RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-25 08:31:16

Elsahenriksson blog

Elsahenriksson blog on Nouw

En sommardag

2019-07-12 21:56
Från Elsahenriksson

Min 20 års dag

2019-07-12 21:49
Från Elsahenriksson

I måndags fyllde jag 20 år och det firade jag med att gå på museum och kolla på konst och efter det äta en god lunch i stan. När jag kom hem så målade min mamma och jag en stund på vars en tavla med akrylfärg, och på kvällen fick jag presenter av familjen och vi åt även en god middag tillsammans. Ett perfekt sätt att fira sin födelsedag på skulle jag vilja säga.

Glad midsommar

2019-06-22 12:43
Från Elsahenriksson

Band en midsommarkrans dagen till ära och det var inte det lättaste men till slut fick jag ihop det. Kanske inte den vackraste men det var trots allt bara andra gången i mitt liv som jag gjorde en midsommarkrans.

En midsommar som spenderades med underbara vänner, goda drinkar, mycket skratt, hög musik och en fantastisk rosa himmel som pricken över iet.

En dag på stranden

2019-06-20 16:30
Från Elsahenriksson

Okej kanske inte riktigt en dag på stranden, snarare en timme på stranden. Jag cyklade ner till stranden i hopp om att ta ett dopp i havet och sola en stund, men så fort jag kom ner så gick solen i moln. Det blev alltså en kort och kylig vistelse, men som även resulterade i några bilder som ni kan se.

White shirt & blue denim

2019-06-18 22:43
Från Elsahenriksson

Första dagen på Kreta

2017-04-30 21:35
Från Elsahenriksson

Hej på er, nu har vi haft våran första heldag på Kreta. Vi kom ju hit igår klockan tolv på natten så detta blev ju vår första dag. Och idag har vi mest bara legat och solat för det har varit helt underbart väder. Och ikväll åt vi på restaurangen som fanns på hotellet, supergod mat! Och jag tänkte bara uppdatera er lite snabbt för nu är klockan halv elva här och vi ska faktiskt ta och sova nu så hoppas att ni har haft en bra Valborg så hörs vi!

Nu bär det snart iväg

2017-04-29 06:55
Från Elsahenriksson

Hej på er, nu sitter jag i sängen och har precis ätit min frukost. Och snart måste jag gå upp och börja göra mig iordning och packa klart det sista. För i eftermiddag tar vi tåget in till Kastrup och sen flyger vi till Kreta! Och det ska bli så härligt, men ser dock inte fram emot hela resan men det ska bli så himla skönt när vi väl är framme! Och jag ska försöka ta lite bilder under resan dit och så kan jag förmodligen ladda upp dem när vi har kommit fram. Så vi hörs förhoppningsvis snart och då blir det inte från Sverige utan från Kreta. Ha det bra!

Så smart och smidigt

2017-04-27 09:57
Från Elsahenriksson

Jag ska ju åka utomlands på lördag och för att jag ska kunna blogga när jag är iväg så ska jag ta med min platta för jag vill inte ta med hela min dator ner där. Och för att kunna ladda över bilderna från min systemkamera till min platta så måste man ha en kortläsare. Så då köpte jag denna som är en liten sladd typ som man sätter i plattan och så sätter man i kortet i den som ni kan se på sista bilden. Asså hur smart och smidigt är inte detta! Jag är verkligen såå nöjd!

Halloumiburgare

2017-04-25 19:14
Från Elsahenriksson

Ikväll blev det en av mina favorit maträtter, halloumiburgare! Asså gud så gott det är, om ni inte har provat det innan så tycker jag verkligen att ni ska göra det. Speciellt om ni inte är ett stort fan av kött som jag. Och för att göra denna halloumiburgaren så behöver man detta:

1 rostat hamburgerbröd

1 skiva stekt halloumi

Gurka

Bacon

Ketchup

Nytt smink

2017-04-25 14:24
Från Elsahenriksson

Inlägget innehåller adlinks

Borste - HÄR // Kajal - HÄR // Liquid lipstick - HÄR

Nu har jag fått hem mitt paket från Cocopanda med dessa sakerna och jag är så spänd på att prova allt! Hoppas verkligen att allt är bra. Och om någon av er har provat någon av dessa produkterna så får ni jättegärna skriva vad ni tycker om dem!