frodo gick också riktigt bra, han blev som en extra mamma för henne och jag tyckte mig se skymten av kärlek i hans ögon. Han blev också helt såld på den lilla skönheten, han tog hand om henne, tvättade och lekte med henne och sov tillsammans med henne.

Dagarna flög förbi, det var riktigt kul att se henne komma så bra överens med Frodo och att se dom leka tillsammans. Hon hade en väldigt speciell personlighet, hon var alltid pigg, busig och go. Hon älskade att kela med både oss och Frodo, när min partner satt och spelade kurade hon ihop sig i hans famn och somnade. På väggen hade jag hängt upp en helkroppsspegel, som hade en tung träram. Den var upphängd på en vanlig liten tavelkrok, och jag hade hängt den på ett så märkligt ställe som vid armstödet på min soffa. Mellan väggen som spegeln hängde på och soffans armstöd var det bara kanske 1-2 decimeter.

Vår lilla Belle tyckte det var väldigt spännande att kika på sig själv i spegeln, och en morgon tror jag hon ställde sig med baktassarna på soffan och framtassarna på spegeln för att kika närmare. Jag såg inte exakt vad som hände för jag var halvt i sömnen fortfarande. Men i nästa sekund är det enda jag hör, eller vi (min partner var också där) en hård smäll i golvet. Spegeln hade ramlat och på något vis hade Belle hamnat i kläm mellan spegelns hårda, tunga träram och golvet.

Vår första instinkt var såklart att ringa veterinären men vi insåg redan när vi hade pratat klart med dom att det var för sent. Vår älskade lilla katt överlevde inte och vi hann bara ha henne i två veckor. Frodo slapp uppleva den hemska händelsen för han var vid det tillfället hemma hos min partners far för att få springa ute. Vi båda blev helt förstörda av olyckan, vi vågade knappt titta på den lilla kattkroppen som bara var som ett tomt skal. Den underbara lilla Belles själ och personlighet hade blivit en ängel och flugit upp till himlen.

Min partners far hjälpte oss att få hennes lilla kropp ut ur lägenheten, han åkte och lämnade henne på sin gård där vi senare samma dag fick begrava henne. När vi kom dit satt Frodo där ute och stirrade, hans blick var tom och han rörde inte en fena. Det var som att han visste och förstod vad som hade hänt, han lämnade inte gården. Det var som att han likt oss väntade på att kanske, kanske skulle vår lilla kisse som låg inlindad i en handduk röra på sig och vakna till liv igen. Vi alla tre hade mist en liten baby och det kändes som att allt var mitt fel. Jag la skulden helt och hållet på mig själv, hur kunde jag vara en sådan idiot att jag hängde en tung spegel på en liten tavelkrok? Det tog mig tid innan jag vågade berätta om händelsen utåt, långt efter att det hade hänt lade jag fortfarande skulden på mig själv. Hur kunde jag vara så dum?


En berättelse ur mitt liv -tack för att du tog dig tid att läsa.


Vila i frid, älskade lilla Belle, du är saknadBara en uppdatering ur livet

2018-04-10 15:26
Från CrazyCatLady93

Hej på er allihopa!

Idag tänkte jag bara ta och skriva ett helt vanligt inlägg om min vardag. Under en tid har jag jobbat dagtid och har då fått vara salladsansvarig. Det var en kul sak att få testa vara ansvarig över ett område och att få testa gå dagtid eftersom att jag har jobbat mycket kvällar genom åren. Det härliga med att jobba dag var att få en ny rutin på sömnen, eftersom att sista tiden jag gick kvällar hade jag ganska svårt att somna. Jag fick lättare att somna på kvällarna och stiga upp på morgonen när jag gick dag. Från och med igår har jag börjat att gå ett lite mer blandat schema med både kvällar och dag. Började att gå kväll igår och det gick ändå ganska bra. När jag kom hem testade jag att gå och lägga mig direkt för att motverka att få svårt att somna och det fungerade faktiskt. Jag tror det även kommer att få mig att hålla en jämn dygnsrytm om jag gör så och att jag ändå kommer orka stiga upp runt 8 snåret på morgonen. Varför jag vill göra på det viset beror på att jag tycker om att få ut någonting av dagen, blir besviken på mig själv när jag sover bort halva dagen. Jag tycker även om att vara utomhus för att gå promenader eller springa en vända, det gör jag gärna på dagen i solskenet.

