RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-10-12 14:12:11

subban

Varför?

2022-10-12 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag?

Vilka är ni?

Gamla besökare eller nya som hittat hit?

Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken.

Har förberett mig med att stoppa in geisha kulor i fittan och en buttplugg i andra hålet och när jag lagt mig till ro i solen ska vårtorna få klämmor, skönt med en ledig dag mitt i veckan.

Kram

Äntligen!

2019-04-15 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna!

Hoppas sommaren blir solig och varm!

Lever och frodas!

2018-04-16 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg.

Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är!

Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kåtare med åren vilket jag inte tycker är negativt utan tvärsom.

Mycket seg vår men nu börjar solen komma så att subbans kropp får solsken!

Kram/Subban


WOW!

2017-06-01 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt.

Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och läser mina rader.

Kanske skulle börja skriva lite igen eller vad tycker ni?

Ledig idag, solen skiner så naturligtvis ligger jag naken ute och njuter!


Puss & Kram 

Puss!

2015-12-28 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten.

Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År!

Happy!

2015-07-03 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag.

Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att njuta fullt ut när det äntligen är tropisk värme.

Hur har ni det?, solar badar, springer nakna och blir solkåta precis som jag?


Det är också fredag så det blir nog att hända en del i livet för subban (underlivet) med början i kväll vilket jag ser fram emot så det får bli lite kroppsvård i solen idag så man är fin, raka, putsa tassarna, måla naglar mm.


Njut av solen och värmen!

Fikapaus

2015-07-01 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.


Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobbigt med safterna som lätt gör fläck på både stol och kjol när jag suttit men det positiva är väl att ingen kan beskylla mig för att ha en torrfitta.


Busade lite när jag handlade igår = blottade mig, kan inte låta bli ibland hade högklackat och kort kjol som knappt täckte min fitta och på ovandelen min BH med öppningar för vårtorna som vid tillfället var behandlade med vårtsug så att dessa två var både groteskt stora och riktigt styva så att dom inte kunde döljas alls under min tunna tajta blus utan verkligen stack ut som styva spenar.


Kände mig väldigt luderaktig och kände många blickar på mig redan under promenaden till affären och väl inne lyckades jag ”råka” blotta min rakade våta fitta för två olika män som nog hann få en riktigt god insyn i vad jag har mellan mina ben, blev tvungen att onanera så fort jag kom tillbaka hem.


Nej nu är kaffestunden vid datorn slut och jag ska ut i solen igen!

Semester

2015-06-30 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva ordentligt så fittan och stjärtskåran också får sin dos av den härliga solen.


Har även haft vårtsug på brösten så att vårtorna är stora och svällda som spenar och kunde inte låta bli att suga upp fittan med pumpen dock inte till grotesk storlek utan mera lite lagom.

Är ärligt talat lagom kåt och våt men får ge mig till tåls i solen till 13.30 då min käre städslav skulle komma på besök och även få tjänstgöra ordentligt innan subban blir nöjd, längtar!

Har själv fått en riktig omgång på helgen så min kropp har sina ömma punkter men dessa frambringar även sköna minnesbilder från helgen.

Nej dags att ut i solen!

Kram Subban!


Glad Sommar!

2015-06-30 08:23

Önskar alla en skön varm kåt sommar!


Solsken!

2014-08-06 11:33

Vilken sommar!, kläder skor vem behöver sådant när det varit så underbart skönt utan.

Lilla subban har i princip varit naken i 5 veckor och njutit av varje sekund och subbans kropp har aldrig tidigare varit så brun, finns inte en millimeter på subban som inte är brun.

Hoppas verkligen även ni haft möjlighet att njuta av det varma härliga vädret och känt hur lustarna rinner till.

Alla är inte så vana vid solen, hade en liten blekfet slav som nog aldrig någonsin varit naken i solen så naturligtvis fick han lägga sig naken på slavplankan med stjärten upp och sedan bli fastlåst i denna position och efter 2 timmar såg hans stjärt ut som han blivit smiskad i timmar och efter denna solbehandling blev det en riktig omgång liggande över subbans knä och som avslutning på stjärtbehandlingen fick han sitta med sin nakna stjärt på en spikmatta innan han fick krypa fram och kyssa subbans fot och tacka för bestraffningen.

Han led något fruktansvärt kan jag meddela, slavplankan beskrev jag inte men det är en rätt så bred planka med remmar som ser till att offret ligger kvar på sin plats + att den har ett hål så att kuk och pung på manlig slav hänger ner och kan behandlas fast slaven ligger på mage.

