RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-10-10 05:52:47

ELINRYDVALL

#ELINRYDVALL blogg på Nouw

Ni måste in och köpa den här - min favorit just nu

2019-03-03 20:31
Från #ELINRYDVALL

Denna vas från ByOn är min favorit just nu finns att köpa på Calixter.se där ni nu har 15% rabatt med koden Elin15. Den finns även på Chilli.se där jag jobbar. Jag har själv klickat hem en sådan. Så fin och svarta krukor är så inne just nu. Vill ni hänga med i trenden eller vill ni bara ha en sjukt snygg vas så gå in på calixter.se och beställ en.


Ni hittar den här

CALIXTER

2019-03-03 08:00
Från #ELINRYDVALL


PRODUKTER FRÅN CALIXTER.SE


HEJSAN ALLA FINA!

I detta inlägg tänkte jag tipsa om en ny inredningshemsida, nämligen Calixter.se. Jag tänkte visa lite produkter därifrån och sedan längre ner i inlägget har jag en liten överraskning.

Fjärderlampa här / Doftljus här / Vit/guld kruka här / Skål här / Ljuslykta här

Ljusstake Svart här

Svart vas här / Ask här / Guld lampa här / Lampa här / Coral vas här

Calixter är alltså en ny hemsida som säljer inredning, däribland krukor, vaser, ljusstakar, ljuslyktor och lampor och mycket mera. Jag skulle säga att stilen är lite raw och lite typ jordnära, mycket i jordnära toner på produkter och utformingen. Mycket går i ex svart, brun, beige, vit, rost med inslag av metall. De mesta av produkterna är av denna stil skulle jag säga men sen finns de andra produkter också. De säljer även varumärken såsom Eos fjäderlampa som varit populär länge nu och produkter från KJ collection. Fjäderlampan hittar ni på en av de första bilderna.

Jag tycker de hade mycket fint som jag gärna skulle klicka hem, så jag tycker ni ska gå in på calixter.se och titta om ni hittar något och ..........

15 % RABATT på ett helt köp på Calixter.se

Elin15


.....om ni hittar något har jag fått en rabattkod

Detta är inte ett samarbete men jag har haft mail kontakt med co-founder som har gett mig en rattkod som jag har till er. Anger ni Elin15 när ni handlar på calixter.se får ni hela 15% på ett helt köp mellan 3-10 Mars, alltså från idag till 10 mars. Handla på nu!!

Att arbeta på Chilli

2019-02-26 19:43
Från #ELINRYDVALL

Jag tror jag har fått en present som ingen annan kan förstå hur glad jag är att ha fått den....., nämligen att jag fick chansen att börja arbeta på Chilli. Chilli är mitt dröm jobb och ni som inte vet vad Chilli är har säkert någon gång varit inne på Chilli.se. Det är ett möbel- och inredningsföretag som finns på nätet och några få butiker runtom i Sverige. 

Jag har gått igenom tuffa arbetsplatser där min självkänsla och jag som person har fått prövats enormt, hade inte önskat någon den situationen jag har befunnit mig i tidigare. Men så en vacker dag eller hur man ska beskriva det så hörde en ung kvinna av sig till mig på Facebook efter jag lagt ut en jobbannons om att arbeta på Chilli. För att inte dra ut storyn så långt så var jag på intervju och jag kände från första stund att de här är inte sant, är det en dröm?. Chefen var som den chef jag alltid drömt om, en chef som var ens vän.

Men nu efter cirka 3 månader senare har jag fått världens bästa kollegor, vänner och terapeuter. Alla som jobbar där är så himla fina och gulliga. Det är som min gamla chef sa under vår intervju, alla är öppna som du kommer passa in. Det gjorde jag.

Detta är verkligen mitt drömjobb, att få jobba i butik med varor, inreda, pris märka, administrativ, kundkontakt, sälja, tanter kassa, lägga ordrar ja lista kan göras lång.


Jag vill bara säga tack, TACK SANNA som anställde mig och '' upptäckte'' mig och min annons. 


Det som gör jobbet så kul är precis som jag beskrev, att jag får göra de jag tycker är kul, det vill säga inreda, prata inredning, hantera varor, skötta lite administrativt och hantera kassa. Men sedan får jag lära mig mycket om möbler och inredning vilket jag älskar, jag blir utmanad och utvecklas. Men en av de viktigaste delarna i att jag älskar mitt jobb är att jag får så mycket ansvar och känner att mina kollegor och min chef ger mig tillit. 


2018 bästa är att jag började på Chilli, ord kan inte beskriva min lycka hur jag känner. Varje gång jag går till jobbet har jag en så bra känsla, mår så bra och längtar att ta mig an jobbdagen. De som också gjorde att detta blev 2018 bästa är att jag vågade, gjorde ett av de svåraste besluten i mitt liv hittills att följa mina drömmar.


Därefter vill jag eftersom jag jobbar med deras produkter tipsa om min topp 5 favoriter på Chilli.se/Chilli.