Igår på dagen sprang jag en riktig långrunda i det härliga solskenet, det blev precis över en mil. Det är rätt mycket snö och is kvar på gatorna än så jag springer med broddar på för säkerhets skull. I öronen har jag alltid rock musik för det motiverar mig. Förut stretchade jag nästan aldrig efter en springtur men nu för tiden stretchar jag alltid och det är riktigt härligt. Framförallt efter en så pass lång tur som det blev igår för nu dagen efter känner jag mig ganska mörbultat och trött i benen. Det känns av mest kring fotlederna och i ryggen, tror det beror på omställningen för kroppen att springa ute istället för inne på gymmet.

Idag har jag bara promenerat en kortare runda på förmiddagen för att inte slita ut mina älskade ben för dom kan jag inte leva utan. Det var riktigt härligt att gå ganska sakta dock och kunna njuta av solen. Idag jobbar jag inte heller fören ikväll ett par timmar. Det härliga med kvällsjobb är alla timmar man får på dagen åt att göra vad man vill. Kan dela med mig av en liten hemlighet som jag har pysslat med idag, nämligen att jag har lämnat in en ansökan till socialpedagog. Vi får se hur det går för mig i framtiden, nu kommer jag med spänning vänta tills jag får veta hur det blir!
Hittade denna bild på mig med Ariel hår!


Tack för att du kikar in på min blogg!

Kluven

2018-04-05 14:26
Från CrazyCatLady93

Jag känner mig lite kluven för att det finns så mycket jag skulle vilja studera. Jag har redan sagt det till en del av er, att jag ska åka tillbaka till Tyskland i Augusti. Denna gång ska jag stanna där nästan en hel termin, vilket betyder att jag kommer hem igen i November. Precis som förra året ska jag studera tyska där genom EF språkresor, vilket jag ser jättemycket framemot. Jag tycker om språk och EF har varit toppenbra att boka hela resan genom.

En del av er vet också att jag är väldigt intresserad av psykologi och skulle vilja jobba med ungdomar till exempel på behandlingshem, konfa och liknande. Just nu är jag kontaktperson vilket innebär att jag har som arbete att träffa en ungdom en gång/vecka för att hitta på olika aktiviteter. Jag skulle väldigt gärna vilja studera socialpedagog genom Kalix folkhögskola, som jag har sökt till två gånger men inte kommit in. Jag fick under förra veckan reda på att jag har chans att komma in på den utbildningen i år. Det som gör att jag känner mig kluven är för att denna utbildning är inte helt på distans, den har en träff/månad och eftersom att jag är i Tyskland hela hösten kommer jag inte kunna fara på dom första träffarna. Men samtidigt kommer jag ändå kunna studera allt som är på distans oavsett var jag befinner mig. Så ja, jag vill göra så mycket och plugga en massa saker men ibland kör det ihop sig.

Jag har iallafall bestämt mig för att söka till socialpedagog ändå fast jag ska till Tyskland, dels för att visa mitt intresse för utbildningen och för att jag hoppas att det kanske finns någon lösning ifall jag kommer in. Om inte annat får jag vänta med socialpedagog till nästa år men jag hoppas så att jag kommer in i år!


Vad har du för planer för framtiden?


Våren kommer med värme

2018-04-04 07:33
Från CrazyCatLady93

God morgon!

Vad härligt det är att solen skiner ute nästan varje dag nu, och att det är ljust hela dagen. Dock är det väldigt mycket snö kvar, undra vart all snö ska ta vägen? Det känns overkligt att marken snart ska vara bar, för det är som att det tjocka täcket av snö fram till sommaren kommer att ligga kvar. I vilket fall som helst är jag (som jag nog har nämnt ett par gånger) en person som älskar att fara ut och springa. Jag tycker om det både för hälsan och för att det för mig är ett skönt sätt att rensa hjärnan på. Nu när våren knackar på dörren med värmande solstrålar har jag trots den is och snö som ligger kvar på backen börjat att sakta men säkert övergå till att springa utomhus. Jag springer fortfarande inne på gymmet ett par dagar/vecka, men så fort det kommer soliga, fina dagar tar jag en tur utomhus istället. Jag springer förstås med broddar på så jag inte halkar och lyssnar oftast på musik för det motiverar mig!


På vilket sätt samlar du energi och vad motiverar dig?Två år senare

2018-04-03 22:30
Från CrazyCatLady93


God kväll allihopa!

Något jag har tänkt på senaste dagarna är att jag har ätit vegetariskt, fisk och skaldjur i ungefär två år nu. Jag tittade precis tillbaka på ett inlägg jag skrev här på bloggen för ett år sedan där jag berättade om att jag är väldigt nöjd med min kosthållning, det är jag än idag måste jag säga. Förutom att jag tycker om att äta vegetarisk mat så gillar jag äta läsa på lite extra om djurs rättigheter och så. Jag har läst Therese Lindgrens bok om veganism där hon bland annat berättar hur djurhållningen är på till exempel en pälsfarm. Hon berättar även om hur hennes väg till att bli vegan var.

