RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-03-29 13:32:20

AnnAliceW blogg

AnnAliceW blogg på Nouw

HejhallåTja!

2018-12-20 11:23
Från AnnAliceW

Nämen HejHallåTja!

Dessa förbannade jävla sjukdomar snälla typ skjut mig typ helst för 4 månader sen eller något!.

Först influensa, död-kropp, hosta samt hostar sönder musklerna i ryggen så 2 veckors gående som en ja du va fan ska man förklara detta ?? öööhh typ som höggravid.... smärta från helvete... Sen på allt så skulle dra ut en visdomstand och som sagt den är ur och drar fan hellre ut miljoner tänder än att ryggen är paj!..

Aja nog med de!..

Fyra dagar kvar te JUL ... puuuuhhhsuckuchbläää... Nä men får se det positiva är ju ändå min sons tredje jul och varje jul med honom gör så att jag ser julen på en helt annan synvinkel Och detta året blir det att fira julafton i VÄRMLAND med sonens kusiner, mamma och hennes föräldrar samt hennes systeryster. Jag är mer än tacksam att få fira julen med sonen tillsammans med er ni är en utav dom få som alltid finns där och behandlar både mig och sonen som familj. ni är stjärnorna i vårat liv..


Men va i tusan får ju inte glömma åh berätta att jag har lämnat in alla Teman för sista kursen så äntligen är man klar Färdig ja ni hörde rätt.....!!!! Men nu väntar man på att bli bedömd med betyg samt slutbetyg så ja nu är de den här underbara väntan.

min kropp går sönder

2018-12-10 14:39
Från AnnAliceW

vet helt ärligt inte hur ja fixar alla måsten just nu. men rygg är trasig o gör för jävla ont varje steg ja tar vill ja bara skrika rakt ut men ändå med all smärta så har ja varit på bvc med sonen samt lämnat på dagis o nu ska ja iväg o hämta... värktab funkar -0 o vill helst bara byta ut rygg jävel o slippa smärtan.. men men alla måsten måste göras så är bara åh gilla läget. åh sen på allt så är ja hostig o snorig så wihih. fan ta mig mitt liv räcker de inte me skit som e om kring mig? Nä då. då vill kroppen strejka oxå...

funderar starkt på att skaffa mig nån jävla värme dyna Elle nått så kanske ryggen är sams med mig??? aja får bli om 100år/dagar Elle nå..

nä nu ska den här sur ragatan hämta den dyrbaraste i hennes liv ....

8 december 2018

2018-12-08 10:37
Från AnnAliceW

Redan lördag åh de har inneburit frukost mys och ute lek på morgonen/förmiddagen med världens bästa son♡ (sonen skulle pront va på altan åh leka)

Blir utelek mer senare under dagen och fixa i sonens rum som just nu ser ut som kaos då de e roande att dra ut precis allt han har hehe..

för 27år sedan

2018-12-07 17:22
Från AnnAliceW

så kom vi till världen min älskade tvilling ❤⚘

Hejsan i mörkret..

2018-12-06 17:14
Från AnnAliceW

usch de e mörkt när man lämnar och mörkt när man hämtar sonen. tycker verkligen inte om den här årstiden.. allt blir så Depp i all mörker. kunde iallafall va snö ute som lysser upp mörkret men hepp inte ens de... suck...

ja åh jag har ännu en gång lyckas bli dålig. suck suck... host host... men men skiten går la över snart får man hoppas på..

imorgon är de sista dagen för alla måsten innan helgen wihi.. helgen ska bestå me en massa mys o lek med sonen..

Jag försvann ännu en gång!

2018-11-29 10:48
Från AnnAliceW

Hejsan!

Ja jag försvann ifrån mitt bloggande ännu en gång....

Är i en tuff-period med allt på en och samma gång!..

ska försöka förklara för er varför jag försvann här ifrån bloggen....


allvarliga sjukdomen - Min M har fått Cancer och är utöver väldigt sjuk samt har samsjuklighet. och min reaktion var iskall tills efter några timmar då jag brast och ångesten hälsade på som en käftsmäll..

Egensjukdom - från ingenstans så fick jag sky hög feber och blev så svag i kroppen och kunde inte äta samt det ledde till att min kropp rasade totalt... men hur dålig jag än var så tog jag hand om min son, vist det var kämpigt utan nån hjälp men ja fixade det " man har ju extra glöd när det gäller sina barn"..