Bara för att jag haft en slav ska ni inte tro att jag slutat vara undergiven utan tvärsom har nog subbans undergivna sida fått mer än sin beskärda del under sommaren vilket jag ska berätta mera om bara jag får lite tid över.

Sommarkramar från subban.

Underbart.

2014-04-27 18:48

Haft en underbar dag i solen, börjat få riktigt mycket färg men även bränt mig på vissa känsliga delar men det går väl över.

Min lilla slav som var här och hjälpte mig med kroppsvård igår var riktigt röd både på stjärt och rygg när han lämnade mig, eftersom vi var i solen hela tiden och med det jobb han hade blev hans bakdel riktigt bränd av solen.

Har bara varit ensam idag förutom när en vännina kom på fika så ingen annan än jag själv har lekt med min kropp idag, blev tvungen att onanera när jag låg i solen för att lindra värsta klådan.

Känner mig lite så här burrig som man lätt blir efter att blivit stekt en hel dag så det slutar nog med ett skönt bad innan kvällen är slut.

Kan inte släppa tanken på 3 lydiga slavar som sköter om mig i solen men inser att det finns vissa problem, få tag i villiga slavar är inget problem men få tag i slavar som kan tänka sig tjäna tillsammans med andra slavar är svårare.

Dom flesta är inte öppet undergivna och är inte villiga att visa sig för andra vilket blir ett problem i ett fall som detta.

Tycker ni gärna får skriva någon kommentar eller rad i gästboken så jag vet att ni lever!

Morgon.

2014-04-27 10:51

Lite soldis men det släpper nog snart hoppas jag.

Mycket väl omhändertagen i solen igår, jättefina fötter med perfekt målade naglar och släta blanka ben och naturligtvis en 100% slät och hårlös fitta och stjärt, slaven är duktig på sitt jobb att han även fick jobba länge med sin tunga är väl i hans ögon bara en stor belöning.

Har en ny plan/fantasi som jag måste försöka genomföra och det är att ha 3 stycken slavar som tar hand om mig när jag ligger naken i solen, grundtanken är att 1 slav slickar fitta medans dom andra 2 suger och leker med varsin bröstvårta och efter 10 minuter byter dom plats och fortsätter och  detta ska fortsätta så länge som jag önskar.

Den slav som ger mig flest orgasmer får belöning och nr 2 och 3 får bestraffning.

Ha en skön dag!

Lunch

2014-04-26 11:31

Suttit i solen och njutit men har nu break för lunch, fittan glänser av mina safter som blandats med svett och brösten är likaså svettiga av sköna solen.

Klockan 13.00 kommer liten slav som ska få sköta om mig ute i solen med fotvård rakning och nagelmålning.

Hoppas ni har en lika skön början på dagen som jag.

Pussar!

2014-04-25 14:26

Härlig helg att vänta solen skiner och varmare ska det bli, tydligen sommar redan enligt väder gubben på tv.

Ingen blir väl direkt förvånad över att höra att subban tänker försöka vara i solen och då naturell, kanske blir tjatig men det är så härligt att leva när sol/värme kommer och subban får vara naken utan att frysa.

Lite öm i både vårtor och clitta idag efter gårdagens intensiva behandling som inte bara innebar pumpning utan även japanska vårtbitare i vårtorna och riktig fastspänning med särade lår och blottad fitta så hårt att man blev helt oförmögen att röra en fena.

Blev sedan behandlad av både tunga och stor kuk som förlustade sig med min hjälplösa kropp för att som final använda stora vibratorn runt min svällda clitta samtidigt som han fistade mig hårt och bestämt och det slutade med att jag vilt frustande skrek ut min orgasm vilket inte fick honom att sluta utan behandlingen fortsatte tills jag kommit ytterligare ett antal gånger minns inte själv hur många.

Sedan släpptes klämmorna på vårtorna loss och han klämde på spenarna så att blodcirkulationen började komma igång igen för att i nästa stund sätta tillbaka klämman dock nu vriden 90 grader, gör ont som satan innan smärtan ger sig + att man är inte lika smärttålig efter orgasm.

Var inte klart med detta utan fortsättning följde vilket innebar både kuksugning, röd stjärt och lydnadsträning men det kanske vi kan berätta om en annan gång.

Kan inte låta bli att smeka lite på lilla knappen under kjolen, känns så skönt och förhoppningsvis kommer någon eller några andra än jag leka med den under kvällen.