Även om jag själv inte är vegan tycker jag det är väldigt intressant att läsa om och framförallt ta del av andra personers tankar. Detta har även gjort att jag är mycket mer vaksam att det smink, hud och hårprodukter jag köper inte är testade på djur. För det tycker jag är fruktansvärt hemskt, att små djur ska lida bara för att vi människor vill sminka oss. Jag kollar även alltid nu för tiden så mina kläder, väskor och skor jag köper inte är tillverkade av äkta päls och skinn. Kanske jag blir vegan i framtiden!

Just för tillfället tycker jag fortfarande att det är väldigt gott med fisk, och skaldjur också, även om jag äter mest vegetariskt. Men som jag brukar säga så tycker jag att man ska ha en kosthållning man mår bra av och passar en själv :-)Happy easter

2018-04-01 17:33
Från CrazyCatLady93


Detta årets påsk innebär för mig: lugn, ledighet, träning, träffa vänner, mysa med partner, pyssla, äventyr, gosa med djur, promenader i solen, se film, spela och god mat. Vad innebär påsken för dig?

Hoppas ni alla har haft en fin påsk/helg/ledighet/jobbdag!


Tattoo under progress

2018-04-01 08:01
Från CrazyCatLady93
För ungefär tre veckor sedan tatuerade jag mig igen. Denna gång uppfyllde jag en dröm om en tatuering jag har haft väldigt länge, nämligen rosor på låret. Min plan är att tatueringen senare ska byggas på med flera rosor, blommor och kanske bär som slingrar sig längst hela benet.

I vanlig ordning var jag inställd på att det skulle bli väldigt kul att ligga under nålen igen. Allt som nervositet och tankar om att det skulle göra ont var som bortblåsta. Mitt ben fick väldigt många ofrivilliga ryckningar under tatuerandets gång. Vi tog därför en inplastad torkyrulle som jag hade under knäet som stöd. Det var tänkt att min sittning skulle vara sex timmar men efter fem var jag tvungen att avbryta, gissa varför! Jo, för att det gjorde väldigt ont. När jag ställde mig upp för att tatueraren skulle kunna rengöra och lägga plast över sitt konstverk kände jag att mina ben hade försvagats på något vis. Jag kände att benen svek mig och nästan gav vika men jag hann ta tag i britsen bredvid mig. Jag fick sitta och ligga ner en stund för att andas, dricka vatten och motverka att svimma. Lite snurrig blev jag allt, kanske det var tur att jag avbröt efter fem timmar.

Läkningen har gått ganska bra, jag har varit noga med att skölja, rengöra och smörja in tatueringen. Det tog lite längre tid att läka än förra tatueringen, men det beror säkert på att denna är större och att olika slags nålar användes. På det hela taget är jag mycket nöjd med denna vackra kreation. Den är inte klar än så jag ser framemot nästa sittning som blir i April.

Stort tack till Anton på Rough Stuff Tattoo!Samma dag som tatueringen gjordes
Nutid
Tack för att du kikar in på min blogg!


5 händelser som klassar mig som klantighets drottningen

2018-03-30 11:47
Från CrazyCatLady93
5. Det var för några år sedan när jag hade tagit studenten ganska nyligt. Jag jobbade då som konfirmationsledare och hade planerat in att åka på läger över midsommarhelgen. I samma veva får jag jobberbjudande på ica men tackar nej för att jag skulle ha börjat jobba där samma vecka som jag skulle åka på läger. Sekunden efter att jag pratat med hon som ringde från ica inser jag vilken idiot jag var som tackat nej eftersom det jobbet i längden hade varit bättre för där hade jag större chans till mer jobb varje vecka än att ta enstaka konfirmationsläger någon helg då och då. Tur i oturen överlistade jag min dumdristighet och ringde tillbaka till ica och fick senare jobbet.


4. Jag hade flera jobb, hade inte haft körkort allt för länge, skulle till det ena jobbet från det andra för att skriva under några papper innan jag for hem. Jag är en person som i vanliga fall lämnar bilen på ett ställe och promenerar till alla ställen jag ska till. Den här gången kände jag för att ha lite bekvämlighet i vardagen för att jag var trött, och tog därför bilen ändå fast jag kunde ha gått. Jag hade lånat pappas volvo som var ganska lång och stor som volvosar ofta är. Den hade extraljus på sig och jag är dum nog och välja ut en parkeringsruta framför en betongvägg. Vad tror du händer? Jag kör in i betongväggen och blev tvungen att köpa nya extraljus.

