RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-06 18:58:27

Jennie Johansen

jenniejohansen blogg på Nouw

IdealOfSweden

2019-02-08 23:26
Från jenniejohansen

Använd koden "JennieJ" hos Ideal Of Sweden för 20% rabatt.
Klicka HÄR för att komma till skalet jag fick hem.

x Hannalicious

Happysmileteeth

2018-10-16 18:33
Från jenniejohansen

{ I samarbete med HappySmileTeeth }

Ange koden "Jennie20" för 20% rabatt på ditt tandbleknings kit.

Rolig nyhet

2018-10-15 13:57
Från jenniejohansen

Hej alla fina!

Längesen jag satt och skrev vad det är som sker i mitt liv. Så lite smått och gott. Jag har gått igenom ett helvete med min depression, fast reste mig upp rätt snabbt denna gången. Jag har umgåtts mycket med mina vänner och familj, vilket jag uppskattat. Har även besökt Stockholm.

Det roligaste som hänt måste nog ändå vara att jag blivit kär. Såpass kär så jag inte vill vara utan honom. Därmed så flyttar jag till honom den 22 oktober till Stockholm. Allt detta gick rätt snabbt, men jag är inte bunden till någonting här i Falkenberg, inget jobb osv. Så jag tänker inte backa undan denna gång. Vill påbörja mitt liv med honom i Stockholm.

För er som har följt mig länge, vet om att den 1 februari 2019 flyttar jag till Australien ett år. Den planen blir inte av i nuläget. Mitt mående går upp och ned rätt ofta. Jag vill vara friskförklarad från depression innan jag åker och inte gå på antidepressiva tabletter. Så den planen kommer jag skjuta upp i några år.


Spenderar dagen här

2018-09-21 14:32
Från jenniejohansen

The Nun

2018-09-20 21:06
Från jenniejohansen

Igår var jag på Bio i Kungsbacka tillsammans med Fannie. Vi såg den nya filmen, The Nun. Handlingen i filmen är såklart inte den bästa, men det tycker jag aldrig de är i skräckfilmer. Men just denna filmen tyckte jag var så jäkla bra! Skräckfilmer för mig behöver bara vara läskiga, det räcker. Absolut sevärd!
Har du redan sätt den, isåfall vad tyckte du?

Arbetslös

2018-09-03 15:20
Från jenniejohansen

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er.

Jag har åkt på en förkylning som vägrar släppa, men bortsätt från det så mår jag bra. Just nu är jag även arbetslös, vilket resulterar att jag ligger i sängen i hela dagarna och söker även jobb. Jag ska på arbetsintervju imorgon, så jag hoppas att det går för sig. Jag är intresserad av att arbeta med personer, såsom förskola, personlig assistent och sådant. Jag sätter förmodligen aldrig foten inom restaurang igen. Vad jobbar ni med?

Jennie, 15 år

2018-08-31 23:48
Från jenniejohansen

Ifall jag fick gå tillbaka till 15 åriga Jennie skulle jag vilja säga, "Ät och spy inte upp det". Jag är tacksam över att jag fick en käftsmäll av detta såpass snabbt ändå. Jag höll mig på 300 kalorier på en dag, vilket resulterade tre stycken kaffe koppar med en skvätt mjölk i. Jag åt, men jag spydde. Från ettan till början av trean på gymnasiet, så tog jag med mig mat och åt min mat inlåst på en toalett en trappa upp. Jag klarade inte av att äta framför människor. Jag var så rädd att någon skulle säga någonting om att jag åt. Jag brydde mig inte om att andra åt, jag brydde mig bara om hur många som skulle kolla snett på mig.

Detta började för mig i redan sjätte klass. Då jag inte ville äta maten i skolan, jag åt ibland. Jag var tvungen och titta hur många människor som var i matsalen och om det var någon där som skulle kunna döma mig innan jag kunde bestämma mig ifall jag skulle äta idag eller inte.

Jag har problem med maten än idag till och från, det är ingen lögn. Som många av er vet så är jag deprimerad. Vilket leder till att mitt mående är som en berg-och dalbana. När jag mår dåligt så undviker jag någon måltid då och då som jag kan. Annars äter jag frukost, lunch och kvällsmat. Men jag sköter maten bättre och bättre. Mår jag dåligt och inte har aptit eller vill äta så försöker jag ändå få i mig någonting.
Detta är ett beteende ingen kan tvinga bort, utan detta är en läkeprocess som bara tid kan läka och även att inse det själv. Att få information om vad som händer i kroppen ifall man svälter sig själv är en jäkligt bra början.


