RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-23 01:14:17

Emma Olsson :)

Emmaolssons blogg på Nouw

NY BLOGG

2015-12-26 23:22
Från Emmaolssons
http://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzons http://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzons http://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzonshttp://nouw.com/emmaolzzons

Varberg 2015

2015-07-01 19:52
Från Emmaolssons

Vi var på en fårfarm, Liseberg, gekås Ullared och massa andra ställen i och utanför Göteborg :) jag bodde i Varberg tillsammans med Emma och hennes mamma och lillebror samt Evelina! Super rolig vecka :)

Bättre sent än aldrig

2015-07-01 19:34
Från Emmaolssons

Nu är det ju så att jag har införskaffat mig en system kamera, Canon 700d äntligen så när den är i full gång och när jag köpt en ny data så ska jag förhoppningsvis starta en youtube kanal och blogga mer än vad jag gör idag! Alltså ta de här seriöst, vilket jag känner är dax att göra efter att ha bloggat som en gris i 5-6 år på olika bloggportaler! De är nästan helt sjukt? Att jag har bloggat så länge, men kommer typ ingenstans. Bra jobbat Emma, bra jobbat.

Vad tycker ni om att jag för en gångs skull ta de seriöst? Bra? Dåligt?

"You are perfect" - bullshit

2015-07-01 16:36
Från Emmaolssons

Jag trakasseras över hur jag ser ut, eller hur min kropp ser ut varje dag jämt och ständigt. Jag får höra varje dag hur stor jag är. Jag har perioder som jag försöker göra något åt det och jag har perioder som jag inte gör ett skit åt de. Varför har jag så? Jo, för jag blir peppad en viss period till att förändra mig själv, mitt utseende och min kropp.
Jag får jag oftast perioder som jag är väldigt nere men man ser de inte, utan jag känner de och mår innerligt dåligt för att jag ser ut som jag gör.
Jag får också höra av vänner som vill vara snälla och få mig att må bra med att säga att jag inte är tjock alls, att jag är fin som jag är. Men jag blir bara mer nere när jag får höra det. Eftersom att dem har kropparna jag kämpar för i perioder som jag aldrig i hela mitt liv kommer att få pågrund av mina negativa tankar. Jag blir även ledsen när jag ser bilder,citat och annat där det står "din kropp är perfekt som den är" eller "smile you are Beautiful" något liknade eftersom att alla gör inte det, jag gör inte det. Jag älskar inte min kroppsbyggnad? Eller mig själv i huvud taget varför ska jag då försöka ta in dem citaten och texterna och försöka må bra, för det gör jag inte och kommer inte göra.

Det här skriver inte jag för att alla ni andra ska tänka/tycka som jag gör, eller att ni ska tycka likadant. Jag skriver de här för att jag ser bara bullshit överallt med sina texter om att tycka om sig själva och t.ex att vi är fina som vi är.

Men då ställer jag frågan varför har dem då "uppfunnit" (eller vad man ska säga) plastikoperationer,bröstförstoring,botox,inplantat,gastric bypass och massa andra skönhets operationer. I samhället idag då ska alla tycka om sig själva, men varför finns dessa skönhets förändringarna då? Visst, det finns dem som har speciella sjukdomar eller dem som varit med om någon typ av olycka/er som behöver vissa av dessa operationer men dem som inte har det, varför gör dem operationerna om man nu ska tycka om sig själv, sitt utseende?

Det är inte bara skönhetsoperationer, utan varför finns det: spraytan/solarium,extensions för hår och ögonfransar, smink, lösnaglar (och liknande), kläder som lyfter upp t.ex byxor,bh-ar eller typer av tröjor som håller in t.ex magen.

Hur kommer det sig att allt detta finns om man nu ska tycka om sig själv det vill säga vara neutral.
Det här va dem flesta som jag kom på, men min fråga är VARFÖR?

(Har inget emot dessa saker/operationer)

Börja vlogga!

2015-07-01 16:29
Från Emmaolssons

​Jag kommer försöka skriva också! ;)

uppfräschning

2015-05-26 22:54
Från Emmaolssons

Yeey, nästa vecka så ska jag till frissan (frisören) och det ska bli så sjukt skönt att få ha det gjort inför skol avslutningen samt sommaren. Jag tror att jag kommer vilja tona det lite, vet inte ännu men kanske iallafall och klippa mycket mera uppklippt än vad jag har nu för det är så sjukt fint och jag har toffs sjukt mycket på dagarna då jag verkligen inte gillar att ha det utsläppt så det blir en snyggare toffs tycker jag he,he men vi får se helt enkelt vad som kommer bli men det här är det jag tror att det kommer att bli.


Sommar,sommar...

2015-05-26 21:30
Från Emmaolssons

Om exakt 10 skoldagar så är det sommarlov, det är helt sjukt hur fort tiden går! I vintras kändes det verkligen som att det var 250 år kvar tills sommarlovet men nu, alltså 10 skoldagar! Är så taggad inför sommaren satt det är sjukt :D Ni anar inte hur glad jag blev när jag räknade ut det asså jesus!! XD

Truffle Butter

2015-05-26 21:18
Från Emmaolssons

Ridabstinensen ökar

2015-05-26 20:45
Från Emmaolssons

(bild från 2012/2013, på mig och världens bästa häst) 

Gud vad jag har ridabstinens det är helt sjukt. Senaste gången jag red var för 4 veckor sedan då red jag ut på Kingen tillsammans med en k4 och det var nog den roligaste uteritten jag varit med om!Just nu så känner jag att jag bara vill hoppa upp på häst ryggen igen och hoppa eller rida ut, dressyr går också bra för min del! (Ni som inte är häst människor misstolkar säkert detta rejält hahaha). Jag har även inte varit så mycket i stallet på några veckor för alla personer man umgås med där försvinner en efter en tycker jag. Men,men jag har ju inte så jätte mycket tid för att hänga där lika mycket som för 2-3 år sedan då man var där 24 timmar om dygnet ha,ha!