RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-11-08 11:32:42

rymdtanten

Bearbetning.

2019-09-09 15:23

Sitter här, på jobbet och lyssnar på Ted Gärdestad och tittar på bilder som min väninna skickat till mig då jag fyllde 50. Min väninna har funnits i mitt liv i över 40 år, en fantastisk människa som jag älskar som en syster. När jag tittar på bilderna blir jag nostalgisk och tänker tillbaka, hur söt jag var men hur dåligt jag mådde, hur jag har slängt bort så många år av mitt liv på ”dåliga” saker. Nu så här i efterhand önskar jag att jag gjort mycket annorlunda, inte varit så destruktiv och anti. Tänk vad jag skulle ha kunnat ha uppnått om jag vetat det jag vet idag. Samtidigt slår mig tanken att jag inte hade varit den jag är idag, med all min kunskap och erfarenhet om jag inte levt det liv jag levt.

Jag älskar verkligen livet och allt som kommer med, all lärdom och allt det vackra, för livet är så vackert. Jag är så otroligt tacksam för allt jag har och allt jag lärt mig. Mitt hjärta fylls med en massa kärlek när jag tänker på allt det fantastiska som jag har i mitt liv. Nått jag tycker är extra vackert är naturen och alla djur, naturen som läker och djuren som gör mig så glad och lycklig i hela kroppen.


Nått som gör mig ledsen och som jag ofta tänker på är min gamla kärlek som inte längre är i livet. Vi hade det tufft men min kärlek till honom var så stark, tror aldrig jag kommer att kunna älska någon så igen. Åren har gått men i mina tankar han finns kvar och dyker upp då och då, jag önskar att allt hade varit annorlunda mellan oss och att inte  "det som inte är bra" kom i mellan. Jag har försökt att bryta våra band flera gånger men det har varit svårt, du var ju en så stor del av mitt liv. Jag vill bara säga att jag alltid kommer att älska dig, men jag lever här och nu och jag vill kunna gå vidare, träffa någon ny kärlek och få bli älskad som den fantastiska människa jag är. Du måste låta mig få göra detta, tids nog ses vi igen och då kan vi vara tillsammans för evigt. Nu går jag och tills vi ses igen, all kärlek till dig och vårat ofödda barn som jag älskar så. Ta hand om er och låt mig nu vara i frid och lycka här på våran vackra jord, i detta nu och i denna tid. Jag förlåter dig för all smärta du gett mig och kommer att minnas dig med glädje.

Jag

2019-01-31 10:37

Alla dessa tankar, tankar som aldrig tystnar och aldrig tar slut. Alla dessa känslor, känslor som är allt och ingenting på en och samma gång. Alla dagar, alla timmar ett helt liv. Ska det aldrig bli tyst, lugnt och stilla. Utredningen som dröjer, tider som ändras och ställs in, får mig att tvivla, att sluta hoppas på ett organiserat liv. Viljan att vilja, att äntligen få ta tag i detta, står genast still. Hur blir det nu?

Tant formger inte ett skit

2019-01-23 21:05

Nu ska vi formge, vad då formge, till vem lixmon och från vart kom den ideen? Jag håller på att bygga en hemsida för mitt nya fina andliga företag.

Just nu är det mycket tankar på kärlek för mig. Den jag har känslor för håller sig undan och jag försöker hålla energierna borta och göra annat som gör mig glad. Föehoppningsvis kan jag släppa och gå vidare. Jobbar med energistädning och att klippa energiband, men inbland kan dessa ta en väldigt lång tid.                                                                                                                                                                                                                                 

Kärlek

2018-12-10 11:27

Jag älskar dig till månen och tillbaka. Du är den vackraste själ jag någonsin träffat, du är svår att förstå sig på men så snäll och vänlig och vacker att det inte spelar någon roll. En dag ska jag berätta för dig hur mycket jag älskar dig, du vackra underbara människa.   

Tattoo

2018-07-22 00:32

jag känner att jag måste ha en ny tatuering! I hela min kropp känner jag detta. Har redan en prototyp, nu gäller bara tatueraren   Jag är ite besatt av tatueringar, tycker det är asasnyggt om det inte är på halsen,för vill man ha sin hals extra bred och tjock då tattar man sig där. Inget för mig, jag väljer en smal hals jag.   

