RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 21:03:32

Svampen - I don't want a baby who looks like that!

Ordbajs

2011-02-15 18:41

Då tänkte Jag ordbajsa riktigt rejält med tanke på att förhoppningsvis ingen läser min blogg längre.

Jag är less på det mesta! Skolan är pina,klassen är dum i huvudet och inskränka. Min far är totalt jävla störd,han ska man inte ens snacka med...Jag tror fan jag ska skita i han totalt framöver, han har inte bidragit med ett piss positivt i mitt liv.


Varför går jag estet? Jag är inte ens bra på musik! Jag kan inte spela ett enda instrument,än mindre göra en karriär inom musiken...Men det är försent att byta nu,får väl se till att bli något annat annars kan jag väl leva på något annat. Eller så kan man bara skita i att leva. Just nu känns det otroligt jävla hopplöst.


Förra veckan ringde jag UMO för att få snacka med en kurator...Nu känns det som att jag inte behöver det för det spelar ändå ingen roll. Liksom,varför i helvete skulle någon vilja lyssna på mig?! Finns ingen anledning till det för jag är så förbannat jävla ointressant.


Hej,jag är emo. Jag är 18 år och beter mig som en 12-åring. Jag klagar på världsliga saker och hakar upp mig på onödiga saker...

Jag har börjat med en massa dumheter igen också. Inte för att det spelar någon roll längre. Jag har historiens sämsta grammatik,skulle min svensklärare läsa det här skulle hon få spader (en sak till jag är dålig på).

Kommer jag få slutbetyg? Ingen aning...Jag har historiens sämsta betyg allafall,känns inte som någon anledning att få dom ens en gång! Varför försöka? Jag kommer aldrig få uppleva mina drömmar för dom är så jävla långt bort...Jag drömmer om saker jag aldrig kommer kunna göra. Jag tog på mig att lära mig åtta låtar på tin whistle tills imorgon och det kommer jag inte ha gjort så min lärare kommer antagligen bli besviken. YAY!

Jag önskar jag kunde säga att det inte är mig det är fel på utan att det var något annat som det var fel på men det är mig det är fel på...Jag kan inte anpassa mig, hakar upp mig på småsaker och kan inte blicka framåt... Jag är väl en bortskämd snorunge. Jag är allt jag inte vill vara,och lite till.


Jag ska skriva en bok...Eller skita i allt...Eller skriva en bok om att skita i allt.

Mors!

Japp

2010-11-06 21:31

Var ett tag sedan man uppdaterande.

Inget har hänt i mitt liv.

Jag tror jag lägger ner bloggandet för mitt liv är ganska ointressant.


Godnatt

Rubrik saknas

2010-09-14 20:23

Fan vad livet känns som ett jävla slöseri just nu med all denna jävla skola...

Dagen har varit bra och jag har varit på bra humör me har hela tiden haft en fråga i skallen,"vad fan gör jag här?"...Det känns ganska slöseri just nu,hoppas att det går över.

Hmm,tanken var väl att jag skulle skriva något vettigt men det brukar sällan bli vettigt.


Jag mår väl ganska sådär,vill prata med någon men vettefan vad jag ska säga eller vem jag ska prata med...Jag vet inte,jag orkar helt enkelt inte med känslor just nu. På sistone har så jävla många snackat känslor med mig att det står ut genom öronen på mig, jag pallar inte lyssna men ändå måste jag...Jag vill bara skrika att jag har ett eget liv!

Egentligen har jag inget emot vänner som pratar med mig, jag tycker om att dom ger mig det förtroendet men just nu är jag...Förbannad,tror jag.

Okej, ska vi skriva om mig nu när jag får chansen? Ni får leva med resultatet.

Jag är less på Sundsvall, på att bo åt helvete,på att min skalle är så jäkla instabil,att jag inte har några pengar just nu,att man känner sig oönskad av sin far m.m

Det där med farsan är nog minst viktigt,jag är så van...Känns väl lite illa att säga. Sen förstår jag inte hur han kan ha varit så jävla känslokall,han har aldrig frågat om hur jag egentligen mår..Orkar inte skriva om honom nu.

