RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-13 21:22:38

Tyras blog

Tyras blog on Nouw

Dag 11/24 ( The Christmas chronicles)

2018-12-11 19:06
Från Tyras

Sry för dåligt uppladdning men det är mycket nu med skolbyte och annat men jag försöker hahah.

Denna filmen är omtalad av alla dom rätta anledningarna. Den är sååå mysig och välgjord. Dock så såg jag den med dubbning för vi såg den hela familjen och den var inte bra. Så om nu ska se den kolla utan dubbning.

Den får 9,5/10 pepparkakor

Har inte så mycket mer att säga om den här filmen förutom att kolla på den för den jätte mysig.

Dag 8/12 (The Christmas Prince: The royal wedding

2018-12-08 17:59
Från Tyras

Idag så såg jag tvåan av filmen jag såg igår eller det var som en fortsättning.

Idag så har bakat hela dan massor utav olika saker och det har varit jätte mysigt. Men också klätt granen.

Den får 7,5/10 pepparkakor

Spoiler:

Jag känner såhär det var en bra film men problemet kunde varit lite tydligare. Sen var det också konstigt att Simon gjorde en 360 och förändrades så mycket men men. Men det som jag tycket var bra var att man redan kände karaktärerna och därför kom man lättare in i filmen. Jag gillade också att Emilys och Ambers relation växte för jag gillar dom karaktärerna. Sen så kändes den mer äkta en många andra kungliga filmer för allt var inte en dans på rosor. Slutsatsen är att det var en bra fotsättning men jag gillar ettan bättre för den hade en mer jul mirakel känsla.

Dag 7/24 (The Christmas prince)

2018-12-07 16:57
Från Tyras

Ja nu det har gått två dar nu men vi tar en film idag och en imon så är vi tillbaka på schemat sen.

Igår så såg jag denna filmen och jag har sett den förut men ville så om den på grund av valet av film imon (ni får kolla in imon).

Den får 8/10 pepparkakor

Spoliler:

Jag tycker att det är lite konstigt att slottet inte är mer noggranna med vilka som kommer in i slottet och börjar jobba där men jag förstår att det är en julfilm. Sen så gillar jag prinsens lillasyster, hennes kommentarer är så bra. Sen tkr jag att slutet är så klockrent för man fattar att det kor mer. Men det är fortfarande ett bra slut på allt.

Puss och kram skumbanan

Dag 4/24 Christmas Wedding Planner

2018-12-04 09:37
Från Tyras

Jag måste bara börja med att säga gud vilken mysig film som jag rekommenderar.

9,5/10 pepparkakor

Spoiler:

Först och främst jag älskar Kelsey, och hennes inre röst är klockren. Jealous Bridesmaid hon hade bara det namnet hahah, var så bra hon var pricken över i:et. Jag trycker även att dramat var lagom. Det var ett tydligt problem och bröllopet gjorde det mer spännande. Men sen så önskar jag att när Conner och Kelsey träffades så skulle dom kanske kunnat göra det lite mindre uppenbart men men. Sen så skulle jag vilja att dom sa att meddelandena var till hennes mamma i början för jag trodde hon var galen halva filmen hahah. Sen så kan jag väl erkänna att bröllopet var lite väl plötsligt i slutet men bortsätt från det så tyckte jag att det var en så bra film.

Dag 3/24 Julmusik

2018-12-03 16:59
Från Tyras

Denna spellistan har mina favorit jullåtar och jag tycker verkligen ni borde kolla in den. Mitt namn ser ni på bilden. Sry för sent inlägg och kort. Men imon kommer en ny film recension!

Day 2/24 (The Princess switch)

2018-12-02 09:50
Från Tyras

Hej!

Igår så såg jag the princess switch och jag tycker att det var en mysig julfilm som jag rekommenderar. En sak som var lite ovanlig vara att jag blev helt uppslukad utav filmen. Jag tog inte upp mobilen under hala tiden, vilket är ett bra tecken enligt mig. 

Av mig får den 8/10 pepparkakor

SPOLIER....

För det första så tycker jag att allt flöt på ovanligt bra och jag förstår att det ska vara en mysig julfilm men. Jag tycker kanske att det skulle uppstått lite mer problem när dom skulle byta tillbaka men jaja man kan inte få allt här i livet. Jag tyckte också att han all vetande gubben som kom in då och då skulle fått lite mer förklaring med tanke på att han förde filmen vidare, på sett och vis. 

Bortsätt från det så tycker jag att den är en otroligt mysig film som jag tycker att ni ska kolla på.


Det är december och jag är tbx

2018-12-01 10:58
Från Tyras

Förstår ni att det är december, för det gör nämligen inte jag. För några veckor sen så fick jag en ide att jag vill göra som en julkalender. Från början var det bara menat för mig men sen kom jag på att jag kan blogga om det och jag kommer att kolla på 12 olika julfilmer och sedan recensera dom här i bloggen.

Själv har jag alltid älskat julfilmer och detta känns som ett bra sett att se lite fler nu. Alla filmer jag kommer kolla på kommer att finnas på Netflix och det kommer att komma ut ett inlägg varannan dag på jämndag så jag hoppas ni är taggade och kommer att kolla på lite fler julfilmer.

Pause!

2018-09-01 12:21
Från Tyras

Hej!

Nu har jag tagit mig igenom två veckor i skolan och gud vilken skillnad det är jag är helt chockad, och alla säger att det bara kommer att bli värre, just nu finns det inget värre hahha. Vi har haft sån tur alla andra år med schema och läxor men nu var det som om det kom ett bakslag. Men i alla fall så har jag beslutat att jag ska ta en lite pause jag känner inte att bloggen är en prioritet och jag känner mig inte motiverad att blogga men när jag gör det kommer jag tillbaka och jag hoppas att det är snart ville bara säga det och att vi hörs snart igen, puss och kram skum banan!

Fall Moodboard

2018-08-23 13:49
Från Tyras

Hej!

För några veckor sen så la jag ut ett somligt inlägg där jag hade några sommarbilder i ett collage och det verkade vara uppskattat. Jag vet att det inte att det inte riktigt är höst men jag skulle säga att det börjar bli. Detta vet jag för att jag satt och skrolla Pinterest och så såg jag lite höstbilder och det var då jag visste att det var dags för lite höst inspo. För jag gillar hösten jag tycker att det är så mysigt när det är lagom kallt, inte regnar, alla löven är fina, och det inte blir mörkt för tidigt. Vilket brukar vara lite för mycket att fråga efter haha. I alla fall hoppas jag att vi kan önska efter en mysig höst så ses vi imon med ett nytt inlägg. Puss och kram skumbanan!

V. Låtar

2018-08-21 06:34
Från Tyras

Godmorgon alla!

Vaknade ovanligt tidigt så tänkte att jag lägget upp ett inlägg nu. Jag känner att det var ett tag sedan jag gjorde en veckans låtar så jag hittade fyra låtar som jag vill dela av mig utav. Jag har även bytt tillbaka till Spotify så om ni vill följa mig där så heter jag Tyra.floren. Jag har inte gjort jätte många spellistor men jag jobbar på det!

Hoppas ni gillade detta inlägget så ses vi i nästa!