In Wain

2018-07-22 00:17

Helt ärligt har det hänt sjukt mycket sen sist. Jag skriver inte ofta men hoppas nu att det kan bli en del av min påbörjade resa. Jag älskar att resa, att uppleva nya ställen i världen, nya städer, människor, dofter, mat, dryck och kultur. Reser gör jag ett par gånger per år, mestades till min stuga i Norrland, men även till andra länder.

Jag tycker bäst om små weekends i nån stad, typ Berlin, jag älskar verkligen den staden

Prag är oxå det en undrebar stad, som jag varit i tidigare men längtar sjukt mycket tillbaka. Hoppas vi kan åka dit till sommare och dricka öl   

Balance

2015-09-10 17:09

Har börja träna på balance och deras Milon cirkel, intressant att se om det kan hjälpa mig att bli av med fettet. har blivit hemskt tjock sen jag började min sjuksköterske kariär =) Otäckt....


Jobbar just nu inom vuxenpsykiatrin och älskar mitt jobb, dessa härliga underbara människor =) Efter 1,5 år där är det svårt att leva utan en psykos, kan man säga.


Blipp Blopp

Nytt jobb =)

2014-05-24 12:25

Snart är jag klar sjuksköterska, tänk vad tiden går fort. känns inte länge sen jag började min resa och nu den 5 juni är jag KLAAAAAR!!! Vad duktig jag varit =) Det har vart både roligt och jobbigt, men skam den som ger sig. Jobb har jag fått, först i Norrland där jag har mitt sommarhus, sedan på Sös, känns spännande och superkul =)

 

 

 

Den här utsikten kommer jag ha från min arbetsplats!

 

 

Lycksele

2014-01-29 21:48

Hej där!


Sitter just nu sista natten =D av fyra på mitt lilla hotellrum i Lycksele. Jag har varit på skolträff här och kom just hem från skolfesten. Vi tar ju studenten nu i vår och sedan ska vi alla spridas för vinden. Nu är det ju så att jag trivs väldigt bra i denna lilla lappska stad och fått nya vänner. En av dem ska jobba här på lassarettet i sommar, funderar starkt på att oxå göra det. Lasarettet här är precis som det var då jag jobbade på Sabbatsberg ibörjan på 90 talet. Litet och gulligt och till 99 %........toppen!

Jo men visst som vi säger här uppe. Puss

Du försvann....

2013-11-20 00:30

Du försvann..

                                               
 

I dag fick jag reda på att du, min älskade pojkvän som jag var förlovad med för 20 år sedan har lämat denna jord. 

Vi skulle köpa hus och skaffa barn, men tyvärr blev det inte så =(

Du var mycket kärlek för mig, jag visste att du inte var bra, men jag kunde inte låta bli att älska dig.

Ibland tänkler jag på det som skulle ha kunnat blivit, det som skulle kunna vara en dröm för mig, för oss. Nu blev det inte så eftersom jag avslutade det, men tänk ändå....

Hade det inte blivit som det blev så...

Idag så grät jag en skvätt, en skvätt för dig och för mig och för vårt ofödda barn, en skvätt för framtiden en skvätt för dåtiden och för att det inte blev som vi hoppats.

Du är lycklig nu och vi kanske ses igen. Vila i frid min kärlek, jag önskar dig all den frid och lycka som finns.

Alla dessa lyckliga liv!

2013-07-02 15:12

Snart kräks jag på alla dessa lyckliga människor! Läser man facebook så blir man ju tusan deperimerad, hur kan allt hela tiden vara så himla glatt och bra? Jag får nästan ångest då jag tänker på att jag också måste vara så himla lycklig jämt!!


Visst vill jag vara lycklig och må fint, skratta och le och se vän ut, men desvärre är det inte så, men någon måste ju även stå på de olyckligas sida. Ibland tycker jag att mitt liv verkligen suger, att jag gjort mitt och trist för mig då att jag gjort de val jag gjort.


Hade jag vetat bättre hade jag nog valt annorlunda, eller? dessvärre tror jag inte det, för jag är jag, en ororlig själ instängd i en kropp som måste på denna jorden vandra.

