RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-01 02:00:56

andamihu

Så får du naturlig skönhet

2018-06-28 16:12

En av de nyaste trenderna inom skönhet är att satsa på mer naturlig skönhet. Om du gärna vill hänga med i svängarna finns det en massa olika saker som du kan göra för att uppnå naturlig skönhet och lägga de onaturliga skönhetsprodukterna på hyllan. I den här artikeln får du tips på hur du kan sätta igång.

 

Ät rätt vitaminer

När vi pratar om skönhet kan vi inte undvika den delen av vår skönhet som kommer inifrån.

Om du vill fokusera på den naturliga skönheten är det därför viktigt att fokusera på skönheten som kommer ifrån. Det handlar om att äta rätt vitaminer.

För speciellt för hud, hår och naglar kan det göra stor skillnad om man får i sig alla nödvändiga vitaminer.

Svaga och tunna naglar är ett exempel på om du konsumerar mycket näringsämnen, så om du vill ha vackra naglar handlar det om att hitta rätt vitaminer som kan göra skillnad för dina naglar. Det gäller särskilt vitaminer som B6 och B12 tillsammans med zink då dessa kan göra en stor skillnad för dina naglar.

Till huden finns det olika produkter som har tillverkats specifikt exakt för att hjälpa till att hålla huden fin och elastisk. Blandningarna innehåller vanligtvis A-vitamin och zink. För att bibehålla frisk hud är det också viktigt att du dricker en massa vatten.

När det gäller håret kan du köpa olika vitaminer som ger håret extra näring och därigenom säkerställa att håren har de bästa förutsättningarna för att kunna växa. På Hairlust kan du se ett urval av vitaminer som är tillverkade speciellt för att förse håret med rätt vitaminer.


Använd naturliga produkter

För att få en fin kropp och kunna hålla koll på alla olika aspekter måste man komplettera med skönhetsprodukter som tvål, schampo, krämer och en hel del andra produkter.

När man ska välja en skönhetsprodukt handlar det om att satsa på de naturligaste produkterna som finns tillgänliga på marknaden.

Du kan hitta många olika tillverkare på marknaden som alla fokuserar på att skapa produkter som är så naturliga som möjligt så att du vet att du inte fyller din kropp med dåliga kemikalier. 

Just nu är det väldigt populärt att använda olika oljor som skönhetsprodukter eftersom det är ett naturligt sätt att bli av med olika problem.

Särskilt arganolja blev otroligt populärt förra året på grund av dess många bra egenskaper, bl.a att den ger huden extra vitaminer.


Kom ihåg att le

Ett fint leende är en av de viktigaste sakerna som utstrålar framgång och inte minst skönhet. Därför är det viktigt att du kommer ihåg att le för att verkligen visa din naturliga skönhet.

För att få ett fint leende måste du ta hand om det. Det handlar om att borsta tänderna och komma ihåg regelbundna tandläkarbesök så att du kan hålla koll på din tandhälsa. Du kan också rengöra tänderna hos en tandläkare för att se till att ditt leende är extra fint.

Du kan också göra din omgivning lite extra snygg och se till att du på så sätt alltid är omringad av skönhet. Du kan t.ex dekorera med ett par fina bordslöpare eller en fin bordsduk.

Starta din egen yoga- och meditationsstudio

2018-01-19 10:45

Vi är många som är intresserade av yoga och mindfulness. Dessa österländska koncept har tagit hela västvärlden med storm och det har blivit allt populärare att vara yogi. Detta syns inte minst på alla yogakurser som hålls på Sveriges gym och träningslokaler.

Vad som särskiljer yoga från andra träningsformer är fokuset på avslappning och koncentration. Därför passar inte yoga på gym för alla – ofta är dessa yogapass fulltecknade och allt annat än tysta och lugna, vilket till stor del förstör upplevelsen. Det är här du kommer in i bilden.

Att starta en egen yoga- och meditationsstudio är ett sätt att fördjupa sitt yogaintresse samtidigt som man gör samhället en tjänst och tjänar lite extrapengar. Genom att erbjuda en lugn och mysig miljö kan du locka nybörjare som inte riktigt känner sig bekväma på gym, och därmed sprida yogaglädjen bland ännu fler personer.

