RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 12:02:07

emiliaericsson blog

emiliaericsson blog on Nouw

Säljer lägenheten

2019-07-27 10:34
Från emiliaericsson

Nu är papperna påskrivna och lägenheten är såld, med en liten förlust men ingen fara ändå. Behöver inte betala något iallafall. Känns skönt men samtidigt lite läskigt. Bor 100% hos Madde nu, har inget som är mitt eget. Det är en lite konstig känsla, men samtidigt härlig. Att få dela allt.
9 augusti är det inflytt för nya ägaren. Mamma och pappa var här i tisdags och hjälpte mig att flytspackla och flyttstäda. Så oerhört tacksam för deras hjälp, det gick så snabbt och blev så bra. Ska åka dit någon dag och säga hejdå. Hejdå till läggan, Lilla Fridhemsgatan och Göteborg. Är väldigt sällan i Göteborg numera då jag både bor och jobbar ute i Onsala och har Kungsbacka som närmsta ort så blir det sällan så. Skönt att slippa allt folk och ljud och allt vad staden har, men även det blir ett avslutat kapitel och jag är ju lite rädd för förändring ändå.

Här ovan är bilder från när jag köpte lägenheten och när jag sålde lägenheten (bilderna som låg på hemnet).

Här igen.

2019-07-16 22:38
Från emiliaericsson

Jag har beslutat mig för att använda detta forum att skriva av mig i. Ibland vill jag kanske dela det med någon. Det som händer i mitt liv. Men bara för dem som betyder. Jag har mycket tankar och funderingar på mig själv och mitt liv. Mycket är i förändring. Och jag vill dokumentera den resan här. När jag känner för det. Både på djupet och på ytan.


Valentines day

2014-03-18 13:14
Från emiliaericsson

Glömde ladda upp bilderna från alla hjärtans dag. Jag och Alva hade en mysig middag, var på konsert i kyrkan, kollade på film och åt chokladfondu. Underbar kväll!

You make me happy

2014-03-14 11:00
Från emiliaericsson
Sunshine

2014-03-12 23:24
Från emiliaericsson

Alltså dessa två dagar har varit helt fantastiska. Jag vet inte om det är vädret eller sällskapet eller både och men jag har varit konstant lycklig! Solat på balkongen och varit med Anna, hon har hjälpt mig att klippa och färga mitt hår. Känns bra att få av en bit och fräscha till det lite. Sedan har vi hängt med jenny och jenny, skrattat och haft det bra.

Födelsedagsmiddag hos pappa samt frukost på säng, presenter och tårta har även det varit mysigt. Skönt att umgås med familjen och bara koppla av. Love life!

Saturday

2014-02-26 11:34
Från emiliaericsson

I lördags åt jag middag hos familjen Holgersson med flera grannar på gatan. Vi hade väldigt trevligt och åt och drack massa gott, trerätters, cider, nypon nyp och lakrits shots. Även lite godis på det.

 Vi hörde att det var liveband som spelade på hotellet i Norrskedika så vi bestämde oss för att gå dit och se om det var något drag. Vi blev förvånade när den lilla lokalen var fullproppad med gäster, alla bord var fulla med människor i alla åldrar och den lilla ytan som var kvar var det flera par som dansade till musiken. Det var massor av folk som vi kände men inte träffat på flera år, så spontan och rolig återförrening.

När hotellet stängde och alla människor gav sig av åt sitt håll, tog jag och Smoow en promenad innan vi gick hem till henne och lag oss. Toppenlördag!


Nypon nyp: likör 43, nyponsoppa och grädde (bilden är från studentkryssningen).

Sportamore

2014-02-11 09:15
Från emiliaericsson

Hade en skitdag igår, men mina fina tjejer kom förbi och fikade på kvällen. Det gjorde allt bättre!
Fick även ett glädjande meddelande från posten, de har skickat mina nya 2XU tights från Sportamore. Så otroligt sköna och snygga, jag tror jag dör. Men ska man träna så är det bara gå all in, med outfit och allt. Grymt!


Life

2014-02-05 20:07
Från emiliaericsson


Spontant, underbart och jävligt bra

2014-02-05 15:44
Från emiliaericsson

Hade en toppendag igår! Sovmorgon och började inte för en 13.15. Ett väldigt givande seminarie om likabehandlingsplaner, diskriminering och kränkningar, därefter drog jag och Ylva till nya gymmet och körde ett saftigt pass mage, triceps och bröst.
På kvällen träffade jag Larsson, Josefin och Bell i Slavsta och åt en otroligt fiskgratäng! Kvällen avslutades spontant på Filmstaden där vi såg Återträffen.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Diskat, städat och plockat hemma, sprungit backintervaller och pluggat. Nu sitter jag på bussen in till stan, jag ska möta upp Larsson och Isabell så ska vi gå på öppethus på Ekeby.

Ett grymt resår, 2013

2014-02-03 10:00
Från emiliaericsson


Madrid. Åkte dit för att hälsa på Josefine, hänga i solen och ha det jättebra. Det var svinkallt och regnigt, men mysigt ändå. Turkiet. Farfar ville fira sin 92 års dag, utomlands. Bästa resan med familjen! Sol, bad och god mat. New York. Tjejmilen, shopping och världens bästa stad var mina förväntningar. Dessa överskrider med råge! Träffade två fina tjejer som blev vänner för livet, hade superfint väder och en underbar tid! Ayia Napa. Jag och Jossan åkte till Ayia Napa för att festa, sola och ha det bra. Haha, blev inte riktigt som vi tänkt oss men vi hade det bra ändå. Warszawa. En grå weekend i Polen med shopping, kultur och mysiga fik. Helt underbart!