Jag vill kunna leva på musiken, det känns mer och mer som det går nu faktiskt (en får väl se hur det blir sen).

Jag vill klaga, jag vill skrika men det blir bara en massa skit! Jag har en massa i mitt huvud som måste komma ut men det vägrar,jag kan inte formulera skiten...GAH! Mina tankar är inte mina just nu

Hejdå

Vad ska deras mammor säga?

2010-09-09 18:16

Ja,jag undrar vad Sverigedemokraternas mammor ska säga för har inte dom lärt sina bra att man inte ska slå dom som är mindre?

"Invandrarna"  som Sverigedemokraterna syftar på är tydligen problemet med Sverige och om vi "skickar hem dom" så blir alla problem bättre? Dom påstår att dom ska ta hand om invandrarna vi har i Sverige nu men det är inte det dom säger på sina möten och det finns tendenser till det överallt i deras valmanifest.

Att Jimmie Åkesson påstår att "muslimerna" , som vi alla vet är muslimerna en stor etnisk folkgrupp som alla är fundamentala,är vårt största utländska hot helt utan grund! Det finns inga bevis på det ens, det bästa han hade att komma med var "i rimlighetens namn kan man anta att det stämmer", då har flera experter redan sagt emot honom...Hur kan en partiledare av alla personer påstå något sådant?!     

Muslimer är en del av en religion för liksom kristna tillhör kristendomen så tillhör muslimerna islam,dom är ingen etnisk folkgrupp. Sverigedemokraterna påstår även att alla invandrare är muslimer,är mörkhyade och har inga värderingar alls. Vad grundar dom det på? Jag har träffat många s.k invandrare som har samma värderingar som oss "riktiga,ariska svenskar!" Men det finns även folk med annan kultur som begår brott men det är ingen anledning att dra alla över en kam...

Syrran är tillsammans med en snubbe från Irak, han är ju muslim men bara för att han är det så våldtar han inte "små oskyldiga och svenska flickor" och han slår inte heller min syster,han har NORMALA värderingar! Det finns inget som heter svenska värderingar och andra värderingar utan det finns normala och onormala värderingar.

Dom flesta småföretagare är invandrare för dom är väldigt mycket mer företagsamma än svenskar,dom har en annan tradition än svenskar om företag så dom är en bra förebild på det sättet. Ta varenda pizzeria t.ex Dom har sällan anställda, dom brukar vara 2-3 personer som har öppet varje dag mellan 11-23. Få svenskar skulle orka med det, vi är helt enkelt för lata!

Sen så som Jonny Skallin sa på skoldebatten som var igår : om vi skulle få bort invandringen skulle Sundsvall tjäna 80 miljoner som vi kan lägga på skola och omsorg. Även jag vet att det inte funkar så, pengarna kommer från staten som i sin tur får pengarna från EU...Tänk efter!

Sverigedemokraterna utsätter en minioritet i samhället för verbal misshandel, har dom inte tagit tillräckligt med skit i alla dessa år? Vi har haft en invandring till Sverige sen 60-talet, är det inte dags att behandla dom som medmänniskor? Jag tycker allafall det.

Sen som dom påstår att vi "riktiga svenskar" inte vågar vara ute sent på kvällen pga att det smyger muslimer bakom varje hörn som ska våldta och råna oss hederliga människor? Vad är det för skitsnack?! Jag har aldrig hört om en människa som varit rädd för att gå ut på kvällen p.g.a invandrare,det närmsta man kommer är lilla Agda på 80 bast,som inte vet något om annan kultur,påstår att muslimer rånar och stjäl (fastän hon inte varit ut dom senaste 10 åren).

Jag har tjatat om det förut men jag gör det igen: sluta använda uttryck som andra generationens invandrare och tredje generationens invandra osv...När klassas man som Svensk? Jag kände en kvinna som hette Sonya som var från Tyskland, hon kallades inte för invandrare fastän hon bara hade varit svensk medborgare i typ 10 år men Mohammed som föddes på Sundsvalls bb ska kallas för tredje generationens invandrare i hela sitt liv, för han är svart,muslim och antagligen jättefarlig! Herregud...