Om detta är en idé som tilltalar dig är det bara att läsa vidare. Vi ska nu gå igenom hur du kan starta din egen yogastudio och vilka utmaningar som behöver tacklas.

Hitta rätt plats

Du behöver förstås en plats att vara på. Om du bor i ett större hus och kanske har en tom källare att utnyttja är det ett bra alternativ.

I annat fall gäller det att hyra en lokal – om du lägger lite tid på att jämföra priser och lägen kan du hitta den perfekta lokalen för din studio. Det finns smarta sidor på internet där du kan jämföra olika företagslokaler och hitta det mest prisvärda alternativet.

När du letar efter en lämplig lokal ska du tänka på följande saker:

  • Lokalens läge och tillgänglighet
  • Inomhusmiljön
  • Pris och storlek

Yoga handlar ju om att må bra, så det gäller att satsa på en lokal med bra inomhusmiljö. Det innebär till exempel bra luftkvalitet och ventilation, tillgång till dagsljus och bra bullerskydd.

Du kanske vill sätta din egen prägel på din yogastudio. Då gäller att du har möjlighet att exempelvis måla om väggarna eller byta ut någon inredningsdetalj.

Sist men inte minst är förstås storleken viktig. Du behöver ta reda på ungefär hur många människor du vill tillåta under varje yogapass och sedan anpassa storleken efter detta. Tänk på att det krävs ganska mycket utrymme per individ så att ingen får problem att utföra sina positioner eller känner sig instängd.

Gör din studio känd

Om ingen känner till att din yogastudio finns kommer du inte att få några besökare. Därför gäller det att lägga lite tid och energi på olika typer av marknadsföring.

Du behöver inte lägga ut en enda krona på att marknadsföra din studio om du inte vill. Tack vare att de flesta ständigt är uppkopplade kan du få gratis reklam på sociala medier eller genom din personliga blogg.

Be bekanta om hjälp med att sprida bilder och inlägg så ska du se att dina yogaentusiaster snart ramlar in genom dörren.

Skaffa Sveriges snyggaste bostad

2017-10-16 12:30

Att renovera bostaden kan vara riktigt kul och för många är det lite av ett fritidsintresse. Interiörintresserade individer lägger snabbt märke till nya trender och är ständigt på jakt efter snyggare inredningsdetaljer.

Om du också är intresserad av att pimpa din lägenhet finns det alltid massvis av trender att välja och vraka mellan. Oavsett om du är ute efter en konservativ renovering eller vill göra om lyan till en konsthall så finns det en lösning som passar.

 

Vi har samlat ihop några av de hetaste och mest kreativa lösningarna när du är ute efter att skaffa Sveriges snyggaste bostad. Häng med och inspireras av de senaste trenderna som har tagit landet med storm.

Lantlig känsla inne i city

Kontraster har alltid varit heta i inredningsvärlden. Ett helvitt rum med helvita möbler passar bäst på sjukhus och gör ingen glad. Det är ju accenterna som verkligen lyfter fram rummet.

En av de senaste trenderna som har lagt fokus på just kontraster är shabby chic och andra rustika inredningsstilar. Tanken med dessa är att du ska få en lantlig och drömlik känsla i din bostad även om du bor mitt i storstadens sus och dus.

Byt ut tråkig plast mot naturmaterial

Ett enkelt sätt att snabbt få till precis rätt rurala känsla är genom att renovera bostaden med naturmaterial. Ta bort dina gamla plastmattor i köket och lägg istället in ljusa och lantliga parkettgolv gjord av till exempel björk, lönn och ask.

Du kan också byta ut dina tråkiga fönster mot mer lantliga varianter. Ta en titt på exempelvis flaggfönster eller slottsfönster om du vill öka mysfaktorn rejält. Extra fint blir det med levande växter på fönsterkarmen eftersom de för tankarna till skog och mark.

Texturerade paneler på väggarna är också ett alternativ om du vill göra din bostad mer levande. Istället för att satsa på gamla traditionella fondtapeter kan du sätta upp äkta trä eller stenplattor som bjuder in naturen i ditt hem. Extra snyggt blir det i hallen så att dina gäster direkt får sig en positiv överraskning när de besöker dig.

