RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-08 08:22:31

likealady

Rubrik saknas

2007-05-06 21:13

shit vad arg jag är, vet inte vart jag ska ta mig till! , vet inte vem jag ska ringa?, vad ska jag göra?, hur gör jag? jag håller på att spricka...

skulle behöva lite av dig, lite av oss! Jag saknar dig men kan inte göra något åt att jag inte kan träffa dig.. Varför ska folk bara anta att vi ska slita av oss kläderna och ha sex? det är inte min tanke, inte ens i närheten, för det enda jag vill är att se dig och kunna prata med någon som förstår mig och allt jag går igenom. Snälla, kom och var min hjälte för en dag! Jag tänker på dig varenda dag och och det enda som dämpar min hunger efter din stöttande röst och din mjuka famn är att kunna ringa i smyg när ingen ser och hör och även få ett sms då och då som berättar vilken underbar människar jag är. Jag behöver det, verkligenverkligenverkligen.

Det är inte det att jag är ensam, bara det att jag behöver någon som vet och har känt som jag. Någon som ÄR som jag! Jag har världens bästa pojkvän, världens bästa kompisar, men ingen som förstår som du. Även om vi oftast inte pratar öppet om allt som jag mår dåligt över så vet du och du ger mig små små pikar hela tiden. Och allt du sagt och allt du säger betyder så hemskt mycket för mig att det är läskigt för jag vet att det kanske inte alltid kommer vara så att du finns där för mig. Jag vill inte att du tröttnar på mig och jag vill inte att du ska ställa upp för någon annan än mig, men tyvärr vet jag att det inte blir som jag vill alltid. Och eftersom du betyder så mycket för mig vill jag inte heller att du går miste om den kärleken du kan få av någon annan. Jag vet att min kärlek till dig inte ger dig tillräckligt och är du hittar din livs största kärlek behöver du inte mig längre.

 filip

hjälp, sänd mig en hjälte

2007-05-02 08:45

jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! jag vet inte vem jag är, och vad jag ska göra... hur ska jag ta reda på vem jag är? och hur ska jag förändra mitt sätt att tänka på livet, för idag känns det som om jag inte har något att leva för, alla rutiner och skit...hjälp! varför kommer ingen till min räddning? jag skulle behöva en hjälte.. men vem?

my day

2007-04-25 22:21

välkommen hem kära jag! idag har varit en underlig dag. Jag sov hemma hos Jonas och gick upp klockan 9. Sen blev jag uttråkad och GICK till SKOLAN. Träffade Angeline, Emma, Sofie, Joanna och Elli och det underliga är att jag kommer sakna dessa små bajskorvar efter den 8 Juni.

 Hur som haver, dagen blev bara bättre och bättre. Jag bestämde med min lovely att ses utanför hans jobb klockan 15, men eftersom jag är så otålig gick jag in på jobbet runt 14.30 och började tjöta med hans arbetskamrater och skrev lite lappar. Sen fick jag jobba, skirva in två orders på datorn, dååå var jag viktig. Sen åkte Jonte J och jag till stora staden och träffade Dalvik, Paul och N-Andy, det var kul ;) Vi åkte till dk och köpte sprit för JÄÄÄTTE mycket pengar. Det var varmt och skönt och vi hade mycket trevligt. 

På fredag blir det party, det ska bli kul och jag ska vara snyggast av alla.

jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas, jag är kär i jonas,

sarah

2007-04-06 00:16
sarah mark din fete babian, du är så otroligt rolig att festa med (och efterfesta)

behöver lite av dig

2007-04-05 10:17
du är så fin och allt jag vill göra är att prata med dig. Jag älskar dig

fundersam

2007-04-04 14:31

ibland blir man fundersam och vet inte riktigt vad man är till för...

Misslyckad eller inte så är allt skitjobbigt ibland