Sverigedemokraterna påstår som sagt att utländska människor har ett värdesätt på rätt och fel, därför ska dom inte komma hit och dom är emot adoption, är det av samma anledning? Snart påstår dom att det är genetiskt...

"Bevara Sverige svenskt" är en gammal slogan som dom har använt, dom förkastar den nu och säger att dom gått ifrån nationalsocialismen men jag tycker fortfarande att det lyser igenom.

    

 (bild från ett möte med Sd 1996)


Jag vill inte bevara Sverige svenskt, jag vill att folk ska sluta upp med smutskastningen på den mest utsatta minioritet i Sverige!

Bevara Sverige humant,rösta inte på Sverigedemokraterna,rösta för demokratin och jämlikheten!

Slå inte dom som är mindre, slå inte dom som är svagare.

Sommarlov = end

2010-08-24 18:01

Nu är sommarlovet slut och man går sista året, fyfan vad skönt!

Sommarlovet har varit bra, har ju skrivit lite om det så ska inte ta upp en mass om vad jag gjort förutom Norgeresan. Jag har varit i Norge med pappa,maria och cathy, det har varit väldigt trevligt :)

Första gången på länge man gör något med pappa och han var på bra humör. Allt var väl marias förtjänst men ändå. Det var fint i Trondheim och så,fast många missbrukare där. Nä men det var en trevlig resa.


Nu måste man börja ha rutiner och en massa bajs, ta ansvar! Jag pallar inte,vill ha MVG i alla kurser och plugga och sen få en plats på universitetet jag vill gå och ett bra jobb så jag blir ekonomiskt oberoende och kan bygga mitt drömhus! Nu så ser verkligheten dock inte ut så, kommer säkert få IG i det mesta...Fast jag vet inte, skönt att slippa matten allafall. Jag ska börja träna mer nu, jag ska bli smal och fin...Fast det kommer aldrig hända men jag kan ge det ett gott försök, vill ha någon att träna med för det är så jävla tråkigt själv. Jag mår rätt bra nu faktiskt, ska försöka vara mer med vänner för  det har varit lite sånt på sistone...Ska försöka tänka mer på mig själv,fast nu känns det så jävla skit med allt...Vet inte varför men det är väl som vanligt,stortrafik i min hjärna och jag har svårt och skilja på verkliga ord och saker jag hör. Äsch,nu ska jag vara tyst! Det finns dom som har det värre.


Norge var trevligt,nya ettor att terrorisera och förmodligen ett härligt år framför mig. jag ska fan ta vara på tiden!

Fy faan vilka hårda tider

2010-08-08 21:02

Då blev den lilla gossen blek som ett lik. Jag har fan feber, det är tragiskt! Jag är ju en man i mina bästa år och ligger och snuvar...Nä men det är härligt att se på film, äta chokladpudding och vara ensam hemma, lite ensamt bara. Har funnit en funktion för Facebook : Hålla kontakten med några skånepunkare som är trevliga! Fast jag har bestämt mig för att blockera varenda jävle som lägger upp en massa uppdateringar om massa "Fortune Cookies","Farmville" och annan skit.


Från det ena till det andra, Gatans Lag är ruggigt bra,jag har "fått" en rock av farsgubben som han inte kommer sakna eller känna igen då jag är klar med den!

Varför ringer alla mig då dom vill ha grönt? Det är ju inte direkt så att jag håller på med det... Ser jag ut som en knarkare? Jag får höra det rätt ofta allafall. Fast det förstås, i grundskolan gick det ju rykten att jag hade mördat två personer så det finns ju folk som går på det mesta, inte sant?


Jag har insett en sak, så fort jag lyssnar på en viss genre, som nu lyssnar jag på Oi, så vill jag starta ett sådant band. Det är lite kul, jag vill ha ett band för varje "genre" jag gillar och jag tror det kan bli lite svårt. Får se hur det blir med trummor i bandet jag kanske ska spela med, förhoppningsvis blir det så för jag diggar dom otroligt mycket och vill egentligen inget annat än att spela med dom, dock så skulle jag inte valt trummor för jag kan inte men man får väl lära sig :)

Hemskt...