Djupt så säg! 
Jobbet =(

2013-06-15 20:02

Ibland suger det verkligen att gå till jobbet! Idag är jag så less att jag kan skrika....Önskar jag fick semester snart.... Men måste vänta tills 15 juli. Känns som en evighet! Annars går livet sin still alunk, man hade ju önskat det kunde vara roligare men men. Vin kan ju pigga upp, men om man dricker varje dag så är det ju inte så bra ;)

Som en läkare skerv: Överkonsumtion av alkohol, under kontrollerade former! fINNS DET!

Den smala passagen!

2012-09-19 20:46

Ibland drömmer jag att vi e nåra stycken som umgås, och helt plötsigt blir det som en tunnel, en trång passage som någon måste krypa igenom. Det blir alltid jag, jag är alltid den enda som klarar av att krypa igenom, hur smalt det än är! och jag som säkert är den tjockaste av dem alla? Känns alltid konstigt efter denna dröm, som dyker upp i mellan åt, vad betyder det? Får alltid en andra sidan upplevelse efter en sådan här dröm.


 


Och vem vet! kanske har jag krypit där ett antal ggr, och alltid klarat mig över till andra sidan! 


Krampåer...=)

Why this allergi?

2012-09-19 20:43

Allergi!


Idag har jag konstant nyst och mitt högra öga har runnit! Ända sedan jag vakna kl 9...=( Värdelöst! Inget hjälper....nysa nysa nysa, rinna rinna rinna... Hatar allergin!!


Blä! 

Vet nada!

2012-08-28 13:58

Funderar på hur det ska bli! Min bror lider utav parkinsons sjukdom och väntar nu på en operation. Det har vart mkt i sommar, och jag hoppas att jag orkar. Jag vill ju finnas där men har ju en del själv att stå i. Snart ska jag till grekland, och ön skiathos igen. Det känns härligt men ändå, hoppas brorsan klarar sig! Ja det är inte lätt med sjukdommens ansikte......

To much to drink?

2012-08-03 23:15

jahaja! Då var grannen igång! Fint att just jag blev inlandat och tvungen att ringa polisen! satt som bäst och softade på min balkong, jag och mina mini muffar..=) Katterna alltså! Då började det å ringa på min dörr å gapas i brevlådan på ett språk som bara fyllisar kan! HJÄLP!! Let me bee, PLEASE!!

Helt crazy, vekligen!! Go, natt!

See the light in everything, thats the begining of life!

2012-08-03 22:37

Detta med att vara föräldralös är inte lätt! varje dag när jag vaknar och varje dag när jag sommnar tänker jag på de jag saknar som mest! jag vill ha min FAMILJ tillbaka, så är det bara!!!

jag saknar er massor and I always will!! Det finns inga ord som förklarar känslan av att de är borta, känslan som ingen kan förstå, som inte själv har misst sina föräldrar!

Jag kommer aldrig att bli samma människa som jag var innan mina päron dog, det går inte, den hemska erfarenheten kan man aldrig bli densamma efter..... Jag älskar min familj och jag vill ha dem tillbaka!

Men tyvärr...Det går inte =(

Miss yaa...

Å så bra de gick!

2012-06-22 10:46

Det gick som en dans för min nya gammla Volvoatt ta mig högt upp i norr, 72 mil och inte ens en stymmelse till suck! Vilken kalas bil =) med tanke på att jag gav 3000 för den så är jag nöööjd!


Nu till det tråkiga...Inte nog me att elen gått i ett par rum i stugorna, så har nu även vatten mätarn sagt upp sig...=( Då jag skruvar på huvud kranen så forsar det som en projektil rakt ut bara...? Ska ta å ringa kommunen på måndag å kolla , annars blir det till å bada i sjön och tvåla in sig, samt hämta vatten på Ok! Glad Midsommar på er!

Gillar faktiskt denna!

2012-06-19 20:38

Den här tatueringen gillar jag på ngt sätt, men samtidigt är den ju en som många har! men den e snygg...=) 

Viva la Volvo!

2012-06-19 20:31

Bilen gick inte att laga, eller det gör den väll men då måste hela vxl lådan monteras ner och det blir dyrt de, och frågan är om det är värt de????

Så denna dag har jag ängnat åt att stirra på blocket, och nu i kväll så hittade jag den =)

En fin volvo kombi från 1994....

Perfekt att ha till norr! hemma i stan cyklar jag så det blir kanon med stor bil! Än så länge är jag nöjd och glad, hoopas det håller i sig. Bilen är röd och grann, ser ut så här:


 


Gullig va?? Puss