RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 12:23:21

psoriasisliv

Spridning o väntan!

2013-08-11 10:57
Nu har det spritt sig över hela benen. Väntar fortfarande på att hudläkarna ska återkomma med en tid. Hårbotten klias sönder i stort sett var dag. Vet inte om det är fler med psoriasis som känner såhär. Men jag har ju så svårt för att inte pilla på skiten. Äckligt jag vet! Fick höra av min polare att jag var besatt av min psoriasis. Hmm den är en så stor del av mitt liv så ja, kanske lite! Hoppas nu verkligen att jag kan få tabletter eller skolning istället för dessa jävla salvor som bara kladdar och knappt hjälper.Invärtes har det med blivit värre. Får ondare o ondare i leder och mina oredigs retard vill jag inte riktigt ta då de ska vara hämmande om man vill bli gravid. Nu ska jag ju helst inte bli gravid förrän i november men jag är inte säker på hur länge den verkan håller i.Det här med att skaffa barn, ja många tankar kommer fram. Kommer de med få leva med psoriasis?

Sol, sol, saltvatten.

2013-07-20 10:04
Igår blev det tre nattdopp. Behöver ju få saltvatten på min äckliga psoriasis och det e helt Great att ta nattdopp. Idag e jag insmord och klar. Tog faktiskt bara 20 minuter idag. Wow. Sen får man ju iofs stå upp så det inte kladdar ner överallt. Nu ska vi snart iväg till stranden och träffa det där paret. Allt känns bättre idag och jag kommer fan passa på att fläka ut min psoriasiskropp så att solen får tag på den. Nu ska jag kämpa för att pussens ska väck. Då kan man inte gå omkring o må dåligt för att man ser ut som ett jävla äckel...

Psoriasispsykbryt

2013-07-19 16:04
Nu har jag fått skrik- panik....från att ha haft psoriasis bara på knän, armbågar och i leder har den nu spritt sig till hårbotten, hela benen, armar, rumpa, snippa, bröst och rygg. Tacka gudarna för att jag ännu är skonad från ansiktet. Har precis bokat tid till läkare för annan behandling än daivobet...hoppas hoppas! Den tar typ 30 minuter två gånger om dagen att smörja in sig med... Sen så har jag fettfläckar på bilisten, soffa, sängkläder, vanliga kläder och you namn it. Hade en polare som ville ha ersättning för att han kramade mig och fick fettfläckar på kläderna som inte går bort.Känner mig sjukt äcklig och jag är så jävla glad att jag redan träffat mannen i mitt liv. Hade aldrig orkat med att visa mig naken inför någon ny och försöka känna mig attraktiv.Känner dock en stor ångest inför att vara naken med min man då psoriasisen spridit sig till rumpa, bröst och snippa. Mår så jävla dåligt och imorgon ska vi tydligen till stranden hela dagen. Vill verkligen inte visa mig på stranden, fast jag vet ju att psoriasisen blir bättre av sol och bad, så jag borde ju...Sitter och bölar och vettefan vem man ska prata med. Mina vänner ser inte det som ett problem. De säger att jag e lika vacker och inte har nåt att skämmas för... Jaja.... Så känner inte jag.Jag känner mig äcklig och ful och jävligt äcklig...Folk säger....men du borde smörja dig mer. Du är torr.... Jojo...om det bara hade hjälpt så...Är livrädd för att få sår på kroppen....de blir till psoriasis så fort de halvläker och sedan stannar psoriasisen kvar...Idag var en riktigt dålig dag...får se hur man känner imorgon..