Kärleken som blev kaos - Min livskärlek slutade i kaos på grund utav mig själv då hjärnan säger en sak medans hjärtat säger en annan och känslorna ballar ur... ja de är kaos .. vill men rädslan, osäkerheten minnena tar kooooolll på mig.!. men jag förtjänar inte kärleken ifrån någon.... så ja ni som läser och alla hatets något ja misslyckats med så är det detta så skratta er nöjda.! och Nej jag kommer aldrig kunna sluta Älska mitt livskärlek....!

Ekonomin - ja att studera och försöka få ihop vardagen är inte lätt och nu har det blivit en tuff period men men det löser sig på nå sätt..

Överlevnad - mitt förflutna tar död på mig... vill och jag kämpar som en idiot att acceptera allt som har hänt och hur alla människor har skadat mig samt inse att jag är som en person som lika gärna skulle kunna bosätta mig på en öde ö för ingen skulle bry sig eller sakna än....... Aja har min son och det är huvudsaken han är min enda livs gnista i livet och den enda som gör mig lycklig varje stund utav livet! All kärlek till min underbara son!


Mina funderingar på att starta med Vlogg går i mina tankar en hel del då jag har så himla mkt att ge men jag behöver komma över steget till att utföra det... har idag annat jag måste lägga fokus på innan men det finns plan på upplägg hur ja ska starta den!!

Studierna - är snart klar på måndag så startar sista kursen sen så är jag äntligen klar och kan sikta emot nya mål i livet!...men men jag är en kämpe glöd och ja löser allt detta på nå sett inget som kan få mig att ge upp!

öppna min kanal??!?

2018-11-12 11:59
Från AnnAliceW

Ska jag starta upp min kanal fullt ut?

Ska jag börja från start till idag?

Vad vill ni se i min vlogg - kanal isåfall?

min tanke är att vloggen ska handla om:

psykisk ohälsa , maskrosbarn, missbruk, "anhörig", behandlingshem, HVB-hem, våld/utsatthet, dagens samhälle m.m!

ge mig tips!!

Det gör ni enklast med att skicka iväg meddelande här på min blogg eller på min hotmail - [email protected]

de va inte igår direkt!?!

2018-11-12 11:34
Från AnnAliceW

nämen tja alla läsare / bloggare !

har inte haft möjlighet te att blogga då telefonen ha vart på lagning o sen har ja haft fullt upp med pluggande o praktik m.m.
men nu ska jag allt se till att vara aktiv här igen.

är det nått speciellt som ni som är mina följare/läsare som skulle vilja veta nått speciellt eller vill ni att ja bloggar om nått speciellt område??
isåfall släng iväg en kommentar, meddelande eller mail så dyker de snarast på bloggen ☆

Helluuuu!

2018-09-05 12:30
Från AnnAliceW

Hellluuu!

väckt vid sex åh man vart ej så lycklig men men fick sova vidare en kortis innan man klev upp åh tog morgon ciggen innan det var dags för blöjbyte, på klädning åh borsta tänderna på T.. " Han va dock på ett strålande humör". in te kil åh i vanlig ordning så fattar inte folk att man ska flytta på sig så aj aj där fick dom känna av mitt morgon humör.. moooorrr..... lämnade T på dagis åh ja promenerade tbx till stationen för att vänta på buss helvetet som alltid e försenad... när man väl kom hem så startade ja kaffebryggaren samt datorn för att sätta igång med pluggningen men insåg rätt fort att ja e ju fan nästan klar så äsch drog till A för åh tjöta te S kom för åh plugga med mig heheh.... så nu har ja suttit nå timme med psykiatri 2 kursen.. så nu ger ja fan it åh slänger på musiken åh gör nå nytta här hemma istället innan man ska fara för åh hämta T!!..23 år sedan....

2018-08-04 17:21
Från AnnAliceW

Den här dagen består utav sorg för varje år sedan 1995 då min pappa valde att lämna detta liv för att få frid. jag saknar honom enormt mkt och jag skulle gör allt för att få träffa dig igen. Att få svar på alla dessa frågetecken som jag ständigt lever med. saknar dig oerhört mkt åh älskar dig oändligt mkt. Du missar all tid med min uppväxt o även ditt barnbarns uppväxt men du finns hos oss dygnet runt.