RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 08:31:13

amandaekholms

amandaekholms blog on Nouw

söndag

2019-07-07 10:37
Från amandaekholms

Så härligt med lite solljus ute för en gångs skull! Snart drar man till Teneriffa (2 dagar!!) och får lite mer värme också - huuuur underbart?

Strax kommer min pojkvän hit och vi ska dra en runda på stan och bara umgås ♡ Senare blir det väl kanske lite packning och så! Tacos väntar oss ikväll - mys!

thursday

2019-07-04 14:49
Från amandaekholms

mitt stökiga rum återspeglar min stökiga hjärna

Grand Prix Karlstad - 19

2019-07-03 22:32
Från amandaekholms

Trevlig kväll på Karlstad Grand Prix med familjen!

ingen träning

2019-07-03 11:32
Från amandaekholms

Ingen vidare träning för mig på ett tag nu då jag känner att jag börjar få ont i halsen & vågar mig inte på någon risk då i och med att jag åker utomlands nästa vecka ♡ Tråkigt men så är det

Idag blir det en slappardag & ikväll så ska jag och familjen ner på Grand Prix - superkul!

min födelsedag

2019-07-02 20:40
Från amandaekholms

Snart är det dags för mig att fylla 20 år, ungefär en månad kvar! Frågan är bara vad man ska önska sig, jag har ju redan massor med saker som är bra & nödvändigt att ha när man flyttar hemifrån så det är inget jag är i behov av än.
Det jag har skrivit upp än så länge är:

• En traktörpanna i rostfritt stål
• Hårddisk
• FitBit Versa i svart

Är det någon som har något tips på vad man kan önska sig? Har verkligen inga idéer för tillfället. Tack på förhand ♡

vill inte gå till jobbet

2019-07-02 06:44
Från amandaekholms

godmorgon kan man väl säga! Kom till jobbet för en stund sen och sitter nu och dricker en kopp varm choklad för att värma upp mig efter den kalla cykelturen.

Börjar vid 07 så har tid på mig att ta det lite lugnt och andas lite ♡ slutar vid 15:30 och jag längtar redan för att imorgon är jag ledig & gud vad jag ska sova då. Kände inte riktigt att jag var vaken, på riktigt alltså, när jag stängde av alarmet vid 05 imorse. Trodde att jag drömde och hade stängt av något annat haha, så hade kunnat försova mig där!

Vissa dagar känner jag bara för att ringa och säga att jag inte kommer till jobbet, men försöker tänka på de pengarna jag drar in och att jag nästa tisdag får åka utomlands med min älskade pojkvän! Wow vad underbart! ♡

mina två hjärnor

2019-07-01 22:39
Från amandaekholms

Jag känner mig så delad i min hjärna när det kommer till kost. Ena delen av mig vill bara äta så kalorisnålt som möjligt och gå ner mer i fett, andra delen av mig fattar att min hjärna eller kropp inte klarar en hård och strikt diet och inser att jag borde äta med måtta och lite av allt och på det sättet gå ner i fett.

Igår, söndag, så kände jag att

”o nu ska jag äta kalorisnålt så jag går ner i fett tills jag och min kille åker utomlands”.

Blev liksom rädd av tanken att äta maten som serveras på jobbet (husmanskost) & skulle börja äta så som min kille gör (som gått på hård diet nu de senaste veckorna). Till skillnad från mig så klarar han det galant.

I alla fall, jag tog med mig färdigtärnad vakuumförpackad kyckling & en propud proteinshake & kände mig nöjd med det. Tills jag kom hem nu ikväll och insåg att det inte funkar, JAG funkar inte på diet, jag mår INTE bra.

Jag tänkte även att eftersom jag cyklar nu till jobbet och hem så kommer min ämnesomsättning att bli bättre så då spelar det inte så hiiiimla stor roll vad jag äter, äter jag med måtta, eventuellt liiite mindre portioner så kommer jag droppa i vikt & fett till slut. Problemet med mig är att jag inte har tålamod när det kommer till att se synliga resultat på min kropp.

Ville bara dela med mig lite av mina tankar, skönt att skriva av sig lite ♡

Soon

2019-07-01 19:23
Från amandaekholms

Snart är det dags för mig att åka iväg på solsemester igen - wow ♡ Åker med min allra närmaste & mest älskade - min pojkvän! Vi åker till Teneriffa och ska ha det så mysigt med träning och god mat, blir en liten hälsoresa kan man säga!

Snart slutar jag för dagen & då blir det cykling hem igen! Skönt nu när det är så fint väder! Har cirka 5000 steg kvar till 10 000 så det blir nog en promenad lite senare ikväll ♡

Veckoschema

2019-07-01 10:29
Från amandaekholms

Måndag:
Kvällsjobb 13:00-20:30, träning & promenad

Tisdag:
Förmiddagsjobb 06:45-15:30 & promenad

Onsdag:
Ledig och då blir det träning & promenad. Ska även ta ut lite euro till att jag och min pojkvän åker utomlands. På kvällen ska jag och familjen på Grand Prix här i Karlstad.

Torsdag:
Förmiddagsjobb 07:00-15:30 & givetvis en promenad & träning. Ska även försöka se över vad jag ska ha med mig utomlands.

Fredag:
Kvällsjobb för mig 13:30-21:30 så då blir det promenad på morgonen och eventuellt ett träningspass efter jobbet!

Lördag:
Ännu en arbetsdag, går delad tur vilket innebär att jag börjar 07:00 och går till 13:00 första turen och andra turen går jag på vid 16:30 och slutar 20:30. Lite segt men...pengar ♡ ♡ ♡

Söndag:
Förmiddagsjobb 06:45-16:00 & därefter blir det ett träningspass & promenad. Lägga fram det sista innan vi åker utomlands!

Observera att detta bara är en uppskattning, förutom mina jobbtider såklart. Allt kan ju ändras under veckan, kände lite i halsen igår kväll så hoppas inte på att något bryts ut.

Målet denna vecka är i alla fall att gå 10 000 steg om dagen! Wish me good luck ♡

Mål

2019-06-30 21:51
Från amandaekholms

Det återkommande målet för varje dag nu de kommande veckorna är att gå minst 10 000 steg.
Går mycket på jobbet så får en del gratis där!

Ska även försöka cykla varje dag till jobbet nu denna vecka som kommer innan det bär av till Teneriffa!

Ska även vara lite hårdare på kostfronten för att jag känner att jag verkligen vill gå ner mer i fett då jag gått upp lite nu på senaste tiden. Har ingen skön känsla i kroppen & tycker inte om det jag ser i spegeln - 24/7.