RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 20:31:58

trill

birtday

2010-08-22 11:58

jahapp så fyller man år idag då

livskris?

2010-08-16 23:22

kan inte hjälpa att fundera fram och tillbaka vart det är man ska finna den egentliga lyckan? var nyligen på semester i stockholm, min födelseort, bor för närvarande i en håla i norrbotten, vart tänker jag inte tala om, ni får väl gissa eller anta om vart min sketna två kan ligga..

 

hur som helst, I stockholm fick jag en avsmak av en olustig känsla av totalt kaos. för att inte tala om stressen, och den är överrallt, i tunnelbanorna, gatorna, provrumsköerna, rulltrapporna. det är svårt att hitta ett ställe i Stockholm som inte bär på den hemska stress smittan. men någonstans söker jag ett hopp att det kanske en dag kommer att vara stockholm som jag vill leva i och fostra mina barn, men med uppdateringen känner jag att jag nästan kan skratta åt vilken förnedring jag funderat att utsätta mina ofödda barn för. vilket gör att jag funderar på om jag någonsin kommer att bli en värdig mamma...det återstår vosserligen att se.

Och sen så funderar jag på det här när alla tjatar om att komma någonstans i livet, och allt jag har haft i tankarna har varit att hitta livet i stockholm, finns lixom inga tankar på vad jag ska dit och göra, bara jag tog mig dit skulle allt lösa sig...plugga har jag visserligen försökt mig på, men det har inte varit så där superlyckat, och jag är helt ärligt sjukskriven, ibland undrar jag om det är av ren lathet, och eftersom att jag aldrig haft en inkomst så får jag inte ens gå på A-kassa. utan måste gå med hatten i handen till socialtjänsten varge förbannade måndad, har sökt aktivitetsersättning visserligen. men helt ärligt så skiter jag i vart pengarna kommer i från bara jag slipper jobba. Jag måste bara poängtera att jag absolut inte försöker vara negativ, bara realist, men jag kanske lever nått undermedvetet dubbelliv någon läkare snart kommer att upplysa mig om och skriva ut några piller som får mig att vakna upp ur denna kåma och sen kanske det visar sig att jag är läkare och lyckligt gift med en civilingenjör eller dylikt. skit samma

 

och jag sätta fem kronor på att jag inte är den enda med total meningslöshets kris.

helt ärligt så är min dröm att bli hemmafru och bara jobba på mina vilkor när jag  själv känner för det. inte för att det kommer att ske på en vecka för det första så har jag inga barn och min tvåa tar inte så pass mycket tid att sköta att jag inte kan ha ett jobb. men hey, min vinst på trissen kanske kommer den med.

 

c ya