RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-25 09:03:16

Emma Lindell

emmalindell blog on Nouw

EN HELG I GÖTEBORG

2018-12-03 09:34
Från emmalindell

Hej på er, hur är det med er? Jag är precis hemkommen från en helg i Göteborg. Jag och P åkte dit för att besöka universeum och jag blir verkligen som barn på nytt när jag är iväg och kollar på djur sådär. Vi har även hunnit med en del shopping och självklart en del drinkar och god mat.

Hur har er helg varit? För övrigt känner jag mig en aning stressad över skolan, har en del uppgifter som ska vara inne till jul. Vilket ändå är några dagar men tiden går så himla fort.

INREDNINGSFREAK

2018-10-04 15:24
Från emmalindell

Känner lite att jag nog kommer gå i personlig konkurs när jag fått sånt öga för inredning, verkligen blivit ett inredningsfreak. Vet inte hur många inredningskonton på Instagram jag börja följa de senaste dagarna, är ni likadana? ​

SÅ LYCKLIGT LOTTAD

2018-10-04 15:03
Från emmalindell

Alltså på riktigt, jag blir så himla glad av att ni fortfarande kikar in här trots att det inte är den bästa uppdateringen!

Jag har haft så otroligt mycket med mitt pluggande, och igår hade vi vårt första seminarie vilket var lite smått nervöst om jag ska erkänna men som tur är så gick det bra. Men sen sist, vad mer har hänt förutom en massa plugg? Jag har börjat dejta, hihi! Dock ett tag sedan, men inte riktigt vågat skriva ut det än. Jag har hunnit tatuera mig, en spontan sådan men är väldigt nöjd! Så nu har jag hela fem stycken tatueringar på kroppen och vill ju inget annat än att bara göra fler och fler, vilket kommer komma. Ska verkligen försöka bli mer aktiv här för att verkligen underhålla er! 

GINA TRICOT HÖSTFAVORITER

2018-09-15 10:48
Från emmalindell

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Hur fina saker har inte Gina tryckt fått in? Tycker dem levererar på nytt hela tiden och man vill ju bara köpa allting! Älskar verkligen tröjan i mitten, hur fin med alla färger?
Ska erkänna att man längtat lite till hösten just för alla mysiga stickade tröjor som man snart äntligen kan ta fram.

FREDAG OCH SNART HELG

2018-09-14 11:18
Från emmalindell

God förmiddag på er, hoppas ni fått en bra start på dagen! Själv är jag nu på jobbet och slutar om cirka tre timmar, sen har jag helg! Ska bli så skönt, men kommer nog behöva plugga litegrann under helgen. Det har verkligen blivit mycket information, speciellt när man pluggar på distans då man inte riktigt kan fråga någon eller behöver vänta litegrann på svar osv. Så hjärnan är lite omtumlad, det ska jag erkänna.

Jag har inga direkta planer inför helgen vilket ska bli skönt på ett sätt, att bara ta det som den kommer. Jag har ju valt att inte nämna en till sak som hänt i mitt liv, men om ni vill får ni gärna gissa på vad det kan vara. Det är ju något positivt och något som gör mig lite (läs mycket!) pirrig i kroppen.

NÅGOT JAG ALDRIG TRODDE SKULLE SKE

2018-09-11 12:17
Från emmalindell

Okej hörni, hej på er hoppas allt är jättebra med er! Det har hänt så mycket på sistone i mitt liv. Jag har precis upptäckt en ny sida av mig och det är att jag är väldigt, väldigt spontan. Jag satt hemma en dag och funderade över livet och kände att, nej nu är det dags att göra något nytt! Jag sökte till universitetet men blev enbart en reservplats, vilket var rätt skönt för jag är nog egentligen inte redo för att plugga igen. Men jag nöjde mig inte, något måste hända, något mer spännande. Jag sökte på en massa utbildningar och hittade en på distans, Marketing automation specialist. Perfekt tänkte jag, men hade egentligen inga större kunskaper om vad det egentligen innebar. Jag sökte, och jag kom in. Med start redan nu! Men jag känner att detta är en utbildning som passar mig. En riktig utmaning då halva utbildningen kommer vara på engelska, och jag är verkligen så obekväm med det men ingen minns en fegis eller hur?