2010-08-07 20:41

http://st.nu/start/sundsvall/1.2234050-ettaring-fick-fingrar-bortslitna-i-rulltrappan


Länken ovanför är en länk till ST, det är min kusin det handlar om... Han opererades inatt men nu är det klart, dom kunde rädda ringfingret men långfingret gick inte. Tragiskt men man måste se det positiva, han är liten och kommer vänja sig. Jag vart otroligt rädd då jag hörde om det! När pojken blir äldre ska jag lära honom att spela gitarr!

Det jag oroar mig mest för är att någon idiot kommer mobba honom då han börjar skolan...Jag hoppas han blir stark nog att kunna stå upp för sig själv.Det var ett tag sen jag uppdaterade. Har hänt så mycket: spelningar och dödsfall. Har inte suttit vid datorn speciellt mycket.


Just nu sitter jag hos pappa, har feber och är trött som fasiken.Måste bli pigg tills Måndag, då ska jag vara med Sania och flera. Jag saknar mina vänner, är för sällan med folk men ändå så känns det som oftast jag får höra av mig så man känner sig lite bortglömd. Det kan jag dock förstå, bor ju åt helvete...Men vissa sa att dom ville vara med mig i sommar men har inte hört av sig...Och sån bekräftelseslyna som jag är så tar jag åt mig, känner mig värdelös.


Har åkt till ett ställe i Uppsala några gånger i sommar och det har nog varit bra för mig,lärt känna nya människor och funnit en anledning att ha Facebook, för att bibehålla kontakten med dom :)

Träffade en av dom i Strömstad igen då vi var och spelade, skönt att vi kunde träffas utanför den där villan utan att vara "bevakade". Folket där var jättetrevliga och jag är sjukt glad att jag fick chans att träffa dom. Det enda negativa med allt är personalens inställning, eller ja ena psykologen som gav mig medicin som innehöll Ketamin och det var inte speciellt snällt.

Jag tror jag håller på att glida tillbaka till en deppression...Känner mig ensam och bortstött, som viruset i Sundsvall. Vi får hoppas att det är något malplacerat feberyrsel bara. Det positiva är att en trevlig person tog kontakt på Facebbok med mig, Malyn heter hon och är Mickes syster. Hon är otroligt snäll! Shit, hon är liksom annorlunda...Påminner lite om Johanna tror jag. Har hittat två personer som verkar vara lite som henne nu, Linn och Malyn. Men det är inte därför jag gillar dom, verkligen inte! Dom är ju egna individer och därför gillar jag dom. Får hoppas att Malyn och jag får en bättre relation :) Sen att hon kände min syster var lite roligt, får Sundsvall att verka ännu mindre dock ;)


Hmm, jag tror jag ska gå och ta ett bad...Får mig att hålla mig ifrån att göra illa mig, det är jag ganska bra på tror jag. Var ett tag sen nu dock,försöker hålla uppe viljestyrkan att inte göra något.


Och till Emma : Jag hoppas vi har förtroende nog för varandra att du inte berättar något av vad jag skriver på bloggen :) Kram på dig syster <3

Ni som tar åt der gäller det antagligen!

2010-07-22 19:37

Okej, nu ska jag skriva  vad jag verkligen tycker om 4 personer, vars namn jag inte tänker nämna men vet ni att det är er jag pratar om så ska ni ta åt er:


Person 1. Jag är inte till för att ni ska dumpa alla era problem på exakt hela tiden, ibland behöver även jag prata. Tex så ringer du och säger att du mår dåligt, jag säger att jag inte kan prata för min farfar har dött och du skäller ut mig. För i helvete! Min jävla farfar har dött! Jag brukar alltid ställa upp för dig och prata utan att kräva något av dig tillbaka men nu drar jag gränsen!

Och att du tycker det är själviskt av mig att åka till Irland, men tyck det då förfan! Jag har ett eget liv och jag har alltid velat åka dit; jag tänker inte offra något jag alltid velat gjort för att du har planerat en filmkväll!

Jag har varit kompis med dig i flera år men inte en dag till, jag säger upp vår vänskap.


Person 2. Dig är jag inte arg på utan bara besviken. Då jag fick höra att du hellre satt hemma med några andra och se på film istället för att vara med mig som vi hade planerat...Nä,jag är besviken. Jag tycker att jag förtjänar bättre respekt.