" Det kan få allvarliga följder om du inte får i dig den näring du behöver. Till exempel för att du äter väldigt oregelbundet eller lite, eller bara en viss sorts mat. En del saker kan du märka tidigt, som att du får ont i magen, blir trött eller frusen, att huden blir uttorkad eller att du får sämre minne och svårt att koncentrera dig. Du kan också bli nedstämd eller få ångest. Om du har mens kan den bli oregelbunden eller försvinna.

Andra saker märks först efter längre tid. Det kan till exempel vara att tunt fjunigt hår växer ut på kroppen, att musklerna blir svaga eller att benen i kroppen blir sköra. Skörheten känns inte i benen, men kan upptäckas vid en medicinsk undersökning."

(TEXT FRÅN UMO.SE) Läs mer HÄR...

Chiquelle

2018-08-23 22:40
Från jenniejohansen

I samarbete med chiqulle.

Foto: Dan Ajanki

Outfit från H&M

2018-08-18 18:02
Från jenniejohansen

Dokumentär

2018-08-10 17:30
Från jenniejohansen

Demi Lovato.

Hailey 2 år

2018-08-10 14:06
Från jenniejohansen

Igår fyllde min fina systerdotter 2 år. Det blev ett litet kalas för familjen, super mysigt.


Ser fram emot helgen

2018-08-08 15:31
Från jenniejohansen

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er.

Jag fyller 19 år på söndag, då blir det ett litet kalas med släkten och på lördag blir det en liten fest för mina närmsta vänner. Då det blir lite lekar och kanske utgång. Ser verkligen fram emot detta. Jag har även köpt min egna födelsedags present, en iPhone 8 plus. Vilket var väldigt behövligt, med tanke på att jag har använt min systers iPhone 6 i snart 1,5 år. Vilket resulterar att jag inte kan använda telefonen om den inte sitter på laddning. Men iPhone 8, hur sjuk är inte kameran?? Jag kan inte sluta ta kort. Jag fotar inprincip allt jag ser, har även blivit en hel del selfies, hehe. Ångrar inte en ända krona.

Söndagskväll

2018-08-05 19:54
Från jenniejohansen

Netflix original

2018-08-05 15:58
Från jenniejohansen

I Falkenberg har vädret vänt, det är blåsigt och för kallt för att sola. Då tycker jag att det är helt okej att ligga inne och kolla på film. Därmed tänkte jag tipsa er om mina absoluta favoriter.

Vissa av dessa filmer är inte gjorda av Netflix Original.


The kissing Booth 

Elle Evans har aldrig blivit kysst. När hon ser till att det finns ett kyssbås på skolans vårkarneval, råkar hon kyssa sin hemliga crush: värstingen Noah Flynn. Det finns bara ett problem, han är bror till hennes bäste vän, och därmed "off limits" enligt deras vänskapspakt. Elle måste välja om hon ska följa reglerna eller följa sitt hjärta.
(TEXT FRÅN MOVIEZINE.SE)


The do-over 

Två killar utan tur iscensätter sin egen död för att kunna starta om med nya namn. Men personerna vars identiteter de har tagit har ännu större problem.
(TEXT FRÅN MOVIEZINE.SE)


Nerve

När gymnasietjejen Vee får frågan av spelet Nerve – ”Are you a watcher or a player?”, bestämmer hon sig för att gå med i vad som verkar vara en harmlös onlineversion av sanning eller konsekvens, minus sanningsdelen. Men efter att hon träffar spelaren Ian eskalerar spelet till farliga nivåer som endast de anonyma ”tittarna” kan kontrollera.

(TEXT FRÅN MOVIEZINE.SE)


47 Meters Down 

Två systrar på semester i Mexiko är fast i en hajbur på havets botten. De har dåligt med syre och till råga på allt simmar stora vithajar runt buren. Med en timme kvar på syret måste de fort komma på hur de ska ta sig upp till ytan... helst oskadda.