Vill så tillbaka till London..

​Utbildningen har alltså redan börjat och jag ska allt erkänna att jag är skraj för att klara av detta, men man behöver gå utanför sin comfort zone för att utvecklas och stärkas och det är ju klart att jag kommer klara detta! 
Bara för några månader var pluggandet för mig så långt bort, men nu sitter jag här och är numer studerande. Ni får gärna säga till om ni skulle vilja ha en liten "Häng med på denna resa" här så ska jag uppdatera er om hur det går. 

HUR FINA ÄR NI INTE

2018-08-16 20:00
Från emmalindell

​Tusen tack att ni fortfarande kikar in här trots ingen uppdatering. Ni är så fina och ni gör mig så glad!! 

Ska verkligen försöka komma igång igen, men det har hänt så mycket på sistone så har knappt själv hängt med. En del kanske ni kommer få veta längre fram, när det är mer klart! Så hoppas ni är nyfikna nog och stannar tills dess. Hihi! Och så har jag gått och dragit på mig världens förkylning. Hemskt är det! Nu ska jag iallafall ha en liten spaväll, brukar ni också ha det? Då ni använder ansiktsmask, målar tånaglarna mm och bara fräschar upp sig? 

GINA TRICOT FAVORITER OCH EN HEMSK SMÄRTA

2018-06-04 16:00
Från emmalindell

Att ginatricot fortsätter att leverera sjukt snygga kläder är det nog ingen som har missat. Det är verkligen en kedja som växt på senaste tid och blivit en stor favorit, jag menar titta bara på dessa som är mina favoriter!

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

​Jag önskar ju att jag skulle ha något jätteroligt och spännande att berätta för er, men så är inte fallet. Jag har varit hemma från jobbet idag pga världens smärta i ryggen, kan knappt kliva upp ur sängen eller ens vända på mig utan att det gör ont. Hoppas ni haft det bättre än mig! Något som är positivt är ju att vädret fortsätter att leverera. Vi hade en riktig oväder skur i lördags, regnet öste ner, det haglade, åska och blixtra. Men antar att det behövdes, nu hoppas jag bara att det fortsätter vara fint väder till min födelsedag, vilket inte är allt för långt bort. 

NYTT JOBB OCH SHOPPING

2018-05-29 21:03
Från emmalindell

God kväll! Nu sitter jag bänkad framför tvn, framför biggest loser vilket kan vara bland de bästa program jag vet. Imorgon gör jag min första dag på nya jobbet, lite nervöst. Eller nya och nya, det är något jag jobbat med tidigare bara nu ett nytt ställe vilket jag ser så mycket framemot!

Titta vilket fint halsband jag köpt mig! Jag är verkligen ingen som bär halsband, så detta är stort. Från H&M!

NY RESTAURANG OCH SOMMARVÄRME

2018-05-14 19:13
Från emmalindell

Idag har jag verkligen tagit vara på det fina vädret, legat ute i solen hela förmiddagen tills magen börja kurra. Då gick jag tillsammans med min syster, till Sobi. Jag har aldrig tidigare ätit där tidigare så för mig var det nytt, men hört bra om det från min syster, så litade på henne och nog sagt så var det väldigt gott. Jag menar, kolla bilderna bara! Så fräscht! Blev också helt kär i deras inredning som den inredningsfreak man är.

Titta bara vad fint! Nästan så man vill flytta in, haha. Efter att vi ätit upp så gick vi mot gymmet för ett axelpass och nu sitter jag i soffan, nyduschad och ska ta mig an lite jobb innan läggdags.