RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-01 10:42:26

elincastiel blogg

elincastiel blogg på Nouw

Är vi fortfarande vänner?

2019-09-03 21:22
Från elincastiel

oj oj oj vad längesen jag bloggade...
funderar på om man ska börja igen eller vad tycker ni?

Jag tänkte att ni kan ställa frågor här i kommentarsfältet så tar jag upp de i nästa inlägg..om de kommer tillräckligt med frågor!

Det kan vara vilka frågor som helst, hur jag mår, varför vi bröt kontakten, vilka vänner har du idag? osv fråga bara på!

ps, ni kan vara anonyma!

Operationen! Nytt jobb!

2019-01-24 16:23
Från elincastiel

Nu var det ett tag sen som vanligt haha, senast som jag bloggade var söndag den 6e, men efter operationen så orkade jag inte blogga helt enkelt. Men nu ska ni få veta lite om operationen osv!

Operationen:

Jag hade tid på morgonen den 8e januari och jag åkte tidigt på morgonen..det blev dock en liten miss med tiden men det löste sig ändå. Jag kom till kliniken och sa vad jag hete hehe, sen gick vi in till rummet som jag skulle få vara i / sova i, pratade lite och sen var det dags att byta om för o sen gå på toa, sen så kom kirurgen in till rummet och målade på mig samt pratade lite och efter ett tag så kom narkos läkaren in och gick igenom vad som kommer hända osv sen fick jag ta tabletter sätta upp håret för att sen gå in i operationssalen och det kändes konstigt haha men sen så under tiden så pratade hon om vad hon gjorde osv, sen skulle jag sövas och då fick jag hålla i masken själv sen kommer jag inte ihåg mera, det jag kommer ihåg innan jag somnade var att narkos sköterskan frågade om det gick bra att hålla i masken. Vet inte exakt hur länge operationen tog.


Uppvaket:

Jag vaknade upp senare och hade ont men var trött också haha. Det jag kommer ihåg är att jag var glad o hade glädjetårar och sa det till sköterskan som kom till mig. och så frågade jag olika frågor, jag låg där ett tag, vet inte exakt hur länge men sen var det dags att komma in till rummet och då fick jag skjuts i sängen till min säng haha snacka om bra service haha. Men innan jag kom till rummet så frågade dom om jag ville ha något o dricka o jag sa vatten sen så sa dom att dom hade lite annat som cola och då blev jag överlycklig!


På rummet:

Sen när jag hade sovit till o från ett tag så var jag tvungen att gå på toa och då fick jag stöttning dit av en jättesnäll sköterska men sen så kräktes jag på toan två gånger, fick lägga mig i sängen igen o äta lite yoghurt och det var supergott haha, sen efter ett tag igen skulle jag gå på toa och då kräktes jag igen två gånger. Sen så var man på rummet hela kvällen. Jag delade rummet med en trevlig tjej som bor här i trakterna också, så vi pratade lite osv. sen så kom hennes mamma med donken till oss för att vi var sugna på de hehe superschysst!


Dagen efter:

På morgonen fick vi åka hem efter att sköterskan kom o pratade med oss. Sen hämtade älskling upp mig och så åkte vi hemåt!


Det blev lite kortfattat om operationen och jag hoppas att ni kan läsa min skrivning haha annars så skyller jag på min dyslexi!

Och i tisdags så var vi på återbesök och ärren såg jättebra ut o det har läkt fint! Och allt känns bra nu har inte ont längre och jag gör gymnastik varje dag så man inte blir så stel.

Och i tisdags var det 2 veckor sedan, alltså tiden går så jävla fort!

Och det jag kan säga är att jag är supernöjd, alltså jag kan säga det flera gånger om men jag är supernöjd, jag är glad att min dröm har slagit in! Och jag tycker att alla på kliniken var jättetrevliga o snälla! och det är ett stort plus de!

Om ni har några frågor om varför jag gjorde det eller något annat så kan ni bara fråga på så tar vi det i nästa inlägg!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och jag kommer börja nytt jobb efter den 5e februari, ni som vet vad det är för jobb ni vet. Men ni andra får veta när jag har skrivit på avtal osv! Men imorgon så kommer jag få inloggning och se schemat! Är så taggad på att börja jobba, visst det har varit skönt att vara hemma men nu vill jag börja! Är så taggad!