(TEXT FRÅN MOVIEZINE.SE)


The Shallows 

Nancy hoppas på en rolig och spännande dag med surfing och avkoppling, men lyckan vänds snabbt när hon surfar och blir attackerad av en enorm vithaj med smak för människokött. Hon lyckas ta sig upp på en klippa 300 meter ifrån stranden. Nu prövas både hennes viljestyrka och mod när tidvattnet reser sig och hajen börjar närma sig.

(TEXT FRÅN MOVIEZINE.SE)


Senaste på Instagram

2018-08-04 21:10
Från jenniejohansen

Se till att följa mig på Instagram. Klicka HÄR för att komma dit.

Tisdags stranden

2018-08-02 15:22
Från jenniejohansen

Hej alla fina!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra. Jag tog mig till stranden i tisdags efter jobbet, behövligt i denna värmen. Nu känns det dock som att det vänder snart, vilket är både skönt och oskönt. Är det fortfarande varmt där ni bor?

Queens of pop

2018-08-02 14:52
Från jenniejohansen

Helsingborg, 27 juli.

Skratt, tårar och lycka

2018-07-23 11:53
Från jenniejohansen

Denna helg har vart mycket skratt, tårar och lycka. Att få umgås med min systerdotter ger mig lycka upp till molnen. Att se henne springa runt och vara lycklig. Jag har även vart vid ljungsjön och badat med vänner. Hade en snabb photosession där också. I fredags var det jobb fram tills 14, åkte sedan till familjen jag är barnvakt åt och firade killen som fyllde 4 år! Super mysigt. Sedan fixade jag mig för att dra mig mot Molly som lämnar Sverige i ungefär 1 år, då det var en avskedsfest. Super roligt trots alla tårar.

Nu är det dags för en jobb vecka, och nästa helg ser jag också fram emot.

Lilla Falkenberg

2018-07-15 16:46
Från jenniejohansen

Hej alla fina!

I Falkenberg har det vart röj hela helgen. Wheels and wings hålls ju här varje sommar. De innebär massa bilar, massa alkohol och massa glädje. Bilar i sig är väl ingenting som intresserar mig speciellt mycket, men det är roligt att människor från olika städer och länder tar sig tiden att åka till Falkenberg. Jag var där både i fredags och lördags en stund. Igår åkte jag och min syster in för att kika runt lite, träffa människor och ha lite syster-tid. Sen drog vi vidare till Hermans och träffade massa trevligt folk. Falkenberg är en stad med mycket skitsnack, blickar och fulla 10-åringar ungefär. Men på sommaren är det en stad att rekommendera för de som inte lever här varje dag. Har ni inga speciella planer i sommar så tycker jag att ni kan besöka Falkenberg! Fina stränder, mysig stad och kan bli rätt galna ute kvällar.

Jag hade även behövt era tips. Jag jobbar mycket just nu, men jag vill ändå inte hålla bloggen och Instagram tom. Så vad vill ni se och läsa? Jag har några idéer, som jag hoppas ni kommer att tycka om. Men det tar tid, och tid är inget jag har gott om just nu.

Smiley piercing

2018-07-14 15:59
Från jenniejohansen

I samarbete med Gpunkten och Evil Anders Piercing så skaffade jag smiley piercing igår. Denna piercing har jag velat ha i många år, och nu sitter den där. Jag har ett par piercingar som ni vet, men denna gjorde rätt ont. Sticket i sig gjorde inte speciellt ont, men tången! Men nu efteråt så gör det inte alls ont. Är ni sugna på att skaffa en piercing så finns Anders i Varberg, Halmstad och Värnamo. Drop in i Varberg: 14-18 fredagar. Halmstad: 14-18 måndagar. Han gjorde även min tragus piercing och dermal piercing för ungefär ett år sedan. Så letar ni efter en grym piercare så finns Anders, han gör inprincip alla piercingar. Åldersgräns är 18 år, annars måste målsman vara med. Så kika in där och införskaffa er en piercing!

Ja, jag lever

2018-07-10 10:53
Från jenniejohansen

Hej finisar, hoppas ni mår bra.

Jag har lagt bloggen i viloläge för ett tag. Det har enbart kommit upp bilder från samarbeten, studenten och balen. Men hur sjukt?? Jag har tagit studenten, och jag är inte arbetslös, kan jag lova. Ingen mer skola för min del. Jag jobbar just nu, väldigt mycket. Som många av er vet, så åker jag till Australien den 1 februari och stannar där i ett år. Så jag behöver pengarna. Men de är skönt att slippa skolstarten i början av augusti iallafall. Jag planerar en liten semester i mitten av augusti enbart för att slappna av, pågrund av jobben nu.