Person 3. Jag ringde dig förut, skriver bara här för att du ska veta att du kan dra åt helvete ännu en gång. Jag ska ha mina pengar innan månaden är slut.


Person 4. Det du gjorde är skamligt! Du vet att jag har varit fri från skiten så jävla länge och sedan kommer du och viftar med det framför mina ögon?! Jag var redan förvirrad innan och det vet du, jag kom för att försöka prata...Tydligen är jag inte värd att prata med dig, din tid är väl för viktig. Det är skamligt säger jag bara,sedan att du har snackat skit om mig bakom min rygg är bara patetiskt!

Nu är jag jävligt förbannad då jag skriver, om jag fortfarande är det då jag ser dig kommer du åka på stryk om du försöker prata med mig. Och jag tänker säga till din flickvän att du har varit otrogen och jag tänker säga med vilka, ditt jävla as! Hon är så jävla snäll,jag förstår inte varför jag har undanhållit det för henne då du i princip skrattar henne i ansiktet.

Du och jag kommer aldrig mera att bli vänner.Det här kan kännas elakt av mig men ibland måste jag också tänka på mig själv. Jag har underbara vänner, ni vet precis vilka ni är, och dom finns där för mig, dom är RIKTIGA vänner! Vänner jag kan lita på och som lyssnar på mig då jag beöver prata. Vänner jag har roligt med och bryr mig om. Jag älskar mina vänner.


Ni 4 som jag skrivit om,ni vet vilka ni är och nu vet ni hur det ligger till. Jag hoppas ingen annan tar åt sig ,finns nog ingen risk att fel person kommer ta åt sig,men isåfall så får ni prata med mig om det :)


Jag är asförbannad nu, så jävla glad att fått det här skrivet.

Bortkastad

2010-07-18 12:49

Väldigt många människor är jättebra på att få en att känna sig misslyckad och bortglömd. Vet inte om det var en tillfällighet men de två senaste dagarna fick alla jag träffade mig att känna mig värdelös..Kul

Sommarlov

2010-07-03 23:42

Ja, jag har ju inte uppdaterat min blogg på ett tag nu... Det har väl inte hänt så mycket på sommaren. Eller jo förresten, jag har fyllt 18 och varit på Westcoast Riot!


Nä men livet är ganska bra, pendlar mellan tankar och handlingar...Jag orkar inte tänka på så mycket mer än mig själv för det är ganska mycket nu,i huvudet alltså.

Att bli utfrågad om sina tankar är jobbigt, varför man gör som man gör och varför, jag är inte van att prata om mig...Jag tror inte jag vill det heller men folk insisterar så vad ska jag göra? Har ju lovat mig själv att försöka vara mera öppen mot de som intresserar sig.


Jag ska försöka vara mycket med vänner,folk som bryr sig om mig, i sommar för det skulle göra mig gott tror jag. Jag har kommit väldigt mycket närmare många av mina vänner på sistone, speciellt en.

Det finns personer jag verkligen saknar i mitt liv, jag önskar jag kunde få tillbaka dom men man kan inte få tillbaka de döda...Inte så mycket att göra åt att dom är döda heller,bara hoppas att de mår bättre.


Hur mår jag psykiskt egentligen? Jo, det är pendlande. Ibland lyckas jag avstå att lyssna på "mina tankar" som jag tydligen ska börja kalla det, istället för två röster i min skalle, men ibland går det käpprätt åt pipsvängen, utnyttjar de svaga tillfällena. Jag har försökt förklara riktigt för mamma om hur det är men hon säger hela tiden att jag inte borde gräva ner mig själv så mycket i tankar (som jag tydligen gjorde, man får veta mycket nytt om sig själv).


Nä,nu blir det här ett fasligt långt inlägg så nu ska mina trogna läsare få gå och sova, för det ska jag allafall.

På tal om trogna läsare, jag tror att det antalet står just nu på drygt 4. Motbevisa mig genom att lägga in en kommentar :P

skrivbloggdags igen

2010-06-25 23:30

Det var ett tag sen sist, har inte varit på så bra skrivhumör så nu blir det väl ett onödigt långt inlägg som ingen vill läsa men here it goes!