Ha en underbar helg!

Pumpad.

2014-04-24 10:55

Ett ämne som jag gillar och även andra i min närhet som uppskattar att utsätta mig för denna typ av behandling.

Går alltså ut på att sätta vacuum på valda kroppsdelar, bröst, bröstvårtor, hela fittan, clitoris, kuk eller hela paketet med pung och allt.

Finns alltså fina färdiga pumpar till detta att köpa och jag personligen kan då bara rekommendera er att testa detta.

Jag har efter alla års klämmande, sugande och bärandet av tyngder i mina bröstvårtor  fått nästan spenliknande vårtor och det verkar nästan som att desto större dom blir desto roligare att leka med dessa spenar.

Använder man sedan vårtsug blir dessa spenar som sagt ännu större svällda/ köttiga och när sugen tas bort kan man montera en gummiring vid roten på vårtan så att den inte kan gå tillbaka i storlek utan gör den hård och svälld vilket inbjuder till ännu mera lek eller binda rep runt roten på vårtan och hissa stackars pattarna mot taket vilket ger smärta/njutning i stackars bröstvårtorna.

Pumpa fittan är också en sak som blivit mer och mer populär, resultatet är riktigt intressant naturligtvis även beroende på hur lång tid man suger men är det som för mig så kanske det inte är jag som bestämmer hur länge detta ska pågå och då kan fittan ta rent groteska dimensioner, fittläpparna både yttre och inre helt glansiga och fyllda likaså clitoris blir svälld som en liten kuk, blir även mycket känslig stor svälld och försvarslös.

Utseendemässigt blir det rena kofittan som står ut mellan benen och ska man ha kläder när den är uppumpad så har man problem men jag älskar ju att vara naken och måste man funkar det med kjol och troslös.

Känslomässigt blir det speciellt och jag kan bara rekommendera att prova själv, vissa gillar och vissa inte.

Clitorissug tillhör mina favoriter eftersom den bara förstorar clitoris till en liten hård kuk med blottat ollon som inte kan gömma sig utan helt försvarslöst står rakt ut, kan även knyta snöre runt clittkuken så att den håller sig stor och svälld.

Är svälld pumpad idag faktiskt, clitorissug och vårtsug hela kvällen och även på när jag gick till sängs igår kväll, ramlade av under natten men satte på dom igen när jag vaknade och bar dom tills jag skulle gå till jobbet, kort snäv kjol och troslös som alltid gör att styva clittan gnider sig mot kjoltyget när jag går vilket inte gör lilla subban mindre kåt sedan att det syns väl genom blusen vilka styva stora vårtor jag har gör ju att män gärna tittar lite extra.

Pumpar för män/slavar finns ju också och den normala varianten pumpar bara kuken men det finns större varianter som tar hela paketet och gör pung och allt gigantiskt och absolut inte möjligt att bära byxor när den är svälld på detta vis, även lite kul med att göra detta på slavar eftersom objektet inte kan använda sitt organ hur kåt han än är tack vare vätskefyllnaden.

Nedanstående länkar visar bilder på pumpade fittor respektive kukar/pungar och visas det inte ställ då om säkerhetsinställningarna för visning av ”snuskiga” bilder.

https://www.google.se/search?q=pumped+pussy&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=b85YU8_yAujRsASa44CoBw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1075


https://www.google.se/search?q=cock+%26+ball+pumping&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fs9YU-iDG_SssQSw6QE&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1075


Kram Subban
Härlig helg.

2014-04-22 09:27

Vilken påsk solen flödade över naken subba.

Blir så fruktansvärt kåt av sol, min kropp blir överfull av begär som kräver tillfredställelse.

Blev även mycket skönt som jag ska berätta mera om bara jag får en stund över att skriva.

Kram på er alla!

Absolut tystnad?

2014-03-26 17:39

Kul att se er igen kära besökare men kan ni inte skriva något till mig!

En kommentar/fråga eller bara hej i gästboken.

Ska snart gå och handla lite!

Kram


Trogna!

2014-03-25 10:22

WOW hur många besökare som fortfarande besöker min sida trots att inget blivit skrivet på år!

Blir tårögd.

Hur har ni det?, Jag mår toppen och är mer på G än jag varit på många år.

Trivs med livet och fösöker finna njutning lika mycket nu, håller fortfarande fast vid min troslösa filisofi.

Puss på er.

THE BITCH IS BACK!

2014-03-25 10:12

Let´s rock.