Så vad har mer hänt? Jag har vart på Beyoncé & Jay-z med @Amandathun, så himla mysigt. Men jag ger faktiskt inge cred till Danmark i stora drag. Jag är glutenintolerans, det var ingen som visste var det va? Jag fick leva på en korv och pringles (och alkohol). Men Köpenhamn var super mysigt, speciellt med min fina vän.

Jag har som sagt tagit studenten, vilket resulterar studentveckan. Jag gick på Drottning Blanka i Halmstad, jag och några andra anordnade en studentvecka, de var inprincip ingen som dök upp. Så jag och Fannie åkte istället till Falkenberg och var med min bror och hans klass den veckan. Hade så roligt! Tog studenten med min klass, givetvis, jag blev klassens "All day, all night". Men senare på kvällen var det utgång på Bratt med min bror, kusin och en vän. Vaknade upp, mådde helt okej. Sen hade jag en vecka ledigt, och nu har jobbar jag varje vecka fram tills augusti.

Jag jobbar förmiddag: måndag till fredag , eftermiddag: måndag till torsdag, varannan vecka,. På helgerna är jag ledig. Jag tar vara på mina helger, istället för att ligga i sängen och vara trött så är det fest, mysiga stunder med vänner och familj. Och ja, jag har kollat fotbolls vm.

Beyoncé & Jay-Z

2018-06-25 10:28
Från jenniejohansen

Min student!

2018-06-09 19:40
Från jenniejohansen

Tack för alla som grattat och vart med och firade denna dagen tillsammans med mig. ❤

Balen 2018

2018-06-09 19:34
Från jenniejohansen

Två tävlingar!

2018-06-02 19:51
Från jenniejohansen

Har ni missat mina två senaste tävlingar på Instagram? En av tävlingarna är ett värde av 1500kr från Inc.redible och den andra är en flaska alkoholfritt från GodDryck. Hoppas ni kikar in det. Min Instagram hittar ni HÄR . Lycka till

Kliniken vid stranden

2018-06-01 19:54
Från jenniejohansen

Hej alla fina!

I onsdags var jag hos kliniken vid stranden här i Falkenberg och blekte mina tänder. Besök deras sida HÄR och boka en tandblekning för 895kr! Ordinarie rekommenderat pris är 199o kr. Så gå in och boka nu så får du en härlig rabatt. ❤


"Vi bleker tänder med plasmaljus. Något som är skonsamt för tänderna och du slipper oftast ilningar och isningar i tänderna. Resultat brukar bli likvärdigt med den metod som tandläkarna använder sig av. Vid tandblekningen stryks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder."

London

2018-05-20 23:08
Från jenniejohansen

Hej alla fina!

I torsdagskväll kom jag hem efter en klassresa i London, åkte tidigt på måndag morgon. Hela resan i sig var jätte mysig, åt på goda restauranger, shoppa på Oxford street, drack massvis med Kaffe Latte. I London finns det tydligen inget som heter Kaffe med mjölk, men de gick bra ändå. Önskar dock att vädret kunde vart bättre, då det var 28 grader varmt i Sverige medan vi hade runt 15, men det är dumt att klaga.

Förresten, det är 19 dagar kvar till studenten!! Hur gick tiden så snabbt?

INC.redible x2

2018-05-18 14:00
Från jenniejohansen

Tävling på min Instagram med företaget INC.redible. Du har chansen att vinna smink av värdet 1500kr.

Klicka HÄR för att komma till min Instagram.

På bilderna använder jag "never peachless".

INC.redible

2018-05-12 14:43
Från jenniejohansen

(I samarbete med INC.redible och HM)

Jag fick hem 10 stycken läppstift som jag är helt kär i, ni kommer få se allihopa om någon vecka. Dessa läppstift har en sjuk pigmentering och hållbarhet. De finns att köpa på alla hm's butiker runt om i världen. På bilden använder jag "Call My Cab". Håll utkik på min Instagram, då jag kommer hålla en tävling nästa vecka. Tro mig, den vill ni inte missa! Klicka HÄR för att komma till deras sida.

Sunset selfie

2018-05-09 22:45
Från jenniejohansen