Sommarlovet inleddes med en resa med Erken till Göteborg för westcoast, det var underbart! Det var nog det bästa jag varit med om.


Det känns roligt att man är helt blockerad i livet, jag känner mig det nu... Äh,jag ska sluta tjafsa om en massa...

Nu har man fyllt 18 så det är trevligt, var på krogen och "firade" med Eva och Maria, underbara vänner förresten, och dom gav mig en vattenpipa :P

I Onsdags var man med nördarna och igår var jag först på bio och sedan på filmkväll.


Äh,livet är ganska bra ändå man ska inte klaga... Jag inser nu att jag inte är på skrivhumör så det blir mer någon annan dag.


kram på er eller något,hejdå!

Folk

2010-05-29 00:48

Jag stör mig på alla s.k duktiga människor som ser livet som en mattefunktion, det finns ett rätt sätt att leva, det är helt fel! Människor som man inte kan säga att man mår dåligt till för då förkastar dom ens problem med att det är orimligt att må dåligt p.g.a händelser som har hänt, men det stämmer inte.


Jag är arg, eller inte arg jag är egentligen mest sårad...Det känns som jag inte riktigt får vara med, som att jag är med av ren vana. Om alla fick välja en specifik människa som de värderade högt skulle jag knappast bli vald. Jag känner mig missanpassad,jag mår verkligen skit.


Idag bestämde jag mig även för att ändra min klädstil till lite mer deathrock, för jag lyssnar i princip bara på det.

12-timmarsgalan var rätt trevligt, jag gick mest dit för att träffa Linn och höra echoes of dawn, dom är så sjukt jäkla bra!

Jag gick också dit för att träffa X,det finns risk till att jag börjar gilla människan lite mer än bara vän...Fast jag vet inte,dessutom vill ingen ha mig så det är nog lika bra att skita i kärleken helt och hållet.


Nytt band sökes! Jag vill verkligen spela i ett till band, spela musik som jag gillar mer. KalleNinja känns som på is nuförtiden, vi repar aldrig fastän vi klagar på att vi inte har något nytt material...Jag personligen har försökt skriva riff till KN men inte lyckats för jag lyssnar egentligen inte på oss, vi är så konstig blandning.

Därför vill jag starta ett annat band, lite Deathrock/Psychadelica, jag vill spela cello och ha med en synt,trummis,sångare,ev.bassist och altviolinist. Mina planer kommer aldrig lyckas,hehe.


Mina dåliga vanor har kommit tillbaks igen...Eller ja, dom försvann väl aldrig,

dom är lite starkare nu bara.


Det känns så ego att bara skriva om sig själv...Men vad ska jag göra, den handlar om mig? Och det är mina tankar jag är ute efter att skriva, vad jag gör är ganska skitsamma, jag skriver ju främst för mig själv och om det sedan finns folk som är intresserade så får dom gärna läsa.


Nu ska vi ha en fråga till er som läser (svara helst) : Varför är ni intresserad av min blogg?


Nä, nu ska jag se på film hela natten!

Kram på dom som verkligen helt ärligt kan se mig som deras vän.

Gud hör bön, men inte ni, Gud hör röster,precis som vi!

2010-05-18 18:24

Det svåra med livet är inte att veta vad som är lögn eller sanning, det är att se personer utifrån hur dom är och inte hur vi vill att dom ska vara.


Jag vet inte vad jag ska skriva fastän jag är på sånt sjukt skrivarhumör!


Det får bli allmänt pladder som vanligt. Jag tycker personligen inte om mitt utseende så hemskt mycket, jag tycker tex att jag är skitful. Jag hatar att kolla på mig själv i spegel och undviker helst det fast bara för att man gör det blir det motsatt effekt när man är nära en spegel.

Om livet ändå var så enkelt som man vill att det ska vara. Personligen tror jag att mitt liv är lättare än alla jävla suparfjortisar för jag kan allafall vara stolt över det jag gör (jag är inte alltid stolt över mig men jag gör allafall (oftast) rätt saker).


Även den största kan göra förändring,den minsta röjs oftast ur vägen.