Hoppas att ni får en fortsatt bra eftermiddag!

:)


Tillbaka, vad händer på tisdag?

2019-01-05 15:58
Från elincastiel

Nu har jag haft ett långt uppehåll med bloggen men nu jag tillbaka!

Med mig är det bara bra är lite lång ledig eller vad man ska säga, mer om jobb osv kommer komma i kommande inlägg!

Men iaf förra året så skrev jag om "min hemlighet" och nu har vi kommit så långt att de är bara runt hörnet typ. få dagar kvar o de är spännande!

Jag kommer inte skriva vad de är kanske efter den dagen, vi får se.
Men vissa vet ju redan men ni får inte säga de till någon annan.

Men jag funderar på om man ska blogga om de dagen efter eller om man ska hinta lite om de...Vi får se helt enkelt.

Men jag längtar dig iaf! Spännande men läskigt!

Vad tror ni att de kan vara för något?

(o ni som vet, gissa inte på de rätta svaret)

Ha det bra så hörs vi!

Fredag - Lördag

2018-11-24 20:51
Från elincastiel

Nu är vi äntligen hemma, kom hem för en stund sedan, så skönt att vara hemma. Borta bra men hemma bäst!

Vi har haft det jättetrevligt o mysigt, vi har bara tagit det lugnt o slappat.

Igår så kom vi ju fram till stockholm o gjorde en sak innan men sen kom vi till motellet så då chillade vi på rummet sen hade vi bokat bord på Pieps o de var supergott, kan verkligen rekommendera det stället. sen gick vi upp på rummet o bara låg o kolla tv.

idag så käkade vi frulle, tog de lugnt på rummet sen checkade vi ut o begav oss mot globen o gick in på globen shopping o var där ett tag sen gick vi till hovet där de väntades match vi förlorade ju så klart, lite surt men men...så nu är vi hemma!

det väntas jobb hela veckan lång. men då har man o göra!

nu ska vi ta de lugnt så hörs vi imorgon.
o "hemligheten" funderar jag på att berätta...men inte i detta inlägg.

ha det bra!

städat, pyntat

2018-11-22 17:31
Från elincastiel

Denna dag gick fort, nästan för fort. idag så åkte vi o köpte virke till trallen då vi ska bygga en vägg det kommer bild när de är klart.

sen började jag städa lite eller byta ut gardinerna osv sen åt vi och sen fortsatte jag städa o pynta. o ja jag julpyntade idag hehe men vissa tycker de är för tidigt men vill pynta innan dec iaf.

och de blev jättebra, nu fattas ju bara granen och paketen. sen ska jag byta lite kuddar i soffan så de kommer in lite färg.

så nu är jag lite trött i ryggen, tror att jag har sträckt mig på jobbet eller något. men om ett tag ska jag duscha o sen lägga ner lite kläder i väska då vi ska åka iväg imorgon...så spännande. det kommer ett inlägg imorgon så då kanske ni får veta vad hemligheten är, men kom ihåg att jag sa kanske, hehe.

btw orkar inte lägga ut alla bilder.

så ha det bra!

Black friday, snart...

2018-11-19 16:51
Från elincastiel

Sitter nu i soffan efter att ha jobbat hela dagen. har varit på jobbet sen kl 6 i morse fram tills 16. men de gick bra men mot slutet blev man lite slut o huvudet!

resten av veckan jobbar man imorgon o onsdag sen ledig torsdag fredag lördag söndag.

på fredag åker vi iväg o de har gått så himla fort...nästan för fort men är ändå glad att de har gått fort!

tänkte att de skulle bli ett stort bra inlägg men fixar de imorgon eller så.

Försökskanin?

2018-11-12 17:55
Från elincastiel

sitter nu i soffan efter att ha jobbat idag. man har varit förkyld i några dagar.. det är lite jobbigt men vad ska man göra?

och inte mer med de så började örat att göra ont så då var det bara att ringa i morse till VC o då fick jag en tid efter att jag hade slutat.

det var jättesnäll personal som jobbade, trevliga o positiva. dom kollade i mina öron o det högra örat såg jättebra ut alltså superbra och sen till det vänstra så var det så där men de kunde jag förstå. men sköterskan var nyfiken då doktorn visste lite mera så sköterskan kollade lite extra o hon så typ, då blir du en försökskanin nu. haha det är kul att man kan skoja om saker.

sen åkte jag o hämtade ut antibiotika (tabletter) så sammanlagt 6 st tabletter i 5 dagar!

nu ska jag slappna av i soffan o låta tabletterna verka.

ni får ha en fortsatt bra dag!