Kram

1 Sturla stol ljusgrå

Ni hittar den här


En självklar stol till mitt framtida hem

2 Soffa Ontario Lyx Ljus grå


Hittar ni här

3 Soffgrupp Webber midnattsblå Sammet

Hittar ni här

(Finare i verkligheten än på bild)

4 Avlastningsbord Titania Röd/koppar

Ni hittar den här

Älskar den röd marmorskivan!! Men hade ändå svårt att välja en design då de finns flera färger på skivan och underredet i serien.

5 Vägghylla Ellen Mässing

Hittar ni här

Det finns även mycket snygga kuddfodral, vaser, mattor, ljus osv som både finns på nätet men även endast i butik men som jag inte kunde hitta bild på. Dessa är också min min topplista. Men ovan är de 5 som jag faktiskt kunde hitta bild på.

Min inredningsönskelista just nu

2019-02-21 20:01
Från #ELINRYDVALL

Hej hej! Här kommer ett inlägg om mina 6 av mina favoriter just nu som ligger på min önskelista för inredning JAG VILL HA....!

1. Skultuna ljushållare Fabriken

2. Svensk Tenn Rosett Mässing

3. Servettringar ex från Skultuna

4. Bestick Set Carolina Gynning

5. Spegel Carolina Gynning

6. Sittpuff Jotex sammet

Kram

Veckans Inspiration

2019-02-19 18:29
Från #ELINRYDVALL

Hejsan alla fina! Jag tänkte varje vecka köra en veckans inspiration, allt från en bild som man själv får inspireras av med en tillhörande text från mig, eller en produkt eller något helt annat.

Hoppas ni kommer gilla detta koncept!


Kram

Denna veckas inspiration blir denna bild jag hittade på Printerest, vilket förövrigt är inredarens bästa vän. Finns så många fina inspirationsbilder där.

Men till bilden, jag gillade den stora detaljen med handfatets utsmyckning vilket jag kommer ha som inspiration när jag en dag får renovera och bestämma över mitt egna hem. Jag tycker att man bör våga mer och inte bry sig så mycket om '' vad är trendigt?'' utan ha sin egna stil och gå 100 & för den. Det är det som skapar en personlig stil och en fin inredning. Självklart kan man inspireras av trender men gå efter vad du tycker är snyggt och passar ihop. Har du svårt kan du alltid höra av dig till mig så kan jag väggleds dig. :)


Kram (ps inser nu att jag skrivit kram 2 gånger men de bjuder jag på, kram på er)


Btw är så peppad på att blogga igen, inte känt så sedan jag var typ 15! Kram igen

Inredningstrender 2019 & SS 2019

2019-02-19 18:20
Från #ELINRYDVALL

Enligt Elle decoration, metro mode och Bonava är 2019 inredningstrender:

90-talets och 70- talets inredning

Högblanka ytor

De som finns på undervattnet/ i havet ex koraller

Slottsinredning

Marmor mönster

Växter och Konstgjorda växter

Sammet

Mattor i fokus

Runda former

Ljust och mörkt trä

Färgstarkt

Natur

Hållbar inredning

Stora vaser och lyktor

Svarta Vaser

Glas

Kulörer, toner och nyanser

Beige (bas färg)

Gult

Rosa bränt

terrakotta

rost

brunt

Ni hittar all information om trenderna på länkarna nedan:

https://www.elledecoration.se/de-10-hetaste-inredningstrenderna-2019/

https://metromode.se/home/redo-for-ett-nytt-inredningsar-8-trender-vi-rensar-bort-och-dessa-valkomnar-vi/?bild-1-av-16-rensa-bort-coffee-table-bocker---ersatt-med-dekorationer-fran-havet

https://www.bonava.se/inspiration/trender-och-spaningar/inredningstrender-2019

Sedan så för SS 2019 är Leopard och Zebra den stora trenden, vilket jag länge haft som min personliga favorit för inredning och även kläder.

Tillbaka <3

2019-02-16 16:31
Från #ELINRYDVALL

Hejsan alla fina!

Äntligen känner jag för att börja blogga igen.

Jag tänkte bli mer personlig, prata mer om inredning, träning och tankar.

Hoppas ni är med mig!


Nedan hittar ni lite inspirationsbilder på inredning tills jag kommer tillbaka.


Kramis


24 december

2017-12-24 11:37
Från #ELINRYDVALL
ADVENTSKALENDER

Och det har ÄNTLIGEN blivit den 24 december och den bästa dagen på året enligt mig själv..... JULAFTON. I dagens lucka vill jag bjuda på ett inspiration kollage och tacka för denna adventskalender. Ha en riktigt bra JUL!

Kram

23 december

2017-12-24 11:27
Från #ELINRYDVALL
ADVENTSKALENDER
Har haft så mycket att göra, jobbat fredag och lördag från 12-21 och tränat på morgonen båda dagarna så därför kommer denna lucka odg (julafton). Det kan vara smart när man får massa julklappar att gömma undan andra saker för att göra plats till det nya FINA sakerna. Dessa är från lagerhaus och blir din för en billig peng.

22 december

2017-12-22 10:00
Från #ELINRYDVALL
ADVENTSKALENDER

Ha dem på bordet, på golvet eller utanför ytterdörren. En snygg lykta är ett måste under vintern. Det finns många snygga men dessa lite kortare men lite maffigare kommer ifrån Ellos.