Att oroa sig över människor är ganska onödigt för det påverkar en så himla mycket...Att säga till en person hur mycket den verkligen betyder för en är för svårt, oftast hinner man inte säga det innan det är försent. Det där är kanske inte en speciellt trevlig tanke men så är det för mig allafall, det finns så många jag önskar att jag verkligen berättade för hur mycket dom betydde och likaså finns det dom som jag vill berätta hur jävla korkade och dum i huvudet dom är.


Jag börjar må dåligt nu...Fan vad jag önskar jag kunde påverka mitt humör bättre,det kan jag inte så istället skriver jag på denna handelsfattiga blogg och hoppas någon ska läsa den,känna igen sig och kasta en massa sympati på mig så jag slipper känna mig så jävla ensam! Jag borde vara med mina vänner oftare, jag är alldeles för mycket själv. På sommaren ska jag vara med mina vänner jättemycket har jag bestämt...Det är så svårt på vardagarna när man bor åt helvete, mycket läxor och inga bussar som går. Hos pappa vill jag inte riktigt vara hos för mycket för jag känner mig så jävla orolig då jag är där.


Apropå ingenting så har The Kristet Utseende väldigt bra texter, dom har bra undermeningar även om dom inte verkar ha någon betydelse så har dom det för mig.


Undra hur folk skulle se på mig om jag dog? Jag vet inte hur många som skulle tänka gott om mig, jag hoppas allafall någon skulle göra det... Hur många skulle ärligt kunna säga att dom kände mig? Inte vet jag, det är deras val.

Fast jag vill inte dö, inte än på ett tag allafall...Det kan allafall vänta tills efter sommarlovet.

123

2010-05-15 10:45

Igår hade man en diskussion med två folkpartister, diskussioner är intressanta med inskränkta personer :)

Emma, jag hoppas du läser det här för du är bra konservativ. Min kära syster vägrar göra fotojobb åt homosexuella bröllop,vad ska jag göra med henne? Jag måste ju göra något åt det här,lillbrorsan ska fan ta det här i egna händer! REVOLUTION, UPP TILL KAMP!


Nä,politiskt sett vet jag inte riktigt var jag står men jag är nog en konstig form av anarko-socialst,problemet är att jag vet att det inte skulle funka i dagens Sverige...Det är synd för personligen tycker jag att man inte kan komma närmare demokrati.


Nog talat politik! Nu pratar vi om något viktigare,Mig.

Nä,jag är inte egotrippad men jag mår ganska mycket bättre nu än förut, mycket har lugnat ner sig. Jag tror det är mina nyfunna vänners förtjänst för jag är med dom rätt ofta och dom är så himla snälla :)

Fast jag mår fortfarande dåligt då och då, humöret pendlar lika mycket som alltid men jag kan kontrollera det bättre nu.


Peace out!

Nattgrubbel

2010-05-08 23:43

Jättemånga i min omgivning verkar idiotförklara mig totalt! Ska vi ta exempel från när KN repar : Joche brukar fiffla på min förstärkare fastän jag säger åt honom, mitt ljud ställer jag in själv och jag behöver ingen hjälp! Då mixern inte funkade en gång skulle prompt han koppla ihop allt men failade och när jag sade något blev han sur för att jag sa något,fastän jag visste hur man skulle koppla. Hemma är det så också : Om tex erik säger något om musik och jag säger så som jag tycker verkar det alltid som om jag har fel även fast jag inte tycker att jag har det...Jättemånga verkar idiotförklara mig för det jag säger även fast jag vet att det inte är det, jag tycker att mina påståenden har en bra grund och är ganska smarta...Fast vad vet jag,jag är kanske dum i huvudet.


Jag har tänkt på en sak på sistone : Det är ganska intressant hur en människa kan påverka ens omgivning,en person kan ta ner så himla många.

Det är också intressant hur en parti kan etsa sig fast i ens sinne fastän dom egentligen inte borde göra det.

Människor påverkar andra människor för mycket, om jag fick som jag ville skulle jag vilja koppla bort några människor från mitt liv...Men det går inte för en del älskar man helt enkelt för mycket

!

2010-05-01 19:18

Jag har insett vad min största rädsla är : Att glömma vem jag är