RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-25 05:02:47

Nora Nilsson

Nora_Nilsson blog on Nouw

Perspektiv

2019-08-22 20:41
Från Nora_Nilsson

När man är mitt i allt, inne i stunden verkar tiden vara obetydelseful, itan mening. Så har det kännts. Men när jag inser att det är 2,5 år sedan jag sist skrev något på bloggen blir der plötsligt så relativt. Det är enkelt att inte se sin framgång och känna att det inte hänt så mycket på en sån lång tid men under reflektion blir det plötsligt märkbart.

Förutom de konkreta händelserna som passerat under tiden är nog det största som hänt vem jag har utvecklats till att bli.

Maten är fortfarande jobbig, det ska jag inte säga något om. Det kommer dagar när min aptit inte existerar och jag inte äter på hela dagen. Tidigare vecka vart så, det va svårt att få ner mat, oavsett vad det var. Jag åt en sallad en dag, två knäckebröd nästa dag och efter det tre kakbitar. När det händer blir jag nästan art på mig själv, men jag får bara inte ner något. Det är mycket bättre nu som tur är. Det känns enklare när jag accepterar att det fortfarande finns uppförsbackar i allt jag gör, även om jag själv hade sagt att jag lagt det bakom mig. Men faktumet att det fortfarande finns en del att jobba på har jag börjat acceptera!

Bilderna är ifrån en rooftop bar och restaurang i Prag vi besökte i våras! Lev livet levandes
Kramar Nora

Comeback

2019-08-22 08:30
Från Nora_Nilsson

Det finns en tid för allt, det för att vi kan se tillbaka på stunder. Jag kan se tillbaka på studnder men jag känner inte igen mig alls, som att det va en annan person på den tiden.
Jag har försökt att acceptera vart min energi bör ligga, och under ett tag har det inte varit att skriva här. Och det är helt okej, men jag tror att det kan vara tid igen för att börja skriva. Jag har växt och är spänd på vad som komma skall.

Sedan sist har jag hunnit fylla 19 år, gått ut gymnasiet och haft en hel del motgångar och tagit emot en del skit ifrån livet själv. Men med medicinering och en ny terapeut börjar jag känna att jag kan ta mig upp på fötterna igen och saknaden av att skriva inlägg på Nouw blev för stor. Jag hoppas att vi kan fortsätta resan tillsammans!

Kramar Nora


Morgonmys

2017-02-26 13:31
Från Nora_Nilsson

Fredag på Sjukhus

2017-02-24 09:25
Från Nora_Nilsson

"Come to me. Get away with me and you'll recover your life. I'll show you how to take a real rest. Walk with me and work with me- watch how I do it. Learn the unforced rhythm of grace. I wont lay anything heavy or ill- fitting on you. Keep company with me and you'll learn to live freely and lightly." - Matteus 11:28-30

Godmorgon! Trots att det är lov är jag ändå glad att Fredag är här. Tidigt imorse gick jag till sjukhuset för att kolla upp mina värden. Det handlade mest om medicinerna och kolla så att allt såg bra ut då mina doser ändras.

Jag har nyligen tagit trippel dos av mina sömntabletter än vad jag skulle. Men allt har rättats till nu och jag vill helt enkelt inte ta för mycket eller lite. Det är väl så enkelt som att jag vill ha mitt liv.

Idag vaknade jag och var på så oerhört bra humör, att vakna glad är inget jag brukar. Men så härligt det är?!

Kramar Nora

Hov1

2017-02-19 15:08
Från Nora_Nilsson

Äntligen fick vi se mina favorit killar haha. Hov1 stannade till i Malmö på deras turne " Abbey Road Tour".
Jag och min tjejkompis hade den bästa utekvällen. Tillsammans skrek vi varje textrad, skrattade och svettades. Och jag vill bara göra om allt haha.

Jag blir irriterad när de som tar upp platserna längre fram inte ens kan texterna. De står endast o filmar under hela kvällen står de helt stilla utan att kunna annat än refrängen.

Kramar Nora

Breakfast In Bed

2017-02-18 10:16
Från Nora_Nilsson

15 Februari från Mobilen

2017-02-15 16:57
Från Nora_Nilsson

Lågt blodsockerfall

2017-02-06 18:47
Från Nora_Nilsson

Min frukost idag! Den senaste tiden har min aptit i stort sett försvunnit, vilket inte är för min fördel. Har förstås ändå ätit men inte som jag borde.

Mitt blodsocker har blivit för lågt de senaste dagarna, blir svimfärdig, blicken svartnar och mår extremt illa. Mina muskler känns svaga och mina ben kan börja skaka för att jag står upp.

Trots det, fick i mig detta imorse, en smoothie från Ida Wargs Insta, super god! Gröt med granatäpple, bär, mandelmjölk och kiwi.

Hur har Måndagen varit mot er? Idag är jag stolt över att jag gick i skolan, Trots mitt dåliga mående. Kramar Nora

Årets Pizza

2017-02-05 12:41
Från Nora_Nilsson

Hur gott ser inte detta ut?! Jag och en kompis åkte till Malmö och vi slutade upp på Vapiano. Ingen av oss hade tidigare ätit där innan, och nu förstår jag inte varför haha

Jag tog en Bruschetta pizza, de gjorde verkligen de godaste pizzorna. Vi gick från att skratta så vi fick ont i magen till att ha en djup konversation, jag njöt av hela kvällen med henne.
Kramar till er, Nora <3

Creperiet

2017-01-28 14:47
Från Nora_Nilsson

En mysig lördag spenderad på Creperiet i Lund. Det blev även ett återseende med två gamla kompisar till mig. Kunde inte annat än att må bra.

Jag vågade inte ta chokladsås eller dem med glass, men det var både socker o smör i min topping. Så jag är stolt!

Fortsätt er mysiga lördag, Kramar som alltid