3. Det hände tidigare i veckan på jobbet, jag skulle köra en skrinda genom affären. Jag kollar läget så jag inte kör över någon innan jag tar fart och halv springer med skrindan genom affären. Precis innan jag är framme vid frysarna som jag skulle till har jag på något vis styrt skrindan lite snett åt höger. Den åker in i gaveln på hyllskeppet framför och eftersom att jag hade rätt hög fart så rasar hela gaveln. När jag skriver hela gaveln så menar jag verkligen hela, väggen, hyllorna och allt som var på hyllorna rasade. Som tur var blev det ingen större skada och det var bara baby wipes på gavelns hyllor så ingenting gick sönder. Men jag kände mig fruktansvärt dum och klantig där och då. Dagen efter skrattade vi alla åt händelsen och jag fick körförbud på skrindorna, skämt å`sido!

2. Känner du någon som parkerat i samma carport flera gånger men ändå lyckas köra in i en stolpe flera gånger med olika bilar? I så fall är det jag. I min och sambons carport är det en stolpe precis vid vår plats, väldigt malplacerad men ändå något som man vänjer sig vid kan man tycka. Hur som helst har jag parkerat där flera gånger men har ändå lyckats köra in i den f*rbannade stolpen flera gånger och med olika bilar dessutom. Jag känner mig så duktig alltså, och jag har haft körkort i flera år så det är ju inte som att jag är en nybörjare.

1. På första plats kommer nog ändå den gången jag av någon korkad anledning drack en hel flaska jäger, under loppet av några timmar. Du kan gissa hur kvällen/natten slutade för mig och hur jag mådde dagen efter. Jag hann inte vara lång stund ute på krogen den gången innan jag fullständigt tappade kontrollen över min kropp. Jag minns inte mycket av det som hände men jag tackar gud för att jag överlevde, för att min partner var där och att han ringde efter ambulans. En händelse som jag helt och hållet har mig själv att skylla men även lärde mig något av. Att inte supa järnet för det kan sluta riktigt illa! Nu för tiden dricker jag 1-2 vinglas eller en cider och nöjer mig med det. Dricker jag mer än så blir jag bara irriterad på mig själv för jag vet hur onödigt det är.


Tack för att du kikar in på min blogg!

You are my everything

2018-02-18 09:43
Från CrazyCatLady93


Älskade gubbe, i 6 år och ungefär 4 månader har vi varit partners och bästa vänner längre än så. Vi har aldrig varit mycket för att lägga ut bilder av oss på internet och så där men nu kände jag för att göra det iallafall. För idag är det din 25 årsdag och jag vill dela med mig av hur fin person du är. Du får mig med lätthet att skratta, ditt härliga skratt får alla andra att skratta med. Du är väldigt lugn, klok och har båda fötterna på jorden. Jag älskar att se hur starkt du brinner för ditt bil intresse, i timtal kan du titta på bilfilmer. Även om jag blir lite trött på att höra billjud från vardagsrummet får jag finna mig i det. I slutändan tror jag ändå att jag och många andra förundras över hur engagerad du kan vara i att förvandla en gammal rosthög till en fin och fungerande bil. Du är mycket omtänksam och ställer gärna upp och hjälper dom som frågar om hjälp med bilen och mycket annat.Du är väldigt förstående, mycket bra på att lyssna och du orkar med mitt svajiga humör. Genom åren har du alltid haft orken att lyssna på mina bekymmer och precis vetat hur du ska göra för att muntra upp mig. Du gör mer för mig än du kan ana, utan dig hade jag inte varit den jag är idag. Du har fått mig att våga göra saker jag kanske aldrig annars hade vågat och jag är så enormt glad och tacksam för att du accepterar mig hur udda jag än må vara. Alltid har du vaknat tidigt om morgonen och varit pigg och engagerad för att anta dagens utmaningar och ta mig med ut på biläventyr. Ofta på helgerna har det blivit att vi har åkt ut med bilen på roadtrip, det har varit riktigt roliga och mysiga stunder.Du är en riktig djurvän, fascineras av allt ifrån hundar, fåglar till illrar och andra sorters djur. Jag är så enormt glad över att du kunde ha min katt Frodo hemma hos dig, när du ännu bodde hos dina föräldrar. Tills vi hade möjlighet att skaffa egna boenden och Frodo blev mer som vår katt och vi kunde ha honom hemma hos mig. Tack för att du låter mig vara en galen katt tant, helst vill jag ha 8 katter men det är kanske tur att du har sagt åt mig att inte skaffa så många. Det hade blivit lite för trångt i lägenheten då.

Du har ett stort hjärta av guld, du kan verkligen vara omtänksam för både djurs och människors vägnar. Du gör så enormt mycket för mig, utan dig vet jag inte var jag hade tagit vägen. Tack för att du finns älskade gubbe och stort grattis på din 25 årsdag!