Gör intryck med samtida konst

Om du snarare är ute efter en intensiv och stark känsla kan det vara värt att inreda med abstrakta konstverk och gälla färger. Konsten gör din bostad mer intressant eftersom den lockar till analys och diskussion.

Häng gärna upp färgstarka och samtida konstverk på väggarna och kombinera gärna små och enorma tavlor för att öka kontrasten. Du får också till en mer tredimensionell och intressant känsla om du inreder med byster och statyetter i mer dämpade färger och material som brons och marmor.

Låt inte konsten stanna på väggarna – du kan förstärka den kreativa känslan ytterligare genom att inreda med snygga, konstinspirerade accessoarer. Måla gärna själv kuddöverdrag till soffan i abstrakta och färgstarka former för en lite råare känsla.

Vad som gör ditt hus till ett hem

2017-01-23 13:24

Ett hus ger skydd, men ett hem är där du vädrar alla livets små stormar — och frossar i solskenet. Här är några av våra favorit saker som förvandlar ett tält till en fristad.

1. Människor – och andra varelser – du delar det med
 dina barn som är på bakgården och leker med hunden och din man fixar med något i köket. Under tiden så tar kattens en tupplur på tangentbordet igen. Alla går om deras företag ger ditt hem omisskännlig surr av liv. Och det är precis som det ska vara.

2. Allt väsen
 Huset är full av varelser, lurviga och mänskliga, kommer inte utan sin beskärda del av racket. Din unge öva samma tre ackorden över och över (och över) och TV: ns skrällande från det andra rummen. Krukor klämtande, hundskall, dörrar näven, barn som skriker, och även enstaka argumentera. Ljudet av samhörighet inte alltid lugnande, men ditt hus kan kännas tomt utan dem..

Ta ett snabbt och säkert lån på : Fair-laan.se.

3. Och saknar därav
Ibland, fredlig, lycksalig tystnad råder. Alla är somna eller absorberas i hans eller hennes egen verksamhet. Ännu bättre, du är ensam hemma. Kom in och stänga dörren mot dån din livliga stad. Nu tar en djup suck. Ahh. Det är bättre.

4. Ritualerna du skapar
 Från ständiga lördag film nätter komplett med popcorn till din årliga självständighetsdagen bash, traditioner du hålla med familj och vänner skapa minnen — och få alla ser fram emot att göra fler.

5. Doften av god mat
För många folk, ett hus är inte ett hem förrän det är kokats i. Från fläktade doften av långsamt matlagning gryta till aptitretande dofter av baka kakor, är varje måltid som du rör i ditt hem näring för både kropp och själ.

6. Reporna och ristorna
Kommer du aldrig kunna få vin fläckar av din linnedukar, inte heller kommer du någonsin få polering dessa ringar av soffbordet. Och det är okej, eftersom ett perfekt hus är bara iscensatt, trots allt. Det är ett tomt showroom där ingen bor faktiskt. Du arbetar hårt. Du spela hårt. Vara stolta över alla bevis.

7. De oändliga uppgifterna
På tal om ojämnheter, ditt hus alltid verkar vara ett eller två projekt från att vara komplett. När du får denna armatur som ändrat sig och det badrum som renoverades, kommer du slutligen att kunna slappna av, höger? Fortsätt drömma Så länge du är intresserad av att göra ditt varumärke på något, kommer att hålla kommer dessa projektidéer. Och det är en bra sak.

8. De konstanta stökandet
Du förmodligen inte kommer att kunna promenera över vardagsrumsgolvet utan att kliva på en Lego eller liten plast dinosaurie. Och, ja, dina barn är garanterade att leriga din nyligen torkade golv inom stunder. Att få huset i ordning är ett sisyfosarbete, men hey, vi behöver alla drömmar.

9. Bekväma hörn
Kan vara att läsa stol du har flyttat till varje plats som du har levt sedan college eller din minne skummadrass med plysch täcker du splurged på. Oavsett hur rena och moderna din stil, varje hem behöver minst en eller två mysiga utrymmen där kan du bara koppla av och låt lös.

10. Vackra rullgardiner.

Ett par vackra lamellgardiner i ditt hus sätter en extra touch.