Två veckor kvar.

2018-11-08 17:35
Från elincastiel

Då är man tillbaka igen, det blev en liten lång paus men nu ska jag försöka ge bloggen en stor chans.

idag är man lite krasslig i halsen, så får hoppas att det lägger sig och att de blir bättre till nästa vecka.

denna vecka smygstartade jag jobbet på toys, vi hade julmöte i tisdags och de gick bra. mitt schema börjar nästa vecka på måndag och de ska bli kul, detta år är man inte julextra. så de blir spännande. och jag är inte kvar på Lidl längre!

två veckor kvar...imorgon haha alltså imorgon är det två veckor kvar tills hemligheten och jag är lite nervös, men allt kommer gå bra. Sen kommer vi till de här om jag ska avslöja de eller inte?
det är bara två st som vet...men det är klurigt jag vet inte om jag vill berätta det direkt eller inte.

En månad kvar, positivt!

2018-10-23 21:43
Från elincastiel

Hoppas att alla mår bra, jag mår bara bra lite trött bara med det hör till haha....

Tänkte att jag bloggar från datorn idag...Men det är väl ingen som tänker på det mer än jag?


Tiden bara rinner iväg, för en vecka sen så var man på ullared och just den här tidpunkten så var jag hemma o slog in paket hehe. Så tiden går superfort men det är bara bra och kul.

Idag så är det en månad kvar tills *hemligheten* och jag längtar som fan eller jag längtar väl mycket nu och efter den dagen så kommer jag att längta mera! Så tiden får gärna gå fort!

Sen så idag fick jag positiva nyheter om man säger så, men det är att jag får schema på Toys från och med v.46 och fram tills jul, sen så får vi se efteråt om vilka möjligheter som finns! men det ska bli så roligt att få vara där igen! och jag gav ju 100% i julas men i år ska jag ge 110% om inte mer hehe.

Men låt dom här månaderna gå fort så det kan bli 2019! alltså ni förstår inte hur mycket jag längtar!

Imorgon är det jobb på förskola sen ska man till toys runt 19 tiden någon gång då det är spelkväll för personalen där så det ska bli spännande!


Men nu har jag ju tre "tim-jobb", sen går jag över på månads-jobb på toys så undra hur man ska göra på dom andra jobben. Det är ju iaf ett som kommer säkert ryka framöver då jag känner så, vilket säger jag inte! men sen så kommer det andra ryka också om jag får något början av nästa år...vi får se vad det har att erbjudas!



Ullareds "haul"

2018-10-17 21:35
Från elincastiel

nu har jag äntligen orkat tagit bild på allt jag köpte så priset kommer stå under bilden! enjoy...btw de som är inslaget är självklart julklappar till några men de kommer jag inte skriva vad de är för något.

Ansiktsvatten;  34,95  Rengöringsmjölk; 34,95  Dagkräm; 46,95

Buddha; 29,95 st, Ren staty; 24,95

Jul påslakansett; 99 kr st

Hissgardiner; jul motiv, 79,95 dom andra två 69,95 och 99kr

t-shirtar; 79,95 st

badlakan; 79,95 st 70x140

leggings; 49,95

Handdukar; gästhandduk, 19,95 st 30x40, 50x70 39,95 st

fotoram; 29,95

Servetter; 9,95 st, jul fat; 24,95

Bordstabletter; röd, 4,95 st och grå, 6,95 st

julpläd; 99kr

förvaringskorg; 99kr

jacka; 599kr

bommulspäds; 5,95 st, hårband 3st, 14,95, rakhyvlar, 14,95

hårinpaktning; 39,95 färgbomb köpt på ett annat ställe ca 149kr tror jag.

Plastfolie; 7,95 st, aluminiumfolie 9,95 st

så de var en del, jag köpte även saker till Ken o lite annat som jag inte har tagit bild på, sen är julklapparna inslagna så de var det, ha de bra!